- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.861
Sabah Menüm;
K-fleks + süt
Öğlen Menüm:
Çeğrek karışık tost + Ayran
Akşam Menüm;
1 çorba kasesi kadar bezelye yemeği + salata + yoğurt
nasılım ama
aferim iç cıss yok..... aralar mı yok sanki....
aaa işte ben ordayımmm.
aaa işte ben ordayımmm..sağ baştaki
bende onun için bekliyorum cnm ya azıcık daha bekleyeyim mayıs ortası gibi alayım yazlıkları diyorum belki popom azıcık daha erirama havalarda kızdırırsa acil almam lazım üstelik pantolon ayakkabı bluz herşey lazım bana bu sıra
bekarken bende acımıyodum evlenince değişiyo insan
Betüş valla menün süper, ah tam hayalimdeki menü, bugün yap bakim neler hissedeceksin ona göre bende böyle yapıcam
ayy sorma ya murshun dediği gibi çalışan kadınlar mı acaba para değeri biliyor diycem ama yok yok benimde arkadaşım var aynı mursh gibi, indirimde yazsın yeter, hemen alır, bide kredi kartına en uzun taksiti yaptırırben yapamam öyle, hatta taksit bile yaptırmam , hatta cebimde para varsa alırım kredi kartını da ellemem, ne kadar zor aldığımı düşünün artık , o yüzden annemin illaki bastırması lazım al diye
aa kadınlar ve alışverişten bıkmak ne mümkün normalde yürümekten kaçarız ucunda alışveriş oldumu sabahtan akşama gezebiliriz potansiyel var :))
sabah sabah sıcak çorba bende severim babadan kalma alışkanlık
slm nagiş dr uma sordum bitkisel bişeler kullanayım dedim olmaz dedi seninki kronikleşmiş artık .2 gün ilacımı almamıştım ufacık şeyde hemen aglama krizlerim oluyorMURSH, ben k-fleks yediğimde hem çok tok, hemde kendimi çok iyi hissediyorum , bence kesin kilo vermeyi sağlıyor, o beni birtaneciğim yerim ben onu çıtır çıtır
Ayrıca canım yeğenine Allah şifa versin inşallah, oyy miniklere bişey olmasın ya, onların yerine biz olalım valla hep öyle diyorum ben, onlara hiç kıyılmıyor
Diyetisyen konusunda ise kesin git diyorum ben, 55 lira bişey değil ama tahliller çok para tututyor, anneminki 2 sene evvel 150 civarı tutmuştu şimdi 200 ü geçer sanırım, o yüzden devlet hastanesi veya sağlık ocağı fikri çok çok mantıklı
GÜLŞEKER, tatlım sen çok kendinden veren, etrafındakiler için canını veren birisin, bu huyunu çok takdir ediyorum
bu anlattığın annenle trtışma konusunda bana göre sen çok haklısın ama işte işin ucunda anne dediğimiz en değerli varlığımız var,o yüzden birşey diyemiyorum, Allah gecinden versin yokluğunu hayal bile edemediğimiz insanın bazı nazlarına tersliklerinede katlanacağız canım benim napalım, sen sabırlı olmaya çalış, yaşananları biran evvel unutmaya çalış derim ben tatlım.
Fadime ablacım, psikyatırın verdiği ilaçları tabiki kullan ama bitkisel bişeylerde varmı diye bi araştır istersen, senin psikiyatıra gitme sebebin neydi, stres filanmı yoksa panik atak tarzı bişeymi?
Gamzemmmm canım sen burdamısın oh çok sevindim, eşim 1 saate kadar burda olacak inşallah çok şükür arık 9 gün oldu ölüyorum yaa
ayy anlattığın elbiseyi gözümde canlandırdım çok hoş bişeye benzettim, bende senin gibiyim varya tek başıma alamam pek, annemin fikirlerini çok önemserim, ama evlendikten sonra her an annem he yanımda olamadığı için yavaş yavaş açıyorum kendimi
Yarın sabah tartılıcam canım işe gider gitmez hemen sana yazacağım, ama bu arada regliyim tabi onun etkisi ne lur bilemiyorum, sana maşallah süpersin yine kilo olarak Allah nazardan korusun seni talım Nazar
Edacım, teyzenin çocuğuna Allah şifa versin, Allah kimseyi evladının hastalığı ile üzmesin inşallah. Aminn.
slm nagiş dr uma sordum bitkisel bişeler kullanayım dedim olmaz dedi seninki kronikleşmiş artık .2 gün ilacımı almamıştım ufacık şeyde hemen aglama krizlerim oluyor
hahaaa..yok kızz, altıma paçalı donumu giyiyomyemeğin salçalısı, kadının kalçalısıçok güzel görünüyorsun hopiş, dikkat et bacağını kaldırayım derken frikik verme
kızlarrr yarın annemin misafiri var ona laz böreği yapıp götürcem
de ben yarın yemeden nasıl durcamm
çay
Selam kızlar, bu öğlen baya doydum akşam, 1 saat yürüyüş yapıcam bugün toplamda 1,30 saat yürüyüş yapmış olucambankaya yürüyerek gidicem
Öğlen menüm
1 domates+1 salata
1 bardak ayran
1 avuç büyüklüğünde tavuk
Akşam
Elma+Çay, dayanabilirsem yemek yemicem inşallah, yarına 500 gr ya da 1 kg vermiş olmak istiyorum.
Selam kızlar, bu öğlen baya doydum akşam, 1 saat yürüyüş yapıcam bugün toplamda 1,30 saat yürüyüş yapmış olucambankaya yürüyerek gidicem
Öğlen menüm
1 domates+1 salata
1 bardak ayran
1 avuç büyüklüğünde tavuk
Akşam
Elma+Çay, dayanabilirsem yemek yemicem inşallah, yarına 500 gr ya da 1 kg vermiş olmak istiyorum.
hahaaa..yok kızz, altıma paçalı donumu giyiyom++
lazmısın cidden :)
bizde isterükkkkkk eddaaaaaaa...bizde lazukkkk
hıhhhh seni çakallllbu işte hile var banane banane bende yemicem ozaman bu akşam şaka bir yana şuan itibariyle +700 grmım var yarına ne değişir bilmiyorum ama bu hafta hergün en az 40 dk yürüdüm,haftada 3 gün 40'ar dk sporum var kaçamak 1 şişe çilekli soda ve 1 şişe gazoz dışında yok buna rağmen ++lardayım bakalım yarın ne olucak
bugün ki menüm ;
sabah
kfleks
öğle
2 köfte+2tavuk şiş
1 bardak ayran
akşam
kfleks yemek niyetim
1,5 lt su içtim,2 bardakta yeşil çay ıyykkk
akşam lma çay diyoya şey yapabilirsin kaynar suda elma kaynat içine tarçın at
elmalı pasta taduında içecek oluyo
kayınvalidem yapıyodu benim
tok tutuyomuş
menün güzel nagişş
ben yeşil çay değilde her akşam forumçay içtim bu hafta
ama sabahları sancıyla uyanıyomçok kötü ya
bu sabah sancıdan kıvrandım
aman be edda menü güzel ama bi işe yaramıyo yine artıdayım yine artıdayımgerçi spor işe yaradı toplamda 6 kg verdim ama daha çok vermişim gibi duruyo bu hafta annem geliyo bakalım bana ne gibi ++ları olacak -- leri düşünmüyorum bile görüyosunuz dimi
kızlar yemek yapayım akşam için evde yemegim yok
güzel birmasa kurmak geçiyo içimden bugün
saçıma da maşa yaptım biraz önce:)
akşam gelirim yine kızlarrr mucakkkkk
anne olayı tehlikelii
yarın annemde misafirleri var gitcem eminim yiycemde yiycem((((
sporu bende yapıyorum
evde dizimi izlerken akşam tv karşısında yapıyom
ve spor yapınca çok mutlu hisediyom kendimi
biraz sıkılaşsam çok mutlu olcam
annen gelince sende dikkat ettinmi kilo almazsın
ekmek-hamur işi yemesek almayız zaten
Kızlar dün dr beni bakırköy sadi konut hastanesindeki diyetisyene gönderdi
aranızda giden duyan biri varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?