- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.341
Tmm canım haftaya silerim. Sen listeye gireceksin diye seninkileri hesapliyordum.Canım free listede devam edeyim ben silinecekse çok sevindim☺
Yaaa çok seviyorum o reklamıTHY nin reklamı vardı Iğdır’da çekilen bilmem hatırlar mısınız “çok istesek geler bence” diyordu çocuk . istedik yemedik başardık
Kuzum yaaa eşinin marketi vardı di mi? İnşallah sağ salim atlatmistir dün akşamı. Bundan sonraki 14 gün aşırı dikkat etmemiz gerekiyor, çünkü dün akşam o kalabalikta çok fazla kişiye bulaştı bence.Eşim perişan tıklım tıklım olmuş market millet çekirdek derdine düşmüş Bugün bulasmadiysa birdaha bulaşmaz diyor...
Allah'a havele ediyorum bu duruma dusurenleri
HarikasınnGastrikAsit
Bu sabah 6 'ları gördüm.
Sen ne alemdesin.
Bu haftada seni yiyeceğim
Ve seni Pınar'a bırakacağım
Canım artık dua edicez başka hiç bir tedbir almaya gerek yok olan oldu bence ..Tmm canım haftaya silerim. Sen listeye gireceksin diye seninkileri hesapliyordum.
Yaaa çok seviyorum o reklamı
2 reklam var favorim biri bu biri de Turkcell'in 29 Ekim #bizonucokseviyoruz reklamı. O reklam ilk ciktiginda bildiğin agliyodum izlerken çok etkiliyodu beni insanların bayrağa olan sevgisi.
Kuzum yaaa eşinin marketi vardı di mi? İnşallah sağ salim atlatmistir dün akşamı. Bundan sonraki 14 gün aşırı dikkat etmemiz gerekiyor, çünkü dün akşam o kalabalikta çok fazla kişiye bulaştı bence.
Harikasınn
Ben yavaş yavaş kendimi yenilgiye mi hazirlasam ne yapsam
Bu sabah tartilmadim ben ama sanmıyorum hemen 6'lara ineceğimi.
Hadi bakalım inşallah darısı hepimiin başına:))insallah devamida gelir haftaya:)))
sagol abla
hedefim o yonde bakalim
Canım Allah sana o meleği vermişse rızkını da eksik etmez kızım daha 50 günlüktü Ramazan orucunu tuttum hiç de çocuğun kilo alması vs azalmadı kendin de söylüyorsun tamamen psikolojik tabi kendini ve çocuğunu en iyi sen tanırsın ona göre davranman en doğrusu olurYa o kadar doğru ki inan insan yaşayınca daha iyi anliyor. Geçen hafta 3 ana 3 ara yaptkm ya Allah im doymak bilemedim. Sürekli aç hissettim sürekli mutfağa girip çıktım su mu az içiyorum acaba dedim ne yaptiysam doyamadim. Halbuki 2 öğün yaptığım zaman asla canim öğlen yemeği istemiyordu. Ya aslinda bana aralarda sicak içecek olsa yeter ama bilmiyorum korkuyorum ya nasil yenecem. Siz nasil beslendiniz bebeginizin 6 ayı dolana kadar
Hepimize canım inşallah☺Gunaydin canim mutlu günler
Canım pazartesi ne olur bilmem canım çekti:)))senin menuler zaten hep güzel
süpersin canım böyle giderse çok kolay geçeceksin bizi su seviye olayına başlayayım diyorum güvenemiyorum kendime
çok güzel canım afiyet olsun suyu da biraz fazlalastir
canım anlıyorum kendini tutamiyorsun ama bari daha sağlıklı besinler seç sebze meyve gibi çubuk kraker ve kurabiye olmamış malesef ama cuma kaçamağı olsun o da
menü güzel bence sayilmali çünkü benim evim de büyük ve evin içinde çocukla koşturuyorum spor yapsam o kadar yorulmam
kek gözleme umarım sadece cuma gününe özel olur
menü de güzel spor da güzel ama suyu az icmissin canım
pirinç pilavı cumaya özel olmuştur inşallah canım afiyet olsun güzel
güzel canım suyu da biraz fazla icseydin daha güzel olurdu
hurma veya kayısı biraz fazla olmuş sanki ama cuma kaçamağı olsun hadi menü guzel
Nilay Keçeci de bölgesel zayıflama için ara öğünlu beslenmeyi söylüyor ben de deneyeyim dedim metabolizma hızlanıyor evet ama çok da acikiyorum ne yapacağımı şaşırdım
Ama öyle ben kendime güvenemiyorumAhmet APA bu söylediğini duysa hiç iyi şeyler söylemezdi
Canım girme durumum var mı ki ben kuralları bilmiyorum hep free kalıyorum sandım :))Tmm canım haftaya silerim. Sen listeye gireceksin diye seninkileri hesapliyordum.
Yaaa çok seviyorum o reklamı
2 reklam var favorim biri bu biri de Turkcell'in 29 Ekim #bizonucokseviyoruz reklamı. O reklam ilk ciktiginda bildiğin agliyodum izlerken çok etkiliyodu beni insanların bayrağa olan sevgisi.
Kuzum yaaa eşinin marketi vardı di mi? İnşallah sağ salim atlatmistir dün akşamı. Bundan sonraki 14 gün aşırı dikkat etmemiz gerekiyor, çünkü dün akşam o kalabalikta çok fazla kişiye bulaştı bence.
Harikasınn
Ben yavaş yavaş kendimi yenilgiye mi hazirlasam ne yapsam
Bu sabah tartilmadim ben ama sanmıyorum hemen 6'lara ineceğimi.
Maalesef insan işine gelene inaniyor. Bende bi deneyeceğim orucu iki küçük çocuk yoruyor beni 2.5 yaşında ki oğlum cok fena eşim tutmasan daha iyi diyor ama ben denemek istiyorum. Sabah 6 da uyanıp akşama kadar atakta nasil olur aç bilmiyorumCanım Allah sana o meleği vermişse rızkını da eksik etmez kızım daha 50 günlüktü Ramazan orucunu tuttum hiç de çocuğun kilo alması vs azalmadı kendin de söylüyorsun tamamen psikolojik tabi kendini ve çocuğunu en iyi sen tanırsın ona göre davranman en doğrusu olur
Aslında evet Karatay en sağlıklı olanı lakin bunun sürekliliği olması lazım yoksa ilk yediğimiz makarna pilav vs hemen hoop geri alıyoruz ben de öyle olacağını bildiğim için açıkçası bıraktım Karatay yapmayıCanım evet yine aynı şeyleri ye ama iki öğünde ye sürekli bir şeyler yemek metabolizmayı hızlandırmak yerine sürekli insülin salgılattırıp
sürekli açlık hissi ortaya çıkarıyor Karatay da hep der iki öğün yiyin sağlam yiyin diye
Gruba ilk gelen kişiyi 2 hafta deneme sürecinde tutup o şekilde alıyoruz listeye. Ben de o arada tutmaya başlamıştım senin listeni. Sarı kartı olan kişi listeye giremez çünkü. Sonra sen zaten free'de devam etmeye karar verdin. Şu andan sonra listeye girmek istersen @Nirannevra ile konusmalisin. Ama grupta muhabbete her zaman katilamiyorum, menulerimi her gün yazmıyorum, her gün yediklerime çok dikkat edemiyorum diyorsan free listede devam etmen daha doğru olur.Canım girme durumum var mı ki ben kuralları bilmiyorum hep free kalıyorum sandım :))
günaydınnnGünaydın hayırlı sabahlar kızlar
pekiKahvede süt de olmasın canım
Yavaş yavaş düzelteceğine inanıyorum.
Yanlış olanları söyleyelim ki doğrular ile değiştirebilesin
Bende ayni şeyi soyledimKızlar herkes burda engin kırbaç egzersizi yaptığını daha doğrusu yapamadığını soyleyincekendime sen yaparsın hadi kalk yap dedim ve 5. Dk ya kadar herşey normal gidiyordu skuat bölümüne gelene kadar bumuymus ya bunda ne var dedim 1 eğil 2 eğil 3.ye Leslie ablam daha iyi ben en iyisi Leslie ablamı satmayim dedim
Beni bi makarna zorluyor yoksa bulgur piricten daha iyi. Patates te çok aramam. Ekmeği de azalttim bayaAslında evet Karatay en sağlıklı olanı lakin bunun sürekliliği olması lazım yoksa ilk yediğimiz makarna pilav vs hemen hoop geri alıyoruz ben de öyle olacağını bildiğim için açıkçası bıraktım Karatay yapmayı
Tartılara küstüm en son 3gün önce 57idimGünaydın, erkenciymişsin sende
Tartıldın mı bugün, kaç kilosun
canım bu kimin kitabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?