Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

brn ilk 6 ay o kadar kötü beslendim ki. yemek yapacak hiçkimsem yoktu. yalnızdım. o yüzden hep paketli ürünlere sarmıştım. bir de hep boyle tava işi yemek yapıyordum hızlı olsun diye. sağlıksız beslenmeydi ama o kadar çok kilo vermiştim ki. bence ilk 6 ayda emzirmeden kaynaklı çookk hızlı kilo veriliyor. ama sonra ne oldu bir anda kilo almaya başladım 6. aydan sonra bebeğim de ek gıdaya geçmişti rahatlamıştım aslında. demem o ki bu dönemde çok hızlı ve güzel zayıflayabilirsin eğer beslenmeni güzel yaparsan sonrasında o şekl devam etsen bile kilonu koruyabilirsin diye düşünüyorum.

Merhabalar arkadaşlar
İnşallah herkesin sağlığı yerindedir..
Biz iyiyiz çok şükür...
Dün amcamı kaybettik..
Ne acı ki cenazesine gidemedim...
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inş. Allah geride kalanlara sabır sağlıklı hayırlı uzun ömür versin inş

Bende ayni şeyi soyledim
Gerçekten zor yapana helal olsun
Beni bi makarna zorluyor yoksa bulgur piricten daha iyi. Patates te çok aramam. Ekmeği de azalttim baya
ben hepsini arıyorum
Merhabalar arkadaşlar
Biz iyiyiz çok şükür...
Dün amcamı kaybettik..
Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah başınız sağolsun

Rica ederim canım inşallah okunur kitap ben bu kitabı internette 30 günde 10 kilo diye arattığımda buldum ki yanlış anlaşılmasın öyle bir vaadi kesinlikle yok kitabın ve alıp okuduğumda İnan gözüm açıldı resmen ve sonra da burayı buldum ve de bu kitabı merak edip alıp benden okuyan arkadaşlarımdan iki öğün beslenme düzenine geçenler oldu kilo problemi olmadığı halde kilo verdiler

evet soylediği şeylere katılıyor ve inanıyorum yazarın kesinlikle. zaten peygamberimizin hayatına vs baktığımızda da hiç abartılı bir beslenme şekli yok. yani hep boyle bir konuda kararsız kaldığımda hep Peygamberimizin hayatına bakıyorum. ve dr un da anlattıklaru kesinlikle parallelik gösteriyor. Aidin Salih in de Gerçek Tıp kitabını okumuştum(yani içinde bazı şeyler bana çok uçuk gelmesinin dışında) o da boyle az yemeyi savunan hatta yememeyi savunan biriydi:) O açıdan bu kitabın yazarı olan dr un senin paylaştığın bilgiler dahilinde(hepsini okumadığım için boyle diyorum) bana çok inandırıcı geldi.

Anladım canım benim bu şekilde devam edeyim ben zaten paylaşımları takip ediyorum fark olmuyor..sağ olasın.

Merhabalar arkadaşlar
Biz iyiyiz çok şükür...
Dün amcamı kaybettik..
başın sağ olsun gülüm , kaç yaşındaydı amcan neden vefat etti
bu dönemin zor yanlarından biri de bu ne aile ile görüşülebiliyor ne hastane ziyareti ne de ölene son yolculuğun da veda etme şansı olmuyor mekanı cennet olsun rabbim sevdiklerine sabır versin

Handandandan
@Ucmelekannesi
Niran hatice bu hafta ikiniz rakip olun

@Dream00
@AsyaaAyazz
Göksu nazli sizde ikiniz

Kimin yuzdesi fazlaysa o yenmiş olur
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inş. Allah geride kalanlara sabır sağlıklı hayırlı uzun ömür versin inş
Ya başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Başınız sağolsun canım
Vefat nedeni nedir
Gerçekten zor yapana helal olsun
ben hepsini arıyorum

Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah başınız sağolsun
Teşekkür ederim arkadaşlarım....
Sirozdu amcam maalesef dün son günüymüş bu dünyadaki. Gidememek çok kötü...

Kızlar az önce okuldan arkadaşım aradı, 1 kg bile verince farkediyor dediğim arkadaş.
Kendisini çok severim bu arada bunu da belirteyim.
70 kilodan 79 kiloya çıktığını söyledi..
"Sende durumlar nasıl" diye sordu...
"Bıraktığın gibi, aynıyım" dedim, yalan söyledim
Akşam watsaptan tüm bayanlar görüntülü konuşacakmışız, beni de arayacak

gülüm gitsen de yapacağın bir şey yok bundan sonrası sadece bol dua …
sirozun çok ağrılı hastalık olduğunu söylerler rabbim günahlarına kefaret sayar inşallah

aaa daha karantina da ne oldu 4 hafta bile olmadı nasıl 9 kilo almış , iki kat mı kıyafet giysen kontür paletin varsa yanak kenarı çene etrafını normal de koyu tonlarlar ya sen de tam tersi aydınlatsan mı yüzün iri görünsün , anacım sen duanı et öyle aç aramayı şimdiden nazara geleyim deme aklına bile getirme sen enerjisinnnn yüksek tut enerjini

Sağol canım inşallah
Kuzum ben de Niran’a katılıyorum ben ne zaman iki öğün beslenmeye geçtim İnan acıkmaz oldum kimi zaman sırf yemiş olmak için yiyorum hatta
Ve ara öğünlü diyetlerime göre daha güzle kilo veriyorum

Senden ve @Ucmelekannesi 'den de ümitliyim ben
İnşallah kuzum, yüzünü kara çıkarmam umarım

Sorma canım ben de çok üzüldüm bu kadar evde kalmamız daralmalarımız hep boşa gitmiş gibi hissediyorum ve korkuyorum
Allah yardımcımız olsun

Merhabalar arkadaşlar
Biz iyiyiz çok şükür...
Dün amcamı kaybettik..
Başınız sağolsun kuzum
Neyi vardı

Allah rahmet eylesin kuzumm, bol dua et sen gidememek senin elinde olan bişe değildi ne yazık ki

Yüzünden anlarlarsa zayıfladığını bi haftadır uyuyamadığını o yüzden yüzünün çöktüğünü söyle bence

Merhabalar arkadaşlar
Biz iyiyiz çok şükür...
Dün amcamı kaybettik..
Canım benim başınız sağolsun, çok üzüldüm. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah...

Canım, oku korunma dualarını öyle aç. Bir de kötü enerjiye bu kadar teslim etme kendini, çok korkuyorsun. Böyle oldukça daha kötü etkilenirsin.

Canım grupta hergün ekmek, hamur işi tarifleri dönüyor, hepsi yapıp resim atıyorlar, tabi ki yiyorlardır.
9 kiloya şaşırdım ama yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…