- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.861
gecmis olsun:)normalde migrenin varmiAynen bende
Bile bile lades dedim.
Başım çok ağrıyor, birde mideme vurdu, midem de bulanıyor.
bizde esimle insaata gittik geldik.kiziminda hosuna gitti bos insatta kosusturdu fazla kaldik biraz:)Bugun kacirdim malesef, yarin ne olacak Merak ediyorum..
bugun iyi gecti havanin güzelligi insanin icini aciyor
Sizde nasil gecti
bilmiyodum..ozaman 500 ml su sisesi doldurup.onlari aliyim ozamn
Canım haftaya başlayacak 36 saatlik oruç Kandil den dolayıBaşım çatlıyor
Magnezyum sülfat içtim
Yatacağım
Ses kaydını yarın dinlerim
dis agrisi cok zor nasil dayaniyosu? bence gitKızlar hayırlı geceler giremedim buraya dişim ağrıyor zorluyor korkudan gidemiyorum doktora sizce gideyim mi napayım bilemedim
Canım deneyeceğim sağ olasın..ağrı kesici aldım gece uyumuşum.dis agrisi cok zor nasil dayaniyosu? bence git
bide karanfil koy.ben eczaneden karanfil yagi almistim 5 dk da gecmisti.
Canim dişçiler şu an ekstra tehlikeli. . Direk ağıza müdahele ediliyor. Ama dişin apsesi de tehlikeli. Evde denenebilecek bütün yöntemleri dene olmazsa gidersin.Kızlar hayırlı geceler giremedim buraya dişim ağrıyor zorluyor korkudan gidemiyorum doktora sizce gideyim mi napayım bilemedim
gecmis olsuun canimBaşım çatlıyor
Magnezyum sülfat içtim
Yatacağım
Ses kaydını yarın dinlerim
Canim gecmis olsun. Gecen hafta ben ne cektim o dis agrisindan ayyyyKızlar hayırlı geceler giremedim buraya dişim ağrıyor zorluyor korkudan gidemiyorum doktora sizce gideyim mi napayım bilemedim
Başağrısı için doktora gitmedim ama migren olduğunu düşünmüyorum.gecmis olsun:)normalde migrenin varmi
Kandille ne alakası var anlamadım kiCanım haftaya başlayacak 36 saatlik oruç Kandil den dolayı ☺
Kız şu kocalarınızı idare ediverin, adamlar her zaman mı evde sanki.Muhabbet le iş tamam herturlu yapar ev işi bile ama cocuga pek bakamiyor ya 10 dk 15 dk sonrasinda peşimde dolanip al şunu demeye basliyor durmuyor diyor oynatmasni bilmiyorkibide benm koca uykucu ya ben ona kiziyorm zaten ben uykumdna fedakarlik ederken onun horul horul uyumasi beni delirtiyor
Ahmet apa canli yayin yapiyor, kiziyorda ayni sorulara
Yaptığı iş çok zor.Biraz atarlı
gecmis olsun canim. İns gecer hemen. Niye bu kadar etkiliyor acaba. Bende anca bi sersemlik
Sağol canımgecmis olsuun canim
Yazdım ikisinide dün akşamTemelinSafinazi
U UcanSupurge
askrhpozitif
Ucmelekannesi
Poni Bon
Jasminium84
E ela_2019
Kızlar dünün menülerini yazmamışsınız
Sadece I Ilyusa yazmış
Geçmiş olsun diyecegim, nşallah geçmiştir :)Sağol canım
Geç kalkınca da oluyor en geç 7 ' de uyanmış olmalıyım.
Belkide alışkanlıklarımın dışına çıktığım için vücudum böyle tepki vermiyordur.
Tek mesajda arka arkaya yazdığın için farketmemişim canım.Yazdım ikisinide dün akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?