Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

saol cnm iyi dileklerin için sabah babam aradı aranızda grştünüz mü bindireyim mi anneni diye bende eşimi aradım toplantıya girecekmiş sonra grşürüz dedi seviyorum annemle babamı hemde çok anlayışlı insanlar eşim ilk defa bişey istedi cnm babam ben bakarım babannene anneni gönderirim dedi demesi bile yeter her zaman ki gibi yine desteklerini esirgemediler
sporunda zaten bu hafta son haftasıydı 1-2 hafta ara vereyim şu işler yoluna girsin yeni üyeliği öyle başlatayım boşuna gitmesin acilende evi çekip çevirmem lazım temizliği bitirmem lazım annem hem derki kendini temiz tut ölüm gelir evini temiz tut misafir gelir :44: ben kendimide düzenimide en kötüsüne hazırlamalıyım değil mi ama kötü günde millet laf aramaya daha çok geliyo

Mursh gerçekten çok düzensiz bi menün var ama bu 1 kerelik değil hergün böyle tabiki çalıştığın için yapamıyorsun bunu anlıyorum ama sağlığını düşün ve yarından itibaren kahvaltını güzel ve düzenli bir şekilde yap emin ol daha dinç hissedeceksin kendini ve diğer öğünlerde daha az yediğini göreceksin çünkü kahvaltı çok çok önemli şimdi sen bana diceksin ki kelin ilacı olsa kendi kafasına sürerdi diye ama benim durumum farklı ailem bayağı pis boğaz insanlar eee bende onları gördükçe dayanamıyorum tahminimce en azından senin önünde sürekli tıkınan birileri yoktur o yüzden birde böyle yapmayı dene eminimki faydasını görüceksin haaaa birde eniştemin yiğeni hiç rejim,spor vs yapmadan her öğünden sonra 1,5 tk toz tarçını suyla yutarak 1 ayda 6 kilo vermiş tabi erkek olduğu için hızlı vermiş olabilir aklında bulunsun ben sadece tatlı,hamur işi falan kaçırdım mı yemeye çalışıyorum (tabi unutmazsam) düzenli yapmadığım için de kesin birşey söyleyemem sana ama zararı olcağını sanmıyorum sonuçta kan şekerini dengeliyo

annen çok haklı valla eskilerin her zaman bi bildiği var işte hem seninde dediğin gibi kötü günde millet daha fazla açığını yakalamaya çalışıyo birde en çok sinirimi bozan pide yaptırıldığında yada helva yapıldığında dağıtılıyo,yeniliyo ve bitirenlerden çoğu gelip 1 tabak daha istiyo millet acısını yaşıyo onlar boğaz derdinde ve de en önemlisi gülüşüyorlar ben sırf bu yüzden teyzemin kayınvalidesi vefat ettiğinde birkaç kişi ile kavga ettim kadın benim hiçbirşeyim olmuyo genede geçen sene 2 gün okula gitmedim teyzemlere gittim kuzenlerime yardım ettim ve kuzenlerimin eli ağır olduğu için bayağı bi işe yaradım teyzem ve eniştem bizzat tşk ettiler bana hiçte pişman değilim gittiğime yorulduğuma gene olsa gene yapardım hatta helvasını bile kendi ellerimle yapıp dağıttım

valla çok zor cnm ya adetlerimiz iyi hoşta ben anlamıyorum o acının arasında ertesi gün dağılacak ikramları organize etmek bana saçma geliyo yemeyi versinler yaşlıda hastada sakin bir kaç kişi kalabiliyo ama gençse ölen yada ani bir ölümse çok çok zor oluyo biz amcamın 17 yaşında oğlunu kaybettik birilerinin aklı başında kalması zor olan durumlardandı tamam hayırdır dağıtılsın ama neden ertesi gün değil mi :44: bide yine bu lafımdayım kötü günde sen derdine yanarken millet didik didik her yerini inceliyo

Selamlar beybiler,

Bu gün çok yorgunum halsizim başım ağrıyoor.... Gözlerimi açık tutmak istemiyorum gel görki işler beni bekliyor... Offffffffffff bu gün nasıl geçer acep........ Akşam olur mu ki.......

Sabah 2 poğça ....... yaaa hastayım amaa yazık banaa.... küçüktüler öyle devasa boyutta olanları hayal etmeyiniz please...
Ayy eskiden ben çocukkene açmalar vardı şekilli şekilli silah şeklinde olanı hatırlıyorum.... bayılırdım onlara... aslında tek esprisi şekliydi benim için.... namludan başlardım yemeye ...
1 jacobs 3in1 --- başka yok bu gün

Öğlen 1 tabak etli nohut yemeği ablam sağ olsun nohuttan çok et koymuş canum benim....

Ara elma..... gidip alıcam daha....

Akşam sütlü nesfit... sütte almam lazım bana market yolu gözüktü.....

yaklaşık bir haftadır yeşil çay içmiyorum.... Bu gün demliyeyimde içeyim bari....

karnımda doydu nasılsa ilacımı içiiim bu baş ağrısı nerden çıktı yaaaaa...........

sizleri seviyorum anacım, yazın menülerinizi göz ucuyla takipteyim

akşam sporda kızlar bana sende baya fark var dediler.... ahh bi de tartıya yansısa.... tartıda ahım şahım bir fark yok ama acayip şekillendi popom bacaklarım kollarım... bir göbek kaldı şekillenmeyen... onuda zaten özerk bölge ilan ettik. Kendi halinde takılıyo.... ne mekik ne başka bişi kar etmiyo... valla kendimi bilmesem hamilemiyim diye şüphelencem yani böyle davul gibi öne çıkık şiş gergin acayip bişi haline geldi.... sanırım artık boğazımı tutmanın zamanı geldi.... oooffff bıktım doğrusu rejim diyet laflarından bile... ıyyy.... ablamlar her şeyi cup cup indirirken mideye zor oluyo benimde canım çekiyo ben de insanım bende anadolu çocuuyum böhühühüüüü..... bu kadar duygu sömürüsü yeter sanırım.... ayy gene çenem düştü.... nabalım canım çalışmak istemiyor.... azcık motive olmam lazım.... enerji depoluyoruz şurda iki satır....

Günaydın kızlar, inşallah bugün topiğimiz kalabalık olur şen olur!
Bugün kocacığım geliyor sevinçliyim heyecanlıyım, ayrıca evime de kavuşacağım için ayrı bir huzur var üzerimde oh yaa

ALlah yardımcın olsun canım yoğun bir hafta senin için, hadi yoğunluğu bırakta telaşlı stresli işler yaa, oh iyikide kına düğün filan atlattıım gitti, ayy bidahada evlenmem yaa 2 dakkalık nikah için haftalarca yoruluyorsun yok gelinlik yok ayakkabı çiçek vs..
ayy nasıl bı gundur bugun yaa ne dıet kaldı ne bısey yogunumda baya pööfff
ya mursh ben anladımki topiği ihmal edince diyetide ihmal ediyorum, daha önemsiz davranıyorum, son 1-2 gündür pek kimse yok burda, bakıyorum akşamları aman şundan da azıcık bundan da azıcık derken götürüyorum hiç hoş değil

nagiş canım ALlah yardımcın olsun yaa, Allah kimseye hastalık vermesin hem kendisi açısından zor hemde çevresindekiler için zor, bak hepinizin düzeni bozuluyor, taa annenlere kadar, inşallah biran evvel herşey düzelir, eski düzenli rahat hayatına geri kavuşursun canım

gülşekercim süpersin, ne yaparsan elinle o gelir seninle demişler, sen yap iyiliği at kuyuya elbet bu dünyada olmazsa öbür dünyada sana faydası olur. vicdanlı olmak çok güzel bişey, ALlah herkese vermiyor yada veriyor ama insanlar sonradan kaybediyor bu güzel duyguyu.

Gamzecim nerelerdesin bebişim??

yawrum senin menü arap saçına dönmüş yanlız bir konuda sana katılmadan geçemicem löp löp mideye indiripte kilo almayanlara resmen kinleniyorum galiba kafayı yiyorum

yasemincim teşekkür ederim cnm inş hemen atlatırız ama bu sefer zor gibi ben arada dengeleri kuran tarafım hastamız huysuz onu telkin et,görümceme moral ver (kız başında burnundan getiriyo),eşime moral ver,kayınvalidem oğlum ev iş hepsi bir arada işin kötü yanı izin alamıyorum yanlız sağlık meslek mezunu olduğum ve ailemden bu tarz olaylara vakıf olduğum için prosedürü biliyorum bende devlet memuruyum bizde vatan memnuniyeti ön planda ama sağlık sektöründe pek öyle değil üstün başın konuşman vs düzgün değilse hasta bakıcı bile sallamıyo seni

bu arada dünki menümü yazayım;
sabah
1 kase k-fleks
öğle
tavuk parçalı salata+ayran
akşam
1 tabak makarna (eşim neden yiyosun verdiklerini koruma proğramına aldıktan sonra yeseydin dediğinde ona bakışlarımdan ben bile korktum )
ara 2-3 ikram bisküvi

yawrum senin menü arap saçına dönmüş yanlız bir konuda sana katılmadan geçemicem löp löp mideye indiripte kilo almayanlara resmen kinleniyorum galiba kafayı yiyorum

yok beya çok bişi yok menümde... kalabalık durduğuna bakma yarı laf salatası :)))) bizimkiler yiyip yiyip kilo alıyolar ama ammaaaan nolcakki diyolar ama yiyolar yani gözümün önünde acımadan çaklıtları şekerleri.... kendimi o zaman çok fakir sefil hissediyorum.... ben alıp yiyemiyorum ya :)))

insan sadece vucut olarak yorulsa yatarsın geçer, ama bu herkesi idare etmek çok zor, birde ah memnun olsalar, bak senin hakkaten işin başından aşmış vaziyette olduğu halde kendini ve psikolojini yüksek tutmaya çalışıyorsun, ama işi gücü derdi tasası olmayan kişiler (görümcen gibi) bir kaprisler, sinirlilik, memnuniyetsizlik gibi hallere girince insan çileden çıkıyor, o yüzden bu dönemde çok sabırlı olman lazım gerçekten heleki o konuda ALlah çok çok yardımcın olsun canım benim. Sen hep içinden de ki " ben Allah rızası için yapıyorum bunların hepsini, insanlar anlamasada Allah görüyor" de kafanı bozma nagişçim, bu şekilde düşünerek devam et bu yaptıklarına.

vay benim fakirim, hemde çikolata fakiri ayy en kötüsü kız hakkate fakir gibi yaşıyoruz ya, şuan varya resmen açlıktan karnım gurulduyor bu nestlenin ki berbat ya hiç tok tutmuyor ayy bu akşam canıma yetti k-fleks alıcam, nestlede öyle dursun bayatlasın banane.

ya canlarım bu k-fleksin kase boyutu nedir ki ben çok seviyorum çikolatalı olanını şöle anlatayım 500 gr lık paketi alalı 10 gün oldu 2 öğünlük ya var ya yok normal mi tükettim çok mu bilemedim :44:

canım Allah yardımcın olsun..kp ne durumda tam takip edemedim ama şifa bulacak durumda ise tez zamanda şifa bulur inşallah..

[ off off bilmemmi yaamillet cenazeye değil dedikoduya gelir...ikram meselesine gelince burada cenaze evinde bişey yapılmaz, dışardan komşular falan getiriyo ama zaten böyle birşey yok zaten dinde..işte insanımızın bir müşkülpesentliği, 'o yaptı , ben yapmasam olmaz' düşüncesi falan filan..yedisiydi , kırkıydı tamamen biz türklere özgü merasimler.....mevlit kandili mesela..tamamen bize özgü bir kandil..

ayy betül ne renkli bir şahsiyetsin sen yaa..valla sen yaz ben okurum bacım..ne burcusun sen???boğa deme sakın

işte bu mesajından bişii anlamadım ??

hahaaa..fakirlerrrrrrrrrrrrrrr

ben evdeki çorba kasemi süt doldurup içinede şöyle bir avuç kadar koyuyorum, ama tabiki günde bir öğün sabah yiyorum ve 1 haftada bitiyor benimki küçük paket, yani ekonomik boy filan değildi
hahaaa..fakirlerrrrrrrrrrrrrrr

hopişcim fakir ama gururluyuz bak öyle gururumuzu kırma lütfen

işte bu mesajından bişii anlamadım ??

şimdi şöyleki hastamız azıcık huysuz başında görümcelerim kalıyo sabah biri akşam biri kalıyo ama büyük görümcemle anlaşamıyo (bekar olan )istemiyorum seni yanımda diyo bende baba etme eyleme bak sana bakanları kırma vs diye onu telkin ediyorum,sonra ablayı etme eyleme yaşlı sabırlı ol daha yolun çok başındayız bak sonra vicdan azabı çekersin vs öyle yani şekerim

Yay burcuyum bebişimmm.... Boğalarla aranda ne geçti merak ettim :)))

abowww ben çok yiyom ozaman bak aynen şöle kaseyi dolduruyorum üstüne süt döküyorum hahaha yinede kesmiyo yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…