- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.521
işte en kötüsü bu olur didim kuaförlerde kapalı bıyıkı çıkan kendi çabalasın alsın (çıkıyorsa tabi ) yüz en hassas acıyan yer yaAllahım korusun gecmis olsun cnm
 uuu gözum Korktuuu
hahhaha ayy koptum abla ya fenasinnn, kuaforede gidemiyozz onu napcaz bilmemm
Ah ah abla bi gorsen okadar hareketli ki zaten 2 dk yanliz birakmaya gelmiyor wc kapisinda hemen oraya giremedi ya biturlu cok meraknediyor yavrum
Baya karismiss esin gelir insallah sag saglim kardesim gidebildimi peki. 20 yaş altina yasak gelmesinide pek anliyamadm nedir bu yaş sınırlandirmasi
yürümeyi zaten pek sevmiyorum ufaktan kas çalıştırma yapıyorum 3-5 dk
muhteşemmmmmm demek ki gözle görülür baya fark olmuş ben de lastik ve su şişesiyle çalışıyorum ara ara aha şimdi gaza geldim bir film açayım da izlerken çalışayım gari:)Ucmelekannesi nin resim attığı aletten benim koşu bandında da vardı ama nasıl kullanılacağını bilmediğim için öylece duruyordu.
Dünden beri yürürken o lastikleri tutarak yürüyorum.
Kızlar bugün "kolların incelmiş anne" dediler, nasıl mutlu oldum anlatamam.
Bugüne kadar niye kullanmamışım bilmiyorum.
Kolların sarkmaması bir yana portakallarda dikleşecek bu gidişle
Ama biz freeyiz ve free takılmak hakimizdievet Yaa piyango bize vurdu 1.5 aydir ilk defa artıdayim ilk drfa ceza geliyor şansa bak
bence çok mantikli
şeker deyince ben onları hesaba katmamistim hiç. Ya ama 3 ten 1 e indirdim yaa oda mi çok
Lutfen free olanlara da bu cezayı uygulayalım sevgili kaptan
bakalım bı kac gun deneyeyim ablada omceden plates le baya toparlamıstimbecerirsin gülüm özüne dönnn olmadı halay çek altta komşu yoksa tabi:)
sizde bizde sehırlere hapsolduk deseneKonuştum abla şimdi yoldaymis halletmiş geliyo çok şükür
Kocaeli canım dükkan İstanbulda
Sorma canım bugune kadar moralimi yuksek tutmaya calısıyordum ama suan İstanbul sınırlarına hapis olarak kaldıkŞükürler olsun hallolmuş canım..
Bu yasakların gitgide artması beni rahatsız ediyor ama
İnşallah cnmhayal etmek basarmanin yarisiymis:))yolu yariladin bile
allahtan esim insatci her is geliyo elinden kendi yapiyo hep:))
benim icin iyi bu
bu arada tebrik ederim kazandin:))
ben seker orucunu tercih ediyorum
bak şimdi aklıma başka hinlik getirdin dileğim free üyelerden isteyen cezaya katılsın istemeyen katılmazsın ne yapacaklar bizi kk den de atamazlar guruba girmemizi de engelleyemezler kiiiiiiAma biz freeyiz ve free takılmak hakimizdi
ufak ufak alışır gülüm bedenin hamlamışsındır o yüzden bu gün pertin çıktı , alıştıra alıştıra yap gülüm yine toparlar hem de taş gibi hatun olursunbakalım bı kac gun deneyeyim ablada omceden plates le baya toparlamıstim
sizde bizde sehırlere hapsolduk desene
Sorma canım bugune kadar moralimi yuksek tutmaya calısıyordum ama suan İstanbul sınırlarına hapis olarak kaldıkevden cıkma yasagı yakındır diye dusunuyorum
Bence şimdiye kadar çıkmaması hata..bakalım bı kac gun deneyeyim ablada omceden plates le baya toparlamıstim
sizde bizde sehırlere hapsolduk desene
Sorma canım bugune kadar moralimi yuksek tutmaya calısıyordum ama suan İstanbul sınırlarına hapis olarak kaldıkevden cıkma yasagı yakındır diye dusunuyorum
O dereceye geleceğini düşünmüyorum canımSorma canım bugune kadar moralimi yuksek tutmaya calısıyordum ama suan İstanbul sınırlarına hapis olarak kaldıkevden cıkma yasagı yakındır diye dusunuyorum
Akşam menünden iki karbonhidrattan birini çıkarsaymışsın en azından ya pilav ya patates olsaymış aslında ikisi de olmasaymış3 nisan menum
09.300 sutlu kahve
12.00
1 yumurtadan sebzeli peynirli omlet
6 zeytin
maydanoz
1ceddar peynir
kk brie peynir
17.30
1 kucuk but
3 yk pirinc pilavi
1 yk mantar sote
5 6 elma dilimi firin patates
su 2.5 olur
spor yaptim ama biraz sonra belki yine yapicam.hepsini bir toplayip yazarim
Et kavurmanın miktarını kaşık olarak belirtsen daha iyi olurmuş canım3 nisan menüm
Ara 11.00 kahve
Sabah 12.15
5 adet kasap sucuğu ile kaşarlı omlet
Domatessalatalık
1 avuç badem ve fındık
Akşam 18.55
1 kase mercimek çorba
Et kavurma
Salata
Eki Görüntüle 2613834
Su 2.5 -3 arası
Spor 30 dakika yürüyüş
Yine mi mercimek köftesi bak grubun aklına düşüreceksin yarın herkes yiyecek3 nisan cuma
12.30
Mercimek kofte saymadim
Dere otlu yogurt
Domates sogan sogus
Yesil cay
Tarcinli turk kahvesi
Rezene
18.00
1 kase yogurt (tarcin,zencefil,zerdecal)
Su 2 litre
Spor 45 dk leslie 15 dk aletli spor 180Fitt_anne
Akşam biraz fazla olmuş canım çekirdekle bulgur pilavını çıkınca güzel olurmuş2.seviye 3.gün menüm
11.00
1 incir
4 ceviz
17.00
1 kase sebzeli bulgur pilavı
6 tane bulgurlu etli lahana sarması
1 kase kuru cacık
1 havuç
1 avuç çiğ çekirdek
Su 1.5
Spor yok
Bugün biraz abartmış mıyız?3.4.2020
11.00 1 yumurta
7 dilim sucuk
10 zeytin
15 badem
1 avuç çekirdek
Salatalık
Domates
17.30 2 kepçe yoğurt çorbası
2 tabak bulgur pilavı
Roka
1 kase yoğurt
su: 2 lt
Aralar ikiye düşmüş bu da güzelSabah 08.40
2 h.yumurta
2 dilim peynir
3 ceryy domates
1 dilim ekmek
yesillik
Ara
tarçınlı t.kahvesi
2 gün kurusu
1 hurma :)
Öğle12.00
2 kaşık menemen
2 dilim peynir
Ara
Tarçınlı türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
Akşam 18.00
1 kase yoğurt
3 parça tavuk eti
Su 3 litre
Spor 30 dk. Leslie
Fitt_anne
Bi geç saatteki portakal bi de sabahki ekmek sayısı battı gözüme abla3 nisan cuma
12:05-15 arası
2 salçalı yumurta
1 kk beyaz peynir
3 d. e yakın ekmek
ara
ananalı yeşil çay
18:55
hindiba kahve
19:40-19:50 arası
100 gr lık ton balığı
3 çatal kavrulmuş sade mantar(bir şeye de benzese insan bir gıdım tuz kor yaaa:)) unutmuşum tuzu)
3 y.k çoban salata
21:55
1 portakal
su 2.5 bitti 3. lt deyim
Güzel geliyor göze canım akşamdan bir şey çıkmalıymış gibi sanki mercimek olabilir sanki03nisan
11:45
1 havuç
1 Turp
Kasarlı 2 yumurta
19:00
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk bulgur pilavı
1 küçük kase güveç
Bol marul salatası
Su:2.5 lt
Spor: 60 dk pilates 180 puan
Fitt_anne
Kiyamazlar bize zaten ablam takimimiz kaptanımızbak şimdi aklıma başka hinlik getirdin dileğim free üyelerden isteyen cezaya katılsın istemeyen katılmazsın ne yapacaklar bizi kk den de atamazlar guruba girmemizi de engelleyemezler kiiiiii
gülüm diğer sayfadan buraya nasıl alıntı yapılıyorAkşam menünden iki karbonhidrattan birini çıkarsaymışsın en azından ya pilav ya patates olsaymış aslında ikisi de olmasaymış
Et kavurmanın miktarını kaşık olarak belirtsen daha iyi olurmuş canım
Yine mi mercimek köftesi bak grubun aklına düşüreceksin yarın herkes yiyecek
Akşam biraz fazla olmuş canım çekirdekle bulgur pilavını çıkınca güzel olurmuş
Bugün biraz abartmış mıyız?
Aralar ikiye düşmüş bu da güzel
Bi geç saatteki portakal bi de sabahki ekmek sayısı battı gözüme abla
Güzel geliyor göze canım akşamdan bir şey çıkmalıymış gibi sanki mercimek olabilir sanki
ters psikoloji her zaman işe yarar :)))Kiyamazlar bize zaten ablam takimimiz kaptanımız
Biz gene birlikte hareket edelim çünkü birimiz hepimiz hepimiz birimiz için
Biz kimiz 9.takimiz farkı farkimiz
Yine alıntı yapıyorsun abla bu sayfaya gelip alıntıları ekle diyorsungülüm diğer sayfadan buraya nasıl alıntı yapılıyor
gülüm diğer sayfadan buraya nasıl alıntı yapılıyor
ufak ufak alışır gülüm bedenin hamlamışsındır o yüzden bu gün pertin çıktı , alıştıra alıştıra yap gülüm yine toparlar hem de taş gibi hatun olursun
neydiii sloganımız .. Google ye taş yazsan ben çıkarımmm
bu durum gecene kadar ne olursa olsun cıkmam canım en önceliğim evlatlarım ama moral kalmadı artık keske en basta yasak koyabılselerdi bu kadar yıpranma olmazdı sanırımBence şimdiye kadar çıkmaması hata..
Benden çıkmıyorum evden dün mecbur kaldım çıktım maskemle eldivenimle ki herkesi böyledir saniyorum şok oldum bizmisiz o evde duran herkes fıldir fıldır geziyor....
1,2 hafta yasak gelmesse benim gibilileride tutamazlar evde
İstanbul duser gıbı canım vızır vızır araba heryer evimin onunde ki otoban da pek bir azalma yok trafik olarakO dereceye geleceğini düşünmüyorum canım
Ah ulan yaktın beni korana diyorum başkada bişey demiyorumalttakinin rakibiyim ama ona da cevap verip uzaklaşmaliyimm.. Sevgili rakibimFitt_anne salmış durumda.. onu bu ay kesin geçerim.. tartılmadı bile.. gerçi sonradan tartılmıştı demi.. bana yaklaşıyor ,duy sesimii rakibimmm arkamdaki çok hızlı geliyor koşmam lazim ben de koşarak sana yaklaşıyorum haberin ola mayis ayina kesinlikle 7 li rakamlarla giriyorum. Kendimi buna inandirmak istiyorum. Bunun için her hafta 1 kilodan fazla vermem gerekkk umuyorum istiyorum niyet ediyorum...
o zaman hadi bakalim haftaya görüşelim..
hahh haaa senden hızlıca koşunca onu zaten gecerim kii
eline saglik canimm
Kesinlikle katılıyorum spor mantikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?