- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.821
Offf kızlar offfff
Yeğenimi bebek olan yeni doganı hastaneye yatırdık şimdi hastaneden gelıyorumOğluşum bronsıt olmuş :2: durumu agır bıraz agzından buhar verdıler serum felan bagladılar hastaneye yhatırdılar 2 gun felan kalıcvakmıs.Nerde usuttu bu kadar bu cocuk anlamadım o kadarda dıkkat edıyoruz.Ayy aglamaktan gozlerım cıktı yahuuu....
Neyse bu arada yattıgı hastane bnenım dıyetısyenın oldugu hastane ...Hemsıreden bılgı aldım dıyet bolumu ozele gırıyormus 1 muayne 2 kontrol 55 tl dedı tahlıl felan ısterse onlar ıcınde ayrı para verılecekmıs ... Sizce ne yapmalıyım ? Gideyımmı netıcede 1 kere verılmıycek bu para belkı 4 5 defa gıdıcem bıde ılkınde tahlıl ıstıycek muhakkakAçıkcası o kadar cok para harcamak ıstemıyorum sıkısıcam baya !
Sizden akıl istiyorum hadı bakalım sabah donun bana mutlaka;
Soru ; Yukarıdaki verilen bilgiler dahillinde MÜRŞ isimli şişko diyetisyene gitmelimi ?
A) Gitmeli
B) Gitmemeli
aaaa kızım sen delimisinbiraz izinliyim canim hepten koptum cunku yaris psikolojisi bozdu beni. turkiyeye gidip geldigimden beri costum resmen. simdi yavas yavas spora falan giderek eski rutini yakalamaya calisiyorum biraz motive olmayi basarabilirsem geri gelicem yarisa.. ozledin mi
canım anlattıklarına bakılırsa kimin haklı olduğu ortada ama anne işte bişey diyemiyosunki...benim annem ne kaprislidir, ne huysuzdur bir bilsen..telde konuşuruz kızar teli suratıma kapatır ki başkası yapsadaha demin annemle birazcık kavga ettik kızlar,ben sırf o yorulmasın diye kendimi parçalıyorum ama o bana gereken değeri vermiyo mesela sabah kalktım kardeşimi okula bıraktım geldim kahvaltı edip hemen evi toparladım,süpürge tuttum sonra bende hazırlanıp okuluma gittim gelincede annemin ilaçları bitmiş aile hekimine gidip onları yazdırdım birde bi kalabalıktı anlatamam yani,annemin kredi kartınıda yatırdım bankaya sonra annem telefon edip bana milka çikolata kardeşinede dondurma ve süt al dedi ok dedim alışverişimi yaptıktan sonra eve geldim (tabi bu arada resmen sıçan gibi oldum sırılsıklamdı her yerim ve dondum resmen) annem evde yoktu aradım onu ve hanımefendi gezmeye gitmiş arkadaşına (kendi işlerini bana hallettiriyo ama o gezmeklerde) neyse sporumu ve banyomu yapıp dolaba gittim dolabı bi açtım anaaaaaaaaaaaaa yemek yok ,annem gelincede ben senden yemek dışında hiçbirşey istemiyorum bütün gün koşuşturuyorum eve gelincede yemeği ben yaparsam ne anladım ben bu işten en iyisi ayrı bi eve çıkayımda kendi düzenim olsun dedim bana nasıl bağırdı anlatamam resmen girdik birbirimize, sizce kim haklı???
oyyy murçum çok geçmiş olsun canım yaa...benim küçük aşkitomda hasta..sanki dondurma yemiş gibi öksürüyo çocuk yaw..nasıl oldu , nerde oldu diye düşünüyorum ama hep yanımda çocuk..olacak işte..bebğinizin yenidoğanda olması daha iyi , üzülme canım..hiçbişey olmaz..iki güne düzelir..diyetisyen için bişey diyemiycem murçum..sonuçta bu diyetisyen işi birazda maddiyata dayanıyo..ama gidersen kendini daha bir zorunlu hissedersin , daha bir motive olursun ama sen bilirsin canım..Offf kızlar offfff
Yeğenimi bebek olan yeni doganı hastaneye yatırdık şimdi hastaneden gelıyorumOğluşum bronsıt olmuş :2: durumu agır bıraz agzından buhar verdıler serum felan bagladılar hastaneye yhatırdılar 2 gun felan kalıcvakmıs.Nerde usuttu bu kadar bu cocuk anlamadım o kadarda dıkkat edıyoruz.Ayy aglamaktan gozlerım cıktı yahuuu....
Neyse bu arada yattıgı hastane bnenım dıyetısyenın oldugu hastane ...Hemsıreden bılgı aldım dıyet bolumu ozele gırıyormus 1 muayne 2 kontrol 55 tl dedı tahlıl felan ısterse onlar ıcınde ayrı para verılecekmıs ... Sizce ne yapmalıyım ? Gideyımmı netıcede 1 kere verılmıycek bu para belkı 4 5 defa gıdıcem bıde ılkınde tahlıl ıstıycek muhakkakAçıkcası o kadar cok para harcamak ıstemıyorum sıkısıcam baya !
Sizden akıl istiyorum hadı bakalım sabah donun bana mutlaka;
Soru ; Yukarıdaki verilen bilgiler dahillinde MÜRŞ isimli şişko diyetisyene gitmelimi ?
A) Gitmeli
B) Gitmemeli
aaa neden fadime..sen mi istedin..??Psikyatırım ilacımın dozunu yükseltti 150 mg kullanıyordum şimdi 300 mg verdi
aa bende boşuna eddaaa diye bağırmışım yaw..kuşum senin iş ne oldukine kpss ye başvurdun.??selam canlarrr
kızlar bugün evde yoktum sabah bi ara uğradım okdar
kpss başvurumu yaptım :)
nedende gireceksem artık gireyim dedim lazım olur belki
sonra anneme gittik orada çok kaçırdım kızlar üzgünüm
kilomda artış yok aslşında inş sabahta olmaz :)
yatmadan forum çay içeceğim
inş işe yarar
aa bende boşuna eddaaa diye bağırmışım yaw..kuşum senin iş ne oldukine kpss ye başvurdun.??
ayyy çok sinir oldum herkese tek tek yazdım yorumladım vs vs bir dünya yazdım yani süre bitti galiba yeniden giriş yapmanız lazım diyip sayfadan attıaklımda olsunda bir daha gönder demeden kopyalama yapayım
ayyy çok sinir oldum herkese tek tek yazdım yorumladım vs vs bir dünya yazdım yani süre bitti galiba yeniden giriş yapmanız lazım diyip sayfadan attıaklımda olsunda bir daha gönder demeden kopyalama yapayım
ayy nagişçim çok fena bişey o, gıcık ötesi bir durum yani. Günaydın canım hoşgeldin.
ben o durumu cözdum kızlar gırıs yaparken benı hatırla dedıgınızde sızı sayfadan atmıyor bıdaha...
Nagişim çok sağol canım vallahi öyleyiz maşallahyasemincım gözün aydın hayat arkadaşın gelmiş ayy bu kadar hasretten sonra siz şimdi liseli aşıklar gibi olmuşsunuzdur
gamzeee alışverişe hep beraber gidelim cnm sende benim gibi fikir aradığına göre toplaşıp gidelim
Nagişim çok sağol canım vallahi öyleyiz maşallahsabah o geç gidecekti işe ayy bırakamadım birtürlü o oyuyordu öptüm yanağından uyurken ohh mis gibi sıcacık yanaklarından, ayyy özledim yine yaa
bu arada gamze sen bide ben gidelim bende öyleyim çünkü illaki birisi ayy bayıldım kesin al demesi lazımtoplaşalım gidelim
aynen ya helede alacağım şey pahalıysa kesin birinin al al demesi lazımeşimle oğluma alırken 3e 5e bakmamda kendime alırken kıyamıyorum paraya eşim kızıyo çarşıdan pazardan alıp giymiyosun adam akıllı her ay 1-2 parça al dolabını dodur diğerlerini at diyo ikide birde ben ne giyicem deme diyo adamın zevkleri pahalı ya gidiyo bana bir bluz beğeniyo yüz kusur lira bende kıyamıyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?