- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.861
Inşallah benim için de öyle olur.Günaydın canım
Bugün güzel gün
Tebrik ediyorum canımKızlaaar ekmek yaptim, az önce kapattim evi kokusu sardı. Eşim dayanamadı sicakken tereyağı sürüp yiyelim dedi. Ben yemem dedim ama kardeşimle birleşip çok ısrar ettiler. Peki kim kazandı
Tabiki benn
Yemedim ucundan tadına baktım nasıl olmuş diye, çok mutluyum ama canım nasıl çekti anlatamam.
bugu. Guzel bir sonuc gorur sun o zaman ablayemedim gülüm yemekler bana pis iğrençmiş gibi geliyor yine açtım biraz yine de yiyemedim yattım uyudum 12 ye doğru kalktım daha bu saatte de yenmez dedim ama midem çok fena kıvrandırıp çemkirir gibi bağırıyor diye çayın yanına (ben uyurken eşim yapmış ısıttım ) :)yeşil zeytin yedim 10 tane kadar :)
gunaydın canım daha buyuduklerınde diye biliyorum canım ama bazen goruyorlar bence ufaklıgım bazen ruyasında kıkırkır gulerken yakalıyorumgünaydın Kızlar ❤
küçük kuzum bu gece çok kötü uyudu, hatta bi ara epey ağladı bu yaşlarda rüya görürler mi ki korkarlar?
Büyük kızımı hiç hatırlamıyorum nasıldı diye
gunaydın canımGunaydinnn 9. Takımın fit hatunları
gunaydın canımGunaydinnn kizlarrr
harikasınİlk bildirim benden gelsin
Geçen hafta: 71.1
Bugün: 70.0
Fark:1.1
%1.55
Ben sabah 6 'da tartıldım ama haksızlık buKahvaltı yapicaz birazdan, bekleyemedim daha fazla.
Günaydın canımGünaydın Kızlar biz de yeni uyandık bi dolanayım rutinleri halledip tartılıp geliyorum
Kardesimde oynuyor onkari cok seni cok iyi anliyorm bide kulaklik takinca kendilerini duymuyorlar okuz gbi bagiriyorlarAh pınarım boşuna stres altında olup yemiyorum ben
Bizim evde bı danamiz var 15 yaşında koranadan önce okul spor derken akşam evde olur ve PC başına pek gecemezdi..
Ne alaka diycenşuan evde tek yaptığı PC grup oyunları oynamak ondada kulaklığı takip konusarak oynuyor ve resmen ergen sesi böğuruyor
Asya'da onun sesine uyanıyor uyku saati geçiyor uyumada zorlanıyor anliycan düzen muzen kalmadı kızımda ☹
Nekadarlikti kucuk cnm, olabillr bence ruya hep gorebilirlerki uyumadan okzyabillirsn hergungünaydın Kızlar ❤
küçük kuzum bu gece çok kötü uyudu, hatta bi ara epey ağladı bu yaşlarda rüya görürler mi ki korkarlar?
Büyük kızımı hiç hatırlamıyorum nasıldı diye
İlk bildirim benden gelsin
%1.55
Cok iyi kız daha ne olsunnnCuma 87.2
Bugün 85.9
Fark 1.3
Yuzde 1.49
%1.55
Cuma 87.2
Bugün 85.9
Fark 1.3
Yuzde 1.49
Tebrik ederim kızlarBenim bildirimim istedigm gbi olmadi tabi ama sasirmadim bahaneler arkasına saklanmak gbi oluyor hep o yuzden birsey demiycem
Gecen cuma 72.0
Bu hafta 71.6
Fark - 400gr
%1.55
Tebrik ederim ElacımCuma 87.2
Bugün 85.9
Fark 1.3
Yuzde 1.49
Sıkma canını PınarcımBenim bildirimim istedigm gbi olmadi tabi ama sasirmadim bahaneler arkasına saklanmak gbi oluyor hep o yuzden birsey demiycem
Gecen cuma 72.0
Bu hafta 71.6
Fark - 400gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?