Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar ya biturlu yetisemiyorm size hep aciyorm okuyorm alintililuyorm ama yazamiyorm sayfaları bitiremiyorm cocuk huysuz cok gunduz uykularimiz cok kısa o sure de islere kosuyorm ki onlar bile yarm kaliyor cocukla hicbisi yapamiyorm artk kucakta istemiyor sal beni gezcem diyor heryere tutunup kalkiyor 2dk gozumu ayiramiyorm cok zorlaniyorm

Geçenkinden şiddetli sallanınca gene Elazığ ve Malatya sandım.
Biz böyle sallandıysak orada yıkım olmuştur diye düşününce kötü oldum.
Allah korusun.
Şükür ki denizde olmuş
Güzel
Hiç ağız tadıyla ceza uygulatmıyon be canım
Takımdaki herkes onay verirse olur tabi, neden olmasın
Ben de katılıyorum çünkü haberleri yoktu ona göre herkes ayağını denk alsın

Sağlık sektöründe çalıştığım için böyle şeylere bizzat şahidim.
Var böyle müdavimler, işsizler desem daha mı doğru olacaktı yada hastaneler bedava diye düşünen bedavacılar
ya aslın da hem sağlık hem eğitim sektörün de çalışanların çok enteresan , komik olaylara şahit olduğu çok şey vardır bunları derleyip yazsalar okuyanlar da kocaman gülümseme olurdu :)

Aklıma yeni yeni parlak fikirler gelmeye başladı
acaba nedir meraklardayim
napsinlar firsatlardan yararlaniyorlarmis demekki.

Günaydın kızlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 71.5
Bugün: 71.1
Fark: 0.4

Pazartesiye göre 800 g gitmiş

Masallah kız guzel gitmis arayii acmissin biraz ama haftaya gorusucez :)

Gecen cuma 69.5
Bu cuma 68.8
Fark -0.7
Yuzde %1

Yuzde konusunda dogrumuki bilemedim kaptanin bakta listeye oyle ekliyim. 1.007 kusur diye gidiyor 1.1 mi yapmaliyim . bilemedin

Tbrkler cnm cok guzel

Çok şaşkınım şuan

geçen cuma : 55.7 kg
Bu cuma : 55.00
Fark : - 700 gr

vucudum sanırım bu yeme şeklimi sevdi böyle devam edicem

Maşallah

Insallah cnm

Insallah cnm dişmi kesin onuda bilmiyorm elime gelen bisi yok ama kabarmis hafif bide gogsmu isiriyor bubara bazen salyamızda arttı buyuk ihtimal ole baklm hayirlisiyla bi cikaydi

Insallah cnm

Kolay gelsin abla işlerin halolmasida guzel ya

Bu iki fikirde çok güzel

Bence de bunlara ek olarak "BEN NEREDE HATA YAPTIM" başlıklı hatalarını paylaşsınlar grupta...

Haydi vur diyince öldürelim

Hahha bnu begendimmm :) hatta takımdakiler menu spor vs eksikliklerini yuzune vursun diyip artiriyorumm

Takımdaşlarım,
Bu free listedekiler sudan serinler.
Onlara da bir güzellik yapalım diyorum.
Orjinal, ilginç, farklı ve zalımca her teklife açığım
free yiz diye ayrım gayrım yok bize az önce bahsettiğin cezaların aynısından olsun, listedekilere ek ceza en hassas acıyan yerlerine ağdaaaaaaa olsunnnnnnnnnnnnnnnn
al sana zalimlikkkkkk

Herkezi tbrk ederm kizlar tek tek alintiliycaktm ama biseyden sonra kaldı malesef.
kız senin bıdılık tutunarak ayağa kalkıp adım atmaya başlamış teyzesi yesin onuu sana da allah kolaylık versin artık totoşun kolay kolay yer görmeyecek :)))

Aklıma yeni yeni parlak fikirler gelmeye başladı
acaba neler
Anamm bir pilates yapayım dedim heryerim agrıdı cok kolay diye dusunuyordum ben ama pert
etkisi iyi demekki canim :))
free yiz diye ayrım gayrım yok bize az önce bahsettiğin cezaların aynısından olsun, listedekilere ek ceza en hassas acıyan yerlerine ağdaaaaaaa olsunnnnnnnnnnnnnnnn
al sana zalimlikkkkkk
abla deme öyle

al sana zalimlikkkkkk
O zaten kadınlara her ayın cezası

fatsecret uygulamasını tekrardan kullanmaya başlamıştım bu hafta zayıflamak için uygun görülen kalori miktarım 1700cl
benim en fazla 1500 oluyor o da arada yine aynı hataya düşüp yetersiz kalori alımından kitlenmem inşallah genel de 1100-1200 kalori oluyor bu gün 900 ün altın da kalmış
hafta da bir iki gün 1500 ü tamamlayıp(ekleme yapıp çerez yiyorum) geri kalan da yine canım ne isterse o kadar yiyip kalorinin altın da kalsam sorun olmaz değil mi

Kızlaaar akşam akşam başımıza iş aldık. Bizim araba ne zamandır bozuktu. Eşimin iş yerinde duruyordu, değiştirme düşüncesinden dolayı tamirat yaptirmamiştı. Ne zamandır işe de gitmediği için araba orada öylece kaldı. Bugün-yarin gidip alayım derken günler geçti. Akşam şehirler arası ulaşım yasağını duyunca tutuştuk tabi. Oturduğumuz işle dükkan mesafe olarak yakın ama farklı şehirlerde
Kardeşim de bugün bana kalmaya gelmişti söylemiştim size o da başka şehirde. İkisi de apar topar çıktılar. Kardeşimin arabası var Allahtan, dükkana götürdü eşimi. Çalışmamış araba baya ugrasti hala orada 12 den önce döner inşallah. Yanımdaki kardeşime de dışarı çıkma yasağı geldi. Anliyacaginiz bu akşamki yasaklar bizim ailenin tüm fertlerini başka bı yerden vurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…