Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hopişcim fakir ama gururluyuz bak öyle gururumuzu kırma lütfen
bacım fakir olsan amenna sesim soluğum çıkmaz da çikilata fakiri deyince

hmm ..Allah yardımcın olsun o zaman..

beğenemedinmi şekerim gel boğa güreşine tutuşalım bakalım galip kim olacak :18:
benim açımdan problem yok ben yengeçlerle anlaşamam bir de akrep börtü böcekle anlaşamıyom onlar bana zarar verir hep beni üzerler

betüş yavrum bizden sana zarar gelmez, üstüne basar geçeriz, toprağa gömülürsün, sonra yine çıkarsın, öldürmeyiz süründürürüz yani adamı dimi hopişçim

aaa bu simge ne güzelmiş spora başladım başlayalı ayna karşısında bu hareketleri yapıyorum :)))
harbi sağlam kaslarım olcak.... zayıflamayı başaramasamda artık tombalakk diyeni bir yumrukta indiricem aşağaa.... haaa... o kadar spor bir işe yaramalı yani

betüş yavrum bizden sana zarar gelmez, üstüne basar geçeriz, toprağa gömülürsün, sonra yine çıkarsın, öldürmeyiz süründürürüz yani adamı dimi hopişçim

bu önermenin terside olabilir, bende size saplanıp sizi inletebilirim o da var yani

ama güzel doyuruyo be bir daha cnm bişey istemiyo
yaşasın k-fleks yaa bugün evime dönüyorum gece gündüz onu yiycem, annem zorla yemek yediriyordu bana onlardayken

graphicdesigner ve ben varlık içinde yokluk çekiyoruz açıız aaç
aç geziyoruz anacım, seda sayan gibi hatunuz, kadın bas bas bağırıyor açım diye, hiç olmazsa aç ama zayıf kadın, bizde öyle olucaz, sonra birbirimize diycez ki " zayıflıyormusuuunn? zayıflıyoruuumm, zayıflıyormusuuunn? zayıflıyoruuumm... bende artııııkkkk zaaayıııffıııımmm"
bu önermenin terside olabilir, bende size saplanıp sizi inletebilirim o da var yani

tamam tamam peki kuyruğumu kıstırıp çekildim ben

graphicdesigner ve ben varlık içinde yokluk çekiyoruz açıız aaç
hepimiz öyleyiz, hepimiz açız bacımmm

hahaahh...evt canım aynen öölee..betüşcüm sana felsefesine inandığım ünlü türk düşünürü recep ivedik bey in bir tespitini hatırlatmak isterim ki kendisi bütün boğaların (ya da benim) evlerinin duvarına çerçeveletip asılacak önemli bir tespit ve hayat düsturudur....şöyle der sayın ivedik:...agrasifim , kompleksliyim ama perdelerimi kaldırdığımda da kedi gibi insanımdır...

bu gün bir mail geldi tiksindim resmen.... ülker, danone , dr otker markaları renk olsun diye böcek kullanıyomuş. hepte en sevdiğim ürünler.... anammm bir böcek kolonisi yemişimdir bu güne kadar.... yok artık böyle büyük markalar bunu yapıyorsa diğerlerini düşünemiyorum......başka şey mi kalmadı yaa... böcek olur mu yaa.... envai çeşit bitki varken...

ayy çok iğrenç düşünsene bir tatlı kaşığı böcüüük
1 tatlı kaşığı kahve

ayyy böcükler kaşıkta durmuyo kaçışıyo böcük koyma aparatı bak baak baak sektör yarattım be... istihdamcanlarım

aaaaaaaaaaa essah mı kız???valla haberim yok:44::44:
hemen patentini al bacım..sonra bakmışsın her eve lazım da satıyolar

Tünaydıııın yeni uyanıyorum daha açılamasamda. Kursa gitmiyorum bugün. Evde dolma tatlı hazırlıkları var hizmet edicem annemlere. Heralde bi 15 kişi falan olur yardıma gelen ama olsun ben yokum diye çok laf olur laf yemeye hiç gerenk yok. Şişkinliğim var dün kaçırdım. Ama bugün koşuşturmayla vermessem dahada veremem galiba Rüyamda 5 kilo almışım yüzüm eski halinin 2 katına dönmüş sıçrayarak uyandım kaçırdıklarım bende stres yaptı galiba

Akşama kadar nescafeyle durcam dengeleme pskolojisi... Akşamda sebze yemeği varmış ohhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…