- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.581
İkiside birbirinden beter canım.Kızlar magnezyum calcinee deneseniz. O da ishal yapiyo ve tadı kabul edilebilir durumda.
5.2 km/hız fazla mı gerçektenÇok hızlı yürüyosun canm bnce hızı azaltmalısın
zaten yurumedinmiydin bugun kaptanim
Bugün sabah tembellik yaptım canım.zaten yurumedinmiydin bugun kaptanim
Geçmiş olsun canımAy Kızlar birkaç gündür kulaklarımın içi kaşınıp duruyordu içten içten doktora gidemeyeceğim için sarımsak rendeledim suyunu kulak pamuğuna sürüp kulaklarımın içine sürdüm onu bilirim deli dana gibi evin içinde koştum resmen o nasıl yanmadır ayy şükür ki rahatladı biraz deminki kadar yanmıyor
sanırım evet oyle yapsam daha iyi olacakinsallah sutun azalmadan verirsin canim.internetden bakip sut yapan yiycekleri yiyerek devam etsen
Bağırsakları boşaltan bir ilaç ama düzenli kullanmak iyi değil.magnezyum calcinee nedir acaba benim de ihtiyacım var da
Anladım canım küçük dahacanim bunu 6 aylık ken yapayim ben şu an sadece zencefil koyuyorum bağışıklık için kür için sanirim erken. Daha 4 aylık
Bana fazla gelmedi canım 5.5 le yuruyordum ben 4 ile baslayıp5.2 km/hız fazla mı gerçekten
Normalde 6 km hızla yürüyordum.
Sen de hız kaç oluyor
Her ikiside canım 10 gün uygulanıyor ben 8 gün yaptım ama etkisi varevde degildim tum gun.cikarkende bisey yemedim eve gelincede cok aciktim yemegin pismesini bekleyemedim canim
sonuc ne diye alintilamistim sonra cevabini okudum:)
ohh masallah:))
yok seciye yapmiyorum canim:)
yag yakmak icinmi yapiyosun canim.yoksa metabolizmayi hizlandirmak icinmi
evet ben bi kac kilo yapip koyyorum .cok pratik oluyo
Mantar mı bilmiyorum canım ama kaşıntı hissi vardı içten içten bi deneyeyim dedim belki geçer diye inşallah fayda eder bari yarın belli olur etkisi yazarımGeçmiş olsun canım
Şimdi nasılsın
Kulak mantarına iyi geliyorsa bende deneyeyim sarmısak sürmeyi.
Canım oldum olası o tip şeyler hiç inandırıcı gelmemiştir banaİyi akşamlar herkese arkadaşlar
Size bir sorum olacak kaç gündür instada filan gezerken karşıma altın yoğurt çıkıyor C ile baslayan bir marka reklamı da çıkmıştı kullanan bilen var mı nasil icinde kimyasal bişey yok diyorlar
Himm ben de bir kere çay almıştım ilk gün içip ikinci gün mide bulantısindan öldüm bir daha da tövbe etmiştim de ne bileyim yoğurda karıştırıp yiyorlarmis kür diye geçiyor zerdeçal filan var içinde ben de tarifini alayim kendim karıştırıp yiyeyim diyordum zatenCanım oldum olası o tip şeyler hiç inandırıcı gelmemiştir bana
Canım biz zeytinyağında sarımsağı öldürüp ılıyınca damlatiyorduk kulağımıza eskiden annemler öyle yaparmışMantar mı bilmiyorum canım ama kaşıntı hissi vardı içten içten bi deneyeyim dedim belki geçer diye inşallah fayda eder bari yarın belli olur etkisi yazarım
Sarımsağı zeytinyağında kavuruyorlar mı yaniCanım biz zeytinyağında sarımsağı öldürüp ılıyınca damlatiyorduk kulağımıza eskiden annemler öyle yaparmış
En iyi Niran bilir ama yatma saatinden en az 4 saat önce yeme içmeyi kesip ertesi gün iftar saatinde çok susamışsan yarım bardak su içebiliyorsun 36 saatin dolunca da ilk tuzsuz sebze suyu içiliyor 4-5 saat sonra da öğün yeniyor ama o gün tuzsuz yenecek hep diye biliyorumKızlar bısey sorcam sımdı yarın saat kaca kadar sıvı almıcaz36 saatlık aclık orucu yapıyorum ama olayı bilmeden daldım normal oruc gibi mı su ıcıcez
Aslında evde içinde hangi baharatlar varsa ona göre yoğurduna katıp yiyebilirsinHimm ben de bir kere çay almıştım ilk gün içip ikinci gün mide bulantısindan öldüm bir daha da tövbe etmiştim de ne bileyim yoğurda karıştırıp yiyorlarmis kür diye geçiyor zerdeçal filan var içinde ben de tarifini alayim kendim karıştırıp yiyeyim diyordum zaten
Şimdi sen diyince aklıma geldi Ben de kızım öksürdüğü zaman bi yerde görmüştüm zeytinyağına sarımsak rendeleyip bu karışımı ayaklarının altına sürün diyordu kızıma yaptım fazla kalmıştı dolapta bekliyor öyle acaba onu damlatsam mı?Canım biz zeytinyağında sarımsağı öldürüp ılıyınca damlatiyorduk kulağımıza eskiden annemler öyle yaparmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?