- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.501
inşallah araba çalışır da geç saatte olsa gelirler gülümKızlaaar akşam akşam başımıza iş aldık. Bizim araba ne zamandır bozuktu. Eşimin iş yerinde duruyordu, değiştirme düşüncesinden dolayı tamirat yaptirmamiştı. Ne zamandır işe de gitmediği için araba orada öylece kaldı. Bugün-yarin gidip alayım derken günler geçti. Akşam şehirler arası ulaşım yasağını duyunca tutuştuk tabi. Oturduğumuz işle dükkan mesafe olarak yakın ama farklı şehirlerde
Kardeşim de bugün bana kalmaya gelmişti söylemiştim size o da başka şehirde. İkisi de apar topar çıktılar. Kardeşimin arabası var Allahtan, dükkana götürdü eşimi. Çalışmamış araba baya ugrasti hala orada 12 den önce döner inşallah. Yanımdaki kardeşime de dışarı çıkma yasağı geldi. Anliyacaginiz bu akşamki yasaklar bizim ailenin tüm fertlerini başka bı yerden vurdu
onu beceremem ki ablaplates neymiş gavur icadı ondan pert oldun sen gülüm , aç bir mezdeke oyna kız türk usulü spor sana :))
inşallah canımacaba neler
etkisi iyi demekki canim :))
abla deme öyle
benim kalorileri daha fazla oluyor sanırımfatsecret uygulamasını tekrardan kullanmaya başlamıştım bu hafta zayıflamak için uygun görülen kalori miktarım 1700cl
benim en fazla 1500 oluyor o da arada yine aynı hataya düşüp yetersiz kalori alımından kitlenmem inşallah genel de 1100-1200 kalori oluyor bu gün 900 ün altın da kalmış
hafta da bir iki gün 1500 ü tamamlayıp(ekleme yapıp çerez yiyorum) geri kalan da yine canım ne isterse o kadar yiyip kalorinin altın da kalsam sorun olmaz değil mi
Nerde oturuyorsun ki canım senKızlaaar akşam akşam başımıza iş aldık. Bizim araba ne zamandır bozuktu. Eşimin iş yerinde duruyordu, değiştirme düşüncesinden dolayı tamirat yaptirmamiştı. Ne zamandır işe de gitmediği için araba orada öylece kaldı. Bugün-yarin gidip alayım derken günler geçti. Akşam şehirler arası ulaşım yasağını duyunca tutuştuk tabi. Oturduğumuz işle dükkan mesafe olarak yakın ama farklı şehirlerde
Kardeşim de bugün bana kalmaya gelmişti söylemiştim size o da başka şehirde. İkisi de apar topar çıktılar. Kardeşimin arabası var Allahtan, dükkana götürdü eşimi. Çalışmamış araba baya ugrasti hala orada 12 den önce döner inşallah. Yanımdaki kardeşime de dışarı çıkma yasağı geldi. Anliyacaginiz bu akşamki yasaklar bizim ailenin tüm fertlerini başka bı yerden vurdu
bence olmaz abla saglikli yedigin sürece bana görefatsecret uygulamasını tekrardan kullanmaya başlamıştım bu hafta zayıflamak için uygun görülen kalori miktarım 1700cl
benim en fazla 1500 oluyor o da arada yine aynı hataya düşüp yetersiz kalori alımından kitlenmem inşallah genel de 1100-1200 kalori oluyor bu gün 900 ün altın da kalmış
hafta da bir iki gün 1500 ü tamamlayıp(ekleme yapıp çerez yiyorum) geri kalan da yine canım ne isterse o kadar yiyip kalorinin altın da kalsam sorun olmaz değil mi
insallah döner canim merak etme, topluca size degmi yasak evet :))Kızlaaar akşam akşam başımıza iş aldık. Bizim araba ne zamandır bozuktu. Eşimin iş yerinde duruyordu, değiştirme düşüncesinden dolayı tamirat yaptirmamiştı. Ne zamandır işe de gitmediği için araba orada öylece kaldı. Bugün-yarin gidip alayım derken günler geçti. Akşam şehirler arası ulaşım yasağını duyunca tutuştuk tabi. Oturduğumuz işle dükkan mesafe olarak yakın ama farklı şehirlerde
evetçok zalimce demii:)
Canım test yapmaları iyi aslında doğru tedavi uygulamaları açısından. Gönlünü ferah tut inşallah iyileşecek en kısa zamanda.Amin inşallah
Durumu kritik ciğerlerim tamamı iltihaplanmış virüs şüphesi var. Kanda negatif. kit yapmışlar oda negatif. Bir kere daha kit yapacaklarmış anlamadığım illaki pozitif olsun diye mi uğraşıyorlar. Ateşi çok varmış.
Çok üzgünüm dualarınızı bekliyorum
Ablacım sen yeter ki iste, kısa zamanda yollarsin o kiloları eksiyle gelirsin üstüneBen menopaza girdim heralde cnm artık 2-3ay da bir oluyorum
Sürede tutmam, heralde 3 ay önce olmustum en son :)
Bu kadar alip - vermeye metomun yinede masallah varcabuk aliyor ama dikkat edince hakkinida veriyor :)))
Benim motivasyonum cuma günleri tap yapiyorpazartrsi salidan sonra gevsiyor :))
Bu hafta bana güvenini boşa cikarmamaya calisacam
Ama pazartesiden sonra dürtün beni
Bu arada biraz once tartildim cay kahve farkini 500 olarak cikarinca 3.5 falan artida oluyorum
Pazartesiye insallah 3 kesin gider :))
Kız fırsat bu fırsat giyinip suslenseydin yaBen de öyleydimüstte eşarp bluz (tunik bile değil) altta pembe dizi çıkmış pijamalar
Geliyorum , bekle beni
Eline,emeğine sağlık
Öyle yaptım ya
Gel bi daha yarışalım ama bu hafta ciddi ciddi yarışalım
Ellerine sağlık canımSpor listesi Sonuclar
1. Handandandan 1080
2. @Ucmelekannesi 885
3. U UcanSupurge 816
Tebrikler kizlar
__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Zsaracoglu --205+205--+--216+--190-+ --+ 816
Zeycan123 -- 47--+ --+-- +-- -- 74 -- 121
Ucmelekannesi -- 180-- + 180--+ 180-- + --195+ -- 150-- 885
NiranNevra-- +180-- +180 -- 180 -- 180-- 180 -- 180 -- 1080
Gastirtasit-- 60-- 156 -- 101 --146 -- 126-- -- 45 589
Ela_Naz-- + 228-- + -- + 165--+ -- + 105-- --+ 498
Tugbap-- 90 -- -- +120 -- + -- 90 -- --+ 300
Medine-- -- -- + -- + --260-- + --+ 260
Jasmi- +--60--+------+-- 60
-- + -- + -- + -- +-- + -- + -- +
-- + -- + -- +-- + -- + -- +--+
-- + --+--+ -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- +--+
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --+
Kuzum çok geçmiş olsunYine deprem oldu kızlar.
Geçenkinden daha şiddetli
Kimler hissetti.
Abla aynen bize de ceza olsun ki dikkat edelim.aaa liste de olmayanlara ben de ilk free list üyesi olarak ödev veririm valla hiç bahane de kabul etmem
ödev şimdiden belli kendini neden sevmiyorsun maddeler halin de yaz , kendini neden sevmelisin en az 10 madde olarak yaz şeklin de olur muhtemelen :))))
İşin içinde kendim olduğum için ceza gelmedi aklımaTakımdaşlarım,
Bu free listedekiler sudan serinler.
Onlara da bir güzellik yapalım diyorum.
Orjinal, ilginç, farklı ve zalımca her teklife açığım
Hani yarisiyoduk bu hafta tatlım.Masallah kız guzel gitmis arayii acmissin biraz ama haftaya gorusucez :)
Tbrkler cnm cok guzel
Maşallah
Insallah cnm
Insallah cnm dişmi kesin onuda bilmiyorm elime gelen bisi yok ama kabarmis hafif bide gogsmu isiriyor bubara bazen salyamızda arttı buyuk ihtimal ole baklm hayirlisiyla bi cikaydi
Insallah cnm
Kolay gelsin abla işlerin halolmasida guzel ya
Hahha bnu begendimmm :) hatta takımdakiler menu spor vs eksikliklerini yuzune vursun diyip artiriyorumm
Abla çok iyiymiş bu kalori takibi. Ben çok sevdim. Bu hafta kacamakli gıdalar tuketmeme rağmen baya gitti. Beyin gücünün etkisini de anladım. Ben normalde diyetteyken bunları yesem kesinlikle artiyla gelirdim. Çünkü sürekli bunlari yedim kilo alicam diye düşünürdüm.fatsecret uygulamasını tekrardan kullanmaya başlamıştım bu hafta zayıflamak için uygun görülen kalori miktarım 1700cl
becerirsin gülüm özüne dönnn olmadı halay çek altta komşu yoksa tabi:)onu beceremem ki abla
inşallah canım
benim kalorileri daha fazla oluyor sanırım
Nerde oturuyorsun ki canım sen
Konuştum abla şimdi yoldaymis halletmiş geliyo çok şükürinşallah araba çalışır da geç saatte olsa gelirler gülüm
Kocaeli canım dükkan İstanbuldaonu beceremem ki abla
inşallah canım
benim kalorileri daha fazla oluyor sanırım
Nerde oturuyorsun ki canım sen
benim karnım doyuyor hep o yüzden illa orada yazan miktarı doldurmam gerekmez bence de tek sorun bir süre sonra kitleniyor beden bu ara olmaz ama bir iki haftaya da olsun istemiyorum elanazı yakalıyacam daha :)bence olmaz abla saglikli yedigin sürece bana göre
insallah döner canim merak etme, topluca size degmi yasak evet :))
evet
hah anladın değil mi gülüm bir parça kek çikolata yedin diye 1 -2 kilo alman imkansız ama biz ne yapıyoruz suçluluk duyduğumuz için kilo alıcaz sanıyoruz neye inanırsak beden de onu yapıyor, sonuç al sana artıCanım test yapmaları iyi aslında doğru tedavi uygulamaları açısından. Gönlünü ferah tut inşallah iyileşecek en kısa zamanda.
Ablacım sen yeter ki iste, kısa zamanda yollarsin o kiloları eksiyle gelirsin üstüne
Kız fırsat bu fırsat giyinip suslenseydin ya
Ellerine sağlık canım
Kuzum çok geçmiş olsun
Abla aynen bize de ceza olsun ki dikkat edelim.
İşin içinde kendim olduğum için ceza gelmedi aklıma
Hani yarisiyoduk bu hafta tatlım.
Abla çok iyiymiş bu kalori takibi. Ben çok sevdim. Bu hafta kacamakli gıdalar tuketmeme rağmen baya gitti. Beyin gücünün etkisini de anladım. Ben normalde diyetteyken bunları yesem kesinlikle artiyla gelirdim. Çünkü sürekli bunlari yedim kilo alicam diye düşünürdüm.
şükür sağ selamet gelsinler sordun mu üşümüşler mi çay istiyorlar mıKonuştum abla şimdi yoldaymis halletmiş geliyo çok şükür
Kocaeli canım dükkan İstanbulda
yakalarssin sen abla, takilmada spora baslasan cok güzel olurdu, corona sikintisi olmasaydi haftada bir kac gün yürümek bile iyi gelirdibenim karnım doyuyor hep o yüzden illa orada yazan miktarı doldurmam gerekmez bence de tek sorun bir süre sonra kitleniyor beden bu ara olmaz ama bir iki haftaya da olsun istemiyorum elanazı yakalıyacam daha :)
Aman neler olmuş öyleKızlaaar akşam akşam başımıza iş aldık. Bizim araba ne zamandır bozuktu. Eşimin iş yerinde duruyordu, değiştirme düşüncesinden dolayı tamirat yaptirmamiştı. Ne zamandır işe de gitmediği için araba orada öylece kaldı. Bugün-yarin gidip alayım derken günler geçti. Akşam şehirler arası ulaşım yasağını duyunca tutuştuk tabi. Oturduğumuz işle dükkan mesafe olarak yakın ama farklı şehirlerde
Giyin süslen dedin de aklıma geldi geçen aşıya gittik ya üstümü giyindim bi baktım hepsi iyice bollaşmışKız fırsat bu fırsat giyinip suslenseydin ya
Çok şükür canım sağ Salim dönsünlerKonuştum abla şimdi yoldaymis halletmiş geliyo çok şükür
Yine deprem oldu kızlar.
Geçenkinden daha şiddetli
Kimler hissetti.
Takımdaşlarım,
Bu free listedekiler sudan serinler.
Onlara da bir güzellik yapalım diyorum.
Orjinal, ilginç, farklı ve zalımca her teklife açığım
hahhaha ayy koptum abla ya fenasinnn, kuaforede gidemiyozz onu napcaz bilmemmfree yiz diye ayrım gayrım yok bize az önce bahsettiğin cezaların aynısından olsun, listedekilere ek ceza en hassas acıyan yerlerine ağdaaaaaaa olsunnnnnnnnnnnnnnnn
al sana zalimlikkkkkk
kız senin bıdılık tutunarak ayağa kalkıp adım atmaya başlamış teyzesi yesin onuu sana da allah kolaylık versin artık totoşun kolay kolay yer görmeyecek :)))
Kızlaaar akşam akşam başımıza iş aldık. Bizim araba ne zamandır bozuktu. Eşimin iş yerinde duruyordu, değiştirme düşüncesinden dolayı tamirat yaptirmamiştı. Ne zamandır işe de gitmediği için araba orada öylece kaldı. Bugün-yarin gidip alayım derken günler geçti. Akşam şehirler arası ulaşım yasağını duyunca tutuştuk tabi. Oturduğumuz işle dükkan mesafe olarak yakın ama farklı şehirlerde
Şükürler olsun hallolmuş canım..Kızlaaar akşam akşam başımıza iş aldık. Bizim araba ne zamandır bozuktu. Eşimin iş yerinde duruyordu, değiştirme düşüncesinden dolayı tamirat yaptirmamiştı. Ne zamandır işe de gitmediği için araba orada öylece kaldı. Bugün-yarin gidip alayım derken günler geçti. Akşam şehirler arası ulaşım yasağını duyunca tutuştuk tabi. Oturduğumuz işle dükkan mesafe olarak yakın ama farklı şehirlerde
Canım test yapmaları iyi aslında doğru tedavi uygulamaları açısından. Gönlünü ferah tut inşallah iyileşecek en kısa zamanda.
Ablacım sen yeter ki iste, kısa zamanda yollarsin o kiloları eksiyle gelirsin üstüne
Kız fırsat bu fırsat giyinip suslenseydin ya
Ellerine sağlık canım
Kuzum çok geçmiş olsun
Abla aynen bize de ceza olsun ki dikkat edelim.
İşin içinde kendim olduğum için ceza gelmedi aklıma
Hani yarisiyoduk bu hafta tatlım.
Abla çok iyiymiş bu kalori takibi. Ben çok sevdim. Bu hafta kacamak gıdalar tuketmeme rağmen baya gitti. Beyin gücünün etkisini de anladım. Ben normalde diyetteyken bunları yesem kesinlikle artiyla gelirdim. Çünkü sürekli bunlari yedim kilo alicam diye düşünürdüm.
Bize birşey olmaz diye hepsi dışarda geziyor maalesef.20 yaş altina yasak gelmesinide pek anliyamadm nedir bu yaş sınırlandirmasi
Ben haklı bir karar buldum canım daha bu akşam haberlerde izledim gençler otelde parti vermiş ve sosyal medyada canlı yayın yapmışlar bana bir şey olmaz diye dolanıp hastalığın emaresini göstermeyip bulaştırıcı oluyorlarBaya karismiss esin gelir insallah sag saglim kardesim gidebildimi peki. 20 yaş altina yasak gelmesinide pek anliyamadm nedir bu yaş sınırlandirmasi
yürümeyi zaten pek sevmiyorum ufaktan kas çalıştırma yapıyorum 3-5 dkyakalarssin sen abla, takilmada spora baslasan cok güzel olurdu, corona sikintisi olmasaydi haftada bir kac gün yürümek bile iyi gelirdi
hic yoktan iyi abla.. yavas yavas arttirabilirsinyürümeyi zaten pek sevmiyorum ufaktan kas çalıştırma yapıyorum 3-5 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?