Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inşallah :))
her gün gürültüye uyanıyoruz artık tahammülüm kalmadı çünkü her sabah oğlum da eşim de bunlar manyak diye kalkıyor dün oğlum bunların kafasına sıkmak lazım bile dedi çıldırdı çocuk ben de hem gürültüye hem benimkilerin söylenmesine geriliyorum ondan sabrım taştı sanırım :))
müstakil ses yalıtımlı ev istiyorummmmmm

Ağzından bal damlıyor kaptanım

Allah razı olsun abla sen nasılsın nerelerdesin?
su bile yokmuş allah yardımcınız olsun
geçen mefkuşum dolaplarını sildi ya aklıma takıldı ben de siliverem diye anca dün sandalyeye in çık üst dolapları boşalt yağ çözücülerle sil durula yerleştir derken tezgah üstü raf baharatlıklara kadar temizledim ,geceye kadar boyuna temizlik yaptım , geldim ara ara bakındım buraya d ama yazmadım , bu gün de iş yapasım yok :))

Sizde herkes yetişkin olduğu ve 3 kişi olduğunuz için ses yapmıyorsunuzdur dolayısı ile sese tahammülünüz de olmuyordur...
Eğer müstakil ev şansınız olmazsa son kat düşünün canım.

Ben de dip köşe yapacağım da okul açılmaya yakın yapayım diyorum yani inşallah okullar açılır

Vay görgüsüz ....... bu tarz insanların neyine apartman! Benmde üst kattaki halı yolluk asıp duruyo ön balkona geçen dışarıyı seyrediyorum pat diye salladı 6m2 halıyı çeker misin halını dışarıyı göremiyoruz dedim ses etmeden çekti daha kısa asıyor artık. Anlamadığımda 6 m2 halıyı nerde yıkıyor

Günaydın kızlar gününüz musmutlu harika geçsin inşallah vaka sayılarının ölümlerin azaldığı bir gün olur umarım

Ayrıldığım kilom 55.2
Pazartesi 56.5
Ben daha çok bekliyordum
Cuma 85.9
Bugün 85.6
Fark 0.3
Cuma 67.0
Pazartesi 67.3
Artidayim regl zamani ondan herelde gelsede rahatlasam 3 gundur agrisi car kendi yok.
Cuma 70.1
Pazartesi 70.5
Fark +0.4
Kilo bildirimim
Cuma: 70.0
Bugün:70.3
Fark: 0.3
Gunaydn kizlar kilo bildirimim:

Cuma 71.6
Bugun 71.5
Fark - 100gr
Eksiyle baslamak cok guzel
cuma 63.4
pazartesi 63
fark -400
Cuma 101.5
Pazartesi 101.4
Fark 0.1
İlk defa bir Pazartesi eksiyim
Cuma :63.5
Pazartesi:63.9
Fark:400
Kızlar bulgur pilavı dün fazla kaçtı biliyorum maalesef..o mu etkiledi kilo mu aldım bilmiyorum üzüldüm
Cuma:75.8
Bugün:75.6
Fark:-200 gram
Daha fazla gelirdi de dün bulgur tüketince ket vurdum herhalde
Kilo bildirimim
Cuma 61.3
Bugün 61.5
Fark +200
Cuma 78.2
Bugun 78.1
Fark - 100
Kac gundur bu rakama takıldım kaldım cok sınır oldum
Herkese hayırlı günler

geçen Cuma : 54.9 kg
ara tartı : 55.6 kg
Fark : +700 gr

hala regl olamadım onunda etkisi vardır, ama tek nedeni o değildir baya yedim çünkü, dün gecede yedim..
Kızlar genel olarak durum pek iyi değil ama cumaya hepimiz güzel bi eksiyle gelebiliriz tabi ki

Sizde herkes yetişkin olduğu ve 3 kişi olduğunuz için ses yapmıyorsunuzdur dolayısı ile sese tahammülünüz de olmuyordur...
Eğer müstakil ev şansınız olmazsa son kat düşünün canım.
eşim de öyle diyor ev yapamazsan en üst katta otururuz :)
bizim evde hiç ses olmaz çok çok baba oğulun konuşma sesi o da en fazla 5-10 dk sürer sabah erken de kalksam elektirikli süpürgeyi öğleden sonra çalıştırırım kimse rahatsız olmasın diye tepemdekiler gece 12 de 1 de bile gümbürtü yapıyor ilk okul son sınıfa giden kızı topuklu terlik giyip dolanmayı seviyormuş(kadın kendi söyledi) sabah erkenden giyip koşturuyor yavf hafta sonları karantina öncesi temizlikçileri gelip (hafta içi de 2 kere alıyor ) erkenden yatak odalarında gacır gucur mobilya çekip bizi yataktan zıplatıyorlar kadının savunması ama ben çalışıyorum olmuştu ya ses çıkarmayıp çıldıracaksın ya da ağzını gözünü seveceksin :)))

Allah yardımcınız olsun kuzum ama inşallah o komşularının başına bin beteri gelir de anlarlar azıcık yaptıklarını
Allahım gönlüne göre versin de şunlardan kurtul balımm

aaa cidden yıkayıp mı sallandırdı evde o kadar büyük halı nasıl yıkanır ki aklım almıyor
aylar önce üst kata çıktım pazar günü sabah 8 buçukta gümlemeyle sıçrayarak uyanmıştım tam 2 saat bekledim bitmedi kazıma sesi kadına o kadar kibar bir şekilde konuştum ki binanın yalıtımı iyi değil herhalde aşağı aşırı ses geliyor v.s. dedim kadın kimseye göre yaşayamayız diyip beni postlamıştı ben de söylene söylene eve inmiştim eve girince de küfretmiştim

Allah yardımcınız olsun kuzum ama inşallah o komşularının başına bin beteri gelir de anlarlar azıcık yaptıklarını
Allahım gönlüne göre versin de şunlardan kurtul balımm
inşallah gülüm benim oğlan bu sene üniversite sınavı yapılır da kazanırsa ona göre bakıcaz durumlara ya kazandığı yere tayin istiycez ya da emeklilik isteyecek eşim (devlet üniversitesini kazanırsa)
bir önce ki komşu da kızının işitme engeli vardı cıhazla duyordu boşanmıştı da diye kızının sosyal hayatı olsun diye çoluk çocuğu eve doldurup tepinirlerdi avizeler sallanırdı bizim evde kızı çok şımartmıştı istedi olmadı mı sert cisimlerle kalorifer peteklerine vururdu yada kapı camları tekmelerdi bazen yarım saati bile geçerdi , düşünüyorum ben mi birinden ah aldım acep diye ama her yerde çok dikkat ederdim gürültü yapmamaya oğlanda zaten 3-4 yaşından sonra oturan boğa modundaydı koşturup tepinmesi yoktu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…