Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hımm Sagol canım

Sen de doğru biliyorsun canım
Sende yapıyorsun değil mi?

Sarımsağı zeytinyağında kavuruyorlar mı yani
tam olarak kavurmuyorlar hafif iditiyorlar sarımsağın kokusu siniyor biraz yağa o kadar
öyle yaptım canım az önce
Sen azıcık ilitip damlat bence çok fazla damlatma ama pamukla kenarlardan bırak o içine girer ben bir kere kurcalamaktan kiri içine itmistim küçükken o da kulağımı tıkadı normalde kır yumusasin diye damla veriyorlar bana akşamdan sarımsaklı zeytinyağı damlatmistik sabah doktora gittik yumuşamış zaten damlaya gerek yok dedi hoop aldı nasıl bir rahatlama gelmişti ama damlatinca bile

tamamdır inş dikkat edeceğim

benim bilgim yok ama niran olur dedigine gore etkilir canim
bunuda arastiriyim canim. Ama iyi veye kotu icip bitiriyorsun

Ohh miss be guzel birlikte biseyler yapmaniz.
Agrilar yarina gecer.ins
Sağol kuzum inşallah geçer valla zor hareket ediyorum.
magnezyum calcinee nedir acaba benim de ihtiyacım var da
Bağırsakları boşaltan bir ilaç canım. Akşamdan iciyosun sabah etkisini gösteriyor. Ben normalde kullanmıyorum karaciğer temizliği ve açlık orucu için almıştım.
İyi geldi mi Zehracım? Yıllardır çekiyorum kulak kaşıntısıni. Kaç doktora gittim çare bulamadım.
İkiside birbirinden beter canım.
Magnezyum calsinenin de kireç gibi tadı var, açlık boyunca ağızda o tat oluyor.
Evet haklısın canım o tadı gitmiyor sonra.
Ben de reklamını çok görünce merak etmiştim. İçinde zencefil zerdeçal tarçın ve arı sütü varmış. Baharatları evde karıştırıp haftada iki akşam zaten yoğurt kürü yapmaya çalışıyorum normalde de o yüzden hiç bulaşmadim. Bir yerde okumuştum daha önce, bu kürün etkili olması için sürekli yenmemesi, vücudun alismamasi gerekiyormuş. Altın yoğurdun tanıtımında her öğünden önce yenecek diyor, bence o da bı yerde etkisini kaybeder.

Yarın spor yapacak mısın U UcanSupurge
İftar saatine yakın yaparım çok susarsam o sıra su içerim diye düşünüyorum ama yaşamadan bilemedim şimdi normal yürüyüş olsa sıkıntı yok da videolardan spor yapınca çok terleyip susuyorum
Sen de doğru biliyorsun canım
Sende yapıyorsun değil mi?
İnşallah canım hazır hissediyorum kendimi
Kulak pamuğuyla etrafına süreyim olmadı geçmezse sağolasın canım

İyi geldi mi Zehracım? Yıllardır çekiyorum kulak kaşıntısıni. Kaç doktora gittim çare bulamadım.
Canım sağ kulağım çok kaşınmıyordu ama ona da sürdüm şu an onda kaşıntı hissi yok da sol tarafta inceden bi kaşıntı hissi var yarına geçerse yazacağım ama çok fena yakıyor şimdiden söyleyeyim

Bende napsam diye dusunuyorım kosu bandını kaldırmasaydım yururdum ama kaldırdım alternatif arayısı ıcerısındeyım

temizligide spordan saysakoda cok yorucu
cok az geldi gozume salata felanda yeseydin keske bu arada sporda bi harikaa
zaten yurumedinmiydin bugun kaptanim
seviyede tek ogunemi gectin canim sabahlari bisey yenmiyomuydu
Hurma incir vs kan şekerimi yükseltiyodu canm düşüncede halsizlik, enerjisizlk oluyodu bıraktım rahatladım. Tek öğünde rahatım

bizde sogan suyu damlatiriz.saeimsaginda kullanildigini yeni duyyorum canim.gecmis olsun
5.2 km/hız fazla mı gerçekten
Normalde 6 km hızla yürüyordum.
Sen de hız kaç oluyor
bende hep 6 km de yuruyorum.neden hizli yurumemen gerekiyo
Bugün sabah tembellik yaptım canım.
Menüme de yazdım not olarak yatmadan yapayım diye sporu yazdım diye.
anladim kaptanim.iyi fikir aslinda menune yazinca mecbur kalkip yapmak gerekir:)
Her ikiside canım 10 gün uygulanıyor ben 8 gün yaptım ama etkisi var
anladim canim:)
instagramim yok oyuzden hic bi fikrim yok canim.ama ben inanmiyorum boyle seylere hayatimda hic kullanmadim.etrafimda zayiflama hapi satanda icende bir suru insan var

5.2 km/hız fazla mı gerçekten
Normalde 6 km hızla yürüyordum.
Sen de hız kaç oluyor
Ben kendimde denedim. Voit bantım 3.5i geçince yürüyüş sonrasında sağ diz kapağımda yanma oluyor ağrısı uzun süre geçmiyor ama 3.5 altında pek hissetmiyorum. Sıkıntısı olan bantta hızlı yürümemeli

İlk kez duydum bunu. Soğan rendeleyip suyunu damlatma olayını duymuştm ama nedn yandı ki o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…