- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.841
Harika
Ben memnunum evde olmaktanKeşke bu gerçek rüya olsa yarın işe gitsek pazartesi sendromu yaşasak
Pazar akşamı saat 19 'da ağzımıza fermuar çekiyoruz, Salı sabah 7 'de fermuarı açıyoruz canlar...
Su bile yok
bende oglen kizim uyuyunce ben uyudum sersem gibiyim basim agridi.Aaaaa kac saattir kimse uğramamış
Ne yapiyonuz millettt
Biz bahcedeki esyalari biraz toparladik, ayirdik
Ama daha dolap olmadigi icin yerlestiremedik
Burda çöp atmakta mesele
Normal ev çöpüne atilmiyor,
Parali çöp atilan yerler var onlarda simdi sahislarinki almiyormus sadece iş yerlerininki aliyolar
Aynen bendebende oglen kizim uyuyunce ben uyudum sersem gibiyim basim agridi.
yaa degisik bir cop uygulamasi. Ne yapacaksiniz o zaman.Aaaaa kac saattir kimse uğramamış
Ne yapiyonuz millettt
Burda çöp atmakta mesele
Parali çöp atilan yerler var onlarda simdi sahislarinki almiyormus sadece iş yerlerininki aliyolar
gecmis olsun canim.ins duzelirsin hemenbende oglen kizim uyuyunce ben uyudum sersem gibiyim basim agridi.
gecmis olsun canim. İns gecer hemen. Niye bu kadar etkiliyor acaba. Bende anca bi sersemlik olurAynen bende
Bile bile lades dedim.
Başım çok ağrıyor, birde mideme vurdu, midem de bulanıyor.
Ne Tür atiklar abla? Container cagirabilirsinizAaaaa kac saattir kimse uğramamış
Ne yapiyonuz millettt
Burda çöp atmakta mesele
Biraz atarlıAhmet apa canli yayin yapiyor, kiziyorda ayni sorulara
Geçmiş olsunBaşım çatlıyor
Magnezyum sülfat içtim
Yatacağım
Ses kaydını yarın dinlerim
Slm kızlar migrenım azmıştı dün bütün gün yattım hatta gece 4te uyuyabildim şimdi geçmiş şükürler olsun 4 gün sürdü böyle olmazdı hiç
Benim de çok gözüme batıyor öyle olunca yani dün mesela uyudu uyandı yemek yedi geri uyudu ben sabah 6dan akşam 9a kadar sürekli ayaktaydım ya kızlarla birlikteydim ya yemek yaptım ya temizlik
Ama şöyle düşününce evde sağlıklı olduğunu bilmek dışarıda huzursuz olmaktan daha iyi kuzum boşver iş yapmasın ama sağlıkla evinde yatsın dursun
Niye kız işleri bölüşürsünüzmuhabbet edecek çocuklara bakacak biri oluyor bn çok memnunum
diş i atlattıktan sonra uyku düzenide oturdumu tamamdır
herşey tecrübe canım, geçer gider o üzme kendini, evde zaten sürekli elimiz iş yapıyor takmamak daha iyi
akıllanmam ben canımyatalak olmam lazım durmam için herhalde o zaman dank edecek kafama, bugunde pencere sileyim dedim kirlide değil ama bakalım
oda doğru abla insan kendi düzenini evini arıyoröylede sıkıntıdan patlarız biz insanoğlu niye böyleyiz
şükür canım daha iyi olmuş böyle, katılıyorum eşler evde olunca iş ye yapası gelmiyor insanın
A.selam canım, geçmiş olsun. Benimde geçen 3 gün başım ağrıdı ama migren değil sanırım, senin ağrını düşünemiyorum
Benim merak ettiğim nokta çay olacak mı su olacak mi kahve de olacak mı bütün ses kaydını dinledim bu detaylar yoktu seviye4 ü okuyayım bulup
Geçmiş olsun canım şükür şimdi iyisin
Kaburgasının altından tutup sol koluma yatırdım belinden boynuna doğru sürekli ittirdim çıktı şükür en büyük hata ilk başta elimle alabilirim sandım sonrasında doktora götürdük sadece boğazı tahriş olmuştu hem iğneden hem bizim elimizle çıkarmaya çalışmamızdan
Akşam çok acıkmıyorum canım gün içinde daha çok acıkıyorum da iş filan yaparak kendimi oyalıyorum
Sıvı yoksa ben de yokum biz de sadece sıvı tüketerek yapsak olmaz mı? Bu akşam yine canlı yayın yapacakmış orda detay verir bence tuzlu suyla sık sık gargara yaptığından bahsediyordu çünkü duruma uygun bi şekilde ayarlayacaktır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?