- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.041
Bu işin birde nazar boyutu var canıminşallah sağlıkla , muhteşem görünerek yeni yıla 58 kilo olarak girersin gülümmmmm
düşünsene 8 ay sonra nereye gitsen kimi görsen tepkiler hep aynı vavvvv bu sen misin muhteşem görünüyorsun nasıl böyle zayıfladın , bekar genç kız gibisin sözleriyle mutlu olduğunu
Kilo bildirimim
Cuma 68.8
Pazartesi 68.6
Fark -200
Tebrik ederim kızlaraaaa bildirimimi yapmamışım ya ben
cuma: 64,1
bugün: 64
fark: -100
İnşallah nazarlari işe yarar da biraz daha kilo veririzBu işin birde nazar boyutu var canım
Düşünsene 20-25-30 kilo vereceğiz.
Nasıl nazara gelmeyeceğiz canım, yolu nedir bunun
Anladım canım.Canım şaban ayının ortası 13-14-15 oruç tutmak çok faziletli yarın Kandil insanlar oruç tutmak istedi Kandil de açmış olacaklar idi orucu o yüzden
Nazardan geri almayalım da verdiklerimiziİnşallah nazarlari işe yarar da biraz daha kilo veririz
tamam canım
afiyet olsun canım
cumaya eksi gelir inşallah devam
güzel artılarda var malesef
inşallah göreceğiz
güzel canım maşallah
Cumaya güzel eksi hadi bakalım
yinede ekside okman guzel canim. Toparlarsin yarina
sagol canim.evet canin soylesen verirler. Antibiyotik olmasaydi zor gecmezdi benimki.
cumaya halledersin canim
canim ahmer apa yazisinda yazmis seviyelere baslamayanlar baslayip ramazandaki serbesr gunleri yapmadan 40 gunu tamamlasinlar demia. Hala istiyorsan vaktin var yani
masallah guzel eksi
cok degil artin dikkat edersen halldersin
bugunden itibaren dikkat etmeye basla canim. Ne zorluklarla veriyorsun o kilolari biliyorsun.
artin cok degil canim dikkat edersen cumaya guzel eksi gelir
! Gecersin ins canim.
senin evi bende hayal edemedim simdi. Ev kac metre kare. Off cok isin var kolay gelsin
valla aclikla ilgili bir sikintim yok canim ama susuzluk zorluyor.
Kendime garezim neyse sabahtan beri firin basinda pasta borek yapiyorum. Kizlar misafir gelmeyince cesit cesit pasta yapmiyorsun diye soykendiler dun aksam. Kiyanadim yapiyin dedim ammmaaaaaaa. Sukur bitti mutfagi toparlarsam oturup dinlenecegin ins
36 saatlik abla. Benim ilk deneyimim ins faydasini gorurum
Ekside olman cok guzel canim
eksi candır
anladım canım o yönden düşünemedim burası mübarek yazda fazla görmediği için
inşallah kızlar, artık bu cuma güzel bi eksi gelsinTebrik ederim kızlar
Cumaya iyi eksi bekliyorum sizden
Bırak uyusun canım, dışarda çalışmak hiç kolay değil, bir defalık bir fırsat bu dinlenmesi için.
Geçen Perşembe adet olmuştum, hala ödemimi atamadım canım, gerçek tartım en kötü ihtimalle 71.5 idir.
Canım okudum sonraki mesajlarını, iyi ki bozmamışsın.Çok iyi ilerliyorsun maşallah
Kuzum geçmiş olsun. Her çocuk yaşar böyle ufak tefek şeyler ama annesi olarak için gitmiştir tabi.
Sen verirsin canım. Maşallah her hafta iyi oluyor sonucun
Rakibim gittikçe yaklaşıyor
Haftaya çok iyi başlamışsın tebrikler
Pınaaaar silkelen artık Cumaya kadar rakibiz unutma. SıralamamızıHandandandan ya mı bırakalım
Artıda ya da sabit degilsin çok iyi Zehracım.
Kuzum sen Cumaya mutlaka toparlarsin
Çok iyi canım
Bu hafta takımın maşallahı var. Güzel başlanmış
Günaydın kızlar ❤❤❤
Tartıldım 83
Dur demek lazım ama nasıl
Ben bugün detoksa başladım canım. 3 günlük ama yarın oruç tutucam. 1 gün ara vermiş olucam Çarşamba devam edicem 2. Gün listesine.Uyusun bakalım cnm
Senin koca bence cok uyumuyor yoksa beni anlardın yada uykuyu sevmedigin icin :)
Senin nasil gidiyor bakiyim rakibiiim
Ipin ucu kactimi toparlamasi zor oluyor dilekcim bi dur demelisin hemen
Oh misss olmus canim .hep boylee temiz kalsa keskeKızlaaar napiyosunuz bakalim. Ben mutfak dolaplarina giriştim. Mutfağımda aşırı derecede rutubet var. Bugün tencere alırken bi baktım dipleri siyahlasmiş. Dolaplar dışarıdan çok güzel ama o kadar kullanışsız ki. Duvara kadar uzanan bir arka kısım var, içine basımı sokup egilmedikce arka kısımdaki eşyaları alamıyorum. Oralar fena olmuştu. Tencere ve saklama kaplarimi koyduğum dolapları döktüm. Sildim temizledim geri yerleştirdim. Şimdi yeşilçay yapip içicem
3 gün zor görünüyor zaten, alıştırma gibi yarısıymış sen de yapacak mısın gülümÜç gün değil abla 36 saatlik yapılacaktı da yarın Kandil diye iptal oldu haftaya ve sonraki hafta pazartesi yapılacak
ellerine canına sağlık , bir elin nesi var iki elin sesi var kızlar da yardım edince bitmiş maşallahBir vestiyer bitti bile canım
Ben dolap baza dökünce kızlar başıma üşüşürler.
Birlikte yaparız genelde, yine geldiler sağolsunlar.
Büyük bir kısmını kitaplık olarak kullanıyorduk zaten, orası düzenliydi, gerisinide birlikte yapınca bitti şükürler olsun
kötü bakışın da enerjisi var eğer ki sen kendi yaydığın enerjiyi karşıdakinden daha yüksek titreşim de tutarsan ( en yüksek kalbin titreşimi beyne göre 5 bin kat fazladır ve yükseltmek için kalbini sevginin yolun da tutmak gerekir , üzüntü kızgınlık nefret, dengeli iyi titreşimi bozar)karşıdan gelen kötü yayını teperBu işin birde nazar boyutu var canım
Düşünsene 20-25-30 kilo vereceğiz.
Nasıl nazara gelmeyeceğiz canım, yolu nedir bunun
Eline sağlık canımKızlaaar napiyosunuz bakalim. Ben mutfak dolaplarina giriştim. Mutfağımda aşırı derecede rutubet var. Bugün tencere alırken bi baktım dipleri siyahlasmiş. Dolaplar dışarıdan çok güzel ama o kadar kullanışsız ki. Duvara kadar uzanan bir arka kısım var, içine basımı sokup egilmedikce arka kısımdaki eşyaları alamıyorum. Oralar fena olmuştu. Tencere ve saklama kaplarimi koyduğum dolapları döktüm. Sildim temizledim geri yerleştirdim. Şimdi yeşilçay yapip içicem
Ne uyumaması canım.Uyusun bakalım cnm
Senin koca bence cok uyumuyor yoksa beni anlardın yada uykuyu sevmedigin icin :)
nemden küf atıyor değil mi .Kızlaaar napiyosunuz bakalim. Ben mutfak dolaplarina giriştim. Mutfağımda aşırı derecede rutubet var. Bugün tencere alırken bi baktım dipleri siyahlasmiş. Dolaplar dışarıdan çok güzel ama o kadar kullanışsız ki. Duvara kadar uzanan bir arka kısım var, içine basımı sokup egilmedikce arka kısımdaki eşyaları alamıyorum. Oralar fena olmuştu. Tencere ve saklama kaplarimi koyduğum dolapları döktüm. Sildim temizledim geri yerleştirdim. Şimdi yeşilçay yapip içicem
ee ne de olsa evdeler yemeği çamaşırı işi de hatunları yapıyor adamlar ne yapsın canı sıkılınca uyuyorlarNe uyumaması canım.
Sabah bebek uyanır uyanmaz ya bizi odadan kovuyor yada kendi gidiyor.
10 'da kalkıp kahvaltı yapıp çay içtikten sonra bir tur daha uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?