Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım önceki yediklerime göre o kadar az ki:))ben 15 şubatta diyetisyen ile başladım emzirme olduğu için sert bir liste hazırlamadı :))ama sütte azalma oldu yetiyor yine de 13 aylık olmasına az kaldı

Canım önceki yediklerime göre o kadar az ki:))ben 15 şubatta diyetisyen ile başladım emzirme olduğu için sert bir liste hazırlamadı :))ama sütte azalma oldu yetiyor yine de 13 aylık olmasına az kaldı
Yok çok değil kuzum aslında emziren bi anneye göre de max 2 öğün yemeye alıştım ya ara öğünler olunca gözüme çok geldi sadece

Yürüyüş yaparken koşu bandının kol lastiklerini kullanıyorum.
Diğerlerini sabah kalkınca ve akşam yatmadan önce yapıyorum canım
anladım canım
insallah bır an once kurtuluruz canım ya vakaların bende artacağını dusunuyorum
Yarın açlık orucu yapalım
Bu gün su günü yapma.
nasıl olacak kac saat
bir dusuneyım yapabilir miyim bilmiyorum

Yok çok değil kuzum aslında emziren bi anneye göre de max 2 öğün yemeye alıştım ya ara öğünler olunca gözüme çok geldi sadece
Arkadaşıma attığımda listeyi ne çok şey var dedi ama ağır doyurucu değil benim içinsağ olasın canım

Aman kuzu bu kadar yüklenme çok yormayacak şekilde spor yapmalıyız özellikle biz seviye yapanlar
Üşendim ve sporumu yapamadan kahvaltı yaptım
Aaa kaptanım bu bir ilk oruçluyken bile sporu eksik etmedin sen
Günaydın kızlar
Sağolun kızlar miniğim dişleri çifter çıkarıyor ondndı huysuzluğu
Geçer inşallah bi iki güne canım çocuk büyütmek zor iş
Ooo ben 60 dk spor bile yaptim Bugün cok hizliyim
Ooo süperden de ötesin
Ben yapacağım inşallah Geçen hafta beni korkutan şey regl olmam ve susuzluktu denemeye değer

Yogurt kürü dediğin nasil canim

Sağol kuzum ellerine sağlık
sağol canım
ben hala yapmadim su saat oldu
oyy su disleri bi tamamlansa su bebelerinde rahat etsek
bennnnnnn
tarifi izin gunune sakliyorum canim. Guzele benziyo sogan candir zaten
aynen ben de çok seviyorum kalori olarak fazla olsa da metabolizma hızlandırıcı ama tavsiye ederim
Yogurt kürü dediğin nasil canim
1 sade maden suyu , 3 kaşık yoğurt,1 ck zencefil,yarım limon suyu ayran yap ister sabah aç karna ister benim gibi yatmadan 1 2 saat önce iç

GastrikAsit
Bu sabah 6 'ları gördüm.
Sen ne alemdesin.
Bu haftada seni yiyeceğim
Ve seni Pınar'a bırakacağım

Maşllah niran cok iyi gidiyorsn aman nazar degmesn. GastrikAsit yarin belli olucak bakalm az cok durumlar :)

Merhabalar arkadaşlar
İnşallah herkesin sağlığı yerindedir..
Biz iyiyiz çok şükür...
Dün amcamı kaybettik..
Ne acı ki cenazesine gidemedim...

Allah rahmet eylesin cnm

Kız nedn solemiyorsnki illaki anlasilmiycakmi okullar baslayinca ozaman neden yalan soledin derlerse ne diyeksinki. Enazindna dikkat ediyorm bu ara bi diyet modundaym diyeydin

1 aydır koltuklara tutunup geziniyordu canm. Büyük kızımla aynı ayda yürüdü tin tin geziyor

Maşallah ona bizde bugub tam 9 ayi bitirdk 2 haftadir felan tutunup yuruyor koltuklarda biraz azim gosterirse 11 aya kalmadan bile yuruyebilrz :)

Kız hic dur durak yok bugun mesela 9gbi uyandk ya cocuk 3 bucuga kadr uyumadi r3smen uykusu var mizmizlaniyor ama uyumuyor bi uyudu 5 dk uyandi sonra denedm yok en son babasiyla 2 dk asagi kapnin onune indiler uyumus kalmis. Simdide bi kahve ictm bende dinleniyorm ama yemek yapcm kosturmaca evin icini gorsen heryer heryerde. Adam olunca temizlikte yapilmiyor nedense gerci yardm ediyor bana sagolsn bugun camasirlari bile o astı ama bu cocuk bize yetiyor valla
Oyuzden bazen zaman bulamiyorm ya ama dikkat ediyorm hatta bu hafta bende gaza geldm baklm :)

canim bunu 6 aylık ken yapayim ben şu an sadece zencefil koyuyorum bağışıklık için kür için sanirim erken. Daha 4 aylık

Kız nedn solemiyorsnki illaki anlasilmiycakmi okullar baslayinca ozaman neden yalan soledin derlerse ne diyeksinki. Enazindna dikkat ediyorm bu ara bi diyet modundaym diyeydin
Okulların bu yıl açılmaz canım.
O kadarını söyledim zaten, "ekmek yemiyorum, hergün koşu bandında yürüyorum" dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…