Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünkü menüm sabah limonlu ılık su
kahvaltı omlet ,peynir ,domates ,salatalık,5 zeytin çay.
ögle
tereyagında 2 pulbiberli yumurta domates salatalık çay1 elma
türk kahvesi
zencefilli limonlu çay
akşam palamut ızgara bol salata
omega 3 haplarım kayıp bulamadım bugün
spor 45 dak yürüyüş
2 lt su bitti
kalan 1 lt
sonra 1 yeşil çay içerim

Kızlar akşam yemeğinde yoğurt+salata+elma yedim, yemek yedikten sonraki gibi şiş hissetmiyorum kendimi, annemde çok güzel türlü yapmıştı, yememek için kendimi zor tuttum bu yediklerimi de yarına kadar eritirim, bugün 1,5 saat yürüyüş yaptım yarında aynı şekilde yapıcam,71 küsürleri görünce kendime tatlı ödülü vericem biraz vucüdum heveslensinde yemesin

Off karnım cıktı ve ben hala ıs yerındeyım ppoofff işte bole beslenırsen sonuc acık ve net olur...

Sabah;

yok;

Öğle;

Et sote
marul slatası
yourt
kepek ekmegı

Akşam;

Henuz bılmıyorum ama hafıf gecıstırmeye calısıcam malum yarın tartı gunu ...

mursh zaten şu akşam yemekleri yüzünden kilo alıyoruz mesela kahvaltıyı yapıyorum öğlen yemek yiyorum akşam yemek yemeden önce evde tartılıyorum baya düşük çıkıyoum bazen işten geç çıkınca 7-8 gibi yemek yiyoruz (ki 6'dan sonra yememiz gerekirken) o yüzden kiloları alıyoruz ben akşam geç yemek yiyince ne kadar spor yapsamda ertes, sabah tartıda + çıkıyorum çok denedim bunu. Ama akşam yemeğini de işyerinde yiyemem tabii, bu yüzden akşam yemeğinde en azından çorba ya da salata vs. gibi yesek ne güzel olur.

offf kızlar moralim bozuk ve üç paket hoşbeş yedim!!!

ciddimisinnn
herkezde bi hoşbeş bi hoşbeş
ilk defa bugün akşam eşimle yürüyüşe çıktık
gelirken markete ugradık hoşbeş aldık 1 paketde
biraz önce eşim nescafe istedi bende içersem şekerli içeceğim için içmedim 2 bardak su içtim 2 tek hoşbeş ile
dahada yemedimmm
sen nasıl 3 paketi yiyebildinn seni kınıyorummm hoppişşş ceza bu akşam sana 40 dk spor tamammı hadi kalk kalkkkk
ender saraç spor hareketlerinden yap zıpla

ciddimisinnn
herkezde bi hoşbeş bi hoşbeş
ilk defa bugün akşam eşimle yürüyüşe çıktık
gelirken markete ugradık hoşbeş aldık 1 paketde
biraz önce eşim nescafe istedi bende içersem şekerli içeceğim için içmedim 2 bardak su içtim 2 tek hoşbeş ile
dahada yemedimmm
sen nasıl 3 paketi yiyebildinn seni kınıyorummm hoppişşş ceza bu akşam sana 40 dk spor tamammı hadi kalk kalkkkk
ender saraç spor hareketlerinden yap zıpla

kızlar bugünkü menüm

Sabah kahvaltıda yumurta
beyaz peynir
mor lahana + domates salatası
çay
2 dilim ekmek

ara yok

öğle 2 kurabiye
nescafe

ara yeşil çay

akşam çorba kasesinde birer kaşık pilav
bezelye yemeği

(ilk defa bezelye yemegi yaptım harika olduuu
bıraksalar 1 tencere yerim yemedim )

yaaaa hoppiiş naptın sen yaaa.... özendim bak şimdi.... biz burda açız aaaççç.....

valla spordan çıktım tam karşımda lokanta ve yemekleerrr çeşit çeşiiit teğet geçtim, on adım attım kokoreççii nammm namm nammm ondanda sıyrıldım markete girdim pastalaaar ayyyhh neler neler ben deniz bunca harici düşmana rağmen minik galetalardan alıp çıktım... sporun etkisi paha biçilemez... o pastaların etrafınfa akbaba gibi döndüm durdum en az 5 - 6 kere almaya seyirttim.... Haa bide termos aldım sabah sıcak su ısıtmaya üşendiğimden akşamdan demleyip koycam nasıl fikir ama her işim tembel usulü.....

Maşallah sana yaa, ah bir senin gibi iradeli oluversem, ama ben stresten yedim canım (bahaneye bak) eşim yine bugün geç gelecek, o gelse sofra kur, yopla, yerleştir vs derken kendimi yemeğe vermezdim, o olmayınc ilk önce koca bir cezerye yedim üzeri ceviz kaplı, sonra 1 tabak bezelye yemeği, sonra 1 tane gofret vs... kendimden nefret ediyorum uyyy iğencim ne bulduysam yedim of ya

off hopiş sen yine benden iyisin yaa karnım şişti resmen davul gibi, ne bulduysam yedim inek gibi yaa

edacım menün süper, bende de bezelye yemeği vardı bende çok severim güzel oluyor kerata ama tabi benim gibi 1 tabak dolusu yememek kaydıyla
çok pişmanım

kızlarr bu saatte burlar bakıyom kaç gündür boş canım sıkılıyo gelin yamacımaa

ahh şarjım bitiyor yaa öylede üşengeçimki kalkıp fişe takmaya işeniyorum bilgisayarı, kapandı kapanacak, daha eşimde gelmedi ve ben tıka basa yedim ıyy ne biçiçim ben yaa, ben yarın bu topiğe nasıl gelicem kimbilir kaç kiloyumdur tüh bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…