- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.841
Yaa bana sor içim gittiOkurken dayanamadım yedim diyeceksin sandımTebrik ederim harikasın herkes bu iradeyi gösteremez mesala ben
gece acıkınca yarın herşeyi yiycem diyorum öğlen yine karnım doyunca vaz geçiyorumgrup kabak candir cok küçük daha 4 aylık kan tahlili yaptiramam şu an ama sipariş verdim kullanacağım. Ben severim kabağı ama insallah bikmam
Ellerine sağlık canim kaydettim kesin deniycem , ama haftaya çarşambaben de buharda haşlayıp yoğurt biber ve cevizle yapiyorum güzel oluyor. Buharda olunca sulanmiyor
Benimkiler de kiymali gözleme. Dolapta da Sütlaç ve ayva tatlisihemde gözümün önünde, en üstteki rafta
Evet abloşumsıfır kan grubunun metabolizmasini yavaşlatıyor muş.. Ben artik haftada 3 defa ve sabah içiyorum. Özellikle akşam içince gerçekten kötü oluyor du.. Bol bol yoğurt ve kefir e devam
Dene canim sonra demedin deme
Ben oglum da baya sıkıntı çektim ya plesenta ayrilmasi olduu ve ikimizde kan kaybettik baya çok şükür 5 dakika ile kurtardilar oğlumu mucize çocuk diyordu doktorumogluma iki farklı ilaç kullandim ama hiç faydasi olmadi bana da fauda etmedi. 1 yaşına geldiğinde bol bol dalak verdim ve bende bol bol yedim ( nefret ederim normalde ama mecbur yedim) vee ikimizinde hiç yukselmedigi kadar yukseldi çok şükür.
O kiloya inmesem bile elimden geleni yapicam canım. Detoks yapmam daha, sonrasını toparlamak çok zor oluyor. Ramazan'da da 2-3 kilo veriyorum her sene. Bu sene malesef toplu iftarlar da olmaz, daha dikkatli geçer.Canım aslında kabak baya sulu bi sebze mücver yaptığımızda bile rendeleyip sıkarız pişirinceye kadar bi daha sulanır yine de pişmez diye düşünüyorsan domates miktarını biraz artırırsın
Yaklaşık iki hafta kaldı canım iki haftada 4 kilo mümkün sanki
Aynen ben de çok merak ediyorum listede olmamanın rahatlığı var değil mi listede olmuş olsan bugün kesinlikle abartmazdın yemeği bence
2 parça turşu neler yapıyorDaha iyiym ablam çok sağol
Turşu baya sarmısaklıydı o dokundu halbuki az yemiştim tövbe ettim ktye kadar
yemedim gülüm yemekler bana pis iğrençmiş gibi geliyor yine açtım biraz yine de yiyemedim yattım uyudum 12 ye doğru kalktım daha bu saatte de yenmez dedim ama midem çok fena kıvrandırıp çemkirir gibi bağırıyor diye çayın yanına (ben uyurken eşim yapmış ısıttım ) :)yeşil zeytin yedim 10 tane kadar :)hadı Insallah canım bakalım bu 2 haftada neler yapabılıcem
genelde yudum yudum ıcmeye calısıyorum
bugun agzıma bitki cayı ve sudan Baska birsey girmedi canım
sıfa olsun abla
bizimkiler yemek yerken bende midemi cayla bastırayom dedim
o zaman sartlar adil olmuyor Canımcım
dur kız daha ben yazmadım bugunu
benimki de sever canım sarımsaklı yoğurtlu
helal sanaaaaaaa kazanan sensinnnnnnnKızlaaar ekmek yaptim, az önce kapattim evi kokusu sardı. Eşim dayanamadı sicakken tereyağı sürüp yiyelim dedi. Ben yemem dedim ama kardeşimle birleşip çok ısrar ettiler. Peki kim kazandı
Tabiki benn
Yemedim ucundan tadına baktım nasıl olmuş diye, çok mutluyum ama canım nasıl çekti anlatamam.
Yag ilemi kavuruyorsunKabağı rendeleyip suyunu çekene kadar kavuruyorum, sonra üzerine tereyağı ekliyorum, baharatları ekledikten sonra üzerine yumurtayı kırıyorum
oldum canim.2 sene olacak.iykide olmusum hic pisman degilim.keske onceden olsaydim.senelerdir bosuna cekmissim o agrilari.Sen ameliyat oldun mu canım?
Aslında sadece kabağı düşünerek sormadım canım, bütün sebzeler için de geçerli mi acabaCanım aslında kabak baya sulu bi sebze mücver yaptığımızda bile rendeleyip sıkarız pişirinceye kadar bi daha sulanır yine de pişmez diye düşünüyorsan domates miktarını biraz artırırsın
Yaklaşık iki hafta kaldı canım iki haftada 4 kilo mümkün sanki
Aynen ben de çok merak ediyorum listede olmamanın rahatlığı var değil mi listede olmuş olsan bugün kesinlikle abartmazdın yemeği bence
Gündüz olumsuz birşey yaşadıklarında, büyük kardeşlerle kavga ettiklerinde, gündüz çok ağladıklarında bile kötü rüya görür ve ağlarlar canımgünaydın Kızlar ❤
küçük kuzum bu gece çok kötü uyudu, hatta bi ara epey ağladı bu yaşlarda rüya görürler mi ki korkarlar?
Büyük kızımı hiç hatırlamıyorum nasıldı diye
Bütün sebzeler bol domates ile pişer canımAslında sadece kabağı düşünerek sormadım canım, bütün sebzeler için de geçerli mi acaba
Ben de sulu yemek çok sevmem ama pişsin diye mecbur su katarım da o yüzden
Günaydın tatlımmgünaydın Kızlar ❤
küçük kuzum bu gece çok kötü uyudu, hatta bi ara epey ağladı bu yaşlarda rüya görürler mi ki korkarlar?
Büyük kızımı hiç hatırlamıyorum nasıldı diye
Günaydın canımGunaydinnn 9. Takımın fit hatunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?