Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tartildim cnm
Ben kendimden umudu kestim, sizde kesin

Ekimin masallahi var
Yapma canım ya..
Bence senin problemin gece yemesi.
Erken yatmayı denesen yada sadece sıvı alsan akşamdan yatana kadar nasıl olur.

Ekim bildirim yapmadı daha, ondan da haberimiz yok.

Masallah o kadar dolabi nereye sigdiriyosun :))
Birini müteahhit yaptırmış monte ve tavana kadar, diğerini de biz evlenirken almıştık, atmaya kıyamadık bu eve geçince
Zaten ikiside tıka basa dolu, önce içindekileri atmamız gerekiyor.

Bende bahce temizlemeye cikacam yine :)
Otlar almış başını gitmiş
Kolay gelsin canım

Kalkıp işlere baksam iyi olacak.
2 tane vestiyer var, ikisi de 5 kapaklı.
En azından birini dökeyim bugün
Ay senin evi hayal edemiyorum iki tane 6 kapaklı dolap çocukların ayrı dolabı iki vestiyer mutfak dolapları senin dip köşe temizliğin bitmez
Herkes ayni durumda canim bırakma kendini, Söyle iyice zayifla, şu kötü dönem bittiğinde yeni yeni elbiseler almaya cikarsin, hemde 36 38 beden
36yı hayal edemiyorum da 38-40 olur bak yeter bana

tartildim cnm
Ben kendimden umudu kestim, sizde kesin

Ekimin masallahi var

Masallah o kadar dolabi nereye sigdiriyosun :))

Bende bahce temizlemeye cikacam yine :)
Otlar almış başını gitmiş
öyle deme mefkuşum yaa biz senden umudu kessek senin kesmemen lazım, kendinden vaz geçmişsin gibi denir mi hiç böyle , bu ara yoruldun belki de bunaldın ondandır bir kaç güne yine toparlarsın canoomm

yarın inşallah unutmayıp tartılıp bakayım ne durumdayım

Ay senin evi hayal edemiyorum iki tane 6 kapaklı dolap çocukların ayrı dolabı iki vestiyer mutfak dolapları senin dip köşe temizliğin bitmez
Okurken beynim yandı
3 tane buzdolabı vardı, birini elden çıkardım 2 kaldı
Senin hayal dünyanı zorlamamak için daha saymayacam ama ancak dubleksi eve sığarım, 6+1 lazım hesabıma göre

36yı hayal edemiyorum da 38-40 olur bak yeter bana
91 den 77 ye süper ya 69.9 görmeme ne kalmış ki en kötü 1.5 ay çok uzak degil. Sonra 65 hemengelir zaten

Okurken beynim yandı
Senin hayal dünyanı zorlamamak için daha saymayacam ama ancak dubleksi eve sığarım, 6+1 lazım hesabıma göre
nereye gitti minimalistlik hayalleri nerden çıktı yine 6+1 dubleks lafı niranımmm

Okurken beynim yandı
Ay boş ver 6+1i orayı da doldurursun benim de dondurucum 6 çekmeceli ve tıka basa dolu eşim diyor ki bi tane daha alalım istersen yok diyorum kesin onu da doldurmaya çalışırım

inşallah güzel sürpriz olur kötü olmasın da dün sırf karbonhidratla beslendim bu gün tartılsam kötü sürpriz olacağı kesindi zaten :)
Bence şu simidi aldirma artik. Evde oldu mu yeniyor

@Gulbe seker
Ucmelekannesi
Jasminium84
U UcanSupurge
@Poni Bon

Bugün 36 saatlik açlık orucu tutanlar kimler, parmak kaldırsın
Beeennnnn
Jasminium84 I Ilyusa kızlar sizin kilolariniz bana yakın birbirimize rakip olalım ne dersiniz
rakibiz balımm zaten

Zeynepcim az gelince, gelipte geride kalan mesajlara bakmayınca dünyadan haberin olmuyor tatlım.
Onlar zaten senin rakibin :))

Bak bizim şöyle bir listemiz var

Yasemin ve Medine seni yemeye çalışıyor, haberin olsun

afiyet olsun canim.pazar gunun iyiymis aslinda arti getirecek menu degil.
guzel afiyet olsun canim. Aksam yemek tercih etsen dahada iyi olurdu aslinda
guzel menu canim
gayet guzel canim afiyet olsun
sağol kuzum

Jasminium84
Üstteki rakibin bugün -400
Dikkat et Cumaya seni yemesin
cumaya daha çooooook var

göreceğiz bakalım cumaya kim kimi geçiyor
sadece gülüyorum I Ilyusa

nereye gitti minimalistlik hayalleri nerden çıktı yine 6+1 dubleks lafı niranımmm
Hala minimalistlik yolunda ilerliyorum.
Şu anda 6+1 'e sığarım demek istedim.
Şimdi bir sürü şeyi ayıklayıp onlardan vazgeçeceğim canım

benim oğlan sabah 5 simit almış gelmiş ben daha acıkmadım yemedim siz yiyin ben ağzıma sürmem daha dedim eşim ne var yaa ye bir tanesini diyordu, eşim 2 sini yedi şimdide oğlan kalan son çeyreği yiyor bitti gitti , yarına eksi rakam görmem lazımmmmm

Süpersin abla

Ucmelekannesi nasıl gidiyor açlık orucu canım
Eğer akşam sabreder ve su içmezsen yarına tartıda güzel bir eksi görürsün.
Yarın da tuz yasak biliyorsundur.
pazartesi mi 3 günlük açlık orucuna başlayacaksınız dün bir ara gözüme çarptı yazmıştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…