Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

slm canım bizim net kopuktu eşim faturasını ödememiş .bugün faturayı ödedi daha yeni açıldı.geçmişi okumadan daldım bebişinize çok geçmiş olsun .benim görümcemin bebegide dogum sırasında bronşit olmuştu 1 ay yattı ama şimdi çok iyi 1 yaşında arada kontrolere gider korkulcak bişe yok ALLAH MELEKLERİ KORUR .MURS BENDE BUGÜN BÜTÜN TAHLİLERİMİ DEVLET HASTANESİNDE YAPTIM DR BANA DİYETİSYENE GİT KENDİ BAŞINA BU KADAR KİLOYU VEREMESİN DEDİ VERSENDE SAGLIKLI OLMAZ BENİ BAKIRKÖY DEVLETE GÖNDERDİ YARIN GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM .BENCE SEN DEVLET HASTANESİNDE DSAHİLİYE BÖLÜMÜNE AÇ KARNINA GİT TAHLİLERİNİ YAP SONRA ÖZEL DİYETİSYENE GİT

Bennnnnn geldim Kızlar yine yğun bir gündü, 3'e kadar işyerinde işlerimi hallettim gerçi herşey yine yarına kaldı ama az buçuk birşeyler yaptım, kargo göndermem gerekiyordu, kargocu gelmedi, benimde çıkmam gertekiyordu, kargoyu teslim etmeye yürüyerek gittim, çok iyi oldu, önceden 5-10 dk yol bile gözüme gelirdi, akşam patronlarla beraber çıksamda benide bıraksalar derdim şimdi yürümeye alıştım ya seviuorum yürümeyi, neyse kargoyu teslim ettim, ticaret odasına gittim, ordanda kpss başvurumu yapmaya gittim, çok şükür yaptım
okul ünlülerle kaynıyordu elde var hayat adlı dizinin çekimleri vardı, karavanda oyuncular giyiniyordu, görmemiş demesinler diye pekte bakamadım neyse işimi bitirdim çıktım okuldan 1-2 saatte mağazaları dolaştım, bi elbise gördüm harıka ya çok beğendim fiyatı da çok uygundu bir de oldu bana üzeri badi gibi leopar desenle göğsün altından sonra siyah dizlere kadar etek gibi geliyordu ama işe onla gidemezdim sanırım bayıldımelbiseye ama cesaret edemedim almaya bir de ben yanımda biri fikir vermeyince beğensemde alamıyorum annemle gidip bakıcaz o da beğenirse alıcam
*Yasemincim canımm sen evine gittin mi, eşin geldi mi, tartılmayı unutma emi, merak ettim kilonu
**mursh bende fadime abla gibi düşünüyorum, bende özele muayene olmaya gidince bazen doktor kendisi söylüyor tahliller pahalı tutabilir isterseniz devlette yaptırın diye bence devlette tahlilleri yaptır, bazı tahliller sağlık ocağında bile yapılıyor ben işyerinden çıkamadığım için işyerinin yakınındaki sağlık ocağında yaptırmıştım diyetisyenin istediği tahlilleri.
Gün boyu giremeyince baya uzun yazıyorum, bugün yazmadıklarıma sayın

Menülerimi de yazayım,
Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1kk peynir

Ara: Nescafe

Öğle
Yarım paket diyet bisküvi

Akşam
1 tabak fırında patates
Salata

Tartıldım 72,8 çıktım ama baya açtım sanırım o yüzden baya düşük çıktım zaten mağazada kalıbı mı büyüktü biliyorum ama 38 beden elbiseler oldu, çok sevindim

selam canlarrr
kızlar bugün evde yoktum sabah bi ara uğradım okdar
kpss başvurumu yaptım :)
nedende gireceksem artık gireyim dedim lazım olur belki
sonra anneme gittik orada çok kaçırdım kızlar üzgünüm
kilomda artış yok aslşında inş sabahta olmaz :)
yatmadan forum çay içeceğim
inş işe yarar

MURCH okudum diyetisyeni demişsin eger faydası olacagına inanıyosan git ama bana sorarsan devlet hastanelerinde iyi diyetisyenler oluyo
sonuçta vereceği liste aynı önemli olan senin uyman..
55 muayene ücreti demişsin bunun yanında sana baya tahlil yapacak kan degerlerine troidlerine demir bağlamlarına hep bakılacak
oyüzden para katlanır.. sıkışıksan bu ara devlet hastanesine git derim ben

Nagiş geçmiş olsun kayınpederin için çok üzüldümm
Allah acil lşifalar versinn

MURCHH yeğenin içinde geçmiş olsun balım hbebekler kolay hasta oluyolar
benim teyzem 39 yaşında 1 ay önce bi bebeğimiz oldu sürekli sürekli hastanedeler
sürekli hasta oluyo bazı sorunları filan derken teyzemin hayatı çok değişti
bebek büyütmek çok zor

MURSH, ben k-fleks yediğimde hem çok tok, hemde kendimi çok iyi hissediyorum , bence kesin kilo vermeyi sağlıyor, o beni birtaneciğim yerim ben onu çıtır çıtır
Ayrıca canım yeğenine Allah şifa versin inşallah, oyy miniklere bişey olmasın ya, onların yerine biz olalım valla hep öyle diyorum ben, onlara hiç kıyılmıyor
Diyetisyen konusunda ise kesin git diyorum ben, 55 lira bişey değil ama tahliller çok para tututyor, anneminki 2 sene evvel 150 civarı tutmuştu şimdi 200 ü geçer sanırım, o yüzden devlet hastanesi veya sağlık ocağı fikri çok çok mantıklı

GÜLŞEKER, tatlım sen çok kendinden veren, etrafındakiler için canını veren birisin, bu huyunu çok takdir ediyorum
bu anlattığın annenle trtışma konusunda bana göre sen çok haklısın ama işte işin ucunda anne dediğimiz en değerli varlığımız var,o yüzden birşey diyemiyorum, Allah gecinden versin yokluğunu hayal bile edemediğimiz insanın bazı nazlarına tersliklerinede katlanacağız canım benim napalım, sen sabırlı olmaya çalış, yaşananları biran evvel unutmaya çalış derim ben tatlım.

Fadime ablacım, psikyatırın verdiği ilaçları tabiki kullan ama bitkisel bişeylerde varmı diye bi araştır istersen, senin psikiyatıra gitme sebebin neydi, stres filanmı yoksa panik atak tarzı bişeymi?

Gamzemmmm canım sen burdamısın oh çok sevindim, eşim 1 saate kadar burda olacak inşallah çok şükür arık 9 gün oldu ölüyorum yaa
ayy anlattığın elbiseyi gözümde canlandırdım çok hoş bişeye benzettim, bende senin gibiyim varya tek başıma alamam pek, annemin fikirlerini çok önemserim, ama evlendikten sonra her an annem he yanımda olamadığı için yavaş yavaş açıyorum kendimi
Yarın sabah tartılıcam canım işe gider gitmez hemen sana yazacağım, ama bu arada regliyim tabi onun etkisi ne lur bilemiyorum, sana maşallah süpersin yine kilo olarak Allah nazardan korusun seni talım Nazar

Edacım, teyzenin çocuğuna Allah şifa versin, Allah kimseyi evladının hastalığı ile üzmesin inşallah. Aminn.

aaaa kızım sen delimisinya ben bir seneden beri bu topikteyim , her zaman motivemiyim sanıyosun???bir ileri iki geri gidiyoruz işte..kilo veremiyosan verme , sana kim git dediki..asıl buradan ayrılırsan motiven bozulur...demedi deme

canım anlattıklarına bakılırsa kimin haklı olduğu ortada ama anne işte bişey diyemiyosunki...benim annem ne kaprislidir, ne huysuzdur bir bilsen..telde konuşuruz kızar teli suratıma kapatır ki başkası yapsa ...ama ne yaparsa yapsın umurum olmaz , ne derse desin bi kulağımdan girer birinden çıkar..her zamanda öyle olacak..bende kredisi sonsuz olan tek kişidir...candır..Allah yokluğunu acısını göstermesin..yaşın kaç bilmiyorum ama 30 dan sonra falan daha çok anlamaya başlıyacakın anneni..

oyyy murçum çok geçmiş olsun canım yaa...benim küçük aşkitomda hasta..sanki dondurma yemiş gibi öksürüyo çocuk yaw..nasıl oldu , nerde oldu diye düşünüyorum ama hep yanımda çocuk..olacak işte..bebğinizin yenidoğanda olması daha iyi , üzülme canım..hiçbişey olmaz..iki güne düzelir..diyetisyen için bişey diyemiycem murçum..sonuçta bu diyetisyen işi birazda maddiyata dayanıyo..ama gidersen kendini daha bir zorunlu hissedersin , daha bir motive olursun ama sen bilirsin canım..

Psikyatırım ilacımın dozunu yükseltti 150 mg kullanıyordum şimdi 300 mg verdi
aaa neden fadime..sen mi istedin..??

aa bende boşuna eddaaa diye bağırmışım yaw..kuşum senin iş ne oldukine kpss ye başvurdun.??

aa bende boşuna eddaaa diye bağırmışım yaw..kuşum senin iş ne oldukine kpss ye başvurdun.??

bişeolmadı hoppiş başlamadım daha evrak işlemleri uzunmu sğrüyo ne
gecen yıl başlayanlarmayıs sonu başladılkar bizde o ara başlıcaz herhalde :)
kpss artık Allahın emri gibi başvurdum ne bilem kendimi ölçerimhem belki işe yarar :)

Gülşeker yazmışsın annenle olan tartışmanı..
ben normalde çok sabırsız bi insanımdır sinirliyken yaptıklarıma sonradan düşünür kendimi yerim
anneme de sinirliyken bekarken çok tartışmışısızdır bağırmışımdır.. hoppişin dediği gibi şimdi okdar pişmanımkii aynen kredisi son bulmicak tek kişidir canımdır..
ama ben senin gibi anneme pek faydam olmamıştır iş konusunda filan evlenince yaptım ne yaptıysam ama şimdi ise annemin sağ koluyumdur her işine el atmak her şeyi ondan önce ben düşünürüm ona destek olmak için..
boşver annen napıyosa yapsın bişe deme tartışma sonradan insan üzülüyo

Kızlar Günaydın ....

Burda hava kapalı ama en azından dunku gıbı fırtına yok en azından sımdılık...Newyse yasadıgınız yerın havası nasıl olursa olsun sızın havanız guzel olsun Hava durumu sunucuları gıbı oldu.

Yegenım ıcın gecmıs olsun dıleklerınız ıcın çok tesekkurler kızlar beterın beterı var dıe avutuyorum kendımı inş biran once duzelır.Hopıscım sanada gecmıs olsun cocuklar cok hassaslar ıns bıran once duzelır..

Diyetısyen konusunda herkes fıkrını soylemıs hemen hemen...Zaten hemsıre kızda dedı tahlıller cok turtmasın dıe doktor dahıleyeye yonlendırıyor dıe.Ama genede kafam baya karısık.55 tl 1 kerede verılmıycek netıcede ya ıse yaramazsa ozaman kendımı olodursem yerı valla...Pooofff neyse yegenım balım çiçeğim bi iyi olsunda sonra gene dusunurum şimdi aklın iyice karışıyor...

Dünkü Menüm ;

Sabah;

1 kase kfleks
200 ml kakolu süt

Öğle;

kahvaltı
2 dılım kepeklı ekmekle

Ara;

300 ml şeftali suyu

Akşam;

Tavuk sote
marul salata

Günaydıııınn, 9 günlük ayrılık sona erdi eşim geldi çok şükür, bende dün akşam itibari ile evime döndüm bu vesile ile tabi.
Sabah tartıldım 62,8 kg çıktım, yani annemlerde kalmama rağmen ve regl olmama rağmen ve 9 gündğr spor yapmamama rağmen +600gr'ı öptüm başıma koydum
Ama bugün ve yarın sıkı diyetime devam edip en azından bu haftayı ne almış nede vermiş olarak kapatabilirsem çok iyi olacak.
Bugün istanbulda yağmurlu bir hava var, tam yaz geldi dediğim günün ertesi hemen hava bozmak zorundamı ya, gerçekten bu sene yaz gelmeyecek artık net olarak inandım buna, gidip kendine 1-2 tane daha kazak kaban çizme vs alayım bari indirimden nasılsa mağzalar sezon sonu sanıp indirime girdiler, halbuki bu yıl kış sezonunun sonu hiç olmayacak

ayyy çok sinir oldum herkese tek tek yazdım yorumladım vs vs bir dünya yazdım yani süre bitti galiba yeniden giriş yapmanız lazım diyip sayfadan attı aklımda olsunda bir daha gönder demeden kopyalama yapayım

ayyy çok sinir oldum herkese tek tek yazdım yorumladım vs vs bir dünya yazdım yani süre bitti galiba yeniden giriş yapmanız lazım diyip sayfadan attı aklımda olsunda bir daha gönder demeden kopyalama yapayım

ayy nagişçim çok fena bişey o, gıcık ötesi bir durum yani. Günaydın canım hoşgeldin.

ayy nagişçim çok fena bişey o, gıcık ötesi bir durum yani. Günaydın canım hoşgeldin.

ben o durumu cözdum kızlar gırıs yaparken benı hatırla dedıgınızde sızı sayfadan atmıyor bıdaha...

günaydın tekrardan inş yine silinmez
fulyacım hoşgeldin cnm özlettirme kendini sık gel,biran evvel dön aramıza
gülşeker balım arada anneler delirtiyo insanı haklısın tabi ama zaman ilerledikçe değişiyo fikirler evlenince ayrı,anne olunca ayrı,yaş 30a yaklaşınca ayrı bakıyosun hayata ve aileye
edda kuzumm ne iş sen devlete atanmadın mı kpss nerden çıktı para çokta verecek yermi aradın geçmiş olsun dileklerin içinde tşk ederim
hopiş aşkitona çok geçmiş olsun anlamak zor bu bebişler nerden kapıyo hastalığı :44:
murccum ben git derim işe yarıyo ama dediklerini harfıyyen yaparsan tahlillleri aile drsi bile yapıyo ben öyle yaptırıyodum tekrar gitmek istiyorum ama kadın çok yoğun ve bursada baya ünlendi iş ticarete döküldü yani bebişede geçmiş olsun korkma halası ufacıklar ama onlar bizden dayanıklılar
fadime abla neden dozunu artırdıki :44: sen kendini bilirsin iyi hissetmiyomuydun gerek varmıydı yani artık drlere güvenmiyorum ama mecbur gidiyoruz
yasemincım gözün aydın hayat arkadaşın gelmiş ayy bu kadar hasretten sonra siz şimdi liseli aşıklar gibi olmuşsunuzdur
gamzeee alışverişe hep beraber gidelim cnm sende benim gibi fikir aradığına göre toplaşıp gidelim
büşra oo sizin ev düğün evi baklava,sarma,mantı hepsi mevcuttur ama senin yemeye vaktin bile olmaz işin güzel tarafı böyle zamanlarda açlık hissedilmez

ben o durumu cözdum kızlar gırıs yaparken benı hatırla dedıgınızde sızı sayfadan atmıyor bıdaha...

ya ben bilerek hatırla demiyorum zamanlı zamansız dışarı gidiyorum falan pcye kimin oturacağı belli değil malum resmi yer özel yok yani burda
şimdi gelelim bana dün spora gidebildim şükür hedef bugün ve yarında gidebilmek,pazar günü eşimi uğurlucam annemi karşılıcam,eşim yokken bişey olursa ben hastamıza koşturabileyim diye annemi çağırdık herşeyin hayırlısı inş :44:
dünki menüm
sabah
1 kase kfleks
öğle
1 tabak yaprak sarma+1 kurabiye
akşam
peynirli yumurta+cacık
ara
1 kase çekirdek

toplamda 1,5 lt su,1kahve,1bardak neyüdüğü belirsiz bitki çayı
bu arada epeydir içmediğim yeşilçaya iğrenerekte olsa geri dönmeye karar verdim çünkü anlamsız bir şişkinliğim var demekki işe yarıyomuş ya

Nagişim çok sağol canım vallahi öyleyiz maşallah sabah o geç gidecekti işe ayy bırakamadım birtürlü o oyuyordu öptüm yanağından uyurken ohh mis gibi sıcacık yanaklarından, ayyy özledim yine yaa
bu arada gamze sen bide ben gidelim bende öyleyim çünkü illaki birisi ayy bayıldım kesin al demesi lazım toplaşalım gidelim

aynen ya helede alacağım şey pahalıysa kesin birinin al al demesi lazım eşimle oğluma alırken 3e 5e bakmamda kendime alırken kıyamıyorum paraya eşim kızıyo çarşıdan pazardan alıp giymiyosun adam akıllı her ay 1-2 parça al dolabını dodur diğerlerini at diyo ikide birde ben ne giyicem deme diyo adamın zevkleri pahalı ya gidiyo bana bir bluz beğeniyo yüz kusur lira bende kıyamıyorum :44:

Maşşallah enişte bonkor daha ne ıstıyosun kızımmm...Ben senın bu pıskolojını degerlendırıyorum hemen.Para kazanan kadınlar genelde para kıymetı bılırler bı bende yok o alır gecerım hıc acvımam Helekı bıde ındırımde dıyosa ooooo hafta sonu yapıcam alısverıs ama koca popoma gore bısey bulabılırsem tabıkı

Günaydın beybiler,

Bu günkü menüm

Sabah
1 dilim uzun kepek ekmeğinden tost yaptım araya ince iki dilim kaşar 3 parça salam birde acı biber koydum boff yana yana yedim sabah sabah pek iyi oldu....

Ara 1 elma yeşil yeşill

Öğlen
1 kase nesfit

Ara 1 elma

Akşam 1 kase nesfit

finişşşş....

düzene giricem inşallah.... çoook çalışmam gerekiyooo çooook.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…