Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yaaaaaaaaaa gecenin 2 sinden beri sular yok bugünde derse gitmedim poffffffffff bu hafta 3üncü oldu ama bu kesinti, buradan sevgili İZSUyu saygı ile selamlıyorum sabahta izsu servisini gördüm hemen durdurdum bas bas bağırdım adamlara bi taneside salak salak elma yiyordu ağzını şapırdata şapırdata, ne zaman gelcek sular diye bi bağırdım adam zıpladı yerinden orada bi güleceğim geldi ama zor tuttum kendimi akşam olmadan gelir dedi internetten bakın dedi bende baktım BİR SÜRE yazıyo her zamanki gibi dedim

dünde 5 buçukta kardeşimi okula götürdüm arkadaşları ile maç yaptı tabi gitmeden önce abla bana çiğköfte ve ayran alır mısın diye sipariş verdi beyefendi en sonunda önüme yazcam AÇLARI DOYURMA SERVİSİ diye neyse yedikten sonra gittik göya 1 saat maç yapcaklardı eve geldiğimizde 7 buçuktu hatta bazılarının babalarıda gelip maça katıldılar bi ara bende mi girsem acaba bayağı bi kalori yakardım dedim ama tabi vazgeçtim en sonunda giderkende bayağı bi terledim öğlen çok sıcaktı oraya gidincede dondum resmen

Burcu Kara ile Buğra Gülsoy boşanıyorlarmış valla bu haberden sonra evliliğe karşı inancımda kalmadı ya zaten bahtsızım şimdide hem umutsuz hemde bahtsız oldum

Burcu Kara ile Buğra Gülsoy boşanıyorlarmış valla bu haberden sonra evliliğe karşı inancımda kalmadı ya zaten bahtsızım şimdide hem umutsuz hemde bahtsız oldum

yaaa sen meşhurlara ne bakıyon kızım iyice laçka laçka yaşıyorlar.... o çocuk daha yeni yeni popüler oluyor.... yanlış bir zamanda evlendi zaten.... illaki çevresi kalabalıklaşır onun şimdi... bunları okuya okuya normal insanlarda bozuldu herkez boşanmaya kalkıyo çok garip yaa... bi kıralım dizimizi oturalım yok... bulmuşta bunuyo milllet

Selam kızlar, hayırlı cumalar herkese,
Durumum berbat +lardayım ne yazıkki
+800 gr ile haftayı 63kg olarak kapattım. Geçmişi okuyamadım bugün yoğunum, müsait olunca girip uzun uzun okuyacağım.
herkese sevgiler

Slm kızlar sabahtır younluktan burdayım ama yazamadım baya younum ogleden sonrada bı egıtımım var ufak ona gırıcem...Onun ıcın tabloyu erkenden hazırlamam gerekecek.

Dün aksam eve gıttım 1 portakal 1 elma yedım ... Sabah 500 grm eksıktı bunada sukur

*** 9. Takım 253. Etap Sonuçları ***

Edda1985: (68,5/68,5/0,0/%0,00)
Fadime02: (96,8) izinli
Hoppidicik (85,5/85,3/0,2/%0,23)
Mursh: (83,5/83/0,5/%0,60)
Siyamum (49,3/49,6/-0,3/%-0,61)
Nagieymen (65,2/66 /-0,8/%-1,23)
Doksanaltmısdoksan(69/69/0,0/%0,00)
Lıonessa (85/84/1,0/%0,59)
graphicdesigner (62,2/63 /-0,8/%-1,29)
Nora (73,3/71,9/1,4/%1,91)
Btlbetul (68,1/67,2/0,9/%1,32)

9.Takım Toplam % 0,02

Kızlar bu öğlen baya bir kaçamak yaptım, 2 baklava+yarım lahmacun yedim, pişman mıyım, azıcık sadece yemeseydim yemezdim aslında ama haftada 1 kaçamaktan birşey olmaz sonuçta ben bu diyeti beslenme alışkanlığı haline getireceksem haftada 1 tatlı ya da çikolata yiyebilirim ama artık 70 kilo olana kadar kaçamak yok, moralimi bozmayayım yoksa daha çok batırırım, bu akşam yemek yok+ferihayı izlerken bol spor yapmam lazım. Yarından itibaren cumaya kadarda akşam yemeklerini azaltmaya çalışıcam.

o termos işini ben 1.5 senedir yapıyorum akşamdan ısıtıp koyuyorum başucuma sabah kalkar kalkmaz içiyorum hemen

Aaaa niçııın daha önce söylemedinz bizee..... benim beynimi yoruyosuun ben bunu akıl edene kadaaarr baka ne kaa zaman kaybettim... niyyse

Siz bu termosların ıcıne ne ısıtıp koyuyosunuz yahuu soleyınde bızde yapak benımde termosum var

Aaaa onlar yenı evlenmedılermı yahuuu

Siz bu termosların ıcıne ne ısıtıp koyuyosunuz yahuu soleyınde bızde yapak benımde termosum var

Aaaa onlar yenı evlenmedılermı yahuuu

heee akşam illla bizim evde çay içilir bende termosa dolduruyom bir bardak kadar.... sabahn uyanıncada sıcak su içmemek için bahanem kalmıyo :)

günaydın ayol boşanıyolar bile.... hızlı millet vallaa.... ben daha oturayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…