Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

10 Nisan Cuma

11:00=== 3 adet ceviz
3 yk kabaklı yumurta

16:30=== 5 yk kabak yemeği
2 kase yoğurt

Spor=== 60 dk bantta yürüyüş

@Tekrar dene 180 puan
senin menuler zaten hep güzel
10 nisan cuma
10.00
1 yumurta
4 ceviz
1 domates

15.30
1 kase zerdecal zenceffil tarcinli yogurt
4 ceviz
1 salatalik

Su 1.5 litre simdilik
60 dk leslie 180
10 aletli egzersiz 30
5 dk egzersiz 15
225 puan @Tekrar dene
süpersin canım böyle giderse çok kolay geçeceksin bizi su seviye olayına başlayayım diyorum güvenemiyorum kendime
çok güzel canım afiyet olsun suyu da biraz fazlalastir
canım anlıyorum kendini tutamiyorsun ama bari daha sağlıklı besinler seç sebze meyve gibi çubuk kraker ve kurabiye olmamış malesef ama cuma kaçamağı olsun o da
10.04.2020

14.30 1 kase ezogelin çorbası
3 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurtlu kereviz

su: 2,5 lt
Spor: 200m2 evi baştan aşağı sildim sayılmaz mi
menü güzel bence sayilmali çünkü benim evim de büyük ve evin içinde çocukla koşturuyorum spor yapsam o kadar yorulmam
10 nisan cuma
12.30
yarim dilim sutlu kek

13.30
1 ispanakli gozleme
1 bardak ayran
yesillik

40 dk yuruyus 120 puan @Tekrar dene
su 2.5 lt
kek gözleme umarım sadece cuma gününe özel olur
menü de güzel spor da güzel ama suyu az icmissin canım
pirinç pilavı cumaya özel olmuştur inşallah canım afiyet olsun güzel
Menüm
16.30
1 kase etli bulgur pilavı
Yarım kase kuru fasulye
Yarım kase yoğurt

Su 1.5
Spor
güzel canım suyu da biraz fazla icseydin daha güzel olurdu
Sabah 09.00
2 h.yumurta
4 dilim peynir
Yesillik
7 zeytin
2 t.b ekmeği

Aralarda
Kahve
3 kayisi
3 hurma

Akşam 18.30
Ispanak çorbası
firinda patlican köfte 2 adet
Su 2 litre
Spor yapamadim
hurma veya kayısı biraz fazla olmuş sanki ama cuma kaçamağı olsun hadi menü guzel
Keşke şu sanal ortamda tüm bilgilerimi aktarma imkanım olsa.
Günde 6 öğün kimseye sağlık getirmez.
Kısaca söylemek gerekirse kilo verdirirken göbek bölgesi ve iç organlarda yağlanma yapar.
Nilay Keçeci de bölgesel zayıflama için ara öğünlu beslenmeyi söylüyor ben de deneyeyim dedim metabolizma hızlanıyor evet ama çok da acikiyorum ne yapacağımı şaşırdım

Neler yazmışlar baktin mi sende
Keşke şu sanal ortamda tüm bilgilerimi aktarma imkanım olsa.
Günde 6 öğün kimseye sağlık getirmez.
Kısaca söylemek gerekirse kilo verdirirken göbek bölgesi ve iç organlarda yağlanma yapar.
Ya evet biz eşimle karatay yaparken şifayı bulduk resmen ama işte şu an çok acikiyorum ve onu göze alamiyorum. Eşimde karaciğer yaglanmasi vardi trigliserid değeri baya yüksekti doktor ilaç başlayalım dedi ama eşim ilaç kullanmak istemedi. 2 ay karatay diyeti yaptik. Bütün kurallara uyduk ve tekrar tahlil yaptirdigimizda tamamen tedavi olmuştu.
başka varmıydı böyle.
Ela lütfen oku E ela_2019 bu adamın kitabını okuduktan sonra gözüm açıldı resmen
Şimdi okuycam canim. Okuduktan sonra yazicam

Nilay Keçeci de bölgesel zayıflama için ara öğünlu beslenmeyi söylüyor ben de deneyeyim dedim metabolizma hızlanıyor evet ama çok da acikiyorum ne yapacağımı şaşırdım
Tatlım burda yazıyorum ama kimse bilmiyor, o nedenle açıklama gereği duydum şimdi
Sağlıkla ilgili bir bölümde 4 yıl lisans+2 yıl yüksek lisans eğitimi aldım.
Birçok doktorun söylediği şeyleri onların söylediği şekilde öğrendim bende.
Ama yıllar sonra Türkiye'deki öğretilen tıp bilgilerinin %50 'sinin yanlış olduğunu anladım (tıbbi kitaplar ve makaleler okuya okuya)
Ve ben 6 yıllık eğitimde öğrendiğim birçok bilgiyi çöpe attım.
O nedenle şu doktor şöyle demiş, bu böyle demiş asla dinlemem.

Prof.Dr. Ahmet AYDIN
Prof.Dr. Canan Karatay
Aidin Salih
Dr. Can Çiftçi

Bunları takip ederseniz gerçek bilgilere ulaşırsınız.

Benim dedem ve ninem 100 yaşına yakın ecelden öldüler, hastalıktan değil.
Sadece iki öğün yerlerdi.
Sabah 10 gibi, akşam 4-5 gibi.

Son olarak üniversitede bir hocamız vardı, kendi prof.dr idi, her derse girdiğinde "'Unutmayın; tıp dünyası ticaret dünyası" derdi...
O zaman anlamıyordum tam olarak ama şimdi çok iyi anlıyorum.

Daha yazacak çok şey var ama kadar yeterli.

Yanlız diger takımlar acayip gaza gelmıs durumda bu hafta cok sıkı tutmamız gerek
Bende farkettim
Bu hafta az verdikleri için haftaya iyi bir yüzde ile gelebilirler.
Bu hafta da çok sıkı tutmamız lazım.
Yoksa yüksekten dibe çakılmak daha kötü olur.
Herkesin yine en az %1 gelmesi lazım.

Ela lütfen oku E ela_2019 bu adamın kitabını okuduktan sonra gözüm açıldı resmen
Karatayla ayni şeyi söylüyorlar anladigim kadariyla. Ben karatayi çok araştırmıştım bütün yazilarini videolarini dinlemiştim neredeyse. O dönem baya da bir dikkat etmiştim. Ama şu an ki durumum biraz farklı canim. Ek gidaya geçince biraz daha rahatlarim muhtemelen ama şu an kızım emme konusunda baya bi sıkıntılı ( bi görseniz şu memeyi alsin diye yaptiklarimi ) yemezsem iyice sütüm azalacak psikolojisine girdim ve duygusal açlıkla birleşti ama baya sürükleyici ve ikna edici bir kitap. Kitabin Yazarini ve ismini soyleyebilir misin

Bu sözü cok yakin zamanda bir yerde daha okudum ama nerde hatirlayamiyorum.. Karatay bana çok güven veriyor ya kadinin eğitim seviyesi de çok yuksek. Digerlerine de bi bakayim

Canım evet yine aynı şeyleri ye ama iki öğünde ye sürekli bir şeyler yemek metabolizmayı hızlandırmak yerine sürekli insülin salgılattırıp
sürekli açlık hissi ortaya çıkarıyor Karatay da hep der iki öğün yiyin sağlam yiyin diye

Eklentiler

• C92EF2B7-71C1-4F65-8CBC-E8750257B841.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 22
Sıkma canını, sıksan değişiyor mu ki?
degismiyor ama ne biliyim . sabah guzel uyandim canim iyiyim simdi. Olan oldu bulasan bulasti iyice zaten hakkimizda hayirlisi
evet canim yayalalar daha soguk olur. Merkezz haziran gibi anca isinir bizim yazimiza var daha.
Senden ve Ucmelekannesi 'den de ümitliyim ben
İns umitler bosa cikmaz kaptanim .

Ya o kadar doğru ki inan insan yaşayınca daha iyi anliyor. Geçen hafta 3 ana 3 ara yaptkm ya Allah im doymak bilemedim. Sürekli aç hissettim sürekli mutfağa girip çıktım su mu az içiyorum acaba dedim ne yaptiysam doyamadim. Halbuki 2 öğün yaptığım zaman asla canim öğlen yemeği istemiyordu. Ya aslinda bana aralarda sicak içecek olsa yeter ama bilmiyorum korkuyorum ya nasil yenecem. Siz nasil beslendiniz bebeginizin 6 ayı dolana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…