- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.561
Acı tanımlamak için yeterli değilcokmu aci tadi
Az once ictim ilk kez ictigim icin kolaydi ama cok iticiiiii bir tadi varŞimdi magnezyum sülfatı içmeye çalışıyorum
Yarım saattir bardağın başındayım
afiyet olsun canim. Aksam yemek salata olarak tuketsen acligin daha cok yatisir canim. Ama guzel bence yinede12 nisan
11.00
sucuklu omlet
2 dl ekmek
7 tane siyah zeytin
14.30
1 kase mantar çorbası
17.00
1 kase yoğurtlu musli
yarım dl ekmek(çok acıkmıştım)
1.5 lt su
senin menunde pilava pek alisik degoliz ama guzel olmus canim heleki yarin aclik oruci tutaagini dusunursek12 Nisan Pazar
11:00=== 3 adet ceviz
2 yk salçalı yumurta
2 yk lor peyniri
1 kk süzme peynir
16:30=== 2 yk yeşil fasulye yemeği
6 yk bulgur pilavı
3 adet salatalık turşu
2 kase yoğurt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
60 dk lastik ile kol çalışma
@Tekrar dene 360 puan
Not: Sporu yapmadan yatmayayım diye yazdım.
Üst malzemelerini sucuğu filan çiğden mi koyuyosn pişiriyo musun
pizzayi yapip pisiriyorum.pisirip.oyle koyyorum.ama cig olarak koycaksan hamurunu tepsiye koyup pisiriyorim biraz daha sonra butun malzemeleri koyup oyle buzluga koyyorum.Ooo galiba yenilen belliadı lazım değil baş harfi ben
Ben geçen yıl attım nefis yemek tariflerindeki tarifle yaptım malzemelerin hepsini çiğ koydum dolaba atmadan pişirdiklerim normal bi şekilde kabardı ama sonra dondurucuya koyduklarımı pişirdiğimde hamuru kabarmadı sadece incecik hamur oldu lavaşımsı kötü değildi kesinlikle ama dondurucuya koyunca hamurun mayası ölüyor anladığım kadarıyla
Aman Allahım yenildiğimin resmidir bu
alalh kolaylik versin ozamanAcı tanımlamak için yeterli değil
bence menulerin duzelmeye basladi gittikce.afiyet olsun12 nisan
11.00
sucuklu omlet
2 dl ekmek
7 tane siyah zeytin
14.30
1 kase mantar çorbası
17.00
1 kase yoğurtlu musli
yarım dl ekmek(çok acıkmıştım)
1.5 lt su
sporun harikaa.menundede pilavi hic gormuyoduk afiyet olsun:)12 Nisan Pazar
11:00=== 3 adet ceviz
2 yk salçalı yumurta
2 yk lor peyniri
1 kk süzme peynir
16:30=== 2 yk yeşil fasulye yemeği
6 yk bulgur pilavı
3 adet salatalık turşu
2 kase yoğurt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
60 dk lastik ile kol çalışma
@Tekrar dene 360 puan
Not: Sporu yapmadan yatmayayım diye yazdım.
afiyet olsun canim:)12 nisan pazar
11.00
1 dlm peynir
1 yumurta
5 zeytin
17.30
Soganli kuru biber kavurmasi
Sarimsakli yogurt 1 kase
Su 2 litre
Spor 30 dk leslie 90 @Tekrar dene
sokaga cıkma yasagı gelmeseydi bende alacaktımSinameki alaym bn en iyisi
Ooo galiba yenilen belliadı lazım değil baş harfi ben
orası belli olmaz canım tartı 2 gundur oynamadı o kadar sporaAman Allahım yenildiğimin resmidir bu
benım ıctıgım tatlıydı tabi aynı etki yaratır mı bilemiyorumAz once ictim ilk kez ictigim icin kolaydi ama cok iticiiiii bir tadi var
İkinci icisimde bende bardagin basinda bayagi bekleyecegimden eminim
Tmm cnm yapmiyim o zaman.Adet döneminde yapma canım, çok halsiz kalırsın birde kalp çarpıntısı ve tansiyon düşüklüğü olur.
Haftaya katılabilirsin bize.
Bu hafta ben seni geçtikten sonra
Seni kardeşimden dolayı anlayabiliyorum canım. O da ne zaman konuşsak abla hiç yerime oturamiyorum wc.ye bile gidemiyorum arkamdan düşer korkusuyla diyo. Dün bana hareketliliğini göstermek için bı video çekmiş orada bile düştü videonun sonunda.Maşllah niran cok iyi gidiyorsn aman nazar degmesn.GastrikAsit yarin belli olucak bakalm az cok durumlar :)
Allah rahmet eylesin cnm
Kız nedn solemiyorsnki illaki anlasilmiycakmi okullar baslayinca ozaman neden yalan soledin derlerse ne diyeksinki. Enazindna dikkat ediyorm bu ara bi diyet modundaym diyeydin
Maşallah ona bizde bugub tam 9 ayi bitirdk 2 haftadir felan tutunup yuruyor koltuklarda biraz azim gosterirse 11 aya kalmadan bile yuruyebilrz :)
Kız hic dur durak yok bugun mesela 9gbi uyandk ya cocuk 3 bucuga kadr uyumadi r3smen uykusu var mizmizlaniyor ama uyumuyor bi uyudu 5 dk uyandi sonra denedm yok en son babasiyla 2 dk asagi kapnin onune indiler uyumus kalmis. Simdide bi kahve ictm bende dinleniyorm ama yemek yapcm kosturmaca evin icini gorsen heryer heryerde. Adam olunca temizlikte yapilmiyor nedense gerci yardm ediyor bana sagolsn bugun camasirlari bile o astı ama bu cocuk bize yetiyor valla
Oyuzden bazen zaman bulamiyorm ya ama dikkat ediyorm hatta bu hafta bende gaza geldm baklm :)
Kızlar magnezyum calcinee deneseniz. O da ishal yapiyo ve tadı kabul edilebilir durumda.Az once ictim ilk kez ictigim icin kolaydi ama cok iticiiiii bir tadi var
benim bilgim yok ama niran olur dedigine gore etkilir canimsokaga cıkma yasagı gelmeseydi bende alacaktım
orası belli olmaz canım tartı 2 gundur oynamadı o kadar spora
benım ıctıgım tatlıydı tabi aynı etki yaratır mı bilemiyorum
bunuda arastiriyim canim. Ama iyi veye kotu icip bitiriyorsunTmm cnm yapmiyim o zaman.
Sen beni bu gidişle geçiceksin gerçekten yaa
Seni kardeşimden dolayı anlayabiliyorum canım. O da ne zaman konuşsak abla hiç yerime oturamiyorum wc.ye bile gidemiyorum arkamdan düşer korkusuyla diyo. Dün bana hareketliliğini göstermek için bı video çekmiş orada bile düştü videonun sonunda.
Kızlar magnezyum calcinee deneseniz. O da ishal yapiyo ve tadı kabul edilebilir durumda.
Ohh miss be guzel birlikte biseyler yapmaniz.Bugün temizlik günümüzdü fena yoruldum. Evi köşe bucak temizledik sonra da birlikte spor yaptık eşimle. Şimdi ağrılar içinde oturuyoruz
afiyet olsun canim. Aksam yemek salata olarak tuketsen acligin daha cok yatisir canim. Ama guzel bence yinede
senin menunde pilava pek alisik degoliz ama guzel olmus canim heleki yarin aclik oruci tutaagini dusunursek
Bu kadar az yemeğe zayıflar mıyım bilmiyorum ama kendimde zayıflama ile ilgili hiç azalma hissetmiyorum maalesef.. spor yapmadığım için sanırım. ona da şimdilik cesaret edemeyorum kilo kaybıma göre başlayacağım azar azar inş. ama sütüm çok azaldı onu farkettimbence menulerin duzelmeye basladi gittikce.afiyet olsun
sporun harikaa.menundede pilavi hic gormuyoduk afiyet olsun:)
afiyet olsun canim:)
magnezyum calcinee nedir acaba benim de ihtiyacım var daTmm cnm yapmiyim o zaman.
Sen beni bu gidişle geçiceksin gerçekten yaa
Seni kardeşimden dolayı anlayabiliyorum canım. O da ne zaman konuşsak abla hiç yerime oturamiyorum wc.ye bile gidemiyorum arkamdan düşer korkusuyla diyo. Dün bana hareketliliğini göstermek için bı video çekmiş orada bile düştü videonun sonunda.
Kızlar magnezyum calcinee deneseniz. O da ishal yapiyo ve tadı kabul edilebilir durumda.
Çok hızlı yürüyosun canm bnce hızı azaltmalısın
Hadi ya bu seviyelerin en kötü yanı olsa gerekVerim alamazsın açlık oruçlarından
Deme öyleAz once ictim ilk kez ictigim icin kolaydi ama cok iticiiiii bir tadi var
temizligide spordan saysakBugün temizlik günümüzdü fena yoruldum. Evi köşe bucak temizledik sonra da birlikte spor yaptık eşimle. Şimdi ağrılar içinde oturuyoruz
cok az geldi gozume salata felanda yeseydin keske bu arada sporda bi harikaa12 Nisan
18:00
3 yk mercimek pilavi
3 yk tavuk sote
Su 3 lt su(sıvı gunu diye baslayıp aclık orucu ile son buldu)
105 dk pilates 315 puan
@Tekrar dene
zaten yurumedinmiydin bugun kaptanim
seviyede tek ogunemi gectin canim sabahlari bisey yenmiyomuydu12 nisan menüm
16.30
8 tane etli bulgurlu pazı sarması
Yarım kase yoğurt
Su 1.5 şimdilik
Spor
ins verirsin canim.Bu kadar az yemeğe zayıflar mıyım bilmiyorum ama kendimde zayıflama ile ilgili hiç azalma hissetmiyorum maalesef.. spor yapmadığım için sanırım. ona da şimdilik cesaret edemeyorum kilo kaybıma göre başlayacağım azar azar inş. ama sütüm çok azaldı onu farkettiminş kilo veriyorumdur ya..
Dedik bile . ama bi anda dikdinmi icip bitiriyorsun canim. Cok zor degil diyip seni rahatlatiyimDeme öyle
insallah sutun azalmadan verirsin canim.internetden bakip sut yapan yiycekleri yiyerek devam etsenBu kadar az yemeğe zayıflar mıyım bilmiyorum ama kendimde zayıflama ile ilgili hiç azalma hissetmiyorum maalesef.. spor yapmadığım için sanırım. ona da şimdilik cesaret edemeyorum kilo kaybıma göre başlayacağım azar azar inş. ama sütüm çok azaldı onu farkettiminş kilo veriyorumdur ya..
Ben de yedim bugünsenin menunde pilava pek alisik degoliz ama guzel olmus canim heleki yarin aclik oruci tutaagini dusunursek
Aynen canım bi daha çiğ koymayı düşünmüyorum o yüzdenpizzayi yapip pisiriyorum.pisirip.oyle koyyorum.ama cig olarak koycaksan hamurunu tepsiye koyup pisiriyorim biraz daha sonra butun malzemeleri koyup oyle buzluga koyyorum.
Bugün kaptanla ben pilav yemişiz kıtlık psikolojisisporun harikaa.menundede pilavi hic gormuyoduk afiyet olsun:)
Dur bakalım kuzum yarın ola hayrolaorası belli olmaz canım tartı 2 gundur oynamadı o kadar spora
senin menunde pilava pek alisik degoliz ama guzel olmus canim heleki yarin aclik oruci tutaagini dusunursek
Seviyelere başlayınca daha hızlı kilo vereyim diye yemiyordum kızlar.sporun harikaa.menundede pilavi hic gormuyoduk afiyet olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?