- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.801
Aklıma üniversite giriş sınavında öğrencilerin bez bağlayıp sınava gelmesi geldi, sınav 3 saatten fazla sürünce çözümü öyle bulmuşlarBugün 2 lt su yeşil çay ictiydim şuan feci çişim geldi ama kızı uyutuyorum memede kalkamıyorum çok zor durumdayım
Kabağı rendeleyip suyunu çekene kadar kavuruyorum, sonra üzerine tereyağı ekliyorum, baharatları ekledikten sonra üzerine yumurtayı kırıyorumYarın deneyeyim ben de bugün kabak yapayım diyordum canım pek istemedi yarına düşünüyordum bir de kabaklı yumurta nasıl yapılıyordu
Çok mantikliymis kesinlikleAklıma üniversite giriş sınavında öğrencilerin bez bağlayıp sınava gelmesi geldi, sınav 3 saatten fazla sürünce çözümü öyle bulmuşlar
Daha iyiym ablam çok sağolgeçmiş olsun kuzum ya üşüttün mü yediğin bir şey mi dokundu da safran coştu gülüm, şimdi daha iyisin değil mi
Benim eşim Yemek konusunda çok sıkıntılı değil çok şükür. 3 gün ayni yemeği versem yok demez. Genelde de yemeklerimi iki günlük yapiyorum. Benim canimin istediği bir şey varsa yaparim kendime isterse tadina bakar sevmiyorsa da yemez. Ben de doymak için yerim. Hatta bana tatli ver hamur işi ver başka bir şey verme hiç sorun degilTeşekkür ederim canım
Bence bir defa bol domates ile pişirmeyi dene (1 kg yeşil fasulye için 1 kg domates kullan) belki fikri değişir.
Benim eşim ilk evlendiğimizde onu yemem bunu yemem modundaydı, dolayısıyla almıyordu.
Baktım olmuyor, "sen yemezsen yeme ben kendime yapacam" dedim.
Ben yaptıkça tadına baktı tabi, "ben bunu niye sevmiyormuşum" demeye başladı.
Şimdi yemek ayrımı yapmıyor.
Ayrica merak ettim deneyecegim.Teşekkür ederim canım
Bence bir defa bol domates ile pişirmeyi dene (1 kg yeşil fasulye için 1 kg domates kullan) belki fikri değişir.
Benim eşim ilk evlendiğimizde onu yemem bunu yemem modundaydı, dolayısıyla almıyordu.
Baktım olmuyor, "sen yemezsen yeme ben kendime yapacam" dedim.
Ben yaptıkça tadına baktı tabi, "ben bunu niye sevmiyormuşum" demeye başladı.
Şimdi yemek ayrımı yapmıyor.
ben genelde Gec yatip erken kalkiyorum canimErken yatıp erken kalkan arkadaşlar bunun sırrı nedir Banada bı el atinda duaciniz olayım☺
Bunu basarirsam su süreçte düzene koyucam ipin ucu kaçmış duzenimi diye düşünüyorum
Girip cikip duruyorum canim, balkondaydik bütün gün hava yine muhtesemdiKizlarrr napiyosunuz? Ödem çayımı içtim günü kapattım. Yemeği de 17:30 gibi yedim. Yarın tartı sonucumu çok merak ediyorum. Ramazan'a kadar 66 olsam diyorum. Çok dikkat etsem olur mu acaba?
Sen ameliyat oldun mu canım?agrin varsa hic zorlama bence
gecmis olsun canim simdi nasilsin?bi agridimi saatlerce gecmiyo cok iyi bilirim.
ozaman hic bulasma bile:)
3 gun oruc tutmak kolaymi kaptanim.bide aclik orucuda 2 gun.insallah toparlanirsin kisa zamanda vucudun halsiz kalmistir ama masallah sporuda aksatmamissin:)
dun bende oldum.erken geļdi.seviniyodum cumayi atlaticam diye.
gozun aydin canim:)
canim kahvalti yapmak istemedi onceden kalan pirasa vardi onu yedim az yogurtla aksamada yogurt hurmayla gecistirmeyi dusunuyorum bakalim.
canim ben kullandim kizima ama aynisi varmidir orda.ferrostrane kullandim
zaten bu esler hep kostek oluyo
Yaaa çok zor ama yaa benim bebeğim de öyle 4 aylik ama alt dişler 6. Ayda çıkar. Çok kaşınıyor. Eldivenli diş kaşıyici aldim biraz rahatladi. Diğerlerini tutamiyor henuzMiniğinn üst iki dişi tam çıkmamışken yanlardaki dişleri de çıkıyor çok keyifsiz kucakta sürekli herifinde perti çıktı bizde gündem böyle bi de bişyler ye diyip duruyor
Ben kullanmadım canım. Her sene dişleri simsiyah çürümüş bir öğrencim oluyor sorunca hep kan ilacındn olduğunu söylüyorlar annelerKizlar alıntılara döneceğim ama bir şey sormam lazim. Bebegim e kan ilaci başlanacak siz hangi kan ilacini kullandijiz. Sağlık ocağınin verdiğini almiycam oglumunkini hatirlamiyorum.
Kabak seven koca mı varmış hayretHiç istemiyorum, her hafta kendi alıp geliyor.
Yaptığım kabak yemeğine bayılıyor.
Bugün rica minnet iki tanesini omlete kullandım
Kolaylikla ciksin insallahMiniğinn üst iki dişi tam çıkmamışken yanlardaki dişleri de çıkıyor çok keyifsiz kucakta sürekli herifinde perti çıktı bizde gündem böyle bi de bişyler ye diyip duruyor
Ben buna bol soğanda ekliyorum evde tek seven benm maalesefPeki şimdi yazayım o zaman
MALZEMELER
1 kg kabak
1 baş sarımsak
2 çay kaşığı kimyon
3-4 Domates
Az miktarda Domatess ve biber salçası(toplam 1 tatlı kaşığı)
Tuz
Yağ
YAPILIŞI
- Kabakları soyup istediğimiz şekilde doğruyoruz( ben minik doğruyorum, çocuklar yesin diye)
- Sarmısağı doğruyoruz
- Domatesleri doğruyoruz.
- Daha sonra tüm malzemeleri karıştırdıktan sonra üzerine yağını döküp orta ateşte 1 saat karıştırmadan pişiriyoruz. (Saatini siz ayarlayın, basit ocaklarda 1 saatte yanabilir)
- Ben altını kapattıktan sonra tekrar zeytinyağı ekliyorum üzerine (tercih sizin)
Ben çarşamba menu paylasmayi unuttum ama 45 dk leslie yapmıştımSpor listesini hazırladım yarın paylasirim.
Pek bı sürpriz yok geçen haftalar azimle istikrarla spora devam eden bu haftada aynı başarıyı göstermiş
Hele 1.yenecek bir babayigit önümüzdeki haftalar cikarmi merak etmiyor değilim
1.ligide kimseye bırakacak gibide görünmüyor acaba kim bu arkadaşımız
Bazı arkadaşlarımızı hiç goremiyoruz sahalarda mesalaPoni Bon müthiş bir irade ile diyetini yaparkrn sporla niye desteklemiyorsun
Sorma ben farkedince hemen biraktim ama kaldi bi kere.Ben kullanmadım canım. Her sene dişleri simsiyah çürümüş bir öğrencim oluyor sorunca hep kan ilacındn olduğunu söylüyorlar anneler
Daha iyiym canm çok sağolafiyet olsun canim. Nasil oldun canim
gayet guzel canim afiyet olsun
Son cubuk krakerleri girmezsek gayet iyi canim
Nedne olmasım canım isteyince güzel veriyosnKizlarrr napiyosunuz? Ödem çayımı içtim günü kapattım. Yemeği de 17:30 gibi yedim. Yarın tartı sonucumu çok merak ediyorum. Ramazan'a kadar 66 olsam diyorum. Çok dikkat etsem olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?