- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.301
Gunaydin canim mutlu günlerGünaydın hayırlı sabahlar kızlar
Gunaydin canim hayirli gublerGünaydın hepimize hayırlı sabahlar ☀
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Hemde 3 'er tane yemişsin kuru meyveleriSabah 09.00
2 h.yumurta
4 dilim peynir
Yesillik
7 zeytin
2 t.b ekmeği
Aralarda
Kahve
3 kayisi
3 hurma
Akşam 18.30
Ispanak çorbası
firinda patlican köfte 2 adet
Su 2 litre
Spor yapamadim
Yaaaaa ama özlemiştimm napimm tatli krizine girdim. Bugün de sütlü kahve günüm. Söyle keyifle oturup içeceğim bir zamanda yapicamEn büyük kaçamak onlar zaten
Tamam bundan sonra birer tane yiyeyimHemde 3 'er tane yemişsin kuru meyveleri
1'er tane nerene yetmiyor.
Ben tek öğüncüyüm biliyorsun.Tamam bundan sonra birer tane yiyeyimya ama birazda iyi tarafindan bak öğle ni yememissin telafi edilebilir ' falan de
Şaka maka bir defa "hurma+yoğurt" diyeti yaptım bir hafta, başka hiçbir şey yoktur besin olarak.Yaaaaa ama özlemiştimm napimm tatli krizine girdim. Bugün de sütlü kahve günüm. Söyle keyifle oturup içeceğim bir zamanda yapicam
Günaydın, erkenciymişsin sendeGünaydınnnn bol enerjili güneşli muhteşem bir sabah olsun biz saat 6da kalktık tabi
Tamam dır dikkat edeceğim. Cok masum görünüyorlar aslinda hurma etsiz metsiz kara kuru bir şey ama o anda tatli isteğimi gideriyor diye saldırı oluyor bazen. Bundan sonra daha dikkatli olayim.Şaka maka bir defa "hurma+yoğurt" diyeti yaptım bir hafta, başka hiçbir şey yoktur besin olarak.
O zaman göbek yoktu, bu diyetten sonra hooopp diye bir göbek geldi bana canım.
Geçen yıldan beri sağlıklı beslenerek 15 kg verdim ama o göbek hala yerinde ve hiç erimiyor.
Diyeceğim o ki meyve ve kuru meyveler direk göbek.
Eşit dağılımlı kilo yapsa neyse.
Göbek o kadar çirkin duruyorki, özellikle densiz insanların "hamile misin" sorusuna denk gelmek...
Kuru meyve konusunda iradeli ol
Ben de geçen hafta 3 ana 3 ara o güne başlamıştım ama duzenli yapamiyorum.Ben tek öğüncüyüm biliyorsun.
En fazla iki öğün olabilir.
Sende zaten 2 öğün+ara öğün yapmışsın(ara öğün normal öğünden fena)
Neresini hoş göreyim
Keşke şu sanal ortamda tüm bilgilerimi aktarma imkanım olsa.Ben de geçen hafta 3 ana 3 ara o güne başlamıştım ama duzenli yapamiyorum.
9. takim birinci olmus, bireyselde 3 kisi ayni takımdan derece almış vay anasini arkadaş bu nasıl bir hırssss
Hey maşallahKimsenin beni geçmesine izin vermem
Bugünden itibaren 60 dk kol lastiği ile yaptığım egzersizi de ekleyeceğim
Cumartesileri tartılmıyorum kuzum moralim bozulmasın diyeO zaman sebebini de yazayım.
Açlık orucu sonrası tüketilen karbonhidrat verilen kiloyu geri getirir, tüm emeklerin boşa gider canım
Bugün kaç çıktın tartıda merak ettim
bu postu ben de gördüm ayyyy bi keyiflendim bi hoşuma gitti sorma
Ayyyy harikasın kaptaniçem bu gidişle kronolojinin en hızlı ilerleyeni olacaksın maaşallahGastrikAsit
Bu sabah 6 'ları gördüm.
Sen ne alemdesin.
Bu haftada seni yiyeceğim
Ve seni Pınar'a bırakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?