Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayyyy yok artık çok şaşırdım ya nasıl bi kendini bilmezliktir bu yahu
Biliyorsun benim de kızlar işitme engelli ve çoğunlukla yüksek sesle konuşmak zorunda kalıyoruz özellikle kuzum iyi duymadığı için epey yüksek perdeden konuşur ona bile derim azalt kuzum sesini komşulara ayıp olacak idye
Hatta eşimle sık sık konuşuruz ayıp oluyor insanlara bağıra bağıra konuşuyoruz diye milletteki rahatlığa bak

bu gün şükredecek bir şey daha , bu kadar iyi ayrı ayrı tüm sesleri duyan kulaklarım için şükürler olsun
Sen ne kadınsın beeee, hey maşallah
Bundan da olumlu bişe çıkardın ya helal olsun sana, seviyorum seni be kadın

Nefret ediyorum böyle insanlardan bide kendilerini haklı görüyorlar insanlıktan ve hak hukuktan hiç korkuları yok bitanede benim üst katımda var bide eline ne geçse silkemiyor mu camlarımın önü hep pis kaç kez uyardım en son bağırmak zorunda kaldım ve hala vicdan azabı cekiyorum

Ya herkesin aile yapısı yaşayışı farklı olabilir saygı duyarım ama apartmanda yaşıyorsak kendimiz kadar komşumuzu da düşünmeliyiz yoksa en güzeli müstakil ev zaten

ben de senii canooomm
son baharda taşınan karşı komşumun oğlu otistikti 17 yaşındaydı tam 7 senelik komşumdu oğlu çığlıklar atar zıplar bazen gece krizler geçirirdi vallaha bir kere of demedim her defasın da sakinleşsin iyileşsin diye anne babasına rabbim güç kuvvet versin diye dua ettim şimdi ki karşı komşumun sıpası 14 aylık oldu nasıl bağırıyor öğlen uykusuna kadar her duyduğum da pis pis gülüyorum yaaa çok tatlıma geliyor annesi şimdi nasıl harap oluyordur ben nasıl mutlu mutlu gülüyorum diyorum kendi kendime , çocuğu 2 aydır görmüyorum dış kapı daki dolabın üzerine koydukları minnak papuçlarına bakıp sevip gülüyorum ..aşağı kat komşumun 2 çocuğu var kızı lise son da oğlu üniversiteyi bıraktı geldi tekrar hazırlanıyor oğlan 23 yaşın da kız kardeşine sürekli bağırıp küfürler ediyor bazen dövüyor da kapıları çarpıp ailesine saydırıyor , galiba bir de online oyun oynuyor oradakilere de bağırıp küfrediyor onun için bile allah annesine yardım etsin evlatla sınanması ne zor diyorum (benim oğlan o çocuğu da dövüp topuğundan vurmaktan yana) :)))

yani özetle anne babanın elin de olmayan bir şey için yada normal gürültü yada sağlıkla ilgili konuda uykudan bile olsam asla sinirlenmem ki kimse sinirlenmez kızmaz gülüm azıcık sesli konuşuldu diye kimse rahatsız olmaz aşırı da sıkma çocukları gülüm

kendine yakıştıramıyorsun değil mi gülüm o yüzden vicdan azabı çekiyorsun , ben de hayatım da ilk defa birinin kapısına gittim ama ne ezile büzüle ağzımın payını aldım geldim hehehehe

Bu iyimiş yine canım ben balkondan bakarken birazda öne eğilmiştim, bi böğürme sesi duydum kendimi iç balkona attım üstten ne geldiğini tahmin edebilirsin artık

Ya herkesin aile yapısı yaşayışı farklı olabilir saygı duyarım ama apartmanda yaşıyorsak kendimiz kadar komşumuzu da düşünmeliyiz yoksa en güzeli müstakil ev zaten
ben kafasın da yaşanırsa herkes istediğini yapar kimseyi düşünmez , ne zaman ki biz demeyi öğrenip komşudur yakındır akrabadır ona göre davranırsak gerçekten gelişmiş toplum oluruz , müstakil ev kaç kişinin eline geçebilir ki bu devirde aileden kalan yerin toprağın olacak ki üstüne ev kondurabilesin zamanın da arsayı aldık şükür ama ev yaptırma maliyetine bakınca gözümüz korkuyor daha oğlan okuyacak v.s… tek kendi değil çevresindeki herkesi düşünen ben iyi mutlu olayım değil biz iyi mutlu olalım diyebilen bir toplum oluruz inşallah

kapımdan çöpümü boş su damacanasını alan temizliği yapan görevli(yoksa ben taşıycam onları dışarı hayatımı kolaylaştıran çalışkan muhteşem insanlar ) de değerli insan onun yeni sildiği yere değil kenarına basıp geçmek bu arada kolay gelsin nasılsınız(yüzüne bakarak) demek de var onları sırf temizlik yaptığı için aşağı görüp başıyla bile selam vermeden görmezden gelip geçip bir eksik gedik olduğun da azarlamak da var
insan olmakla sadece yaşayan canlı olmak arasında ki fark...

zaten senin kadar anlayışlı bi kadını bile bu kadar zıplattıklarına göre yaptıklarını düşünmek dahi istemiyorum
Allah onlara da bin beterini versin de görsünler

Dün magnezyum sülfat ile yetinmeyip üzerine 2 tane magnorm içtim.
Hata ettim.
Böbreklerim ağrımaya başladı.
Ödem var şu anda
Dün 69.8 idim
Canım bugün itibariyle rakip olamiycaz artık

kendine yakıştıramıyorsun değil mi gülüm o yüzden vicdan azabı çekiyorsun , ben de hayatım da ilk defa birinin kapısına gittim ama ne ezile büzüle ağzımın payını aldım geldim hehehehe
Evet abla hiç benlik değil kapısına ilk gittim olmadı aynen devam etti apartman gurubuna yazdım yine devam etti en son kızdım hepsindedir çok utandım eşime anlatırken bile mahçup oldum ama insan olan bikereden anlarda neyse
Seninkilerde tam yüzmüşmüş Allah yardımcın olsun

çok şey yaşadım ben öyle Türkiye’de yaşarken, pencere kenarlarım yemek kırıntılarıyla doluyordu, diyordun bişey biraz iyiye gidiyordu sonra yine aynen devamdı

Neden canım?
boşuna ev alma komşu al dememişler gülüm ben camımdan yapışkan şeyler kazıyıp kuş yemi süpürüp durduğum zamanları da bilirim biz çekiniyoruz bir şey demeye bu tip insanlar da istediği gibi davranıyor toplumla yaşama kuralları diye okullarda mı öğretseler böyle şeyleri bilemiyorum :)

zaten senin kadar anlayışlı bi kadını bile bu kadar zıplattıklarına göre yaptıklarını düşünmek dahi istemiyorum
Allah onlara da bin beterini versin de görsünler
bin beterini vermesin kız aynısı kadarını versin yeter onlara

bir kere akşamdan gece 11 e kadar bufalo sürüsü varmış gibi gürültüleri bitmedi misafirleri vardı çocuklar halısız yerde jenga oynamışlar takır tukur bitmedi misafirdir hadi olur diye bir şey demedim de kadın sonrası temizlik yaptı ya 12 yi çeyrek geçe güvenliği aradım söyledim saat 1 den sonra gürültü kesildi bir kaç gün sonra kapıma geldi kahve içip tam tanışalım dedi girdi eve :) bir şey olursa direk arayın söyleyin küçük kız yaramaz v.s. ben sürekli uyarıyorum zaten falan dedi , yani güvenliğe deme diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…