Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

L
Spor yapsm hakkatn iyi olacak fiziksel yorgunluğu geç ruhsal olarakta çok yorgun hissediyorum

Ekimcimin dediği gibi bilinçaltına kodla.
Ama bir haftalık değil
2-3 haftalık hedefini.
24 Nisan hedefin 75 'i mesela
hadı Insallah canım bakalım bu 2 haftada neler yapabılıcem
Yudum yudum iç canım, bir defada bir bardağı bitirme.
genelde yudum yudum ıcmeye calısıyorum
Motivasyon koçu olarak seçmemiş miydin beni
Akşama ekmek ve börek yapacağın için yaptıklarından yeme diye oklavayı önden gönderdim (Nasreddin hoca misali)
bugun agzıma bitki cayı ve sudan Baska birsey girmedi canım
benimkilere mantı ,fırında da kek pişiyor :) bana kurutma kabak yoğurtlaması adalet mi bu
sıfa olsun abla
Bende şimdi demliyorum, geç vakte kalmışım sanırım
bizimkiler yemek yerken bende midemi cayla bastırayom dedim
Söz spor salonuna basladigim anda ilk senin boyunun ölçüsünü alicam
o zaman sartlar adil olmuyor Canımcım
dur kız daha ben yazmadım bugunu
Kabak seven koca mı varmış hayret
benimki de sever canım sarımsaklı yoğurtlu

Ama susuz nasıl pişiyor ki kızlar Handandandan
Çiğ kalmaz mi kendi suyu çabuk bitiyor ki sebzelerin
Canım aslında kabak baya sulu bi sebze mücver yaptığımızda bile rendeleyip sıkarız pişirinceye kadar bi daha sulanır yine de pişmez diye düşünüyorsan domates miktarını biraz artırırsın
Kizlarrr napiyosunuz? Ödem çayımı içtim günü kapattım. Yemeği de 17:30 gibi yedim. Yarın tartı sonucumu çok merak ediyorum. Ramazan'a kadar 66 olsam diyorum. Çok dikkat etsem olur mu acaba?
Yaklaşık iki hafta kaldı canım iki haftada 4 kilo mümkün sanki
Iyi aksmlar kizlar gir cik yapip duruyorm biturlu bitirp gecmisi bisi yazamadm. Yarinki sonucu bekliyorm heycanla ama bugnde 4 4luk gecmedi benim malesef
Aynen ben de çok merak ediyorum listede olmamanın rahatlığı var değil mi listede olmuş olsan bugün kesinlikle abartmazdın yemeği bence

Kolay gelsin abla ozleniyorsunn

Annemse boyle yapardı cok guzel olurdu. Ben yemeklerde salcayi sevdigm icin illa salca da ekliyorm ya

Bugün 2 lt su yeşil çay ictiydim şuan feci çişim geldi ama kızı uyutuyorum memede kalkamıyorum çok zor durumdayım

Ayy kendmi gordm boyle zamanlari cok yasiyorm heleki gece ilk emmeye kalktignda zor duruyorm bazen

Çok mantikliymis kesinlikle
Daha fazla dayanamayi girdim wcye kızım uyandı ve tekrar uyutmakla uğraşıyorum

Neden okadar uzun suruyor uyumasi onu anlamadm kız yani herzamanmi boyle bazen bizde boleyz ama hep degl cok sukur

Aynen oyle ya liste cok farkli gene abartmadm ama ufak seyler oldu iste normalde onlarida yapmazdm kesinlikle :/

Sen yeter ki iste var ya Merve Bi karar verdin mi hiç dönmüyorsun ama yine de regl iken hele çok zorlamasaydın kendini
bugun bu durumdan cok memnun oldum canım acayip bir enerji ve hıc aclık hissim olmadı keske su istikrarı kararlılığı hep yapabilsem

ben genelde Gec yatip erken kalkiyorum canim gec yattiginda erkenden kalksan bence hall olur

Girip cikip duruyorum canim, balkondaydik bütün gün hava yine muhtesemdi istedikten Sonra olursun tabiki
Bu çok iyi olurda kaç saat uyumuş oluyorsun ve yetiyormu sana
6 ,7 saat uyamak istiyor benim bünye

Kızlaaar ekmek yaptim, az önce kapattim evi kokusu sardı. Eşim dayanamadı sicakken tereyağı sürüp yiyelim dedi. Ben yemem dedim ama kardeşimle birleşip çok ısrar ettiler. Peki kim kazandı
Tabiki benn
Yemedim ucundan tadına baktım nasıl olmuş diye, çok mutluyum ama canım nasıl çekti anlatamam.

işt
e hamur leğeni gibi de olmuyorlarki. maşallah ya ne güzel yaptığından hiç tatmamak benim için mucize gibi bir şey. o yüzden o da yemesin istiyorum ama
gülüm eşinin kilosu yoksa, sağlıklıysa yapacak bir şey yok , yeme diyemezsin ki ,haksızlık olur benim eşimin de fazla kilosu ve kilosu hiç artmaz ramazan da geliyor yiyip yiyip uyayacak ama eriyecek adam :)

Ah pınarım boşuna stres altında olup yemiyorum ben
Bizim evde bı danamiz var 15 yaşında koranadan önce okul spor derken akşam evde olur ve PC başına pek gecemezdi..
Ne alaka diycen şuan evde tek yaptığı PC grup oyunları oynamak ondada kulaklığı takip konusarak oynuyor ve resmen ergen sesi böğuruyor
Asya'da onun sesine uyanıyor uyku saati geçiyor uyumada zorlanıyor anliycan düzen muzen kalmadı kızımda

Okurken dayanamadım yedim diyeceksin sandım Tebrik ederim harikasın herkes bu iradeyi gösteremez mesala ben

yarın tartı var diye ben de bugün hiç ekmek yemedim. ilk hafta diyetinde kilom fazla gidiyor sanırkm o da kilo değil. sonraki haftalardaki kilo bence. ama eşim sağllsun ben yemezken o kahvaltıda götürdü valla
Gruptaki eşler genelde aynı canım, hepimizin ki yiyo
Erken yatıp erken kalkan arkadaşlar bunun sırrı nedir Banada bı el atinda duaciniz olayım☺
Bunu basarirsam su süreçte düzene koyucam ipin ucu kaçmış duzenimi diye düşünüyorum
Kuzum biz iki gün çok erken kalktık sonrasında uykumuz gelmeye başladı kendiliğinden. Gece 3e kadar oturuyoduk. Şimdi 12 de yatıyoruz ben sabah 9 da kalkıyorum eşimle kardeşimi 10 da kaldırıyorum kahvaltıya.
Birkaç gün zorla kendini alışır vücudun. Bir de rahatlatıcı caylarla da destekleyebilirsin.
Olurr neden olmasin. Çok dikkat et gunu erken kapat . Bende nisan bitiminde 79 istiyorum
Ramazan'a kadar ugrasicam canım
Çay içmeyi şimdi bitirdim canım.
Umarım sabaha tartı sürprizi olmaz.
Tartı sabah inşallah hepimizi sevindirir canım
Aklıma üniversite giriş sınavında öğrencilerin bez bağlayıp sınava gelmesi geldi, sınav 3 saatten fazla sürünce çözümü öyle bulmuşlar
Yaaa aklıma ne geldi, vicdan azabı olup unutamadigim bir konu.
Liselere giriş sınavında gozetmenlik yaparken bir çocuğun tuvaleti geldi ama gitmesi yasak malesef. Çocuk yalvardı kaç kere ama işin veremedim. Gidip bina sorumlusuyla konuştum. Yasak dedi ama insiyatif alabileceğimi sonuctaki sorumluluğun da bana ait olduğunu söyledi. Ben de cesaret edemedim tabi. Çocuğun sınavı mahvoldu hicbisey yapamadı. İlk süre dolunca da mecbur hemen çıktı sınıftan. Hâlâ aklıma geldikçe keşke goturseydim çocuğu başında dursaydim diyorum
ben genelde Gec yatip erken kalkiyorum canim gec yattiginda erkenden kalksan bence hall olur

Girip cikip duruyorum canim, balkondaydik bütün gün hava yine muhtesemdi istedikten Sonra olursun tabiki
İnşallah kuzum ya zorliycam bu iki hafta
Nedne olmasım canım isteyince güzel veriyosn
Sağol Ponim
İyi geceler Kızlar kızım uyumuşken ben de yatayım yarın birinci olacağız inanıyorum ben
İyi geceler kuzu ❤
Size güveniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…