Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün 2 lt su yeşil çay ictiydim şuan feci çişim geldi ama kızı uyutuyorum memede kalkamıyorum çok zor durumdayım
Aklıma üniversite giriş sınavında öğrencilerin bez bağlayıp sınava gelmesi geldi, sınav 3 saatten fazla sürünce çözümü öyle bulmuşlar

Yarın deneyeyim ben de bugün kabak yapayım diyordum canım pek istemedi yarına düşünüyordum bir de kabaklı yumurta nasıl yapılıyordu
Kabağı rendeleyip suyunu çekene kadar kavuruyorum, sonra üzerine tereyağı ekliyorum, baharatları ekledikten sonra üzerine yumurtayı kırıyorum

Aklıma üniversite giriş sınavında öğrencilerin bez bağlayıp sınava gelmesi geldi, sınav 3 saatten fazla sürünce çözümü öyle bulmuşlar
Çok mantikliymis kesinlikle
Daha fazla dayanamayi girdim wcye kızım uyandı ve tekrar uyutmakla uğraşıyorum

Benim eşim Yemek konusunda çok sıkıntılı değil çok şükür. 3 gün ayni yemeği versem yok demez. Genelde de yemeklerimi iki günlük yapiyorum. Benim canimin istediği bir şey varsa yaparim kendime isterse tadina bakar sevmiyorsa da yemez. Ben de doymak için yerim. Hatta bana tatli ver hamur işi ver başka bir şey verme hiç sorun degil

Ayrica merak ettim deneyecegim.

Erken yatıp erken kalkan arkadaşlar bunun sırrı nedir Banada bı el atinda duaciniz olayım☺
Bunu basarirsam su süreçte düzene koyucam ipin ucu kaçmış duzenimi diye düşünüyorum
ben genelde Gec yatip erken kalkiyorum canim gec yattiginda erkenden kalksan bence hall olur
Kizlarrr napiyosunuz? Ödem çayımı içtim günü kapattım. Yemeği de 17:30 gibi yedim. Yarın tartı sonucumu çok merak ediyorum. Ramazan'a kadar 66 olsam diyorum. Çok dikkat etsem olur mu acaba?
Girip cikip duruyorum canim, balkondaydik bütün gün hava yine muhtesemdi istedikten Sonra olursun tabiki

Sen ameliyat oldun mu canım?

Spor listesini hazırladım yarın paylasirim.
Pek bı sürpriz yok geçen haftalar azimle istikrarla spora devam eden bu haftada aynı başarıyı göstermiş
Hele 1.yenecek bir babayigit önümüzdeki haftalar cikarmi merak etmiyor değilim
1.ligide kimseye bırakacak gibide görünmüyor acaba kim bu arkadaşımız
Bazı arkadaşlarımızı hiç goremiyoruz sahalarda mesala Poni Bon müthiş bir irade ile diyetini yaparkrn sporla niye desteklemiyorsun

Miniğinn üst iki dişi tam çıkmamışken yanlardaki dişleri de çıkıyor çok keyifsiz kucakta sürekli herifinde perti çıktı bizde gündem böyle bi de bişyler ye diyip duruyor
Yaaa çok zor ama yaa benim bebeğim de öyle 4 aylik ama alt dişler 6. Ayda çıkar. Çok kaşınıyor. Eldivenli diş kaşıyici aldim biraz rahatladi. Diğerlerini tutamiyor henuz

Kizlar alıntılara döneceğim ama bir şey sormam lazim. Bebegim e kan ilaci başlanacak siz hangi kan ilacini kullandijiz. Sağlık ocağınin verdiğini almiycam oglumunkini hatirlamiyorum.
Ben kullanmadım canım. Her sene dişleri simsiyah çürümüş bir öğrencim oluyor sorunca hep kan ilacındn olduğunu söylüyorlar anneler

Miniğinn üst iki dişi tam çıkmamışken yanlardaki dişleri de çıkıyor çok keyifsiz kucakta sürekli herifinde perti çıktı bizde gündem böyle bi de bişyler ye diyip duruyor
Kolaylikla ciksin insallah
Eziyet bu dis isi

Ben buna bol soğanda ekliyorum evde tek seven benm maalesef

Ben çarşamba menu paylasmayi unuttum ama 45 dk leslie yapmıştım 45×3=135 örtmenim eklesen olmaz mi

Ben kullanmadım canım. Her sene dişleri simsiyah çürümüş bir öğrencim oluyor sorunca hep kan ilacındn olduğunu söylüyorlar anneler
Sorma ben farkedince hemen biraktim ama kaldi bi kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…