- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.021
Inşallah yaa ben 58 istiyorum yolum uzun. Yeni yila 58 le gireceğim insallah hedefim o yöndeTeşekkür ederim canım inşallah hep beraber verelim de kurtulalım
kuzum zaman öyle hızlı akıyor ki bazen bir kaç ay çok gibi geliyor ama aynen dediğin gibi olacak bir bakmışsın tartıya çıkıyorsun ve 65.0 rakamını görüyorsun91 den 77 ye süper ya 69.9 görmeme ne kalmış ki en kötü 1.5 ay çok uzak degil. Sonra 65 hemengelir zaten
en iyisini yapıyorsun almamak ben de son 2 senedir gerçekten ihtiyaç değilse almam diyorum, dediğin gibi o dolabı alsan o da dolacak eşyalar üzerine üzerine gelecekAy boş ver 6+1i orayı da doldurursun benim de dondurucum 6 çekmeceli ve tıka basa dolu eşim diyor ki bi tane daha alalım istersen yok diyorum kesin onu da doldurmaya çalışırım
ben uyurken oğlan erkenden gidip alıyor sonra kalmıyor diye , onlar yesin sıkıntı değil ben kendimi motive ettiğim sürece ellemem yimemmm:)Bence şu simidi aldirma artik. Evde oldu mu yeniyor
ohh ohh çok güzel sana kolay gelsin rabbim güç kuvvet versin ki o dolaplara girişip 1 gün de ayıklayıp kalanı tekrar düzenleyebilesin , bu gün biter mi dolabın biriHala minimalistlik yolunda ilerliyorum.
Şu anda 6+1 'e sığarım demek istedim.
Şimdi bir sürü şeyi ayıklayıp onlardan vazgeçeceğim canım
ben demiii hihihihSüpersin abla
inşallah sağlıkla , muhteşem görünerek yeni yıla 58 kilo olarak girersin gülümmmmmInşallah yaa ben 58 istiyorum yolum uzun. Yeni yila 58 le gireceğim insallah hedefim o yönde
Kesinlikle yarın oruç olup Çarşamba basliyim diyorumYavaş yavaş toparlanma zamanı geldi de geçiyor bile
leslie yaptım canım ama fazla değil, bide YouTube da bi bey gördüm 15 dk egzersiz yaptırıyor 6 dk da pes ettimcezami cektim derken
Dolapları yine anlarım ama buzdolabıOkurken beynim yandı
3 tane buzdolabı vardı, birini elden çıkardım 2 kaldı
Senin hayal dünyanı zorlamamak için daha saymayacam ama ancak dubleksi eve sığarım, 6+1 lazım hesabıma göre
Üç gün değil abla 36 saatlik yapılacaktı da yarın Kandil diye iptal oldu haftaya ve sonraki hafta pazartesi yapılacakpazartesi mi 3 günlük açlık orucuna başlayacaksınız dün bir ara gözüme çarptı yazmıştınız
tamam canımPeki canım haberin varsa tmm
Gördüğün mesajlaraemojisi atarsan gördüğünü anlarız canım
afiyet olsun canıminşallah eksi gelicek
inşallah canım
emeklerin boşa gitmesin canımne güzel gidiyordun lütfen dikkat et
Evet canım cumayıda eklersen öküz gibi yemiş oldum
cumaya eksi gelir inşallah devamHayırlı günler arkadaşlar.tartı üzdü
Cuma 64.9
Bugün 65.2
Fark :+200
Regl olamadım bahanesi olmaz ve yardımcımız u hafta kaçamak oldu inşallah cumaya toparlarım..35.gün olsam az fark eder
güzel artılarda var malesefTunaydinnnnnn
mutlu haftalar olsun
Masallah güzel eksiler var, devami gelsin insallah
inşallah göreceğizhadi gorelim bakalim
cezami cektim derken
aclik orucunu sirf bunun icinmi yaptin kaptanim?kac zamanda boyle oldu
güzel canım maşallahKilo bildirimim
Cuma 68.8
Pazartesi 68.6
Fark -200
Cumaya güzel eksi hadi bakalımaaaa bildirimimi yapmamışım ya ben
cuma: 64,1
bugün: 64
fark: -100
yinede ekside okman guzel canim. Toparlarsin yarinaCuma:77.1
Bugün:77
Fark:0.1
Çok keyifsizdim iki gündür ne spor yaptım ne bi şey sonuç ortada zaten
sagol canim.evet canin soylesen verirler. Antibiyotik olmasaydi zor gecmezdi benimki.Canım eczaneden alsam ilaç daha mantıklı o zaman bu durumda sana da çok geçmiş olsun
cumaya halledersin canimHerkese hayırlı günler
Hava yine güzel
geçen cuma : 55.00 kg
Ara tartı : 55.7 kg
Fark + 700 gr
dün 1,5 tane lahmacun yedim, o yetmedi şekerler yedim, oda yetmedi gece dondurma yedim..
kısaca hak ettim
canim ahmer apa yazisinda yazmis seviyelere baslamayanlar baslayip ramazandaki serbesr gunleri yapmadan 40 gunu tamamlasinlar demia. Hala istiyorsan vaktin var yaniBildirimim
Kılom sabit 79.2
Sorum su ki bu hafta boyle ekmekli vs mı beslensem yoksa seviyeye tekrar mı baslasam bılemedım
masallah guzel eksicuma.64.9
pazartesi 64.5
fark 400
2 haftadir ayni kilodada donup dolasiyodum cok sukur vermeye basladim:))
cok degil artin dikkat edersen halldersinGünaydın kizlarrr
Kilo bildirimim
Cuma:71.1
Bugün:71.4
Fark:+0.3
Bugün detoksa başladım bakalım Cumaya ne gelecek.
bugunden itibaren dikkat etmeye basla canim. Ne zorluklarla veriyorsun o kilolari biliyorsun.Günaydın kızlar
Tartıldım 83
Dur demek lazım ama nasıl
artin cok degil canim dikkat edersen cumaya guzel eksi gelirHayırlı günler arkadaşlar.tartı üzdü
Cuma 64.9
Bugün 65.2
Fark :+200
Regl olamadım bahanesi olmaz ve yardımcımız u hafta kaçamak oldu inşallah cumaya toparlarım..35.gün olsam az fark eder
! Gecersin ins canim.Cuma 102.3
Pazartesi 102.6
+700 idim cumartesi 400 ü giyiniş bakalım ne kadar gidecek Cuma'ya
senin evi bende hayal edemedim simdi. Ev kac metre kare. Off cok isin var kolay gelsinOkurken beynim yandı
3 tane buzdolabı vardı, birini elden çıkardım 2 kaldı
Senin hayal dünyanı zorlamamak için daha saymayacam ama ancak dubleksi eve sığarım, 6+1 lazım hesabıma göre
valla aclikla ilgili bir sikintim yok canim ama susuzluk zorluyor.Ucmelekannesi nasıl gidiyor açlık orucu canım
Eğer akşam sabreder ve su içmezsen yarına tartıda güzel bir eksi görürsün.
Yarın da tuz yasak biliyorsundur.
36 saatlik abla. Benim ilk deneyimim ins faydasini gorurumpazartesi mi 3 günlük açlık orucuna başlayacaksınız dün bir ara gözüme çarptı yazmıştınız
Ekside olman cok guzel canimaaaa bildirimimi yapmamışım ya ben
Burası sıcak memleket canım.Dolapları yine anlarım ama buzdolabıevin kac metre kare merak ettim
Ayy hakikaten sikintiymis canim yaaa. Ben attim bodruma tursumu kurumu bakliyat fazlalarimi . ama sicak olunca sende haklisinBurası sıcak memleket canım.
Salçandan turşuna kadar buzdolabında.
Bakliyatlar buzdolabında.
Bizde buzdolabı haricinde hiçbir yerde yiyecek şeyler saklanamaz, dışarda bıraktığın şeyden vazgeçmek zorundasın
Birde ben marketten parça parça almıyorum.Ayy hakikaten sikintiymis canim yaaa. Ben attim bodruma tursumu kurumu bakliyat fazlalarimi . ama sicak olunca sende haklisin
Kilo bildirimim
Cuma 68.8
Pazartesi 68.6
Fark -200
eksi candıraaaa bildirimimi yapmamışım ya ben
anladım canım o yönden düşünemedim burası mübarek yazda fazla görmediği içinBurası sıcak memleket canım.
Salçandan turşuna kadar buzdolabında.
Bakliyatlar buzdolabında.
Bizde buzdolabı haricinde hiçbir yerde yiyecek şeyler saklanamaz, dışarda bıraktığın şeyden vazgeçmek zorundasın
Bir vestiyer bitti bile canımohh ohh çok güzel sana kolay gelsin rabbim güç kuvvet versin ki o dolaplara girişip 1 gün de ayıklayıp kalanı tekrar düzenleyebilesin , bu gün biter mi dolabın biri
Canım şaban ayının ortası 13-14-15 oruç tutmak çok faziletli yarın Kandil insanlar oruç tutmak istedi Kandil de açmış olacaklar idi orucu o yüzdenKandille ne alakası var anlamadım ki
Kandil yarın ayrıca.
Magnezyum sülfatı içtikten sonra yoldan dönemem, niyet ettim
Ben orucum ama normal 3 gün tutacağımAk kelebek
Ucmelekannesi
Jasminium84
U UcanSupurge
@Poni Bon
Bugün 36 saatlik açlık orucu tutanlar kimler, parmak kaldırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?