- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.481
Korktum kendimden şimdi..nedense okuyunca allahuuu ekberrrr diyesim geldi
ne geldi gı aklına
Şükür ki denizde olmuşGeçenkinden şiddetli sallanınca gene Elazığ ve Malatya sandım.
Biz böyle sallandıysak orada yıkım olmuştur diye düşününce kötü oldum.
Allah korusun.
GüzelArtı gelenlerin cezaları ortak karar ile belirlenmiş
Her haftanın artı gelenleri için geçerlidir.(bu haftada dahil)
1-) Cumartesi-Pazar 500 'er ip atlama (toplam 1000, ipli yada ipsiz farketmez, puan hesaplanmayacak, U UcanSupurge etiketlenecek.
2-) Çarşamba-Perşembe şeker orucu yapılacak ( U UcanSupurge menülere etiketlenecek)
3-) "Ben nerede hata yaptım" başlıklı kendini değerlendirme mesajı yazılacak (en geç Salı gününe kadar)
@ela_naz2019
@medine66
Ben de katılıyorum çünkü haberleri yoktu ona göre herkes ayağını denk alsınHiç ağız tadıyla ceza uygulatmıyon be canım
Takımdaki herkes onay verirse olur tabi, neden olmasın
ya aslın da hem sağlık hem eğitim sektörün de çalışanların çok enteresan , komik olaylara şahit olduğu çok şey vardır bunları derleyip yazsalar okuyanlar da kocaman gülümseme olurdu :)Sağlık sektöründe çalıştığım için böyle şeylere bizzat şahidim.
Var böyle müdavimler, işsizler desem daha mı doğru olacaktı yada hastaneler bedava diye düşünen bedavacılar
acaba nedir meraklardayimAklıma yeni yeni parlak fikirler gelmeye başladı
napsinlar firsatlardan yararlaniyorlarmis demekki.sene de 1 kere fizik tedaviyi devlet ödüyormuş senesi dolar dolmaz fizik tedaviye gidip seneye görüşürüz diyen deyzeler varmış, hatta tepsiyle börek v.s. yapıp getiriyorlarmış arada, benim gittiğim hastanenin hemşireleri anlatmıştı :))
aa aşk olsun ne zalimiKorktum kendimden şimdi..
O kadar mı zalım duruyorum karşıdan
Günaydın kızlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 71.5
Bugün: 71.1
Fark: 0.4
Pazartesiye göre 800 g gitmiş
Gecen cuma 69.5
Bu cuma 68.8
Fark -0.7
Yuzde %1
Yuzde konusunda dogrumuki bilemedim kaptanin bakta listeye oyle ekliyim. 1.007 kusur diye gidiyor 1.1 mi yapmaliyim . bilemedin
Çok şaşkınım şuan
geçen cuma : 55.7 kg
Bu cuma : 55.00
Fark : - 700 gr
vucudum sanırım bu yeme şeklimi sevdi böyle devam edicem
hoşgeldin canım, senin için hayırlısı neyse öyle olsun
Normal canım 4 saatlık uykuyla haftaya daha güzel olur inş
cok güzel canım künefeleri yemişsin bide aralardan okudum
haftaya telafi edersin inşallah canım
süpersin canım 5 lere az kaldı
gayet güzel canım
yeme şekli değiştiği için bence gayet iyi haftaya daha güzel bi eksi gelicek inş
gayet güzel canım 80 lerden uzaklaşıyorsun
canım menülerini bilmiyorum, ama yanlışlıklar var galiba biyerde
yinede iyi gitti canım regl şişkinliğide vardır, yanlış hatırlamıyorsam 2 litre içiyorum demiştin, bana göre daha fazla içmen gerekiyor 3 litre net
Yanlışımız zaten o, aç duralım kilo veririz.. benim için kahvaltı önemli sıkı yapıyorum
menü paylaşmıyorum ben canım, ama son 3 gündür kahvaltı dahil ekmek tüketmedim, ama baya sıkı kahvaltı yaptım, ara öğün desen kahve, çay, geç olmadan meyve, en gec yemeği 6 da kapattım hafif abartmadan yiyerek, en geç 8.30 bi kase ev yoğurdumu yedim, akşam çayın yanına ama bihter çikolatam olmazsa olmaz
Aç gezmek yanlış canım metabolizmada çalışmıyor
Uykusuzluk çok zor kuzum ya dengen şaşmıştır. İnş bı an önce çıkarır da kurtulur minikin
Sağol canım
Bu hafta daha iyi olacak inşallah
Niye böyle oldu ki canım, neyse ki çok fazla değil pazartesiye kadar telafi edersin
Harika, Tebrikler canım
Tebrik ederim canım çok iyi gitmiş
Yeni beslenme düzeniyle bı dahaki hafta çok daha fazla gidecek bence kuzu
Tebrikler Mervecim
Kuzum menülerini yaz sende, bakalım neler yiyorsun
Hangi yeme şekli bu yaa
Geçen haftanın üzerine çok normal canım, haftaya çok iyi bir eksi gelecek
Fazla karbonhidratlı mi beslendin canım, ya da direnç noktasindasindir belki o yüzden vermekte zorlaniyordur vücudun.
ah bu esler benimkide ayni. Artik hayir devam edecegim dedikce artik sustu
masallah tam hareketli zamanlari.
sabit olmanda guzel canim. Haftaya eksiye gecersin
gayet guzel canim
tebrikler canim
yeni yemek duzeniyle eksiler daha cok gelir ins
tebrikler canim
buda guzel canim.
tebrikler
masallah sana
haftaya guzel eksiyle gelirsin ins kaptanim
tebrikler canim cok guzel
tebrikler canim gayet iyi
iyi calismalar canin
cok gecmis olsun canimmmm.
Allah safi ismiyle sifa versin ins.
Tunaydin kizlar
Eşim evde olunca gec yatip gec kalkiliyor
Garajin fayansi yapildi, kendi yapmadi :))
Bugün boyanacak
Orasi icin dolap aldik, sali günü getirecek
Sonra esyalari yerlestirecez
Şu an bahce bomba atmis gibi :))
Dün de teras tahtalarini söktuk, kötü olmustu
Teras, balkonlarin fayanslari yapılacak daha
En son bahceyi tekrar duzenlicez
Yani, daha cok işimiz var :))
Eşim iş yaparken illa yaninda çırak istiyor
Bu iki fikirde çok güzel
Bence de bunlara ek olarak "BEN NEREDE HATA YAPTIM" başlıklı hatalarını paylaşsınlar grupta...
Haydi vur diyince öldürelim
free yiz diye ayrım gayrım yok bize az önce bahsettiğin cezaların aynısından olsun, listedekilere ek ceza en hassas acıyan yerlerine ağdaaaaaaa olsunnnnnnnnnnnnnnnnTakımdaşlarım,
Bu free listedekiler sudan serinler.
Onlara da bir güzellik yapalım diyorum.
Orjinal, ilginç, farklı ve zalımca her teklife açığım
kız senin bıdılık tutunarak ayağa kalkıp adım atmaya başlamış teyzesi yesin onuu sana da allah kolaylık versin artık totoşun kolay kolay yer görmeyecek :)))Herkezi tbrk ederm kizlar tek tek alintiliycaktm ama biseyden sonra kaldı malesef.
plates neymiş gavur icadı ondan pert oldun sen gülüm , aç bir mezdeke oyna kız türk usulü spor sana :))Anamm bir pilates yapayım dedim heryerim agrıdı cok kolay diye dusunuyordum ben ama pert
acaba nelerAklıma yeni yeni parlak fikirler gelmeye başladı
etkisi iyi demekki canim :))Anamm bir pilates yapayım dedim heryerim agrıdı cok kolay diye dusunuyordum ben ama pert
abla deme öylefree yiz diye ayrım gayrım yok bize az önce bahsettiğin cezaların aynısından olsun, listedekilere ek ceza en hassas acıyan yerlerine ağdaaaaaaa olsunnnnnnnnnnnnnnnn
al sana zalimlikkkkkk
O zaten kadınlara her ayın cezasıfree yiz diye ayrım gayrım yok bize az önce bahsettiğin cezaların aynısından olsun, listedekilere ek ceza en hassas acıyan yerlerine ağdaaaaaaa olsunnnnnnnnnnnnnnnn
al sana zalimlikkkkkk
listedekiler beklesin artı yada sabit oluncaya kadar beneneeeO zaten kadınlara her ayın cezası
çok zalimce demii:)acaba neler
etkisi iyi demekki canim :))
abla deme öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?