Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu işin birde nazar boyutu var canım
Düşünsene 20-25-30 kilo vereceğiz.
Nasıl nazara gelmeyeceğiz canım, yolu nedir bunun

tamam canım
afiyet olsun canım
cumaya eksi gelir inşallah devam
güzel artılarda var malesef
inşallah göreceğiz
güzel canım maşallah

Cumaya güzel eksi hadi bakalım
eksi candır

anladım canım o yönden düşünemedim burası mübarek yazda fazla görmediği için
Tebrik ederim kızlar
Cumaya iyi eksi bekliyorum sizden
inşallah kızlar, artık bu cuma güzel bi eksi gelsin

Bırak uyusun canım, dışarda çalışmak hiç kolay değil, bir defalık bir fırsat bu dinlenmesi için.

Uyusun bakalım cnm
Senin koca bence cok uyumuyor yoksa beni anlardın yada uykuyu sevmedigin icin :)

Geçen Perşembe adet olmuştum, hala ödemimi atamadım canım, gerçek tartım en kötü ihtimalle 71.5 idir.

Senin nasil gidiyor bakiyim rakibiiim

Günaydın kızlar ❤❤❤
Tartıldım 83
Dur demek lazım ama nasıl

Ipin ucu kactimi toparlamasi zor oluyor dilekcim bi dur demelisin hemen

Kızlaaar napiyosunuz bakalim. Ben mutfak dolaplarina giriştim. Mutfağımda aşırı derecede rutubet var. Bugün tencere alırken bi baktım dipleri siyahlasmiş. Dolaplar dışarıdan çok güzel ama o kadar kullanışsız ki. Duvara kadar uzanan bir arka kısım var, içine basımı sokup egilmedikce arka kısımdaki eşyaları alamıyorum. Oralar fena olmuştu. Tencere ve saklama kaplarimi koyduğum dolapları döktüm. Sildim temizledim geri yerleştirdim. Şimdi yeşilçay yapip içicem

Uyusun bakalım cnm
Senin koca bence cok uyumuyor yoksa beni anlardın yada uykuyu sevmedigin icin :)

Senin nasil gidiyor bakiyim rakibiiim

Ipin ucu kactimi toparlamasi zor oluyor dilekcim bi dur demelisin hemen
Ben bugün detoksa başladım canım. 3 günlük ama yarın oruç tutucam. 1 gün ara vermiş olucam Çarşamba devam edicem 2. Gün listesine.

Oh misss olmus canim .hep boylee temiz kalsa keske

ellerine canına sağlık , bir elin nesi var iki elin sesi var kızlar da yardım edince bitmiş maşallah

Bu işin birde nazar boyutu var canım
Düşünsene 20-25-30 kilo vereceğiz.
Nasıl nazara gelmeyeceğiz canım, yolu nedir bunun
kötü bakışın da enerjisi var eğer ki sen kendi yaydığın enerjiyi karşıdakinden daha yüksek titreşim de tutarsan ( en yüksek kalbin titreşimi beyne göre 5 bin kat fazladır ve yükseltmek için kalbini sevginin yolun da tutmak gerekir , üzüntü kızgınlık nefret, dengeli iyi titreşimi bozar)karşıdan gelen kötü yayını teper

Eline sağlık canım
Hemen yerleştirmeseydin keşke, biraz havalansa iyi olurdu.
Mutfağın penceresini sürekli yada yemek yaparken açık tutarsan daha az rutubet olur.

Uyusun bakalım cnm
Ne uyumaması canım.
Sabah bebek uyanır uyanmaz ya bizi odadan kovuyor yada kendi gidiyor.
10 'da kalkıp kahvaltı yapıp çay içtikten sonra bir tur daha uyuyor.

nemden küf atıyor değil mi .
dolaplara çok şey koymaya korkar insan , nemli evin derdini bilirim 2 sene her şeyim küf atmıştı allah kolaylık versin ,
yeşil çayın afiyet şifa olsunnnn

Ne uyumaması canım.
Sabah bebek uyanır uyanmaz ya bizi odadan kovuyor yada kendi gidiyor.
10 'da kalkıp kahvaltı yapıp çay içtikten sonra bir tur daha uyuyor.
ee ne de olsa evdeler yemeği çamaşırı işi de hatunları yapıyor adamlar ne yapsın canı sıkılınca uyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…