- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.521
Canım önceki yediklerime göre o kadar az ki:))ben 15 şubatta diyetisyen ile başladım emzirme olduğu için sert bir liste hazırlamadı :))ama sütte azalma oldu yetiyor yine de 13 aylık olmasına az kaldıCanım güzel olmuş afiyet olsun
Birşey soracağım tarçınlım Türk kahvesini neden içiyorsun
İki gündür karşıma çıkıyor nette yağ yakıyormuş gerçekten öyle bi faydası var mı
Sık sık yediğin için menün kalabalık görünüyor gözüme ama aslında çok değil
Afiyet olsun
Gerçekten bugün niye böyle oldu canım acıkmadın mı
Afiyet olsun
Karbonhidratı bol bi gün olmuş kuzum
Afiyet olsun
Tutma derdiAhmet APA duysa ne derdi
Yok çok değil kuzum aslında emziren bi anneye göre de max 2 öğün yemeye alıştım ya ara öğünler olunca gözüme çok geldi sadeceCanım önceki yediklerime göre o kadar az ki:))ben 15 şubatta diyetisyen ile başladım emzirme olduğu için sert bir liste hazırlamadı :))ama sütte azalma oldu yetiyor yine de 13 aylık olmasına az kaldı
anladım canımYürüyüş yaparken koşu bandının kol lastiklerini kullanıyorum.
Diğerlerini sabah kalkınca ve akşam yatmadan önce yapıyorum canım
insallah bır an once kurtuluruz canım ya vakaların bende artacağını dusunuyorumÖnümüzdeki bir hafta içinde ölüm sayılarında ciddi artış olabilir.
Ramazanın başında ise daha da ciddi rakamlar çıkacak diye düşünüyorum.
Pozitif çıkan vaka 15 gündür aynı oranda ama
nasıl olacak kac saatYarın açlık orucu yapalım
Bu gün su günü yapma.
bir dusuneyım yapabilir miyim bilmiyorum@Ucmelekannesi
Jasminium84
U UcanSupurge
askrhpozitif
Poni Bon
@Gulbe seker
Yarın bana açlık orucunda kimler eşlik edecek
Açlık orucu yapanlar %2 den aşağı gelmiyor haberiniz ola
Herkesi geride bırakıp uçalım
Bugün akşam 7 'den Salı sabah 7 ' ye kadar.nasıl olacak kac saat
Arkadaşıma attığımda listeyi ne çok şey var dedi ama ağır doyurucu değil benim içinYok çok değil kuzum aslında emziren bi anneye göre de max 2 öğün yemeye alıştım ya ara öğünler olunca gözüme çok geldi sadece
36 saat boyunca hıc bırsey ıcmıcekmıyız bırde benım regl daha bıtmedıBugün akşam 7 'den Salı sabah 7 ' ye kadar.
36 saat yani.
Aman kuzu bu kadar yüklenme çok yormayacak şekilde spor yapmalıyız özellikle biz seviye yapanlarGunaydin kızlar dun aksam uyumus kalmısım suan resmen yuruyemıyorum ilk pilates yaparken ebru sallı ile baslamıstım o bu kadar yapmamıstı bu ebru karaduman benı bitirdi suan vucudum da agrımayan nokta yok diyebilirim
Aaa kaptanım bu bir ilk oruçluyken bile sporu eksik etmedin senÜşendim ve sporumu yapamadan kahvaltı yaptım
Geçer inşallah bi iki güne canım çocuk büyütmek zor işGünaydın kızlar
Sağolun kızlar miniğim dişleri çifter çıkarıyor ondndı huysuzluğu
Ooo süperden de ötesinOoo ben 60 dk spor bile yaptimBugün cok hizliyim
Ben yapacağım inşallah@Ucmelekannesi
Jasminium84
U UcanSupurge
askrhpozitif
Poni Bon
@Gulbe seker
Yarın bana açlık orucunda kimler eşlik edecek
Açlık orucu yapanlar %2 den aşağı gelmiyor haberiniz ola
Herkesi geride bırakıp uçalım
sen yaparsan bende yaparımBen yapacağım inşallahGeçen hafta beni korkutan şey regl olmam ve susuzluktu denemeye değer
sen yaparsan bende yaparımregl bıtmedı lakın ya aksama kadar bıtse bari
sana yenılmemek ıcın elımden gelenı yapıcamyap bacım
Kuzum benim de reglim bitmedi ama ben tutacağımsana yenılmemek ıcın elımden gelenı yapıcamhatta sımdı spora gıdıyrum
Yogurt kürü dediğin nasil canimgüzel afiyet olsun
güzel afiyet olsun
güzel afiyet olsun
güzel afiyet olsun
yoğurt kürü yap bence çok faydası oluyor o da zencefilli
güzel afiyet olsun spor da güzel
ekmek,şehriye çorbası,çubuk kraker biraz karbonlu olmuş şehriye corbasiyla ekmek yerine salata yesen daha tok tutar
güzel afiyet olsun
güzel afiyet olsun
Afiyet olsun seviyede değilsen aç gezmissin demektir
Tam spora başlayacaktımAaa kaptanım bu bir ilk oruçluyken bile sporu eksik etmedin sen
sağol canımSağol kuzum ellerine sağlık
aynen ben de çok seviyorum kalori olarak fazla olsa da metabolizma hızlandırıcı ama tavsiye ederimben hala yapmadim su saat oldu
oyy su disleri bi tamamlansa su bebelerinde rahat etsek
bennnnnnn
tarifi izin gunune sakliyorum canim. Guzele benziyo sogan candir zaten
1 sade maden suyu , 3 kaşık yoğurt,1 ck zencefil,yarım limon suyu ayran yap ister sabah aç karna ister benim gibi yatmadan 1 2 saat önce içYogurt kürü dediğin nasil canim
GastrikAsit
Bu sabah 6 'ları gördüm.
Sen ne alemdesin.
Bu haftada seni yiyeceğim
Ve seni Pınar'a bırakacağım
Merhabalar arkadaşlar
İnşallah herkesin sağlığı yerindedir..
Biz iyiyiz çok şükür...
Dün amcamı kaybettik..
Ne acı ki cenazesine gidemedim...
Kızlar az önce okuldan arkadaşım aradı, 1 kg bile verince farkediyor dediğim arkadaş.
Kendisini çok severim bu arada bunu da belirteyim.
70 kilodan 79 kiloya çıktığını söyledi..
"Sende durumlar nasıl" diye sordu...
"Bıraktığın gibi, aynıyım" dedim, yalan söyledim
Akşam watsaptan tüm bayanlar görüntülü konuşacakmışız, beni de arayacak
1 aydır koltuklara tutunup geziniyordu canm. Büyük kızımla aynı ayda yürüdü tin tin geziyor
Hiç boş bir iş değilmiş bence. Ben de oturup ilk zamanlara göre oranları hesapliyim diyodum ama elim gitmedi. Ne çıktı peki, sanki oran olarak aynı gidiyo büyük bir yükselme yok. Ölüm oranı da aynı şekilde hasta sayısına göre büyük bir artışta değil. İyileşen sayısı az malesef
Eski bir sağlıkçı olarak senin fikirlerin önemli, neden yakın zamanda artış bekliyorsun canım?
Günaydın tatlim,gelmez oldun hiç
canim bunu 6 aylık ken yapayim ben şu an sadece zencefil koyuyorum bağışıklık için kür için sanirim erken. Daha 4 aylıksağol canım
aynen ben de çok seviyorum kalori olarak fazla olsa da metabolizma hızlandırıcı ama tavsiye ederim
1 sade maden suyu , 3 kaşık yoğurt,1 ck zencefil,yarım limon suyu ayran yap ister sabah aç karna ister benim gibi yatmadan 1 2 saat önce iç
Okulların bu yıl açılmaz canım.Kız nedn solemiyorsnki illaki anlasilmiycakmi okullar baslayinca ozaman neden yalan soledin derlerse ne diyeksinki. Enazindna dikkat ediyorm bu ara bi diyet modundaym diyeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?