Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aaaaa kac saattir kimse uğramamış
Ne yapiyonuz millettt

Biz bahcedeki esyalari biraz toparladik, ayirdik
Ama daha dolap olmadigi icin yerlestiremedik

Burda çöp atmakta mesele
Normal ev çöpüne atilmiyor,
Parali çöp atilan yerler var onlarda simdi sahislarinki almiyormus sadece iş yerlerininki aliyolar

bende oglen kizim uyuyunce ben uyudum sersem gibiyim basim agridi.

yaa degisik bir cop uygulamasi. Ne yapacaksiniz o zaman.
Bahcenin bir kenarinda duracak o zaman
bende oglen kizim uyuyunce ben uyudum sersem gibiyim basim agridi.
gecmis olsun canim.ins duzelirsin hemen
Aynen bende
Bile bile lades dedim.
Başım çok ağrıyor, birde mideme vurdu, midem de bulanıyor.
gecmis olsun canim. İns gecer hemen. Niye bu kadar etkiliyor acaba. Bende anca bi sersemlik olur

Ne Tür atiklar abla? Container cagirabilirsiniz

Slm kızlar migrenım azmıştı dün bütün gün yattım hatta gece 4te uyuyabildim şimdi geçmiş şükürler olsun 4 gün sürdü böyle olmazdı hiç

Gecmis olsun cnm

Benmkini elemesem hep uyur herhalde oglen kahvaltiya kaldiriyorm ayni sekilde kahvalti sonrasi bi boşluk bulsun gene uyur hemen, bende cok seviyorm uykuyu o yuzden kiziyorm birazda uyuyamadigm icin

Ama cok haklisin yeterki saglikli bi sekilde yanimizda olsun
Niye kız işleri bölüşürsünüz muhabbet edecek çocuklara bakacak biri oluyor bn çok memnunum

Muhabbet le iş tamam herturlu yapar ev işi bile ama cocuga pek bakamiyor ya 10 dk 15 dk sonrasinda peşimde dolanip al şunu demeye basliyor durmuyor diyor oynatmasni bilmiyorki bide benm koca uykucu ya ben ona kiziyorm zaten ben uykumdna fedakarlik ederken onun horul horul uyumasi beni delirtiyor

Ay hadi inşallah sabirsizlikla bekliyorm ozamanları :) ama ben bu uykucu halimle hep erkenden uyurm herhalde :)
Aynsn cikaddm takmam artk enazindan 2 yasina kadar

Ay cok sukur kurtulmus yavrum. Ama hep oyle yapiyorz yakindaysa cikaralm iyice derinlemeden diye parmak sokuyorz. Daha 1 ay oncesi komsunun oglu oyuncaktan kopmus boyle telli bisi kucuk agzinda ogruyor falan komsuda noluyor diyp sirtina vuruyor dedm bi sok elni bak nasil ya dedi yapmadi ben soktm agzindaymis daha yutsa yazik bogazini bile deler Allah korusun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…