Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kahvaltısını yapmış kahvesini içmiş 1 avuç çekirdeğin 1/3 ü yemiş bebeğini uyutmuş oğluyla oyun oynamış bir anne bırakıyorum şimdi su içme zamani
Şakasınnn
Saat kaçta yaptı kahvaltını kaçta kahveni içtin ne ara çekirdek çitledin ayyyy benim için gün bitmiş olurdu bunları yaptıktan sonra
Maşallahın var kaçta kalktın ki

Şakasınnn
Saat kaçta yaptı kahvaltını kaçta kahveni içtin ne ara çekirdek çitledin ayyyy benim için gün bitmiş olurdu bunları yaptıktan sonra
Maşallahın var kaçta kalktın ki
Canin 6 gibi uyandılar. Çocuklarin alt üst tuvalet işi bittikten sonra ben de giyindim. Sonra bebegimi emzirdim uyuttum. O arada çay koymuştum demledim. Hemen bi yulafli omlet yaptim (oğlum cok seviyor) yedik oğlumla sonra kahvemi koydum kahve pişerken mutfağı topladim. O arada oğluma su dolu bi kabın içine biraz minik lastiklerden koydum birazda yuzuk makarna bide çöp şiş verdim eline hadi sende bu arada oltalarla baliklari yakala dedim o yakalarken ben kahve çekirdek yaptim sonra işimiz bitince içeri geçtik biraz puzzle yaptik oğlumla (3 parçalı hayvan puzzle) öyle işte

Ayyy ne güzel vakit geçirmişsin erkenden maşallah

Evet canim 6 en geç 6.30
aaa tabii senin bebiş daha küçüktü di mi sık sık uyuyordur
Bi an kendiminkiyle kıyasladım benim ufaklık uyandıktan 4-5 saat sonra yatıyor uykusuna da ona şok oldum dedim 7de uyuduysa bu kızceğizim kaçta uyandı diye üzüldüm sana

Bazen babalari alıp çıkıyor ben uyuyorum. Bazen ben alıp çıkıyorum o uyuyor. Bugün böyle oldu. Kızım küçük canim ama bu ara dişten dolayı işi belli olmuyor bazen 7 8 saat hiç uyumadigioluyo bazen 1 saat sonra uyuyor. Bugün erken uyudu gün içinde nasıl olur bilemiyorum.

İnşallah güzel güzel uyur uykusunu alır bıdık

sonuc ne cikti peki canim.

Ben hic koronayla falan ilgilenmiycem artik dun biraz haberi fazla izledim sonu mutfakta bitecekti neredeyse aman aman

gayet guzel canim afiyet olsun.
Bastaki carsambayi gorunce sayfa cok geride kalmis dedim ilk
Ya yine mi cumartesiye çarşamba yazmışım bunla ikidir böyle yapıyorum bilinç altımı merak ediyorum
Canım güzel olmuş afiyet olsun
Birşey soracağım tarçınlım Türk kahvesini neden içiyorsun
İki gündür karşıma çıkıyor nette yağ yakıyormuş gerçekten öyle bi faydası var mı
Bilmiyorum ki kuzum sadece iştahımı kesiyor diye içiyorum başta şekerin yerini tutsun diye koydum sonra da alışkanlık oldu
Kahvaltısını yapmış kahvesini içmiş 1 avuç çekirdeğin 1/3 ü yemiş bebeğini uyutmuş oğluyla oyun oynamış bir anne bırakıyorum şimdi su içme zamani
Süpersinn kız daha ben kahvemi bile içmedim

sonuc ne cikti peki canim.

Ben hic koronayla falan ilgilenmiycem artik dun biraz haberi fazla izledim sonu mutfakta bitecekti neredeyse aman aman
Sadece akşamdan akşama haber dinleyip, Türkiye ve dünya geneli rakamlara bakıyorum canım

Sadece akşamdan akşama haber dinleyip, Türkiye ve dünya geneli rakamlara bakıyorum canım
Bende aksamdan aksama sayilar bakiyordum.
Dun biraz doktor yorumcu falan dinleyince moral olarak coktum ve kotuydum yaa . seviye yapmiyor olsaydim kesinnn gommustum herseyi. Ya sabir ceke ceke dunu atlattim canim. Rabbim bi n once aydinliga cikarsin hepimizi inssss

sağol canim
bana spor öncesi çöküyor yapmak zorlaşıyor.
inşallah canim
ben su 2 gundur yasıyorum canım daha once sadece yorgunluk oluyordu
Zaten sporda beni geçen kimse yok diye yazmıyordum.
Hatta göbek ve bacak egzersizlerimde var
Onları da mı eklesem acaba
bunların hepsini yuruyus yaparken mı yapıyorsun yoksa ekstra mı
Terletecek spor yapmayın diyor zaten şeker tüketmediğimiz için spor sonrası vücut glikojen yaktığı için aşırı tatlı isteği doğabiliyormuş canım
anladım canım olabilir mantıklı
evet rahatlama oluyor o an uyuyabilirim tek olsam
dun yattım uyudum ıyı oldu gerci cocuklar cok fazla boldu ama ıyı geldı
Napıyosunuz kızlar? Miniğim pek keyifsiz sırayla gezdiriyoruz.
Bugün doymadm ya çok açım bulgurda yapsaydım keşke
ah kıyamam ona ben.
ben genelde sabah uyaninca yaptigim.ocin hic olmuyo.aksamda yapsam aksine daha dinc oluyorum.
pılates bende boyle bir etki yaptı 2 gundur
Birde benim dediğim şekilde dene canım
bir daha yaptığımda denıyeyım canım
Sonuc ne cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…