- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.601
Hımm Sagol canımEn iyi Niran bilir ama yatma saatinden en az 4 saat önce yeme içmeyi kesip ertesi gün iftar saatinde çok susamışsan yarım bardak su içebiliyorsun 36 saatin dolunca da ilk tuzsuz sebze suyu içiliyor 4-5 saat sonra da öğün yeniyor ama o gün tuzsuz yenecek hep diye biliyorum
Salı sabaha kadar hiçbir şey yok, su da dahilKızlar bısey sorcam sımdı yarın saat kaca kadar sıvı almıcaz36 saatlık aclık orucu yapıyorum ama olayı bilmeden daldım normal oruc gibi mı su ıcıcez
Sen de doğru biliyorsun canımEn iyi Niran bilir ama yatma saatinden en az 4 saat önce yeme içmeyi kesip ertesi gün iftar saatinde çok susamışsan yarım bardak su içebiliyorsun 36 saatin dolunca da ilk tuzsuz sebze suyu içiliyor 4-5 saat sonra da öğün yeniyor ama o gün tuzsuz yenecek hep diye biliyorum
Aboww gazam mubarek olsunSalı sabaha kadar hiçbir şey yok, su da dahil
Spor yaparsanız daha etkili olur.Yarın spor yapacak mısın U UcanSupurge
tam olarak kavurmuyorlar hafif iditiyorlar sarımsağın kokusu siniyor biraz yağa o kadarSarımsağı zeytinyağında kavuruyorlar mı yani
öyle yaptım canım az önceAslında evde içinde hangi baharatlar varsa ona göre yoğurduna katıp yiyebilirsin
Şimdi sen diyince aklıma geldi Ben de kızım öksürdüğü zaman bi yerde görmüştüm zeytinyağına sarımsak rendeleyip bu karışımı ayaklarının altına sürün diyordu kızıma yaptım fazla kalmıştı dolapta bekliyor öyle acaba onu damlatsam mı?
Yapmayı dusunuyorum da daha az yoran bir sey bulmam lazım pilates te canım cıkıyor su bile ıcemezken onu yapamamSpor yaparsanız daha etkili olur.
Herkes yapabiliyor mu bunu ben emziriyorum çok fazla emmiyor uyuyacagi zaman istiyor ama yapsam olur mu kiSen de doğru biliyorsun canım
Sende yapıyorsun değil mi?
tamamdır inş dikkat edeceğimBağırsakları boşaltan bir ilaç ama düzenli kullanmak iyi değil.
Sütünün olması için suyu artır canım.
Birde bebek ne kadar emerse o kadar iyi süt olur.
Olmuyo diye aklına getirme.
Rezene çayı iç, hem süt yapar hemde zayıflatıcı etkisi var
Sağol kuzum inşallah geçer valla zor hareket ediyorum.benim bilgim yok ama niran olur dedigine gore etkilir canim
bunuda arastiriyim canim. Ama iyi veye kotu icip bitiriyorsun
Ohh miss be guzel birlikte biseyler yapmaniz.
Agrilar yarina gecer.ins
Bağırsakları boşaltan bir ilaç canım. Akşamdan iciyosun sabah etkisini gösteriyor. Ben normalde kullanmıyorum karaciğer temizliği ve açlık orucu için almıştım.magnezyum calcinee nedir acaba benim de ihtiyacım var da
İyi geldi mi Zehracım? Yıllardır çekiyorum kulak kaşıntısıni. Kaç doktora gittim çare bulamadım.Ay Kızlar birkaç gündür kulaklarımın içi kaşınıp duruyordu içten içten doktora gidemeyeceğim için sarımsak rendeledim suyunu kulak pamuğuna sürüp kulaklarımın içine sürdüm onu bilirim deli dana gibi evin içinde koştum resmen o nasıl yanmadır ayy şükür ki rahatladı biraz deminki kadar yanmıyor
Evet haklısın canım o tadı gitmiyor sonra.İkiside birbirinden beter canım.
Magnezyum calsinenin de kireç gibi tadı var, açlık boyunca ağızda o tat oluyor.
Ben de reklamını çok görünce merak etmiştim. İçinde zencefil zerdeçal tarçın ve arı sütü varmış. Baharatları evde karıştırıp haftada iki akşam zaten yoğurt kürü yapmaya çalışıyorum normalde de o yüzden hiç bulaşmadim. Bir yerde okumuştum daha önce, bu kürün etkili olması için sürekli yenmemesi, vücudun alismamasi gerekiyormuş. Altın yoğurdun tanıtımında her öğünden önce yenecek diyor, bence o da bı yerde etkisini kaybeder.İyi akşamlar herkese arkadaşlar
Size bir sorum olacak kaç gündür instada filan gezerken karşıma altın yoğurt çıkıyor C ile baslayan bir marka reklamı da çıkmıştı kullanan bilen var mı nasil icinde kimyasal bişey yok diyorlar
İftar saatine yakın yaparım çok susarsam o sıra su içerim diye düşünüyorum ama yaşamadan bilemedim şimdi normal yürüyüş olsa sıkıntı yok da videolardan spor yapınca çok terleyip susuyorumYarın spor yapacak mısın U UcanSupurge
İnşallah canım hazır hissediyorum kendimiSen de doğru biliyorsun canım
Sende yapıyorsun değil mi?
Kulak pamuğuyla etrafına süreyim olmadı geçmezse sağolasın canımtam olarak kavurmuyorlar hafif iditiyorlar sarımsağın kokusu siniyor biraz yağa o kadar
öyle yaptım canım az önce
Sen azıcık ilitip damlat bence çok fazla damlatma ama pamukla kenarlardan bırak o içine girer ben bir kere kurcalamaktan kiri içine itmistim küçükken o da kulağımı tıkadı normalde kır yumusasin diye damla veriyorlar bana akşamdan sarımsaklı zeytinyağı damlatmistik sabah doktora gittik yumuşamış zaten damlaya gerek yok dedi hoop aldı nasıl bir rahatlama gelmişti ama damlatinca bile
Canım sağ kulağım çok kaşınmıyordu ama ona da sürdüm şu an onda kaşıntı hissi yok da sol tarafta inceden bi kaşıntı hissi var yarına geçerse yazacağım ama çok fena yakıyor şimdiden söyleyeyimİyi geldi mi Zehracım? Yıllardır çekiyorum kulak kaşıntısıni. Kaç doktora gittim çare bulamadım.
Bende napsam diye dusunuyorım kosu bandını kaldırmasaydım yururdum ama kaldırdım alternatif arayısı ıcerısındeyımİftar saatine yakın yaparım çok susarsam o sıra su içerim diye düşünüyorum ama yaşamadan bilemedim şimdi normal yürüyüş olsa sıkıntı yok da videolardan spor yapınca çok terleyip susuyorum
İnşallah canım hazır hissediyorum kendimi
Kulak pamuğuyla etrafına süreyim olmadı geçmezse sağolasın canım
Hurma incir vs kan şekerimi yükseltiyodu canm düşüncede halsizlik, enerjisizlk oluyodu bıraktım rahatladım. Tek öğünde rahatımtemizligide spordan saysakoda cok yorucu
cok az geldi gozume salata felanda yeseydin keske bu arada sporda bi harikaa
zaten yurumedinmiydin bugun kaptanim
seviyede tek ogunemi gectin canim sabahlari bisey yenmiyomuydu
bizde sogan suyu damlatiriz.saeimsaginda kullanildigini yeni duyyorum canim.gecmis olsunAy Kızlar birkaç gündür kulaklarımın içi kaşınıp duruyordu içten içten doktora gidemeyeceğim için sarımsak rendeledim suyunu kulak pamuğuna sürüp kulaklarımın içine sürdüm onu bilirim deli dana gibi evin içinde koştum resmen o nasıl yanmadır ayy şükür ki rahatladı biraz deminki kadar yanmıyor
bende hep 6 km de yuruyorum.neden hizli yurumemen gerekiyo5.2 km/hız fazla mı gerçekten
Normalde 6 km hızla yürüyordum.
Sen de hız kaç oluyor
anladim kaptanim.iyi fikir aslinda menune yazinca mecbur kalkip yapmak gerekir:)Bugün sabah tembellik yaptım canım.
Menüme de yazdım not olarak yatmadan yapayım diye sporu yazdım diye.
anladim canim:)Her ikiside canım 10 gün uygulanıyor ben 8 gün yaptım ama etkisi var
instagramim yok oyuzden hic bi fikrim yok canim.ama ben inanmiyorum boyle seylere hayatimda hic kullanmadim.etrafimda zayiflama hapi satanda icende bir suru insan varİyi akşamlar herkese arkadaşlar
Size bir sorum olacak kaç gündür instada filan gezerken karşıma altın yoğurt çıkıyor C ile baslayan bir marka reklamı da çıkmıştı kullanan bilen var mı nasil icinde kimyasal bişey yok diyorlar
anladim canim:)Hurma incir vs kan şekerimi yükseltiyodu canm düşüncede halsizlik, enerjisizlk oluyodu bıraktım rahatladım. Tek öğünde rahatım
Ben kendimde denedim. Voit bantım 3.5i geçince yürüyüş sonrasında sağ diz kapağımda yanma oluyor ağrısı uzun süre geçmiyor ama 3.5 altında pek hissetmiyorum. Sıkıntısı olan bantta hızlı yürümemeli5.2 km/hız fazla mı gerçekten
Normalde 6 km hızla yürüyordum.
Sen de hız kaç oluyor
İlk kez duydum bunu. Soğan rendeleyip suyunu damlatma olayını duymuştm ama nedn yandı ki o kadarAy Kızlar birkaç gündür kulaklarımın içi kaşınıp duruyordu içten içten doktora gidemeyeceğim için sarımsak rendeledim suyunu kulak pamuğuna sürüp kulaklarımın içine sürdüm onu bilirim deli dana gibi evin içinde koştum resmen o nasıl yanmadır ayy şükür ki rahatladı biraz deminki kadar yanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?