- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.821
Ben bunu seviyeyi yapmadigim Halde yapsam ne etkisi olurÇatlamaz canım.
10 yıldan fazladır Rusya ve Amerika'da ve hatta bazı Avrupa ülkelerinde açlıkla tedavi ediliyor ağır hastalıklar.
Iftarda su icilmiyormuyduPazar akşamı saat 19 'da ağzımıza fermuar çekiyoruz, Salı sabah 7 'de fermuarı açıyoruz canlar...
Su bile yok
Her Pazartesi yapacaksan etkisi olur tabi..Ben bunu seviyeyi yapmadigim Halde yapsam ne etkisi olur
Çok susarsan en fazla 3 yudum, yarım bardağa tekabül ediyor yaniIftarda su icilmiyormuydu
Allah kolaylik versinÇok susarsan en fazla 3 yudum, yarım bardağa tekabül ediyor yani
Ozaman uzak durim BenHer Pazartesi yapacaksan etkisi olur tabi..
Bir kereden hiçbirsey olmaz
Allah dermansız dert vermesin başa böyle bir şey gelirse değil 36 saat daha fazlası bile yapılır şifa içinÇatlamaz canım.
10 yıldan fazladır Rusya ve Amerika'da ve hatta bazı Avrupa ülkelerinde açlıkla tedavi ediliyor ağır hastalıklar.
10:00
Tarçınlı Türk kahvesi
12:30
Kavurmalı yumurta (3 yumurta ve yaklaşık 3-4 kaşık kavurma) yarısını ben yedim eşim de bi iki çatal aldı
1 siyah zeytin
4 yeşil zeytin
Biraz çeçil peyniri
17:30
Kalan kavurmalı yumurta
3 kaşık tarçınlı yoğurt
Su:şimdilik 2 litre
Spor: yapacağım
4 Nisan Cumartesi
17:30=== 5 adet ceviz
3 fincan kabak çekirdeği
5 'er adet kanı, badem, fındık, yer fıstığı
Avuç içi kadar kağıt kebabı
2 kase salata
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
meyhane pilavi ne diycektim diger mesajlarinda okudum:)4.4.2020
11.00 2 yumurtalı peynirli omlet
3 zeytin
10 badem
Roka domates
17.30 3 yk meyhane pilavı
3 çiçek brokoli
1 kase yoğurt
su: 3 lt
spor: 60 şınav 12 puan
30 sn plank 6 puan
10 dk koşu 30 puan
Toplam puan 48 puan
@Tekrar dene
4 nisan cumartesi
11.00
1 kase tarcin,zencefik,zerdecalli yogurt
1 yumurta
Tarcinli kahve
Yesil kahve
18.30
5 kasik nohut salatasi
Domates salatalik
1 kase yogurt
Su 1.5 litre
45 dk leslie 135 @Tekrar dene
4 Nisan Cumartesi
Sabah 09.15
2 h yumurta
3 dilim peynir
3 çeri domates
Bol yesillik
2 dilim t.ekmegi
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
1 hurma 1 kayisi
Öğle 13.00
10 fındık
2 gün kurusu
1 bardak kefir
Akşam 18:00
2 yumrtali kabak kavurma
2 kaşık firinda tavuk ( patates ve havuçlu )
2 kase yoğurt.
Ekmek yok :))
Birazdan sade bir kahve içerim
Su 2.5 litre
Spor birazdan yapınca eklerim.
lavas olmasaydi daha iyiydiKaptanım listede değilim ama verilmeyi hak edecek durumdayım☺
11.30
2 dilim ekmek ve 4 parça sucuktan tost
1 dilim peynir
17.00
Sade kahve
2 kayısı
19.45
1 porsiyon urfa
3 yk bulgur pilavı
Soğan acılı ezme
2 dilim lavaş
2 litre su
30 dk leslie
bence menun guzel ekmek cok degilmis ama seviyeyi bozmussun.kaldigin yerden devam et bence4 Nisan
11:30
1,5 yumurtadan menemen
9 siyah zeytin
Avuc içi kadar sıcak ekmek
2 bardak tek sekerlı cay
19:00
2 kofte
Bol marul salatası
1 kepçe mercimek çorbası
Su2. 5 lt
Spor
45 dk pilates 135 puan
10 dk zumba 35 puan
20 dk p90x 70 puan
Toplam puan 240 puan
@Tekrar dene
yok canim.ne kusuru.sadece ceza almak istemedim oyuzden emegine saglik canim:)Kendi yaptığım listeyi şimdi tekrar kontrol ettim Cumartesi eksik orada. Niranin mesajını gördüm yazmışsın Cumartesi menünü.
Kusura bakmayın kizlar, aslında hızlıca da yapmadım kontrolü. Müsait zamanımda oturup not aldım hepsini ama bu hafta birbirine karışmış herşey galiba
gecmis olsun canim allahtan bi zarari olmadan cikarmissin.Allah beterinden saklasın kuzum çok geçmiş olsun olacağı varmış bilemezsin kendini suçlama ben de anlatmışımdır kayınpederim bizdeydi ve eğilirken yakam açılmasın diye yakama taktığım küçük çengelli iğne kızımın Boğaz’ına kaçmıştı
aa kas yaptigini bilmiyodum.bidaha kullanmayim.ozaman..cunku kas olsun istemiyorumHer zaman "bırak bu işleri" derdi ama bugün ısrarla "devam et, pes etme" dedi
Kendince bir program yapıp başlayabilirsin canım.
Direk 1'er kiloluk dambıllarla başladıysan kas yaparsın ama...
gecmis olsun canimSlm kızlar migrenım azmıştı dün bütün gün yattım hatta gece 4te uyuyabildim şimdi geçmiş şükürler olsun 4 gün sürdü böyle olmazdı hiç
aa su bile icilmiyomuOyyy oyyyyy açlık oruçlarında sıvı da tükenmiyormuşuz yaa, ben de neyse bol bol sıvı tüketirim diyordum bi de
afiyet olsun canim guzel4 Nisan Cumartesi
Sabah 09.15
2 h yumurta
3 dilim peynir
3 çeri domates
Bol yesillik
2 dilim t.ekmegi
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
1 hurma 1 kayisi
Öğle 13.00
10 fındık
2 gün kurusu
1 bardak kefir
Akşam 18:00
2 yumrtali kabak kavurma
2 kaşık firinda tavuk ( patates ve havuçlu )
2 kase yoğurt.
Ekmek yok :))
Birazdan sade bir kahve içerim
Su 2.5 litre
Spor birazdan yapınca eklerim.
canim zaten kendinde demissin olmayanlari biliyorsunKaptanım listede değilim ama verilmeyi hak edecek durumdayım☺
11.30
2 dilim ekmek ve 4 parça sucuktan tost
1 dilim peynir
17.00
Sade kahve
2 kayısı
19.45
1 porsiyon urfa
3 yk bulgur pilavı
Soğan acılı ezme
2 dilim lavaş
2 litre su
30 dk leslie
ekmek zaten azicikmis. Aksamda guzel afiyet olsun.sporda sahane. Seviyelere tekrar baslayackmisin tamamen mi biraktin4 Nisan
11:30
1,5 yumurtadan menemen
9 siyah zeytin
Avuc içi kadar sıcak ekmek
2 bardak tek sekerlı cay
19:00
2 kofte
Bol marul salatası
1 kepçe mercimek çorbası
Su2. 5 lt
Spor
45 dk pilates 135 puan
10 dk zumba 35 puan
20 dk p90x 70 puan
Toplam puan 240 puan
@Tekrar dene
pirinc pilavi azmis ama olmasa daha iyiymis canim4 nisan cumartesi
10.00
1 tabak kiymali ispanak
1 ceddar peynir
20badem
kk beyaz peynir
13.00
sutlu kahve
1 hurma
1 kayisi
1 ceviz
18.30
4 5 kasik nohut yemegi
2 kasik pirinc pilavi
2 catal tursu
sporu dunde yapmistim yazmayi unuttum.bugunde yaptim
2 gunun sporu toplam
75dk kosu
40 dk yuruyus toplam 420 puan @Tekrar dene
guzel canim afiyet oksun4 nisan cumartesi
Sabah 12.15
Kapya biberli omlet
Bir parça peynir
Domatessalatalık
1 avuç içi badem
ara Türk kahvesi
akşam 19.00
1 tabak kısır
1 kase yoğurt
su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
en kafaniz rahat olur canim. Eslerin bebekle ilgilendigi cok nadirdir zatenGunaydın kızlar eşim gene 2 hafta evde bu defa işyeri ucretsiz izin tarzında bi uygulama yapmış ayda 10 gun felan calisicaklarmis geri kalanini kesintili bi sekilde iskur vericekmis yani maaşı bi 30-40 % kesintili olucak. Hayirlisi baklm yeterki saglık olsun. Ama adam evde olup yatınca bende cocukla ugrasinca gözume batiyor ya
ovv gecmis olsun canim. Bas agrisi cok zor.Slm kızlar migrenım azmıştı dün bütün gün yattım hatta gece 4te uyuyabildim şimdi geçmiş şükürler olsun 4 gün sürdü böyle olmazdı hiç
wc probkemin neden oldu acaba. Seviye 1de hicmi olmamistiBende devam2.seviye 5. gün wc problemi yaşamaya başladım
afiyet olsun gayet guzel canim4 nisan 2.seviye 5.gün menüm
11.00
2 hurma
3 ceviz
17.00
1 büyük tabak kısır
1 kase yoğurt
Su 1.5 vardır
Spor
abla sabahki simit butun olmasa iyiymis. Afiyet olsun guzel4 nisan cumartesi
12:45-13:10 arası
1,5 haşlanmış yumurta
yarım kk beyaz peynir
yarım kk kaşar
yeşil ve siyah zeytin 10 tane kadar
domates salatalık 2 dal nane
1 simit
1 çk bal
ara
sade yeşil çay
19:50
1 kase susuz çacık
4 ceviz
1 muz
su
2.5 lt
Yok canim sivi alimi. Su cay hicbirsey. İfyarda cokk susarsan 1 2 yudum su anca.Benim merak ettiğim nokta çay olacak mı su olacak mi kahve de olacak mı bütün ses kaydını dinledim bu detaylar yoktu seviye4 ü okuyayım bulup
Geçmiş olsun canım şükür şimdi iyisin
Kaburgasının altından tutup sol koluma yatırdım belinden boynuna doğru sürekli ittirdim çıktı şükür en büyük hata ilk başta elimle alabilirim sandım sonrasında doktora götürdük sadece boğazı tahriş olmuştu hem iğneden hem bizim elimizle çıkarmaya çalışmamızdan
Akşam çok acıkmıyorum canım gün içinde daha çok acıkıyorum da iş filan yaparak kendimi oyalıyorum
Sıvı yoksa ben de yokum biz de sadece sıvı tüketerek yapsak olmaz mı? Bu akşam yine canlı yayın yapacakmış orda detay verir bence tuzlu suyla sık sık gargara yaptığından bahsediyordu çünkü duruma uygun bi şekilde ayarlayacaktır bence
CansınEvde aclik otu var ins ise yarar ishal eder.
Su ingiliz tuzumu neydi o yok su an elimde.
Simdi denledim iciyorum hadi hayirlisi
Bende yapiyorumHandandandan sizi yanliz birakmiyim
Canım şöyle 4. Seviyey bakabilirsin bu gün akşam niyet edeceğiz ama sıvı alım kuralları serberst su içmeye devam ama yarın akşam ezanına kadar birşey yiyip içmek Yok ezan okununca 3 yudum su ile iftar eğer daha içmek istersen içebilirsin ama eğer vücut istemiyor ise içmek zorunda değilsin ertesi gün sabah 8.00 gibi sebze suyu ile orucu bitiriyoruz en güzeli limonlu su demiş apaBenim merak ettiğim nokta çay olacak mı su olacak mi kahve de olacak mı bütün ses kaydını dinledim bu detaylar yoktu seviye4 ü okuyayım bulup
Geçmiş olsun canım şükür şimdi iyisin
Kaburgasının altından tutup sol koluma yatırdım belinden boynuna doğru sürekli ittirdim çıktı şükür en büyük hata ilk başta elimle alabilirim sandım sonrasında doktora götürdük sadece boğazı tahriş olmuştu hem iğneden hem bizim elimizle çıkarmaya çalışmamızdan
Akşam çok acıkmıyorum canım gün içinde daha çok acıkıyorum da iş filan yaparak kendimi oyalıyorum
Sıvı yoksa ben de yokum biz de sadece sıvı tüketerek yapsak olmaz mı? Bu akşam yine canlı yayın yapacakmış orda detay verir bence tuzlu suyla sık sık gargara yaptığından bahsediyordu çünkü duruma uygun bi şekilde ayarlayacaktır bence
Evet kuzum su bile yok
meyhane pilavi ne diycektim diger mesajlarinda okudum:)
lavas olmasaydi daha iyiydi
bence menun guzel ekmek cok degilmis ama seviyeyi bozmussun.kaldigin yerden devam et bence
yok canim.ne kusuru.sadece ceza almak istemedim oyuzden emegine saglik canim:)
gecmis olsun canim allahtan bi zarari olmadan cikarmissin.
aa kas yaptigini bilmiyodum.bidaha kullanmayim.ozaman..cunku kas olsun istemiyorum
gecmis olsun canim
aa su bile icilmiyomu
Peki peki ben de varımEvde aclik otu var ins ise yarar ishal eder.
Su ingiliz tuzumu neydi o yok su an elimde.
Simdi denledim iciyorum hadi hayirlisi
Bende yapiyorumHandandandan sizi yanliz birakmiyim
Yani anladığım kadarıyla su haricindeki sıvılar yasak diyorsun canımCanım şöyle 4. Seviyey bakabilirsin bu gün akşam niyet edeceğiz ama sıvı alım kuralları serberst su içmeye devam ama yarın akşam ezanına kadar birşey yiyip içmek Yok ezan okununca 3 yudum su ile iftar eğer daha içmek istersen içebilirsin ama eğer vücut istemiyor ise içmek zorunda değilsin ertesi gün sabah 8.00 gibi sebze suyu ile orucu bitiriyoruz en güzeli limonlu su demiş apa
Keşke bu gerçek rüya olsa yarın işe gitsek pazartesi sendromu yaşasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?