- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.061
Geldim canm kusura bakma
Ertelenmedi mi@Gulbe seker
Ucmelekannesi
Jasminium84
U UcanSupurge
Poni Bon
Bugün 36 saatlik açlık orucu tutanlar kimler, parmak kaldırsın
sağol cnm. Tedaviye yanıt vermiş şükür durumu iyiye gidiyormuş. Riski devam ediyormuş@Furha63 baban nasıl oldu canım
Benmde spora başlamam lazım artıkCuma:77.1
Bugün:77
Fark:0.1
Çok keyifsizdim iki gündür ne spor yaptım ne bi şey sonuç ortada zaten
Kesinlikle başlaBildirimim
Kılom sabit 79.2
Sorum su ki bu hafta boyle ekmekli vs mı beslensem yoksa seviyeye tekrar mı baslasam bılemedım
Süpersin abla simit boşa kaloribenim oğlan sabah 5 simit almış gelmiş ben daha acıkmadım yemedim siz yiyin ben ağzıma sürmem daha dedim eşim ne var yaa ye bir tanesini diyordu, eşim 2 sini yedi şimdide oğlan kalan son çeyreği yiyor bitti gitti , yarına eksi rakam görmem lazımmmmm
sifa olsun ablamkolejen tabletlerim geldi sonun da yuttum gitti bile tekini
ayy bu erkeklerin hepsi ayni demekki. Benimkide sabahbgec kalkar zaten,kahvaltiyi yapip yine uyur nasil bir uykuysa ben uyuyamam o kadarNe uyumaması canım.
Sabah bebek uyanır uyanmaz ya bizi odadan kovuyor yada kendi gidiyor.
10 'da kalkıp kahvaltı yapıp çay içtikten sonra bir tur daha uyuyor.
oo sac taramak neki canim. Sporu halletmissin sen harikaa,benin spor duruyor hala hicte halim yok evde yarim saat araliksiz yuruyum bari bugun leslie yapacak halim yok cunkuSporumu yaptım duşumu aldım havlu tepemde Osmanlı sadrazamı gibi oturuyorum saçımı taramaya bile üşeniyorum ne olacak halim
Pazartesileri artiya alisik senin bunyen cumaya guzel eksiyle gelirsin eminimBildirimim
Cuma 79.6
Bugün 80
Fark +0.4
Unu nasıl yapıyosun? Bu süreç için 50 kg aldık komşu teyzem ekşiyebilir diyo, balkonda şimdilikBirde ben marketten parça parça almıyorum.
Bakliyatları yıllık alıyorum direk üreticisinden.
Salçayı temiz olduğunu bildiğim kişilerden yine yıllık alınca tek dolap yetmiyor.
Herşeyi marketten bittikçe alan biri olsam tek dolapta yeter.
Bildiğiniz stokçuyum
Vezir yok mu ona tarat (vezir=koca)Sporumu yaptım duşumu aldım havlu tepemde Osmanlı sadrazamı gibi oturuyorum saçımı taramaya bile üşeniyorum ne olacak halim
sağol cnm. Tedaviye yanıt vermiş şükür durumu iyiye gidiyormuş. Riski devam ediyormuş@Furha63 baban nasıl oldu canım
Söyle bakalım dün öğlenden beri niye gelmedin?Dün öğleden beri 26 sayfa birikmiş
50 kg mı?Unu nasıl yapıyosun? Bu süreç için 50 kg aldık komşu teyzem ekşiyebilir diyo, balkonda şimdilik
Aynen Poni spor yapmayınca gitmiyor bir de sürekli evdeyiz malum işe gittiğimde dışarda yürüyordum okulda merdiven in çık bunlar da birebir aktivite sonuçtaBenmde spora başlamam lazım artık
50 kilo mu ? Kız çok değil mi sen zaten unlu mamüller tüketmiyorsun biri bebek onu da sayma büyük kızın ve eşin için 50 kilo çokmuş be yaUnu nasıl yapıyosun? Bu süreç için 50 kg aldık komşu teyzem ekşiyebilir diyo, balkonda şimdilik
İyi fikirVezir yok mu ona tarat (vezir=koca)
Benim eşim de öyle hepimizden en az 2-3 saat geç uyanır kahvaltı yapar geri uyur akşam da hepimizden en az 1 saat erken uyur ama ben uykuyu çok seviyorumdur sonrasifa olsun ablam
ayy bu erkeklerin hepsi ayni demekki. Benimkide sabahbgec kalkar zaten,kahvaltiyi yapip yine uyur nasil bir uykuysa ben uyuyamam o kadar
oo sac taramak neki canim. Sporu halletmissin sen harikaa,benin spor duruyor hala hicte halim yok evde yarim saat araliksiz yuruyum bari bugun leslie yapacak halim yok cunku
Pazartesileri artiya alisik senin bunyen cumaya guzel eksiyle gelirsin eminim
İyi günlerden geçmiyoruz.Geldim canm kusura bakma
Sürünerek zorla yaptırttım kendime ruhum uzanmış yatıyor bedenim ip atlıyorduoo sac taramak neki canim. Sporu halletmissin sen harikaa,benin spor duruyor hala hicte halim yok evde yarim saat araliksiz yuruyum bari bugun leslie yapacak halim yok cunku
Takıldın sanki 79 'a...Bildirimim
Cuma 79.6
Bugün 80
Fark +0.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?