- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.541
bir deneyeyim teşekkürler gülümmYine alıntı yapıyorsun abla bu sayfaya gelip alıntıları ekle diyorsun
Evde eliptik vardı diye hatırlıyorum.Ah ulan yaktın beni korana diyorum başkada bişey demiyorum
Spora bı başlasam tozu duma katarim mumkunati yok yetisemezsin insan üstü çaba gostermen lazım okadar yani
Ama spora başlasam yani
İstanbul kötü durumda Ankara gene iyi bu kalabalığa göre
bu durum gecene kadar ne olursa olsun cıkmam canım en önceliğim evlatlarım ama moral kalmadı artık keske en basta yasak koyabılselerdi bu kadar yıpranma olmazdı sanırım
İstanbul duser gıbı canım vızır vızır araba heryer evimin onunde ki otoban da pek bir azalma yok trafik olarak
ahh inan en rahat zamanin canim.Kızlar ya biturlu yetisemiyorm size hep aciyorm okuyorm alintililuyorm ama yazamiyorm sayfaları bitiremiyorm cocuk huysuz cok gunduz uykularimiz cok kısa o sure de islere kosuyorm ki onlar bile yarm kaliyor cocukla hicbisi yapamiyorm artk kucakta istemiyor sal beni gezcem diyor heryere tutunup kalkiyor 2dk gozumu ayiramiyorm cok zorlaniyorm
hamliktandir canim. İnana ben bugun biraz rahat yapmaya basladin sporu karin kaslarimdaki agrilar rahatladi. Anca alisacak vucutAnamm bir pilates yapayım dedim heryerim agrıdı cok kolay diye dusunuyordum ben ama pert
sanirim free ler isyan bayragi kaldiracak.Takımdaşlarım,
Bu free listedekiler sudan serinler.
Onlara da bir güzellik yapalım diyorum.
Orjinal, ilginç, farklı ve zalımca her teklife açığım
neyseki araba calismis o isi halletmissiniz canim. Evet cocuklarin sokaga cikma yasagida iyi oldu bence. Guzel denetlerlerse daha da iyiye gider ins.Kızlaaar akşam akşam başımıza iş aldık. Bizim araba ne zamandır bozuktu. Eşimin iş yerinde duruyordu, değiştirme düşüncesinden dolayı tamirat yaptirmamiştı. Ne zamandır işe de gitmediği için araba orada öylece kaldı. Bugün-yarin gidip alayım derken günler geçti. Akşam şehirler arası ulaşım yasağını duyunca tutuştuk tabi. Oturduğumuz işle dükkan mesafe olarak yakın ama farklı şehirlerde
Kardeşim de bugün bana kalmaya gelmişti söylemiştim size o da başka şehirde. İkisi de apar topar çıktılar. Kardeşimin arabası var Allahtan, dükkana götürdü eşimi. Çalışmamış araba baya ugrasti hala orada 12 den önce döner inşallah. Yanımdaki kardeşime de dışarı çıkma yasağı geldi. Anliyacaginiz bu akşamki yasaklar bizim ailenin tüm fertlerini başka bı yerden vurdu
ins ise yararda kisa surede inise geceriz canim boyle dusunelimŞükürler olsun hallolmuş canım..
Bu yasakların gitgide artması beni rahatsız ediyor ama
supermis kizlar baya motive ediyorlar seni masallah. Benimkilerde benle leslie yapiyorlar minigimde dahilUcmelekannesi nin resim attığı aletten benim koşu bandında da vardı ama nasıl kullanılacağını bilmediğim için öylece duruyordu.
Dünden beri yürürken o lastikleri tutarak yürüyorum.
Kızlar bugün "kolların incelmiş anne" dediler, nasıl mutlu oldum anlatamam.
Bugüne kadar niye kullanmamışım bilmiyorum.
Kolların sarkmaması bir yana portakallarda dikleşecek bu gidişle
aynen baya bende kafayi bozuyordum annemlerle gorussek bi diye ama yeni yasaklar beynime dur durdugun yerde dedi. Bugun komsu sobaya patates atmis cocugu salda gonderiyim cagirsam gelmezsin diye aramadik dedi. Diger komsumla oturup cay iceceklermis. İstersen gel dedi yok abla sen gonder benim patatesleri dedim. Kii beni arayan komsun kalp ameliyati olmus,astimi olan biri.Bence şimdiye kadar çıkmaması hata..
Benden çıkmıyorum evden dün mecbur kaldım çıktım maskemle eldivenimle ki herkesi böyledir saniyorum şok oldum bizmisiz o evde duran herkes fıldir fıldır geziyor....
1,2 hafta yasak gelmesse benim gibilileride tutamazlar evde
iki hafta olmustu yemeyeli aklima dustu . bu haftada baktim cok karbonlu degilmis menulerim yiyim gitsin dedim. Hafta ici yine dikkat tam dikkatAkşam menünden iki karbonhidrattan birini çıkarsaymışsın en azından ya pilav ya patates olsaymış aslında ikisi de olmasaymış
Et kavurmanın miktarını kaşık olarak belirtsen daha iyi olurmuş canım
Yine mi mercimek köftesi bak grubun aklına düşüreceksin yarın herkes yiyecek
Akşam biraz fazla olmuş canım çekirdekle bulgur pilavını çıkınca güzel olurmuş
Bugün biraz abartmış mıyız?
Aralar ikiye düşmüş bu da güzel
Bi geç saatteki portakal bi de sabahki ekmek sayısı battı gözüme abla
Güzel geliyor göze canım akşamdan bir şey çıkmalıymış gibi sanki mercimek olabilir sanki
Yüzdemiz düşük olsa da yine derecedeyizderece gelmis :)
* * * 9.Takim 668. Etap * * *ÜÇÜNCÜ
Niran Nevra (73///) sabit
Zeycan123 (63.2/62.2/1/%1.58)
zsaracoglu (78.2/77.1/1.1/%1.41)
askrhpozitif (79.7/79.2/0.5/%0.63)
Ucmelekannesi (69.5/68.8/0.7/%1.01)
Poni Bon (79.9/79.6/0.3/%0.38)
Jasminium84 (64,1///) sabit
ela_naz2019 (86.9/87.2/+0.3/%-0.35)
medine66 (64.8/64.9/+0.1/%-0.15)
9.takim ortalamasi : %0.501
Haftaya 1. bizizderece gelmis :)
ucuncude olmus olsak derecede olmak guzeel.derece gelmis :)
Suanki tempoma hayret ediyorum sanki evde 30 kişi yaşıyoruz kendime ayıracak vaktim yokki kaptanım bu dönem bak anlatıyım sen bana acıEvde eliptik vardı diye hatırlıyorum.
Kullanmaya başlasana
Okurken yoruldum canim.Suanki tempoma hayret ediyorum sanki evde 30 kişi yaşıyoruz kendime ayıracak vaktim yokki kaptanım bu dönem bak anlatıyım sen bana acı
Sabah 10da bebeğim uyanıyor kıyafet alt degistir yarım saat öyle geçiyor onun kahvaltı hazırlığına geçiyorum yedirip babasına veriyirum oluyor saat 11,30 ev halkına kahvaltı hazırla sofraya otur kalk 1 buluyor ..
Sonra kızımı uyutuyorum uyutma Faslı yarım saat 45 dk genelde
Hiç oyalanmadan evin işlerine basliyirum makinaya günlük çamaşır atıyorum sayilir
Mutfak salon günlük toparlanma süpürme ihtiyacı oluyor cocuklarda odalarını topluyorlar bebeğim yarım saat 45 dk sonra uyanıyor genelde uyanmasinin sebebide oğlumun ses tonu bu dönem boguruyor konuşurken resmen
Akşam 8,9 kadar ev işi yemek yapma yedirme bebeğimle ilgilenme ile bir döngü halinde geçiyor..
11 kadar kızımla bebeğimle vakit geçirirken çay iciyorsam benden keyiflisi yok
11 eşim geliyor tekrar bir yemek Faslı sofra kurulunca bebelere istaha geliyor onlarda genelde yiyor bu dönem
An itibariyle mutfak duruyor kızımı uyutuyorum birazdan kalkıp çay yapicam beyimlen kendime mutfağı topliycam derken yatış oluyor 2,3...
Spora ayircak tek vaktim kızım uyurken sabah kalkip yapmam lazım onada gücüm enerjim yok sanki
Okurken yoruldum canim.
Benim gunum hareketli diyordum ama seninkini gorunce haline sukret dedim.
Bosuna demiyorlar asiyi veliler bulacak diye
Okurken yoruldum, senin işin zor bacım.Suanki tempoma hayret ediyorum sanki evde 30 kişi yaşıyoruz kendime ayıracak vaktim yokki kaptanım bu dönem bak anlatıyım sen bana acı
Sabah 10da bebeğim uyanıyor kıyafet alt degistir yarım saat öyle geçiyor onun kahvaltı hazırlığına geçiyorum yedirip babasına veriyirum oluyor saat 11,30 ev halkına kahvaltı hazırla sofraya otur kalk 1 buluyor ..
Hiç oyalanmadan evin işlerine basliyirum makinaya günlük çamaşır atıyorum sayilir
Mutfak salon günlük toparlanma süpürme ihtiyacı oluyor cocuklarda odalarını topluyorlar bebeğim yarım saat 45 dk sonra uyanıyor genelde uyanmasinin sebebide oğlumun ses tonu bu dönem boguruyor konuşurken resmen
Akşam 8,9 kadar ev işi yemek yapma yedirme bebeğimle ilgilenme ile bir döngü halinde geçiyor..
11 eşim geliyor tekrar bir yemek Faslı sofra kurulunca bebelere istaha geliyor onlarda genelde yiyor bu dönem
An itibariyle mutfak duruyor kızımı uyutuyorum birazdan kalkıp çay yapicam beyimlen kendime mutfağı topliycam derken yatış oluyor 2,3...
Spora ayircak tek vaktim kızım uyurken sabah kalkip yapmam lazım onada gücüm enerjim yok sanki
Okurken yoruldum canim.
Benim gunum hareketli diyordum ama seninkini gorunce haline sukret dedim.
Bosuna demiyorlar asiyi veliler bulacak diye
Sağlıkçıların ve öğretmenlerin kıymeti anlaşılmaya başladı nihayetHep birlikte kafa yorsak yapamazmiyiz su aşıya ya bı düşünün bunu
Maşallah sende iyi koşturmuşsun buradanda kopmuyorsun helal olsun vallaOkurken yoruldum, senin işin zor bacım.
Benim koca iş bırakma eylemi yapıyor iki gündür, bende yetişemez oldum.
Şimdi çamaşır makinasına çamaşır attım, bulaşık makinasını çalıştırdım, sütü kaynattım, soğumasını bekliyorum dolaba koymak için.
Gündüz de tek başıma iki kıza öğretmenlik yaptım
O arada onlara test verip bebeğimi de yanıma alıp salona geçtim, ben koşu bandında yürürken bebeğim gümüşlük ve vitrini döktü.
Banyo bebeğin banyosu, hemen akabinde yemek yaptım.
Çok yorgunum çok..
evet canım, niyeyse yüzdeler düşük bayadır.. bütün takımlar toparlasa kendini iyi olacakYüzdemiz düşük olsa da yine derecedeyiz
Haftaya 1. biziz
inşallahucuncude olmus olsak derecede olmak guzeel.
Haftaya 1.yiz ins
Allah kolaylık versin canım, yavrun geç kalkıyormuş ne güzelSuanki tempoma hayret ediyorum sanki evde 30 kişi yaşıyoruz kendime ayıracak vaktim yokki kaptanım bu dönem bak anlatıyım sen bana acı
Of süt dedin yoğurt için kaynattığım süt geldi aklımaOkurken yoruldum, senin işin zor bacım.
Şimdi çamaşır makinasına çamaşır attım, bulaşık makinasını çalıştırdım, sütü kaynattım, soğumasını bekliyorum dolaba koymak için.
O arada onlara test verip bebeğimi de yanıma alıp salona geçtim, ben koşu bandında yürürken bebeğim gümüşlük ve vitrini döktü.
Çok yorgunum çok..
Valla öyle canımHanımlar bu süreç cidden zor evde herkes çocuklar durmuyor enerjilerini atamıyorlar hemen uyumuyorlar bu yüzden yemek yap topla süpür yıka kaldır aynı durumdayım sizler ile kitap hiç okuyamıyorum dizi falan zaten yok uykumda düzenli olamıyor minnaklardan çişi suyu ağlamaları bitmiyor geceleri de hayırlısı bu günlerde geçecek ne güzel nimetmiş dışarı çıkmak 1 saat bile rahatlamak
afiyet olsun abla. Sabahki e dlm ekmek carpti gozume. Aksamki meyvene bisey diyemiyorum yakmissindir bile ins3 nisan cuma
12:05-15 arası
2 salçalı yumurta
1 kk beyaz peynir
3 d. e yakın ekmek
ara
ananalı yeşil çay
18:55
hindiba kahve
19:40-19:50 arası
100 gr lık ton balığı
3 çatal kavrulmuş sade mantar(bir şeye de benzese insan bir gıdım tuz kor yaaa:)) unutmuşum tuzu)
3 y.k çoban salata
21:55
1 portakal
su 2.5 bitti 3. lt deyim
afiyet olsun canim guzel menu03nisan
11:45
1 havuç
1 Turp
Kasarlı 2 yumurta
19:00
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk bulgur pilavı
1 küçük kase güveç
Bol marul salatası
Su:2.5 lt
Spor: 60 dk pilates 180 puan
Fitt_anne
gayet iyi canim afiyet olsun12:30
İki haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
Yarım salatalık
1 domates
4 yaprak kıvırcık marul
16:00
Tarçınlı Türk kahvesi
18:00
Kabak türlü 1 tabak
2 tavuk baget (fırın)
Su: 3ü geçti
Spor: 35 dakika Leslie 105 puan 500 ip atlama 100 puan
Toplam:205 puanFitt_anne
afoyet olsun canim guzel gorunuyor3 Nisan Cuma
17:30=== 6 adet ceviz
3 yumurta tereyağında
3 parça Antep peyniri
2 kase sarımsaklı yoğurt
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
Fitt_anne 180 puan
afiyet olsun canim sabahki pogaca cok olmus sanki3 Nisan cuma
12.00
2 buçuk havuçlu ıspanaklı fit poğaça(tam buğdaylı)
Domates salatalık
1 bardak kefir
Ara
İkisi bir arada kahve + 4 minik kare bitter 2 normal kare kadar
19.00
12 -13 adet lahana sarması
3 kaşık yoğurt
Yeşil soğan
Su 2 L
12 dk egzersiz 36
40 sn plank 8
100 ipsiz hoplama 10
54 pFitt_anne
senikininde masallahi varmis canim.Okurken yoruldum, senin işin zor bacım.
Çok yorgunum çok..
Elim çok hızlıMaşallah sende iyi koşturmuşsun buradanda kopmuyorsun helal olsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?