Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım free listede devam edeyim ben silinecekse çok sevindim☺
Tmm canım haftaya silerim. Sen listeye gireceksin diye seninkileri hesapliyordum.
THY nin reklamı vardı Iğdır’da çekilen bilmem hatırlar mısınız “çok istesek geler bence” diyordu çocuk . istedik yemedik başardık
Yaaa çok seviyorum o reklamı
2 reklam var favorim biri bu biri de Turkcell'in 29 Ekim #bizonucokseviyoruz reklamı. O reklam ilk ciktiginda bildiğin agliyodum izlerken çok etkiliyodu beni insanların bayrağa olan sevgisi.
Eşim perişan tıklım tıklım olmuş market millet çekirdek derdine düşmüş Bugün bulasmadiysa birdaha bulaşmaz diyor...
Allah'a havele ediyorum bu duruma dusurenleri
Kuzum yaaa eşinin marketi vardı di mi? İnşallah sağ salim atlatmistir dün akşamı. Bundan sonraki 14 gün aşırı dikkat etmemiz gerekiyor, çünkü dün akşam o kalabalikta çok fazla kişiye bulaştı bence.
GastrikAsit
Bu sabah 6 'ları gördüm.
Sen ne alemdesin.
Bu haftada seni yiyeceğim
Ve seni Pınar'a bırakacağım
Harikasınn
Ben yavaş yavaş kendimi yenilgiye mi hazirlasam ne yapsam
Bu sabah tartilmadim ben ama sanmıyorum hemen 6'lara ineceğimi.

Canım artık dua edicez başka hiç bir tedbir almaya gerek yok olan oldu bence ..
Pazar kurulmuş 1 saatte İstanbul'da nasıl bir aç kalicaz korkusuymus ya

Canım Allah sana o meleği vermişse rızkını da eksik etmez kızım daha 50 günlüktü Ramazan orucunu tuttum hiç de çocuğun kilo alması vs azalmadı kendin de söylüyorsun tamamen psikolojik tabi kendini ve çocuğunu en iyi sen tanırsın ona göre davranman en doğrusu olur

Eklentiler

• BF90CA80-3CDA-42AF-AD20-05B048D1184A.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 24
Canım pazartesi ne olur bilmem canım çekti:)))

Canım girme durumum var mı ki ben kuralları bilmiyorum hep free kalıyorum sandım :))

Maalesef insan işine gelene inaniyor. Bende bi deneyeceğim orucu iki küçük çocuk yoruyor beni 2.5 yaşında ki oğlum cok fena eşim tutmasan daha iyi diyor ama ben denemek istiyorum. Sabah 6 da uyanıp akşama kadar atakta nasil olur aç bilmiyorum

Günaydin kızlar gece 5 mi neydi yattigimizda salak gibiyim...Çok canım sıkkın dün aksamki devletimizin ölen ölür kalan sağlar politikasına, türk milletiyiz bı türk milletiyiz diye ahkam kesen milletimin boğazı yüzünden kendini canını başkalarının canını tehlike qtqcak kadar gözleri dönmüş olmasına Cook Cook üzüldüm..

Aslında evet Karatay en sağlıklı olanı lakin bunun sürekliliği olması lazım yoksa ilk yediğimiz makarna pilav vs hemen hoop geri alıyoruz ben de öyle olacağını bildiğim için açıkçası bıraktım Karatay yapmayı

Canım girme durumum var mı ki ben kuralları bilmiyorum hep free kalıyorum sandım :))
Gruba ilk gelen kişiyi 2 hafta deneme sürecinde tutup o şekilde alıyoruz listeye. Ben de o arada tutmaya başlamıştım senin listeni. Sarı kartı olan kişi listeye giremez çünkü. Sonra sen zaten free'de devam etmeye karar verdin. Şu andan sonra listeye girmek istersen @Nirannevra ile konusmalisin. Ama grupta muhabbete her zaman katilamiyorum, menulerimi her gün yazmıyorum, her gün yediklerime çok dikkat edemiyorum diyorsan free listede devam etmen daha doğru olur.

Kızlar herkes burda engin kırbaç egzersizi yaptığını daha doğrusu yapamadığını soyleyince kendime sen yaparsın hadi kalk yap dedim ve 5. Dk ya kadar herşey normal gidiyordu skuat bölümüne gelene kadar bumuymus ya bunda ne var dedim 1 eğil 2 eğil 3.ye Leslie ablam daha iyi ben en iyisi Leslie ablamı satmayim dedim

Bende ayni şeyi soyledim

Beni bi makarna zorluyor yoksa bulgur piricten daha iyi. Patates te çok aramam. Ekmeği de azalttim baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…