Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ah ulan yaktın beni korana diyorum başkada bişey demiyorum
Spora bı başlasam tozu duma katarim mumkunati yok yetisemezsin insan üstü çaba gostermen lazım okadar yani
Ama spora başlasam yani
Evde eliptik vardı diye hatırlıyorum.
Kullanmaya başlasana

İstanbul kötü durumda Ankara gene iyi bu kalabalığa göre
İnşallah önünü alabilirler en kısa zamanda Allah yardimcimiz olsun

derece gelmis :)

* * * 9.Takim 668. Etap * * *ÜÇÜNCÜ

Niran Nevra (73///) sabit
Zeycan123 (63.2/62.2/1/%1.58)
zsaracoglu (78.2/77.1/1.1/%1.41)
askrhpozitif (79.7/79.2/0.5/%0.63)
Ucmelekannesi (69.5/68.8/0.7/%1.01)
Poni Bon (79.9/79.6/0.3/%0.38)
Jasminium84 (64,1///)
sabit
ela_naz2019 (86.9/87.2/+0.3/%-0.35)
medine66 (64.8/64.9/+0.1/%-0.15)

9.takim ortalamasi : %0.501

ahh inan en rahat zamanin canim.
Benim bicirik su anda ablalarina hic rahat vermiyor. Onlarda kiyamayip her dedgini yapiyorlar simdiden elinde oynatiyor ikisinide.
Karistirdigi cekmece ,dolabi hic saymiyorum bile
Ama soyle bi dusunuyorum evin nese kaynagi rabbim hicbirinin acisini gostermesin ins.
İsteyen herkesede nasip etsin.
Anamm bir pilates yapayım dedim heryerim agrıdı cok kolay diye dusunuyordum ben ama pert
hamliktandir canim. İnana ben bugun biraz rahat yapmaya basladin sporu karin kaslarimdaki agrilar rahatladi. Anca alisacak vucut
Takımdaşlarım,
Bu free listedekiler sudan serinler.
Onlara da bir güzellik yapalım diyorum.
Orjinal, ilginç, farklı ve zalımca her teklife açığım
sanirim free ler isyan bayragi kaldiracak.
neyseki araba calismis o isi halletmissiniz canim. Evet cocuklarin sokaga cikma yasagida iyi oldu bence. Guzel denetlerlerse daha da iyiye gider ins.
Cunku cocuklar parkta ,bahcede dolanip duruyorlar
Şükürler olsun hallolmuş canım..
Bu yasakların gitgide artması beni rahatsız ediyor ama
ins ise yararda kisa surede inise geceriz canim boyle dusunelim
supermis kizlar baya motive ediyorlar seni masallah. Benimkilerde benle leslie yapiyorlar minigimde dahil
aynen baya bende kafayi bozuyordum annemlerle gorussek bi diye ama yeni yasaklar beynime dur durdugun yerde dedi. Bugun komsu sobaya patates atmis cocugu salda gonderiyim cagirsam gelmezsin diye aramadik dedi. Diger komsumla oturup cay iceceklermis. İstersen gel dedi yok abla sen gonder benim patatesleri dedim. Kii beni arayan komsun kalp ameliyati olmus,astimi olan biri.
Acaba benmi cok abartiyorum diye dusundum gunduz o derece
iki hafta olmustu yemeyeli aklima dustu . bu haftada baktim cok karbonlu degilmis menulerim yiyim gitsin dedim. Hafta ici yine dikkat tam dikkat

Yüzdemiz düşük olsa da yine derecedeyiz

Haftaya 1. biziz

ucuncude olmus olsak derecede olmak guzeel.
Haftaya 1.yiz ins

Evde eliptik vardı diye hatırlıyorum.
Kullanmaya başlasana
Suanki tempoma hayret ediyorum sanki evde 30 kişi yaşıyoruz kendime ayıracak vaktim yokki kaptanım bu dönem bak anlatıyım sen bana acı
Sabah 10da bebeğim uyanıyor kıyafet alt degistir yarım saat öyle geçiyor onun kahvaltı hazırlığına geçiyorum yedirip babasına veriyirum oluyor saat 11,30 ev halkına kahvaltı hazırla sofraya otur kalk 1 buluyor ..
Sonra kızımı uyutuyorum uyutma Faslı yarım saat 45 dk genelde
Hiç oyalanmadan evin işlerine basliyirum makinaya günlük çamaşır atıyorum sayilir
Mutfak salon günlük toparlanma süpürme ihtiyacı oluyor cocuklarda odalarını topluyorlar bebeğim yarım saat 45 dk sonra uyanıyor genelde uyanmasinin sebebide oğlumun ses tonu bu dönem boguruyor konuşurken resmen
Akşam 8,9 kadar ev işi yemek yapma yedirme bebeğimle ilgilenme ile bir döngü halinde geçiyor..
11 kadar kızımla bebeğimle vakit geçirirken çay iciyorsam benden keyiflisi yok
11 eşim geliyor tekrar bir yemek Faslı sofra kurulunca bebelere istaha geliyor onlarda genelde yiyor bu dönem
An itibariyle mutfak duruyor kızımı uyutuyorum birazdan kalkıp çay yapicam beyimlen kendime mutfağı topliycam derken yatış oluyor 2,3...
Spora ayircak tek vaktim kızım uyurken sabah kalkip yapmam lazım onada gücüm enerjim yok sanki

Okurken yoruldum canim.
Benim gunum hareketli diyordum ama seninkini gorunce haline sukret dedim.
Bosuna demiyorlar asiyi veliler bulacak diye

Okurken yoruldum canim.
Benim gunum hareketli diyordum ama seninkini gorunce haline sukret dedim.
Bosuna demiyorlar asiyi veliler bulacak diye
Hep birlikte kafa yorsak yapamazmiyiz su aşıya ya bı düşünün bunu

Okurken yoruldum, senin işin zor bacım.
Benim koca iş bırakma eylemi yapıyor iki gündür, bende yetişemez oldum.
Şimdi çamaşır makinasına çamaşır attım, bulaşık makinasını çalıştırdım, sütü kaynattım, soğumasını bekliyorum dolaba koymak için.
Gündüz de tek başıma iki kıza öğretmenlik yaptım
O arada onlara test verip bebeğimi de yanıma alıp salona geçtim, ben koşu bandında yürürken bebeğim gümüşlük ve vitrini döktü.
Banyo bebeğin banyosu, hemen akabinde yemek yaptım.
Çok yorgunum çok..

Maşallah sende iyi koşturmuşsun buradanda kopmuyorsun helal olsun valla

Yüzdemiz düşük olsa da yine derecedeyiz
evet canım, niyeyse yüzdeler düşük bayadır.. bütün takımlar toparlasa kendini iyi olacak
Haftaya 1. biziz
ucuncude olmus olsak derecede olmak guzeel.
Haftaya 1.yiz ins
inşallah
Allah kolaylık versin canım, yavrun geç kalkıyormuş ne güzel öğle uykusuna yatağına bırakıp kendi uyusa 45 dk kar kalır
Allah bayanların yardımcısı olsun

Of süt dedin yoğurt için kaynattığım süt geldi aklıma soğudu şimdi benim aklıma ne edeyim şimdi

Hanımlar bu süreç cidden zor evde herkes çocuklar durmuyor enerjilerini atamıyorlar hemen uyumuyorlar bu yüzden yemek yap topla süpür yıka kaldır aynı durumdayım sizler ile kitap hiç okuyamıyorum dizi falan zaten yok uykumda düzenli olamıyor minnaklardan çişi suyu ağlamaları bitmiyor geceleri de hayırlısı bu günlerde geçecek ne güzel nimetmiş dışarı çıkmak 1 saat bile rahatlamak

Valla öyle canım geçen diyorum hapishanede olanlar, yatalak hasta olanlar onlar ne yapıyor her halimize şükür

afiyet olsun abla. Sabahki e dlm ekmek carpti gozume. Aksamki meyvene bisey diyemiyorum yakmissindir bile ins
03nisan
11:45
1 havuç
1 Turp
Kasarlı 2 yumurta

19:00
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk bulgur pilavı
1 küçük kase güveç
Bol marul salatası

Su:2.5 lt
Spor: 60 dk pilates 180 puan
Fitt_anne
afiyet olsun canim guzel menu
gayet iyi canim afiyet olsun
3 Nisan Cuma

17:30=== 6 adet ceviz
3 yumurta tereyağında
3 parça Antep peyniri
2 kase sarımsaklı yoğurt

Su=== 1.5 lt

Spor=== 60 dk bantta yürüyüş

Fitt_anne 180 puan
afoyet olsun canim guzel gorunuyor
afiyet olsun canim sabahki pogaca cok olmus sanki
senikininde masallahi varmis canim.
Ben bugun sakindim ev iside yapmadim artik yarin toplu yaparim.

Maşallah sende iyi koşturmuşsun buradanda kopmuyorsun helal olsun valla
Elim çok hızlı
Birde programlıyım canım.
Kızlara da günlük saat saat program yaptım.
Ders çalıştırma saatimizden, kitap okuma saatimize kadar herşey programlı.
Yemeği genelde kahvaltı hazırlarken yapıyorum.
Hergün yürüyüş sonrası çocuklardan birini yıkıyorum kendimden önce.
Akşam yatmadan makinalar çalışır bende.
Sabah kalkınca serilir, yerleştirilir.
Çocuklar kendi odalarını toplar, kendi çamaşırlarını kendileri katlar.
Telefonda her daim yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…