Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cnmm ıcın rahat olsun aynı maıl cocacola ıcın donuyordu bı ara boceklerı ezıp kırmızı renk elde edıyorlarmıs felan tırrtt yanı karalama kampanyası bunlar ınanmıyorum ben...

şu an çalışmak dışında her bir şeyi yapasım var....

al bendende o kadar yahuuu

ne bulursan löp löp götür diyosun yani :)))) hiç bir böcük beni engelleyemiyor zaten

öğleden sonra teslim etmem gereken proje var malesef... ve henüz tamamlanmadı... oooooooooooffffff ve benim çenem düştüüü....

cnm haklısında ıste zamansızlık benı maf edıyor ... Yarın dıyetısyene gıdıcem bakalım neler olacak :18:

Haaa yasa yaa bende bunun ayarı nedır bılemıyorum.Sanırım ben cok tuketıyorum

Cnmm gecmıs olsun allah yardımcınız olsun...

abowww ben çok yiyom ozaman bak aynen şöle kaseyi dolduruyorum üstüne süt döküyorum hahaha yinede kesmiyo yane

Aynene bende senın gıbı yıyorum

he he heeee boğa benim buyrun, boğayım ve fakirim

Bende bogayım bende BOGA BURCU CANDIR COK SEVILır

benim açımdan problem yok ben yengeçlerle anlaşamam bir de akrep börtü böcekle anlaşamıyom onlar bana zarar verir hep beni üzerler

Çık su bortu bocek pıskolojısınden bebemmm

Yok yeme ama o maıllere sınır oluyorum ben bı keresınde de aldıgı sutyenı yıkamadan gıyen bı kadının gogsunu gondermıslerdı gogusunun koyu olan yerı varya orası kurtcuk kurtcuk olmus sınır oluyorum o gundur bu gundur ole maıllere fotoshop bellı ama ınsanın mıdesı kalkıuo yahhuu ınanama sen olnara bosverr

Ohhhh topik hareketlenmiş azcıkk

Bende anca daha bıseyler yeme fırsatı buldum

1 kase k fleks yedım nasılda doydum nasılda tatlı ıhtıyacımı gıderdı anlatamam ... kfleks kullanan arkadaslar bu urunun bu kadar tatlı olması kılo vermemızı zorlastırabılırmı sızce ?Tatlandırıcı var cunku cok bellı !

Allahım bugun AYDINda bır ruzgar bır yagmus bır gok gurultusu gorsenız aralık ocak ayı sanarsınız...Hopısın dedıgı gıbı tam sobayı yak kekını kısırını yap flımını ızle modu var

ayyy o maili bende hatırlıyorum çok tırstıydım ıııyyk.... ama amazonda da yaşamaıyoz herhalde nerden bulcak o kurtçuklar bizi yahu.... tahtalara vuralımda.... ığğğğyyykkk

ahh kuzum hopiş sen ben aynı moddayız biz her daim kek,kısır gün modu bize uyuyo bencede kflekste şeker vardır ama aman onu yeme bunu yeme hiç değilse bir öğünü zararsız geçirdim psikolojisi iyi geliyo bana kflekse devam :)
bu arada öğlen yine çokkk yürüdüm ne yesem diye düşünürken karşıma çıkan kermesten bir tabak yaprak sarma aldım yedim inanın şuan neler yiyesim var anlatamam hava kapalı deli gibi rüzgar ve kasvetli havalarda hepte yiyesim olur

en azından seninki sadece kapalı havalarda yiyesin oluyor.... bu benim her zamanki halim.... hep hazır bekliyorum....

heheh..yawrum benim beee..tipik boğa kadını işte..evcimen..kek sever..kısır sever..soba sever..severde sever işte..

amaniiiinn dostlarım burda kızılca kıyamet kopuyo..yağmur yok fırtına var ama ne fırtına..balkondaki sandalyelerim bahçeye uçtu..:18:...korkudan en arka odaya geçtim vallahi...

selam topigim
buralar da acayip yagmurlu dun bahceye astigim camasirlar hala disarida, o kadar cok yagmur yagiyor ki cikip toplayamiyorum :84:

dun esim sacimi boyadi, koyu kahveye boyadim kizlar genelde kendi sacimdan daha koyuya gitmem ama bayadir ozeniyordum koyu renk saca ben de boyadim gitti cok eglendik, esim once sacimi boyadi sonra tum cit cit saclarimi boyadik, sonra esim dedi ki benim sacimin bir tutamina da boya sursene bakalim nasil duracak. ben aldim kopuk boyayi elime tepeleme doldurdum kafasina boca ettim resmen gul gul olduk gece gece neyse esimin sacini da kahvetye boyadik yani gerci onun sari kafasina boya tutmadi kumral gibi birsey oldu ama olsun. daha kayinvalidem gormedi bakalim ne diyecek facebookta var dun aksamin resimleri oradan isteyen bakabilir.

diyet hala yapamiyorum ama spora basladim cok sukur, salona gidiyorum gun asiri. zumba ve pilatese de yazildim, yani uyeligimin icinde hepsi vardi zaten ama aylardir utandigimdan siniflara hic kayit yaptirmamistim simdi gozumu karartip kayit oldum bakalim cumartesi basliyor. step-aerobik de vardi ama yer kalmamisti sonraki hafta ona da gidebilirim. surekli salona gidip ayni aletleri yapmaktan gina geldi bir de boyle deneyeyim dedim daha eglenceli olur diye dusundum.

umarim kisa zamanda eski motivasyonu yakalarim. hepinizi simdiden ozledim :26: ara ara ugrarim yine, gorusuruz kizlar

aaaaaa bende seni soracaktım ..nereye gidiyosun fulyaa??:44::44:

aaaaaa bende seni soracaktım ..nereye gidiyosun fulyaa??:44::44:

biraz izinliyim canim hepten koptum cunku yaris psikolojisi bozdu beni. turkiyeye gidip geldigimden beri costum resmen. simdi yavas yavas spora falan giderek eski rutini yakalamaya calisiyorum biraz motive olmayi basarabilirsem geri gelicem yarisa.. ozledin mi

bugünde kardeşimin okulunda kermes vardı hatta annem un kurabiyesi yaptı kermes için hepsi bitmiş

daha demin annemle birazcık kavga ettik kızlar,ben sırf o yorulmasın diye kendimi parçalıyorum ama o bana gereken değeri vermiyo mesela sabah kalktım kardeşimi okula bıraktım geldim kahvaltı edip hemen evi toparladım,süpürge tuttum sonra bende hazırlanıp okuluma gittim gelincede annemin ilaçları bitmiş aile hekimine gidip onları yazdırdım birde bi kalabalıktı anlatamam yani,annemin kredi kartınıda yatırdım bankaya sonra annem telefon edip bana milka çikolata kardeşinede dondurma ve süt al dedi ok dedim alışverişimi yaptıktan sonra eve geldim (tabi bu arada resmen sıçan gibi oldum sırılsıklamdı her yerim ve dondum resmen) annem evde yoktu aradım onu ve hanımefendi gezmeye gitmiş arkadaşına (kendi işlerini bana hallettiriyo ama o gezmeklerde) neyse sporumu ve banyomu yapıp dolaba gittim dolabı bi açtım anaaaaaaaaaaaaa yemek yok ,annem gelincede ben senden yemek dışında hiçbirşey istemiyorum bütün gün koşuşturuyorum eve gelincede yemeği ben yaparsam ne anladım ben bu işten en iyisi ayrı bi eve çıkayımda kendi düzenim olsun dedim bana nasıl bağırdı anlatamam resmen girdik birbirimize, sizce kim haklı???

Son düzenleme:

cnm anne kız arasında olur bole durumlar ınan bızdede cok fazla oluyor.Hep ıslerını yapıp sularından gıdersen sorun yok azcık basını kaldırdınmı senden kotusu yok ben bazen şakayla karışık diorum nankör olunurda bu kadar olunmaz dıe.Bazen benıde cıgrıgımdan cıkarıyorlar.Sonra dusunuyorum kac gunluk omurlerı kaldı dıe ama ınsan sınırle bazen yapabılıyor.

Bence sonuna kadar sen haklısın o kosusturmada bende eve gelıp yemek bulamasam cingar cıkarırdım kesın...

Fulyacım sorman hata cok cok ozledık o uzun uzun yazılarını arıyorum walla.Hadı bıran once motıve olda gel beklıyoruz cnmmm

Offf kızlar offfff

Yeğenimi bebek olan yeni doganı hastaneye yatırdık şimdi hastaneden gelıyorum Oğluşum bronsıt olmuş :2: durumu agır bıraz agzından buhar verdıler serum felan bagladılar hastaneye yhatırdılar 2 gun felan kalıcvakmıs.Nerde usuttu bu kadar bu cocuk anlamadım o kadarda dıkkat edıyoruz.Ayy aglamaktan gozlerım cıktı yahuuu....

Neyse bu arada yattıgı hastane bnenım dıyetısyenın oldugu hastane ...Hemsıreden bılgı aldım dıyet bolumu ozele gırıyormus 1 muayne 2 kontrol 55 tl dedı tahlıl felan ısterse onlar ıcınde ayrı para verılecekmıs ... Sizce ne yapmalıyım ? Gideyımmı netıcede 1 kere verılmıycek bu para belkı 4 5 defa gıdıcem bıde ılkınde tahlıl ıstıycek muhakkak Açıkcası o kadar cok para harcamak ıstemıyorum sıkısıcam baya !

Sizden akıl istiyorum hadı bakalım sabah donun bana mutlaka;

Soru ; Yukarıdaki verilen bilgiler dahillinde MÜRŞ isimli şişko diyetisyene gitmelimi ?

A) Gitmeli
B) Gitmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…