Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun diyecegim, nşallah geçmiştir :)
saat 12 ye kadar uyuduğum günleri özledim. Resmen 4 aydir saat 8 i bile göremiyorum
Geçti canım şükürler olsun.
Hayatımın hiçbir döneminde 12 'ye kadar uyumadım...
Gece uykusu uyku sevmem, uyuyanlara da alerjim var
Bebeğim 5-6 gibi uyandırıyor sağolsun.
Ama o geç uyanmaya başladığında 5 'e kurmaya başlarım saati

Ahh ne guzel. Çok özenirim uykuyu sevmeyenlere, ama ben çok severim, 2 ye kadar da uyuyabilirim (Bunun sebebi büyük bir ihtimalle fibromiyalji hastasi olmam)Birde sen erken uyudugun için uykunu aliyorsundur ondan da olabilir,

Tek mesajda arka arkaya yazdığın için farketmemişim canım.
Gününde yazarsan daha güzel olur.
Birde seni burda sohbette görürsek mutlu oluruz
Menu yazıp kaçma
Kaptan iki gündür halim yoktu oğlanla da uğraşıp durdum o uyuyunca bende uyudum ama gelirim artık

Başağrısı için doktora gitmedim ama migren olduğunu düşünmüyorum.
Günlerce sürmüyor, en fazla bir gün.
Uyuyup uyanınca geçiyor.
migreni olanlarda genelde gun icinde uyumak bas agrisi yapiyo sanki..bende oyle..gece uyumadiysam cok cok uykum varsa uyurum..ama sirf sekerleme.yapiyim dedigim zaman hep basim agrir.
tam uykuya daliyodum menumu yazmadigim aklima geldi..kalkip yazip geri uyudum:))
Cuma 73
Bugün 72.5
Fark -0.5
masallah cumaya kadar en az 1 olur heralde:))

Ahh ne guzel. Çok özenirim uykuyu sevmeyenlere, ama ben çok severim, 2 ye kadar da uyuyabilirim (Bunun sebebi büyük bir ihtimalle fibromiyalji hastasi olmam)Birde sen erken uyudugun için uykunu aliyorsundur ondan da olabilir,
Bu ara erken yatıyorum, erken yatınca daha kolay kilo verildiğini farkettim çünkü.
Benimde normalde 11-12 yıl bulur uyku saatim, bazen 1 bile olur.
Atadan dededen kalıtsal benimkisi, benim çocuklar da bana çekmiş.

Bu ara erken yatıyorum, erken yatınca daha kolay kilo verildiğini farkettim çünkü.
ramazan haric hic 11 12 de kaltigimi bilmem bende

Benin cocuklar da sana çekmiş en fazla 7 30 a kadar uyuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…