- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.901
Maşallah sana yaa, ah bir senin gibi iradeli oluversem, ama ben stresten yedim canım (bahaneye bak) eşim yine bugün geç gelecek, o gelse sofra kur, yopla, yerleştir vs derken kendimi yemeğe vermezdim, o olmayınc ilk önce koca bir cezerye yedim üzeri ceviz kaplı, sonra 1 tabak bezelye yemeği, sonra 1 tane gofret vs... kendimden nefret ediyorum uyyy iğencim ne bulduysam yedim of ya
off hopiş sen yine benden iyisin yaa karnım şişti resmen davul gibi, ne bulduysam yedim inek gibi yaa
edacım menün süper, bende de bezelye yemeği vardı bende çok severim güzel oluyor kerataama tabi benim gibi 1 tabak dolusu yememek kaydıyla
çok pişmanım
ahh şarjım bitiyor yaa öylede üşengeçimki kalkıp fişe takmaya işeniyorum bilgisayarı, kapandı kapanacak, daha eşimde gelmedi ve ben tıka basa yedim ıyy ne biçiçim ben yaa, ben yarın bu topiğe nasıl gelicem kimbilir kaç kiloyumdur tüh bana
yes baby...vallaha yedimmohaaaa buyuk pkt degıl demı
nerdeeeeeeeeeee...moralim bozuk , hiç spor havamda değilim..
ciddimisinnn
herkezde bi hoşbeş bi hoşbeş
ilk defa bugün akşam eşimle yürüyüşe çıktık
gelirken markete ugradık hoşbeş aldık 1 paketde
biraz önce eşim nescafe istedi bende içersem şekerli içeceğim için içmedim 2 bardak su içtim 2 tek hoşbeş ile
dahada yemedimmm
sen nasıl 3 paketi yiyebildinn seni kınıyorummm hoppişşş ceza bu akşam sana 40 dk spor tamammı hadi kalk kalkkkk
ender saraç spor hareketlerinden yap zıpla
spor yapmanın faydaları..bende spordan çıkınca markete uğruyorum ..normalde alacağım mamaların yanından hızla uzaklaşıyorumyaaaa hoppiiş naptın sen yaaa.... özendim bak şimdi.... biz burda açız aaaççç.....
valla spordan çıktım tam karşımda lokanta ve yemekleerrr çeşit çeşiiit teğet geçtim, on adım attım kokoreççii nammm namm nammm ondanda sıyrıldım markete girdim pastalaaar ayyyhh neler neler ben deniz bunca harici düşmana rağmen minik galetalardan alıp çıktım... sporun etkisi paha biçilemez... o pastaların etrafınfa akbaba gibi döndüm durdum en az 5 - 6 kere almaya seyirttim.... Haa bide termos aldım sabah sıcak su ısıtmaya üşendiğimden akşamdan demleyip koycam nasıl fikir amaher işim tembel usulü.....
neden aşı vuruluyosun canım???
ayyy ümit usta ölmüşş..Allah rahmet eylesin..
günaydın bütün bir hafta dikkatli beslenme spor yürüyüş hepsi tırt kilom 66 ve ben bu sabah bu rakamı görünce 2 aydır ilk defa poğaça yedim hemde kocaman ve 2 tane 1 tane ile karnım doydu 2.yi hırsımdan zorla yedim şuanda fesat geçiriyorumya neden bu kadar dikkate rağmen ++ çıkıyorum moralim falan sıfır ya üstelik akşamda 1 kase kfleks arada bir türk kahvesi içtim bumudur yani onun için hoşbeş yiyen hopişede,neler neler yiyes yasemine de diyecek hiçç lafım yok bende sizdenim
Kızlar günaydın, çok şükür bugün hava çok güzel dün akşamda güzeldi dün ve bugün toplamda 3 saat yürüyüş yapmış oluyorum ama dün 1 saatlik yürüyüşten sonra eve kendimi zor attım, annem şaşırdı (yürüdüğümü bilmiyorda) bu kadar uzun yürüyüş yapınca spor pek yapamıyorum en son 2-3 gün önce spor yaptım sanırım yarın ve pazar günü yaparım haftada 2-3 gün yeter ya...Akşam salata+yoğurt+koca bir elma yedim Midem şişti ama gözüm türlüde kaldı ya Ve sabah tartıda 71,9 çıktım
Geçen haftaki kilom:73,3
Bu hafta:71,9gözüm çok var benim, geçen fırtınadan önce bir arkadaşa İstanbul'a yaz geldi dedim, öğlen fırtına koptu kendime de nazar değdirmeyeyim bari
Noraaa yıldırım hızıyla gidiyosun vallaa maşallah... neler yapıyon acık kopya veer....
Sağol canımPazar günleri hariç hergün 1 saat yürüyüyorum canım bu yürüyüş haftada 1 ya da 2 gün 1,30 saat olabiliyor, pazar günü tatil günüm olduğu için yürüyüşte yapamayacağım için evde sporu sıkı tutuyorum, geçen pazar un kurabiyesi yedim diye mesela 2 saate yakın spor yaptım evde.. Öyle yani canım yediklerimi zaten yazıyorum, sadece sabah kepek ekmeği yiyorum, ama bu kilo vermemi yürüyüş+spora borçluyum yoksa bende öyle ahım şahım bir diyet yapmıyorum...65 kiloya az kaldı çok şükür
yaaaa hoppiiş naptın sen yaaa.... özendim bak şimdi.... biz burda açız aaaççç.....
valla spordan çıktım tam karşımda lokanta ve yemekleerrr çeşit çeşiiit teğet geçtim, on adım attım kokoreççii nammm namm nammm ondanda sıyrıldım markete girdim pastalaaar ayyyhh neler neler ben deniz bunca harici düşmana rağmen minik galetalardan alıp çıktım... sporun etkisi paha biçilemez... o pastaların etrafınfa akbaba gibi döndüm durdum en az 5 - 6 kere almaya seyirttim.... Haa bide termos aldım sabah sıcak su ısıtmaya üşendiğimden akşamdan demleyip koycam nasıl fikir amaher işim tembel usulü.....
o termos işini ben 1.5 senedir yapıyorum akşamdan ısıtıp koyuyorum başucuma sabah kalkar kalkmaz içiyorum hemen
Aaaa niçııın daha önce söylemedinz bizee..... benim beynimi yoruyosuun ben bunu akıl edene kadaaarr baka ne kaa zaman kaybettim... niyyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?