Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süpersin abla simit boşa kalori

kolejen tabletlerim geldi sonun da yuttum gitti bile tekini
sifa olsun ablam
Ne uyumaması canım.
Sabah bebek uyanır uyanmaz ya bizi odadan kovuyor yada kendi gidiyor.
10 'da kalkıp kahvaltı yapıp çay içtikten sonra bir tur daha uyuyor.
ayy bu erkeklerin hepsi ayni demekki. Benimkide sabahbgec kalkar zaten,kahvaltiyi yapip yine uyur nasil bir uykuysa ben uyuyamam o kadar
Sporumu yaptım duşumu aldım havlu tepemde Osmanlı sadrazamı gibi oturuyorum saçımı taramaya bile üşeniyorum ne olacak halim
oo sac taramak neki canim. Sporu halletmissin sen harikaa,benin spor duruyor hala hicte halim yok evde yarim saat araliksiz yuruyum bari bugun leslie yapacak halim yok cunku
Bildirimim
Cuma 79.6
Bugün 80
Fark +0.4
Pazartesileri artiya alisik senin bunyen cumaya guzel eksiyle gelirsin eminim

Unu nasıl yapıyosun? Bu süreç için 50 kg aldık komşu teyzem ekşiyebilir diyo, balkonda şimdilik

Unu nasıl yapıyosun? Bu süreç için 50 kg aldık komşu teyzem ekşiyebilir diyo, balkonda şimdilik
50 kg mı?
Ne yapacaksın o kadar unu
Ben de Eylül'de kek yapımı için aldığım arpa unu, tam buğday unu ve beyaz undan 2 'şer kilo var, hatta üzerinden kullanıldığı için o kadar yok bile...
Evde yufka ekmeği var, birde burda tandır ekmeği derler köy ekmeğine, ondan var buzlukta...

Benmde spora başlamam lazım artık
Aynen Poni spor yapmayınca gitmiyor bir de sürekli evdeyiz malum işe gittiğimde dışarda yürüyordum okulda merdiven in çık bunlar da birebir aktivite sonuçta
50 kilo mu ? Kız çok değil mi sen zaten unlu mamüller tüketmiyorsun biri bebek onu da sayma büyük kızın ve eşin için 50 kilo çokmuş be ya
Vezir yok mu ona tarat (vezir=koca)
İyi fikir

Benim eşim de öyle hepimizden en az 2-3 saat geç uyanır kahvaltı yapar geri uyur akşam da hepimizden en az 1 saat erken uyur ama ben uykuyu çok seviyorumdur sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…