Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyiki listede değilim dedirtecek cezalar
aaa liste de olmayanlara ben de ilk free list üyesi olarak ödev veririm valla hiç bahane de kabul etmem
ödev şimdiden belli kendini neden sevmiyorsun maddeler halin de yaz , kendini neden sevmelisin en az 10 madde olarak yaz şeklin de olur muhtemelen :))))

Nasıl kaptanım ama
Depremde bile takımımı düşünüyorum

Tamam ablacım bu hafta öyle yapayım

Sağol canım

Kıldan inceyi kilodan ince diye okumama kaç puan
cok guldum.yaaa:))baya bi kiloya takintiliyiz:)))
Yine deprem oldu kızlar.
Geçenkinden daha şiddetli
Kimler hissetti.
gecmis olsun insallah kimseye bisey olmamaistir allah korusun.

tmm bana uyar:)ama hata konusunda benimki sagliktan dolayiydi..dikkat ettim ama gitmedi yinede.

bu hafta başlamasaydı niranım zaten artı gelip moralleri bozulmuştur bir de aniden kararla ceza vermek olur mu ki gülüm diğer hafta başlayalım olmaz mı (gönlünü çelme emojileri) :)))
ben free listede olduğum halde bu uygulamada kendime ayrım yapmadan artı gelirsem cezayı kabul ediyorum

Ekmek biraz çok göründü gözüme canım, afiyet olsun
acımdan gözüm dönmüştü bir önceki akşam uyuyup kalınca geç saat diye yemeyince mide kükremeleri eşliğin de saldırdım yedim daha yerdim aslın da ama bir gayret kalkıp çay v.s. doldurdum eşim bir şeyler istedi de duruldum yoksaa 1 ekmek bile gömerdim
demek ki neymişşş acından ölecek gibi oluncaya kadar beklemeden yemek lazımmış :))

Hiç ağız tadıyla ceza uygulatmıyon be canım
Takımdaki herkes onay verirse olur tabi, neden olmasın

Demek ki canım

Hiç ağız tadıyla ceza uygulatmıyon be canım
Takımdaki herkes onay verirse olur tabi, neden olmasın
takımın geneli ne derse ben de ona uyarım tabi ki
haaa önümüzde ki cuma benim cezadan haberim yoktu bilmiyordum diyeni de affetmiyelim öğrenseydin beneneeee diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…