- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.781
Dikkat et canım daha önce de kötü olmustun.Dün magnezyum sülfat ile yetinmeyip üzerine 2 tane magnorm içtim.
Hata ettim.
Böbreklerim ağrımaya başladı.
Ödem var şu anda
Dün 69.8 idim
Evet kuzu yapmıştım, ama o zaman bu kadar bilmiyordum seviyeleri falan. 36 saatlik açlık orucundan sonra direk karaciğer temizliği yapmıştım.
Ben bir süre sonra kilo almaya basliycamBelli olmaz canım
YaaaaaaaaBen bir süre sonra kilo almaya basliycamHamileyimmm
❤❤❤Yaaaaaaaa
Ne güzel bi haber bu böyle, çok çok sevindim canımm kaç haftalık ❤
Bu çok güzel bir haberBen bir süre sonra kilo almaya basliycamHamileyimmm
Özelden yaz bana, hesap edeyim❤❤❤
Bugün 2 test yaptım ikisi de pozitif. Doktora gitmedim daha, nasıl gidicem bu dönemde onu da bilmiyorum.
6 sene bekledim virüslü döneme denek geldi
Son regl tarihime bakarak 5. Haftada olması lazım
bence bu okullarda öğrenilecek bişey değil abla, insanın içinde olması lazım toplumda nasıl yaşanılması gerektiğini normal olan insanlar bilmeli bana göreboşuna ev alma komşu al dememişler gülüm ben camımdan yapışkan şeyler kazıyıp kuş yemi süpürüp durduğum zamanları da bilirim biz çekiniyoruz bir şey demeye bu tip insanlar da istediği gibi davranıyor toplumla yaşama kuralları diye okullarda mı öğretseler böyle şeyleri bilemiyorum :)
Oy canım çok sevindim seni adınaBen bir süre sonra kilo almaya basliycamHamileyimmm
Sağol kuzucum, şoktayım halaBu çok güzel bir haber
Hayırlı olsun canım
Aminnn insallah canimmbence bu okullarda öğrenilecek bişey değil abla, insanın içinde olması lazım toplumda nasıl yaşanılması gerektiğini normal olan insanlar bilmeli bana göre
Oy canım çok sevindim seni adınaAllah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bence bu döneme denk gelmesinde bile bi hayır var❤❤❤
Bugün 2 test yaptım ikisi de pozitif. Doktora gitmedim daha, nasıl gidicem bu dönemde onu da bilmiyorum.
6 sene bekledim virüslü döneme denek geldi
Son regl tarihime bakarak 5. Haftada olması lazım
hayırlı olsun.. sağlıcakla kucağına al inşBen bir süre sonra kilo almaya basliycamHamileyimmm
Yaaa inşallah kuzummm ❤❤ içimi aydinlattin.Bence bu döneme denk gelmesinde bile bi hayır var
Belki de güzel şeylerin müjdecisi bu bebiş❤❤
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Teşekkür ederim canım, aminnhayırlı olsun.. sağlıcakla kucağına al inş
Ne oldu balım ya
2 haftada bir yıkayıp sallıyolar işiyolar mı üstüne anlamıyorumaaa cidden yıkayıp mı sallandırdı evde o kadar büyük halı nasıl yıkanır ki aklım almıyor
aylar önce üst kata çıktım pazar günü sabah 8 buçukta gümlemeyle sıçrayarak uyanmıştım tam 2 saat bekledim bitmedi kazıma sesi kadına o kadar kibar bir şekilde konuştum ki binanın yalıtımı iyi değil herhalde aşağı aşırı ses geliyor v.s. dedim kadın kimseye göre yaşayamayız diyip beni postlamıştı ben de söylene söylene eve inmiştim eve girince de küfretmiştim
Bu iyimiş yine canımben balkondan bakarken birazda öne eğilmiştim, bi böğürme sesi duydum kendimi iç balkona attım üstten ne geldiğini tahmin edebilirsin artık
Bişeyler çıkmış mıydı canım?Dikkat et canım daha önce de kötü olmustun.
Evet kuzu yapmıştım, ama o zaman bu kadar bilmiyordum seviyeleri falan. 36 saatlik açlık orucundan sonra direk karaciğer temizliği yapmıştım.
Neeee süper haberBen bir süre sonra kilo almaya basliycamHamileyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?