- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.781
bacım fakir olsan amenna sesim soluğum çıkmaz da çikilata fakiri deyincehopişcim fakir ama gururluyuz bak öyle gururumuzu kırma lütfen
hmm ..Allah yardımcın olsun o zaman..şimdi şöyleki hastamız azıcık huysuzbaşında görümcelerim kalıyo sabah biri akşam biri kalıyo ama büyük görümcemle anlaşamıyo (bekar olan )istemiyorum seni yanımda diyo bende baba etme eyleme bak sana bakanları kırma vs diye onu telkin ediyorum,sonra ablayı etme eyleme yaşlı sabırlı ol daha yolun çok başındayız bak sonra vicdan azabı çekersin vs öyle yani şekerim
abowww ben çok yiyom ozaman bak aynen şöle kaseyi dolduruyorum üstüne süt döküyorum hahaha yinede kesmiyo yane
sanatçı ruhlu arkadaşım benim...renkli kişiliğini boğayla bağdaştırmıştım..o yüzden sordum..bende boğayımda..öhhö öhhöööYay burcuyum bebişimmm.... Boğalarla aranda ne geçti merak ettim :)))
hadi lennnnnnhe he heeee boğa benim buyrun, boğayım ve fakirim
he he heeee boğa benim buyrun, boğayım ve fakirim
benim açımdanda bi problem yok..fakir olmayın yeterrbenim açımdan problem yok ben yengeçlerle anlaşamam bir de akrep börtü böcekle anlaşamıyomonlar bana zarar verir hep beni üzerler
oy oy oy ozaman sen sütlü k-fleks değil, k-fleksli birkaç damla süt yiyorsun
benim açımdanda bi problem yok..fakir olmayın yeterr
beğenemedinmi şekerim gel boğa güreşine tutuşalım bakalım galip kim olacak :18:sanatçı ruhlu arkadaşım benim...renkli kişiliğini boğayla bağdaştırmıştım..o yüzden sordum..bende boğayımda..öhhö öhhööö
ooooo bende diyorum kızınca pek bi haşin oluyor bu hopiş meğer sebebi buymuş
hadi lennnnnn
benim açımdan problem yok ben yengeçlerle anlaşamam bir de akrep börtü böcekle anlaşamıyomonlar bana zarar verir hep beni üzerler
betüş yavrum bizden sana zarar gelmez, üstüne basar geçeriz, toprağa gömülürsün, sonra yine çıkarsın, öldürmeyiz süründürürüz yani adamıdimi hopişçim
yaşasın k-fleks yaa bugün evime dönüyorum gece gündüz onu yiycem, annem zorla yemek yediriyordu bana onlardaykenama güzel doyuruyo be bir daha cnm bişey istemiyo
aç geziyoruz anacım, seda sayan gibi hatunuz, kadın bas bas bağırıyor açım diye, hiç olmazsa aç ama zayıf kadın, bizde öyle olucaz, sonra birbirimize diycez ki " zayıflıyormusuuunn? zayıflıyoruuumm, zayıflıyormusuuunn? zayıflıyoruuumm... bende artııııkkkk zaaayıııffıııımmm"graphicdesigner ve ben varlık içinde yokluk çekiyoruz açıız aaç
bu önermenin terside olabilir, bende size saplanıp sizi inletebilirim o da var yani
hepimiz öyleyiz, hepimiz açız bacımmmgraphicdesigner ve ben varlık içinde yokluk çekiyoruz açıız aaç
hahaahh...evt canım aynen öölee..betüşcüm sana felsefesine inandığım ünlü türk düşünürü recep ivedik bey in bir tespitini hatırlatmak isterim ki kendisi bütün boğaların (ya da benim) evlerinin duvarına çerçeveletip asılacak önemli bir tespit ve hayat düsturudur....şöyle der sayın ivedik:...agrasifim , kompleksliyim ama perdelerimi kaldırdığımda da kedi gibi insanımdır..betüş yavrum bizden sana zarar gelmez, üstüne basar geçeriz, toprağa gömülürsün, sonra yine çıkarsın, öldürmeyiz süründürürüz yani adamıdimi hopişçim
..starbucks ceo su en iyi kahve evde yapılır demiş..haydaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaabu gün bir mail geldi tiksindim resmen.... ülker, danone , dr otker markaları renk olsun diye böcek kullanıyomuş. hepte en sevdiğim ürünler.... anammm bir böcek kolonisi yemişimdir bu güne kadar.... yok artık böyle büyük markalar bunu yapıyorsa diğerlerini düşünemiyorum......başka şey mi kalmadı yaa... böcek olur mu yaa....envai çeşit bitki varken...
hemen patentini al bacım..sonra bakmışsın her eve lazım da satıyolarayy çok iğrenç düşünsene bir tatlı kaşığı böcüüük
1 tatlı kaşığı kahve
ayyy böcükler kaşıkta durmuyo kaçışıyoböcük koyma aparatı bak baak baak sektör yarattım be... istihdamcanlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?