- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.821
internetim zor çekiyor canım bildirimler geliyor ona bakıyorum arada. yazıncada çok zor gönderebiliyorum. Bide yarın kilo bildirimi nde bulunamicam burada dijital tartı yok.@Furha63 geliyon gidiyon da niye tek kelime yazmıyon canım :))
Spor yapsm hakkatn iyi olacak fiziksel yorgunluğu geç ruhsal olarakta çok yorgun hissediyorumSpor listesini hazırladım yarın paylasirim.
Pek bı sürpriz yok geçen haftalar azimle istikrarla spora devam eden bu haftada aynı başarıyı göstermiş
Hele 1.yenecek bir babayigit önümüzdeki haftalar cikarmi merak etmiyor değilim
1.ligide kimseye bırakacak gibide görünmüyor acaba kim bu arkadaşımız
Bazı arkadaşlarımızı hiç goremiyoruz sahalarda mesalaPoni Bon müthiş bir irade ile diyetini yaparkrn sporla niye desteklemiyorsun
hadı Insallah canım bakalım bu 2 haftada neler yapabılıcemEkimcimin dediği gibi bilinçaltına kodla.
Ama bir haftalık değil
2-3 haftalık hedefini.
24 Nisan hedefin 75 'i mesela
genelde yudum yudum ıcmeye calısıyorumYudum yudum iç canım, bir defada bir bardağı bitirme.
Motivasyon koçu olarak seçmemiş miydin beni
Akşama ekmek ve börek yapacağın için yaptıklarından yeme diye oklavayı önden gönderdim (Nasreddin hoca misali)
sıfa olsun ablabenimkilere mantı ,fırında da kek pişiyor :) bana kurutma kabak yoğurtlaması adalet mi bu
bizimkiler yemek yerken bende midemi cayla bastırayom dedimBende şimdi demliyorum, geç vakte kalmışım sanırım
o zaman sartlar adil olmuyor CanımcımSöz spor salonuna basladigim anda ilk senin boyunun ölçüsünü alicam
dur kız daha ben yazmadım bugunuSpor listesini hazırladım yarın paylasirim.
Pek bı sürpriz yok geçen haftalar azimle istikrarla spora devam eden bu haftada aynı başarıyı göstermiş
Hele 1.yenecek bir babayigit önümüzdeki haftalar cikarmi merak etmiyor değilim
1.ligide kimseye bırakacak gibide görünmüyor acaba kim bu arkadaşımız
Bazı arkadaşlarımızı hiç goremiyoruz sahalarda mesalaPoni Bon müthiş bir irade ile diyetini yaparkrn sporla niye desteklemiyorsun
benimki de sever canım sarımsaklı yoğurtluKabak seven koca mı varmış hayret
Canım aslında kabak baya sulu bi sebze mücver yaptığımızda bile rendeleyip sıkarız pişirinceye kadar bi daha sulanır yine de pişmez diye düşünüyorsan domates miktarını biraz artırırsın
Yaklaşık iki hafta kaldı canım iki haftada 4 kilo mümkün sankiKizlarrr napiyosunuz? Ödem çayımı içtim günü kapattım. Yemeği de 17:30 gibi yedim. Yarın tartı sonucumu çok merak ediyorum. Ramazan'a kadar 66 olsam diyorum. Çok dikkat etsem olur mu acaba?
Aynen ben de çok merak ediyorum listede olmamanın rahatlığı var değil mi listede olmuş olsan bugün kesinlikle abartmazdın yemeği benceIyi aksmlar kizlar gir cik yapip duruyorm biturlu bitirp gecmisi bisi yazamadm. Yarinki sonucu bekliyorm heycanla ama bugnde 4 4luk gecmedi benim malesef
Sen yeter ki iste var ya Mervebugun agzıma bitki cayı ve sudan Baska birsey girmedi canım
Herkese gunaydinlar selamlar
Sordugunuz için sagolun kizlar
Şu ara izin istiyorum sizden
İşler altinda kaldim
Terasa başlandı, disari bi cikiyoz aksam hava kararinca giriyoruz iceri
Eşime yardim etmezsem hemen surat asar :))
ekim2009
Garaj dolaplari geldi canom
Onlari temizledim, terasda olunca tam yerlestiremedim daha
Bikac hafta sürer daha bizim işler
Kafam rahatlayinca gelirim
Hepinize
Bol domates ile pişiriliyor canım.
Mesela bir kg yeşil fasulyeye 6-7-8 orta boy domates konuyor.(daha fazla koyarsan daha da lezzetli olur)
Kaynamaya başlayınca altını kısıyorsun.
Suyunu çekince yemek pişmiş oluyor.
Tane tane oluyor yemek, sulu görüntü yok yani
Bugün 2 lt su yeşil çay ictiydim şuan feci çişim geldi ama kızı uyutuyorum memede kalkamıyorum çok zor durumdayım
Çok mantikliymis kesinlikle
Daha fazla dayanamayi girdim wcye kızım uyandı ve tekrar uyutmakla uğraşıyorum
Canım aslında kabak baya sulu bi sebze mücver yaptığımızda bile rendeleyip sıkarız pişirinceye kadar bi daha sulanır yine de pişmez diye düşünüyorsan domates miktarını biraz artırırsın
Yaklaşık iki hafta kaldı canım iki haftada 4 kilo mümkün sanki
Aynen ben de çok merak ediyorum listede olmamanın rahatlığı var değil mi listede olmuş olsan bugün kesinlikle abartmazdın yemeği bence
bugun bu durumdan cok memnun oldum canım acayip bir enerji ve hıc aclık hissim olmadı keske su istikrarı kararlılığı hep yapabilsemSen yeter ki iste var ya MerveBi karar verdin mi hiç dönmüyorsun ama yine de regl iken hele çok zorlamasaydın kendini
Bu çok iyi olurda kaç saat uyumuş oluyorsun ve yetiyormu sanaben genelde Gec yatip erken kalkiyorum canimgec yattiginda erkenden kalksan bence hall olur
Girip cikip duruyorum canim, balkondaydik bütün gün hava yine muhtesemdiistedikten Sonra olursun tabiki
İyi geceler cnm sizin gibi emek veren arkadaşlarım varken 9.takim kesinlikle hak ediyor 1.liğiİyi geceler Kızlar kızım uyumuşken ben de yatayım yarın birinci olacağız inanıyorum ben
insallah canım sabaha kadar ne giderse artıkHerkese iyi geceler bugun erkenden foluma gireyimyarin insallah bol bol eksiler gelsin
ıyı geceler canım artı ve sabit gelen olmazsa guzel bir sonuc alırız Insallahİyi geceler Kızlar kızım uyumuşken ben de yatayım yarın birinci olacağız inanıyorum ben
gülüm eşinin kilosu yoksa, sağlıklıysa yapacak bir şey yok , yeme diyemezsin ki ,haksızlık olurişt
e hamur leğeni gibi de olmuyorlarki. maşallah ya ne güzel yaptığından hiç tatmamak benim için mucize gibi bir şey. o yüzden o da yemesin istiyorum ama
Ah pınarım boşuna stres altında olup yemiyorum benKolay gelsin abla ozleniyorsunn
Annemse boyle yapardı cok guzel olurdu. Ben yemeklerde salcayi sevdigm icin illa salca da ekliyorm ya
Ayy kendmi gordm boyle zamanlari cok yasiyorm heleki gece ilk emmeye kalktignda zor duruyorm bazen
Neden okadar uzun suruyor uyumasi onu anlamadm kız yani herzamanmi boyle bazen bizde boleyz ama hep degl cok sukur
Aynen oyle ya liste cok farkli gene abartmadm ama ufak seyler oldu iste normalde onlarida yapmazdm kesinlikle :/
Okurken dayanamadım yedim diyeceksin sandımKızlaaar ekmek yaptim, az önce kapattim evi kokusu sardı. Eşim dayanamadı sicakken tereyağı sürüp yiyelim dedi. Ben yemem dedim ama kardeşimle birleşip çok ısrar ettiler. Peki kim kazandı
Tabiki benn
Yemedim ucundan tadına baktım nasıl olmuş diye, çok mutluyum ama canım nasıl çekti anlatamam.
hay maşallah , kız ben uyuyup kalmışım az önce kalktım bu saatte de yenmez ki mecbur sabahı bekliycem:)Ya ablacim iyi gidiyorum şuana kadar biraz önce kahve ile ceviz yedim aksamada Allah kerim :)
Gruptaki eşler genelde aynı canım, hepimizin ki yiyoyarın tartı var diye ben de bugün hiç ekmek yemedim. ilk hafta diyetinde kilom fazla gidiyor sanırkm o da kilo değil. sonraki haftalardaki kilo bence. ama eşim sağllsun ben yemezken o kahvaltıda götürdü valla
Kuzum biz iki gün çok erken kalktık sonrasında uykumuz gelmeye başladı kendiliğinden. Gece 3e kadar oturuyoduk. Şimdi 12 de yatıyoruz ben sabah 9 da kalkıyorum eşimle kardeşimi 10 da kaldırıyorum kahvaltıya.Erken yatıp erken kalkan arkadaşlar bunun sırrı nedir Banada bı el atinda duaciniz olayım☺
Bunu basarirsam su süreçte düzene koyucam ipin ucu kaçmış duzenimi diye düşünüyorum
Ramazan'a kadar ugrasicam canımOlurr neden olmasin. Çok dikkat et gunu erken kapat . Bende nisan bitiminde 79 istiyorum
Tartı sabah inşallah hepimizi sevindirir canımÇay içmeyi şimdi bitirdim canım.
Umarım sabaha tartı sürprizi olmaz.
Yaaa aklıma ne geldi, vicdan azabı olup unutamadigim bir konu.Aklıma üniversite giriş sınavında öğrencilerin bez bağlayıp sınava gelmesi geldi, sınav 3 saatten fazla sürünce çözümü öyle bulmuşlar
İnşallah kuzum ya zorliycam bu iki haftaben genelde Gec yatip erken kalkiyorum canimgec yattiginda erkenden kalksan bence hall olur
Girip cikip duruyorum canim, balkondaydik bütün gün hava yine muhtesemdiistedikten Sonra olursun tabiki
Sağol PonimNedne olmasım canım isteyince güzel veriyosn
İyi geceler kuzu ❤İyi geceler Kızlar kızım uyumuşken ben de yatayım yarın birinci olacağız inanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?