- 2 Şubat 2017
- 1.052
- 3.203
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.361
brn ilk 6 ay o kadar kötü beslendim ki. yemek yapacak hiçkimsem yoktu. yalnızdım. o yüzden hep paketli ürünlere sarmıştım. bir de hep boyle tava işi yemek yapıyordum hızlı olsun diye. sağlıksız beslenmeydi ama o kadar çok kilo vermiştim ki. bence ilk 6 ayda emzirmeden kaynaklı çookk hızlı kilo veriliyor. ama sonra ne oldu bir anda kilo almaya başladım 6. aydan sonra bebeğim de ek gıdaya geçmişti rahatlamıştım aslında. demem o ki bu dönemde çok hızlı ve güzel zayıflayabilirsin eğer beslenmeni güzel yaparsan sonrasında o şekl devam etsen bile kilonu koruyabilirsin diye düşünüyorum.Ya o kadar doğru ki inan insan yaşayınca daha iyi anliyor. Geçen hafta 3 ana 3 ara yaptkm ya Allah im doymak bilemedim. Sürekli aç hissettim sürekli mutfağa girip çıktım su mu az içiyorum acaba dedim ne yaptiysam doyamadim. Halbuki 2 öğün yaptığım zaman asla canim öğlen yemeği istemiyordu. Ya aslinda bana aralarda sicak içecek olsa yeter ama bilmiyorum korkuyorum ya nasil yenecem. Siz nasil beslendiniz bebeginizin 6 ayı dolana kadar
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inş. Allah geride kalanlara sabır sağlıklı hayırlı uzun ömür versin inşMerhabalar arkadaşlar
İnşallah herkesin sağlığı yerindedir..
Biz iyiyiz çok şükür...
Dün amcamı kaybettik..
Ne acı ki cenazesine gidemedim...
canım bu kimin kitabı
Ya başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinMerhabalar arkadaşlar
Biz iyiyiz çok şükür...
Dün amcamı kaybettik..
Başınız sağolsun canımMerhabalar arkadaşlar
Biz iyiyiz çok şükür...
Dün amcamı kaybettik..
Gerçekten zor yapana helal olsunBende ayni şeyi soyledim
ben hepsini arıyorumBeni bi makarna zorluyor yoksa bulgur piricten daha iyi. Patates te çok aramam. Ekmeği de azalttim baya
Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah başınız sağolsunMerhabalar arkadaşlar
Biz iyiyiz çok şükür...
Dün amcamı kaybettik..
Rica ederim canım inşallah okunur kitap ben bu kitabı internette 30 günde 10 kilo diye arattığımda buldum ki yanlış anlaşılmasın öyle bir vaadi kesinlikle yok kitabın ve alıp okuduğumda İnan gözüm açıldı resmen ve sonra da burayı buldum ve de bu kitabı merak edip alıp benden okuyan arkadaşlarımdan iki öğün beslenme düzenine geçenler oldu kilo problemi olmadığı halde kilo verdilerteşekkürler
evet soylediği şeylere katılıyor ve inanıyorum yazarın kesinlikle. zaten peygamberimizin hayatına vs baktığımızda da hiç abartılı bir beslenme şekli yok. yani hep boyle bir konuda kararsız kaldığımda hep Peygamberimizin hayatına bakıyorum. ve dr un da anlattıklaru kesinlikle parallelik gösteriyor. Aidin Salih in de Gerçek Tıp kitabını okumuştum(yani içinde bazı şeyler bana çok uçuk gelmesinin dışında) o da boyle az yemeyi savunan hatta yememeyi savunan biriydi:) O açıdan bu kitabın yazarı olan dr un senin paylaştığın bilgiler dahilinde(hepsini okumadığım için boyle diyorum) bana çok inandırıcı geldi.Rica ederim canım inşallah okunur kitap ben bu kitabı internette 30 günde 10 kilo diye arattığımda buldum ki yanlış anlaşılmasın öyle bir vaadi kesinlikle yok kitabın ve alıp okuduğumda İnan gözüm açıldı resmen ve sonra da burayı buldum ve de bu kitabı merak edip alıp benden okuyan arkadaşlarımdan iki öğün beslenme düzenine geçenler oldu kilo problemi olmadığı halde kilo verdiler
Anladım canım benim bu şekilde devam edeyim ben zaten paylaşımları takip ediyorum fark olmuyor..sağ olasın.Gruba ilk gelen kişiyi 2 hafta deneme sürecinde tutup o şekilde alıyoruz listeye. Ben de o arada tutmaya başlamıştım senin listeni. Sarı kartı olan kişi listeye giremez çünkü. Sonra sen zaten free'de devam etmeye karar verdin. Şu andan sonra listeye girmek istersen @Nirannevra ile konusmalisin. Ama grupta muhabbete her zaman katilamiyorum, menulerimi her gün yazmıyorum, her gün yediklerime çok dikkat edemiyorum diyorsan free listede devam etmen daha doğru olur.
başın sağ olsun gülüm , kaç yaşındaydı amcan neden vefat ettiMerhabalar arkadaşlar
Biz iyiyiz çok şükür...
Dün amcamı kaybettik..
başın sağ olsun gülüm , kaç yaşındaydı amcan neden vefat etti
bu dönemin zor yanlarından biri de bu ne aile ile görüşülebiliyor ne hastane ziyareti ne de ölene son yolculuğun da veda etme şansı olmuyor mekanı cennet olsun rabbim sevdiklerine sabır versin
Handandandan
@Ucmelekannesi
Niran hatice bu hafta ikiniz rakip olun
@Dream00
@AsyaaAyazz
Göksu nazli sizde ikiniz
Kimin yuzdesi fazlaysa o yenmiş olur
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inş. Allah geride kalanlara sabır sağlıklı hayırlı uzun ömür versin inş
Ya başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Başınız sağolsun canım
Vefat nedeni nedir
Gerçekten zor yapana helal olsun
ben hepsini arıyorum
Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah başınız sağolsun
Teşekkür ederim arkadaşlarım....başın sağ olsun gülüm , kaç yaşındaydı amcan neden vefat etti
bu dönemin zor yanlarından biri de bu ne aile ile görüşülebiliyor ne hastane ziyareti ne de ölene son yolculuğun da veda etme şansı olmuyor mekanı cennet olsun rabbim sevdiklerine sabır versin
gülüm gitsen de yapacağın bir şey yok bundan sonrası sadece bol dua …Teşekkür ederim arkadaşlarım....
Sirozdu amcam maalesef dün son günüymüş bu dünyadaki. Gidememek çok kötü...
aaa daha karantina da ne oldu 4 hafta bile olmadı nasıl 9 kilo almış , iki kat mı kıyafet giysen kontür paletin varsa yanak kenarı çene etrafını normal de koyu tonlarlar ya sen de tam tersi aydınlatsan mı yüzün iri görünsün , anacım sen duanı et öyle aç aramayı şimdiden nazara geleyim deme aklına bile getirme sen enerjisinnnn yüksek tut enerjiniKızlar az önce okuldan arkadaşım aradı, 1 kg bile verince farkediyor dediğim arkadaş.
Kendisini çok severim bu arada bunu da belirteyim.
70 kilodan 79 kiloya çıktığını söyledi..
"Sende durumlar nasıl" diye sordu...
"Bıraktığın gibi, aynıyım" dedim, yalan söyledim
Akşam watsaptan tüm bayanlar görüntülü konuşacakmışız, beni de arayacak
Sağol canım inşallahsenin menuler zaten hep güzel
süpersin canım böyle giderse çok kolay geçeceksin bizi su seviye olayına başlayayım diyorum güvenemiyorum kendime
çok güzel canım afiyet olsun suyu da biraz fazlalastir
canım anlıyorum kendini tutamiyorsun ama bari daha sağlıklı besinler seç sebze meyve gibi çubuk kraker ve kurabiye olmamış malesef ama cuma kaçamağı olsun o da
menü güzel bence sayilmali çünkü benim evim de büyük ve evin içinde çocukla koşturuyorum spor yapsam o kadar yorulmam
kek gözleme umarım sadece cuma gününe özel olur
menü de güzel spor da güzel ama suyu az icmissin canım
pirinç pilavı cumaya özel olmuştur inşallah canım afiyet olsun güzel
güzel canım suyu da biraz fazla icseydin daha güzel olurdu
hurma veya kayısı biraz fazla olmuş sanki ama cuma kaçamağı olsun hadi menü guzel
Nilay Keçeci de bölgesel zayıflama için ara öğünlu beslenmeyi söylüyor ben de deneyeyim dedim metabolizma hızlanıyor evet ama çok da acikiyorum ne yapacağımı şaşırdım
İnşallah kuzum, yüzünü kara çıkarmam umarımSenden ve @Ucmelekannesi 'den de ümitliyim ben
Sorma canım ben de çok üzüldüm bu kadar evde kalmamız daralmalarımız hep boşa gitmiş gibi hissediyorum ve korkuyorumGünaydin kızlar gece 5 mi neydi yattigimizda salak gibiyim...Çok canım sıkkın dün aksamki devletimizin ölen ölür kalan sağlar politikasına, türk milletiyiz bı türk milletiyiz diye ahkam kesen milletimin boğazı yüzünden kendini canını başkalarının canını tehlike qtqcak kadar gözleri dönmüş olmasına Cook Cook üzüldüm..
Başınız sağolsun kuzumMerhabalar arkadaşlar
Biz iyiyiz çok şükür...
Dün amcamı kaybettik..
Allah rahmet eylesin kuzumm, bol dua et sen gidememek senin elinde olan bişe değildi ne yazık kiTeşekkür ederim arkadaşlarım....
Sirozdu amcam maalesef dün son günüymüş bu dünyadaki. Gidememek çok kötü...
Yüzünden anlarlarsa zayıfladığını bi haftadır uyuyamadığını o yüzden yüzünün çöktüğünü söyle benceKızlar az önce okuldan arkadaşım aradı, 1 kg bile verince farkediyor dediğim arkadaş.
Canım benim başınız sağolsun, çok üzüldüm. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah...Merhabalar arkadaşlar
Biz iyiyiz çok şükür...
Dün amcamı kaybettik..
Canım, oku korunma dualarını öyle aç. Bir de kötü enerjiye bu kadar teslim etme kendini, çok korkuyorsun. Böyle oldukça daha kötü etkilenirsin.Kızlar az önce okuldan arkadaşım aradı, 1 kg bile verince farkediyor dediğim arkadaş.
Dolgun yanaklı biriyim zaten, tabi biraz küçüldü ama telde farkedilir mi bilemedimYüzünden anlarlarsa zayıfladığını bi haftadır uyuyamadığını o yüzden yüzünün çöktüğünü söyle bence
Canım grupta hergün ekmek, hamur işi tarifleri dönüyor, hepsi yapıp resim atıyorlar, tabi ki yiyorlardır.aaa daha karantina da ne oldu 4 hafta bile olmadı nasıl 9 kilo almış , iki kat mı kıyafet giysen kontür paletin varsa yanak kenarı çene etrafını normal de koyu tonlarlar ya sen de tam tersi aydınlatsan mı yüzün iri görünsün , anacım sen duanı et öyle aç aramayı şimdiden nazara geleyim deme aklına bile getirme sen enerjisinnnn yüksek tut enerjini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?