Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Okurken dayanamadım yedim diyeceksin sandım Tebrik ederim harikasın herkes bu iradeyi gösteremez mesala ben
Yaa bana sor içim gitti bir de öyle güzel olmuş ki tadı o küçük lokmayla durmak için savaş verdim kendimle

gece acıkınca yarın herşeyi yiycem diyorum öğlen yine karnım doyunca vaz geçiyorum
senin dolabın da maşallahı varmış gülüm :))

O kiloya inmesem bile elimden geleni yapicam canım. Detoks yapmam daha, sonrasını toparlamak çok zor oluyor. Ramazan'da da 2-3 kilo veriyorum her sene. Bu sene malesef toplu iftarlar da olmaz, daha dikkatli geçer.

Daha iyiym ablam çok sağol
Turşu baya sarmısaklıydı o dokundu halbuki az yemiştim tövbe ettim ktye kadar
2 parça turşu neler yapıyor inşallah seviyelerin faydası olurda safran da normale döner o zaman sıkıntısız istediğini yersin

yemedim gülüm yemekler bana pis iğrençmiş gibi geliyor yine açtım biraz yine de yiyemedim yattım uyudum 12 ye doğru kalktım daha bu saatte de yenmez dedim ama midem çok fena kıvrandırıp çemkirir gibi bağırıyor diye çayın yanına (ben uyurken eşim yapmış ısıttım ) :)yeşil zeytin yedim 10 tane kadar :)

helal sanaaaaaaa kazanan sensinnnnnnn

* * * 9.Takim 669. Etap * * *

Niran Nevra (73/
Zeycan123 (62.2/
zsaracoglu (77.1/
askrhpozitif (79.2/
Ucmelekannesi (68.8/
Poni Bon (79.6/
Jasminium84 (64,1/
ela_naz2019 (87.2/
medine66 (64.9/

9.takim ortalamasi : %

❤ FREE CANLAR ❤
Gastrik asit (71.1/
Dream00 (55.0/
ekim2009 (88.9/
Tekrar dene (82.9/
mefkurem(91.6/
Gulbe seker (102.3/
Pnrrr-20 (72.0/
Furha63 (68.4/
Tugbap (64.9/

Aslında sadece kabağı düşünerek sormadım canım, bütün sebzeler için de geçerli mi acaba
Ben de sulu yemek çok sevmem ama pişsin diye mecbur su katarım da o yüzden

günaydın Kızlar ❤
küçük kuzum bu gece çok kötü uyudu, hatta bi ara epey ağladı bu yaşlarda rüya görürler mi ki korkarlar?
Büyük kızımı hiç hatırlamıyorum nasıldı diye
Gündüz olumsuz birşey yaşadıklarında, büyük kardeşlerle kavga ettiklerinde, gündüz çok ağladıklarında bile kötü rüya görür ve ağlarlar canım
Aslında sadece kabağı düşünerek sormadım canım, bütün sebzeler için de geçerli mi acaba
Ben de sulu yemek çok sevmem ama pişsin diye mecbur su katarım da o yüzden
Bütün sebzeler bol domates ile pişer canım

Son düzenleme:
günaydın Kızlar ❤
küçük kuzum bu gece çok kötü uyudu, hatta bi ara epey ağladı bu yaşlarda rüya görürler mi ki korkarlar?
Büyük kızımı hiç hatırlamıyorum nasıldı diye
Günaydın tatlımm
Sorunun cevabına dair bir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…