- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.801
bu gün bir mail geldi tiksindim resmen.... ülker, danone , dr otker markaları renk olsun diye böcek kullanıyomuş. hepte en sevdiğim ürünler.... anammm bir böcek kolonisi yemişimdir bu güne kadar.... yok artık böyle büyük markalar bunu yapıyorsa diğerlerini düşünemiyorum......başka şey mi kalmadı yaa... böcek olur mu yaa....envai çeşit bitki varken...
şu an çalışmak dışında her bir şeyi yapasım var....
Cnmm ıcın rahat olsun aynı maıl cocacola ıcın donuyordu bı ara boceklerı ezıp kırmızı renk elde edıyorlarmıs felan tırrtt yanı karalama kampanyası bunlar ınanmıyorum ben...
al bendende o kadar yahuuu
Mursh gerçekten çok düzensiz bi menün var ama bu 1 kerelik değil hergün böyle tabiki çalıştığın için yapamıyorsun bunu anlıyorum ama sağlığını düşün ve yarından itibaren kahvaltını güzel ve düzenli bir şekilde yap emin ol daha dinç hissedeceksin kendini ve diğer öğünlerde daha az yediğini göreceksin çünkü kahvaltı çok çok önemli şimdi sen bana diceksin ki kelin ilacı olsa kendi kafasına sürerdi diyeama benim durumum farklı ailem bayağı pis boğaz insanlar eee bende onları gördükçe dayanamıyorum tahminimce en azından senin önünde sürekli tıkınan birileri yoktur o yüzden birde böyle yapmayı dene eminimki faydasını görüceksin haaaa birde eniştemin yiğeni hiç rejim,spor vs yapmadan her öğünden sonra 1,5 tk toz tarçını suyla yutarak 1 ayda 6 kilo vermiş tabi erkek olduğu için hızlı vermiş olabilir aklında bulunsun ben sadece tatlı,hamur işi falan kaçırdım mı yemeye çalışıyorum (tabi unutmazsam) düzenli yapmadığım için de kesin birşey söyleyemem sana ama zararı olcağını sanmıyorum sonuçta kan şekerini dengeliyo
ya canlarım bu k-fleksin kase boyutu nedir kiben çok seviyorum çikolatalı olanını şöle anlatayım 500 gr lık paketi alalı 10 gün oldu 2 öğünlük ya var ya yok normal mi tükettim çok mu bilemedim :44:
şimdi şöyleki hastamız azıcık huysuzbaşında görümcelerim kalıyo sabah biri akşam biri kalıyo ama büyük görümcemle anlaşamıyo (bekar olan )istemiyorum seni yanımda diyo bende baba etme eyleme bak sana bakanları kırma vs diye onu telkin ediyorum,sonra ablayı etme eyleme yaşlı sabırlı ol daha yolun çok başındayız bak sonra vicdan azabı çekersin vs öyle yani şekerim
abowww ben çok yiyom ozaman bak aynen şöle kaseyi dolduruyorum üstüne süt döküyorum hahaha yinede kesmiyo yane
he he heeee boğa benim buyrun, boğayım ve fakirim
benim açımdan problem yok ben yengeçlerle anlaşamam bir de akrep börtü böcekle anlaşamıyomonlar bana zarar verir hep beni üzerler
ne bulursan löp löp götür diyosun yani :)))) hiç bir böcük beni engelleyemiyor zaten
öğleden sonra teslim etmem gereken proje var malesef... ve henüz tamamlanmadı... oooooooooooffffff ve benim çenem düştüüü....
Çık su bortu bocek pıskolojısınden bebemmm
Yok yeme ama o maıllere sınır oluyorum ben bı keresınde de aldıgı sutyenı yıkamadan gıyen bı kadının gogsunu gondermıslerdı gogusunun koyu olan yerı varya orası kurtcuk kurtcuk olmus sınır oluyorum o gundur bu gundur ole maıllere fotoshop bellı ama ınsanın mıdesı kalkıuo yahhuu ınanama sen olnara bosverr
Ohhhh topik hareketlenmiş azcıkk
Bende anca daha bıseyler yeme fırsatı buldum
1 kase k fleks yedım nasılda doydum nasılda tatlı ıhtıyacımı gıderdı anlatamam ... kfleks kullanan arkadaslar bu urunun bu kadar tatlı olması kılo vermemızı zorlastırabılırmı sızce ?Tatlandırıcı var cunku cok bellı !
Allahım bugun AYDINda bır ruzgar bır yagmus bır gok gurultusu gorsenız aralık ocak ayı sanarsınız...Hopısın dedıgı gıbı tam sobayı yak kekını kısırını yap flımını ızle modu var
ahh kuzum hopiş sen ben aynı moddayız biz her daim kek,kısır gün modu bize uyuyobencede kflekste şeker vardır ama aman onu yeme bunu yeme hiç değilse bir öğünü zararsız geçirdim psikolojisi iyi geliyo bana kflekse devam :)
bu arada öğlen yine çokkk yürüdüm ne yesem diye düşünürken karşıma çıkan kermesten bir tabak yaprak sarma aldım yedim inanın şuan neler yiyesim var anlatamam hava kapalı deli gibi rüzgar ve kasvetli havalarda hepte yiyesim olur
Allahım bugun AYDINda bır ruzgar bır yagmus bır gok gurultusu gorsenız aralık ocak ayı sanarsınız...Hopısın dedıgı gıbı tam sobayı yak kekını kısırını yap flımını ızle modu var
aaaaaa bende seni soracaktım ..nereye gidiyosun fulyaa??:44::44:selam topigim
buralar da acayip yagmurlu dun bahceye astigim camasirlar hala disarida, o kadar cok yagmur yagiyor ki cikip toplayamiyorum :84:
dun esim sacimi boyadi, koyu kahveye boyadim kizlar genelde kendi sacimdan daha koyuya gitmem ama bayadir ozeniyordum koyu renk saca ben de boyadim gitticok eglendik, esim once sacimi boyadi sonra tum cit cit saclarimi boyadik, sonra esim dedi ki benim sacimin bir tutamina da boya sursene bakalim nasil duracak. ben aldim kopuk boyayi elime tepeleme doldurdum kafasina boca ettim resmen gul gul olduk gece gece neyse esimin sacini da kahvetye boyadik yani gerci onun sari kafasina boya tutmadi kumral gibi birsey oldu ama olsun. daha kayinvalidem gormedi bakalim ne diyecek facebookta var dun aksamin resimleri oradan isteyen bakabilir.
diyet hala yapamiyorum ama spora basladim cok sukur, salona gidiyorum gun asiri. zumba ve pilatese de yazildim, yani uyeligimin icinde hepsi vardi zaten ama aylardir utandigimdan siniflara hic kayit yaptirmamistim simdi gozumu karartip kayit oldum bakalim cumartesi basliyor. step-aerobik de vardi ama yer kalmamisti sonraki hafta ona da gidebilirim. surekli salona gidip ayni aletleri yapmaktan gina geldi bir de boyle deneyeyim dedim daha eglenceli olur diye dusundum.
umarim kisa zamanda eski motivasyonu yakalarim. hepinizi simdiden ozledim :26: ara ara ugrarim yine, gorusuruz kizlar
aaaaaa bende seni soracaktım ..nereye gidiyosun fulyaa??:44::44:
ahh kuzum hopiş sen ben aynı moddayız biz her daim kek,kısır gün modu bize uyuyobencede kflekste şeker vardır ama aman onu yeme bunu yeme hiç değilse bir öğünü zararsız geçirdim psikolojisi iyi geliyo bana kflekse devam :)
bu arada öğlen yine çokkk yürüdüm ne yesem diye düşünürken karşıma çıkan kermesten bir tabak yaprak sarma aldım yedim inanın şuan neler yiyesim var anlatamam hava kapalı deli gibi rüzgar ve kasvetli havalarda hepte yiyesim olur
daha demin annemle birazcık kavga ettik kızlar,ben sırf o yorulmasın diye kendimi parçalıyorum ama o bana gereken değeri vermiyo mesela sabah kalktım kardeşimi okula bıraktım geldim kahvaltı edip hemen evi toparladım,süpürge tuttum sonra bende hazırlanıp okuluma gittim gelincede annemin ilaçları bitmiş aile hekimine gidip onları yazdırdım birde bi kalabalıktı anlatamam yani,annemin kredi kartınıda yatırdım bankaya sonra annem telefon edip bana milka çikolata kardeşinede dondurma ve süt al dedi ok dedim alışverişimi yaptıktan sonra eve geldim (tabi bu arada resmen sıçan gibi oldum sırılsıklamdı her yerim ve dondum resmen) annem evde yoktu aradım onu ve hanımefendi gezmeye gitmiş arkadaşına (kendi işlerini bana hallettiriyo ama o gezmeklerde) neyse sporumu ve banyomu yapıp dolaba gittim dolabı bi açtım anaaaaaaaaaaaaa yemek yok ,annem gelincede ben senden yemek dışında hiçbirşey istemiyorum bütün gün koşuşturuyorum eve gelincede yemeği ben yaparsam ne anladım ben bu işten en iyisi ayrı bi eve çıkayımda kendi düzenim olsun dedim bana nasıl bağırdı anlatamam resmen girdik birbirimize, sizce kim haklı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?