Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

:))
az yedim ama tartıda eksi göreceğimi sanmıyom
forumçay içeceğimde korkyuom sabahta sancı verirse diye
bu aralar benimde canım zeytinyağlı biber dolması çekiyo (
ah bu iştah olmasaa :2:

ohaaaa buyuk pkt degıl demı
yes baby...vallaha yedimm

nerdeeeeeeeeeee...moralim bozuk , hiç spor havamda değilim..

spor yapmanın faydaları..bende spordan çıkınca markete uğruyorum ..normalde alacağım mamaların yanından hızla uzaklaşıyorum

...Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

hoppidicik
...fulyaaaaaaaaaaaaaaaa

kötü bir geceden sonra güneşli bir güne uyanmak kadar güzel bir şey olamaz..günaydın canlar

günaydın bütün bir hafta dikkatli beslenme spor yürüyüş hepsi tırt kilom 66 ve ben bu sabah bu rakamı görünce 2 aydır ilk defa poğaça yedim hemde kocaman ve 2 tane 1 tane ile karnım doydu 2.yi hırsımdan zorla yedim şuanda fesat geçiriyorum ya neden bu kadar dikkate rağmen ++ çıkıyorum moralim falan sıfır ya üstelik akşamda 1 kase kfleks arada bir türk kahvesi içtim bumudur yani onun için hoşbeş yiyen hopişede,neler neler yiyes yasemine de diyecek hiçç lafım yok bende sizdenim

Son düzenleme:
geçen cumadab bu yana sadece 200 gr. eksilmişim(halbuki regl oldum bitti, 1 kilo garanti olmalydı...

16.03.2012 --> 69.2
23.03.2012 --> 68.7 --- -500gr
30.03.2012 --> 68.3 --- -400 gr
06.04.2012 --> 67.5 --- -800 gr
13.04.2012 --> 68.1 --- +600 gr malum hafta
20.04.2012 --> 67.2 --- -900 gr

malum gülerin şişkinliği malum günlerin hemen ardından söndü gitti..... çok şükür.... sonra kaldığım yerden devam ettim çok şükür....Durmak yoook yola devam....

Kızlar günaydın, çok şükür bugün hava çok güzel dün akşamda güzeldi dün ve bugün toplamda 3 saat yürüyüş yapmış oluyorum ama dün 1 saatlik yürüyüşten sonra eve kendimi zor attım, annem şaşırdı (yürüdüğümü bilmiyorda) bu kadar uzun yürüyüş yapınca spor pek yapamıyorum en son 2-3 gün önce spor yaptım sanırım yarın ve pazar günü yaparım haftada 2-3 gün yeter ya...Akşam salata+yoğurt+koca bir elma yedim Midem şişti ama gözüm türlüde kaldı ya Ve sabah tartıda 71,9 çıktım

Geçen haftaki kilom:73,3
Bu hafta:71,9 gözüm çok var benim, geçen fırtınadan önce bir arkadaşa İstanbul'a yaz geldi dedim, öğlen fırtına koptu kendime de nazar değdirmeyeyim bari

amacından sapma kuzuş poğça yemicen diye bir şey yok yicen, ama bak ne güzel küçülmüş mideni genişletiyosun...1 tane de doydunsa 1 tanede kal bi daaa olmasınn :))

Noraaa yıldırım hızıyla gidiyosun vallaa maşallah ... neler yapıyon acık kopya veer....

Kızlar hiç uğrayamadım çok yoğun geçiyor bu hafta bugünde kına gecemiz var. Dün elbise almak için gezmediğim yer kalmadı menülerime de sadece ekmek yemeyerek dikkat ettim. P.tesi kesin dönüş yapıyorum aranıza. Kıyafette hiç beden sorunu yaşamadım. Onun için mutluyum

49.6 Kilom öpüldünüz...

Noraaa yıldırım hızıyla gidiyosun vallaa maşallah ... neler yapıyon acık kopya veer....

Sağol canım Pazar günleri hariç hergün 1 saat yürüyüyorum canım bu yürüyüş haftada 1 ya da 2 gün 1,30 saat olabiliyor, pazar günü tatil günüm olduğu için yürüyüşte yapamayacağım için evde sporu sıkı tutuyorum, geçen pazar un kurabiyesi yedim diye mesela 2 saate yakın spor yaptım evde.. Öyle yani canım yediklerimi zaten yazıyorum, sadece sabah kepek ekmeği yiyorum, ama bu kilo vermemi yürüyüş+spora borçluyum yoksa bende öyle ahım şahım bir diyet yapmıyorum...65 kiloya az kaldı çok şükür

Maşallah maşallah durmak yook yola devam o zaman....

o termos işini ben 1.5 senedir yapıyorum akşamdan ısıtıp koyuyorum başucuma sabah kalkar kalkmaz içiyorum hemen

o termos işini ben 1.5 senedir yapıyorum akşamdan ısıtıp koyuyorum başucuma sabah kalkar kalkmaz içiyorum hemen

Aaaa niçııın daha önce söylemedinz bizee..... benim beynimi yoruyosuun ben bunu akıl edene kadaaarr baka ne kaa zaman kaybettim... niyyse

iki kolumda iki kilo fazlam var kafadan yani.... benim kolum bir mankenin alt bacağı kalınlığında yaaa....pazılarım çıkmış ama çok eylenceli bütün gün şişirip dururum artık bacaklarım maşşallah hakkını yemiyeyim spordan ötürü çok şekillendi toparlandı ama sporu bırakırsam pelte gibi yayılır gibime geliyor.... korkuyoruuum.... şişmanlar hala ama en azından eskiye nazaran daha bir derli toplu duruyorlar. spor faideli bişi yaaa.... keşke çooooook önceleri başlasaydım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…