Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inşallah araba çalışır da geç saatte olsa gelirler gülüm

plates neymiş gavur icadı ondan pert oldun sen gülüm , aç bir mezdeke oyna kız türk usulü spor sana :))
onu beceremem ki abla
acaba neler
etkisi iyi demekki canim :))

abla deme öyle
inşallah canım
benim kalorileri daha fazla oluyor sanırım
Nerde oturuyorsun ki canım sen

bence olmaz abla saglikli yedigin sürece bana göre
insallah döner canim merak etme, topluca size degmi yasak evet :))
çok zalimce demii:)
evet

Canım test yapmaları iyi aslında doğru tedavi uygulamaları açısından. Gönlünü ferah tut inşallah iyileşecek en kısa zamanda.
Ablacım sen yeter ki iste, kısa zamanda yollarsin o kiloları eksiyle gelirsin üstüne
Kız fırsat bu fırsat giyinip suslenseydin ya

Ellerine sağlık canım
Yine deprem oldu kızlar.
Geçenkinden daha şiddetli
Kimler hissetti.
Kuzum çok geçmiş olsun
Abla aynen bize de ceza olsun ki dikkat edelim.
Takımdaşlarım,
Bu free listedekiler sudan serinler.
Onlara da bir güzellik yapalım diyorum.
Orjinal, ilginç, farklı ve zalımca her teklife açığım
İşin içinde kendim olduğum için ceza gelmedi aklıma
Hani yarisiyoduk bu hafta tatlım.
Abla çok iyiymiş bu kalori takibi. Ben çok sevdim. Bu hafta kacamakli gıdalar tuketmeme rağmen baya gitti. Beyin gücünün etkisini de anladım. Ben normalde diyetteyken bunları yesem kesinlikle artiyla gelirdim. Çünkü sürekli bunlari yedim kilo alicam diye düşünürdüm.

bence olmaz abla saglikli yedigin sürece bana göre
insallah döner canim merak etme, topluca size degmi yasak evet :))

evet
benim karnım doyuyor hep o yüzden illa orada yazan miktarı doldurmam gerekmez bence de tek sorun bir süre sonra kitleniyor beden bu ara olmaz ama bir iki haftaya da olsun istemiyorum elanazı yakalıyacam daha :)

hah anladın değil mi gülüm bir parça kek çikolata yedin diye 1 -2 kilo alman imkansız ama biz ne yapıyoruz suçluluk duyduğumuz için kilo alıcaz sanıyoruz neye inanırsak beden de onu yapıyor, sonuç al sana artı
ben kafama göre yiyip sonra ne kadarmış bir bakayım diye takipediyorum bir de yedikten hemen sonra yazıyorum ki unutmayayım buraya da yazarken unutursam diye oradan açıp bakıyorum zaten

benim karnım doyuyor hep o yüzden illa orada yazan miktarı doldurmam gerekmez bence de tek sorun bir süre sonra kitleniyor beden bu ara olmaz ama bir iki haftaya da olsun istemiyorum elanazı yakalıyacam daha :)
yakalarssin sen abla, takilmada spora baslasan cok güzel olurdu, corona sikintisi olmasaydi haftada bir kac gün yürümek bile iyi gelirdi

Aman neler olmuş öyle
Kız fırsat bu fırsat giyinip suslenseydin ya
Giyin süslen dedin de aklıma geldi geçen aşıya gittik ya üstümü giyindim bi baktım hepsi iyice bollaşmış
Konuştum abla şimdi yoldaymis halletmiş geliyo çok şükür
Çok şükür canım sağ Salim dönsünler

Yine deprem oldu kızlar.
Geçenkinden daha şiddetli
Kimler hissetti.

Allahım korusun gecmis olsun cnm

Takımdaşlarım,
Bu free listedekiler sudan serinler.
Onlara da bir güzellik yapalım diyorum.
Orjinal, ilginç, farklı ve zalımca her teklife açığım

uuu gözum Korktuuu
free yiz diye ayrım gayrım yok bize az önce bahsettiğin cezaların aynısından olsun, listedekilere ek ceza en hassas acıyan yerlerine ağdaaaaaaa olsunnnnnnnnnnnnnnnn
al sana zalimlikkkkkk
hahhaha ayy koptum abla ya fenasinnn, kuaforede gidemiyozz onu napcaz bilmemm
kız senin bıdılık tutunarak ayağa kalkıp adım atmaya başlamış teyzesi yesin onuu sana da allah kolaylık versin artık totoşun kolay kolay yer görmeyecek :)))

Ah ah abla bi gorsen okadar hareketli ki zaten 2 dk yanliz birakmaya gelmiyor wc kapisinda hemen oraya giremedi ya biturlu cok meraknediyor yavrum

Baya karismiss esin gelir insallah sag saglim kardesim gidebildimi peki. 20 yaş altina yasak gelmesinide pek anliyamadm nedir bu yaş sınırlandirmasi

Şükürler olsun hallolmuş canım..
Bu yasakların gitgide artması beni rahatsız ediyor ama

Kızz bu haftayi kastetmistim zaten gorusucez derkennn

Baya karismiss esin gelir insallah sag saglim kardesim gidebildimi peki. 20 yaş altina yasak gelmesinide pek anliyamadm nedir bu yaş sınırlandirmasi
Ben haklı bir karar buldum canım daha bu akşam haberlerde izledim gençler otelde parti vermiş ve sosyal medyada canlı yayın yapmışlar bana bir şey olmaz diye dolanıp hastalığın emaresini göstermeyip bulaştırıcı oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…