- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.261
en azindan bir yer bitmis abla. Terasta biter nasilsa. Gelinine gecmis olsun abla dis agriisi felaket biseyanacim bu millet ne yapiyorda kralice olmayi beceriyor
Biz anca köle izaura olalim
gelinin dişi kırılmış diş dr na gitti cnm bende cocuklaara bakmaya gittiydim :)
Garaj tamamen bitti dün eşim kapisini penceresini takti ama teras baya sürecek
Sizi imrenerek vakit buldukca takip ediyorum cnm
yok abla mesaj bizede gelmedi. Elimizde maskede yok ne yapacagiz bakalimkızlar bir şey sorucam : e devletten yada öncesi maske ptt den maske başvurusu yapıp maskeleri gelen var mı
cok uzuldum gorumcenin durumuna canim. Rabbim sifa versin ins. İns bi an once iyilesiir sikintisinin ne oldugunu anlatabilse keske.Selamun aleyküm kızlar.. çok zor günlerden geçiyoruz.. hepinizden dua istiyorum. @GastrikAsit canim msj lardan anladigim kadarıyla uzun zamandir istiyormuşsun binlerce kere şükür Allah im sağlıklı hayirli evlat nasip etsin
Handandandan kaptanım hatay sallaniyor sürekli nasilsiniz. Cok hissediyor musunuz.
Diğer msj lara çok bakamadim. Özetle kendi durumumdan bahsedeyim. 30 yaşında saf temiz kalpli bir görümcem var ve yeni evlenmişt. Yani duyma probleminden dolayı kendini ifade edememe küçüklükten beri saf olduğu için sürekli aşağılanma vs. Yani çok mantıklı ve net konuşamadığı için pek kimse ciddiye almiyordu. 3 4 ay önce evlendi. Sanırım çok saf olduğu için evlilik cinsellik ağır geldi ve depresyona girdi maalesef ve çok ağır atlatiyorkayinvalidesi ağır hasta yogunbakimdan yeni cıktı ve eşi anca annesiyle ilgilenebiliyor görümcem orda kalamiyor ve şu an yaşadığımız şehirde başka hiç kimsesi yok. Mecburen bize geldi. Çocuklarım ve biz çok etkileniyoruz. Ben ve eşim ağlaya ağlaya bi hal oluyoruz. Ilaç tedavisi başlandı ama daha 2 gün oldu. Ne yapacağım ne olacak bilmiyorum. Lütfen dua edin.
Rabbim senden de razi olsun bu durumda yardimci olmak icin cabaliyorsun masallah
ins canim ama bende hala sislik var bubay regl bi tuhafti . ama yinede eksi vardirJasminium84
Ucmelekannesi
TemelinSafinazi
U UcanSupurge
askrhpozitif
@medine66
E ela_2019
Poni Bon
Listedeki kızlar bugün azami gayret günü.
Şişlik yapacak, ödem tutacak besinler yemeyelim.
Günü erken kapatalım.
Yemekler 5-6 'dan sonraya kalmasın.
Su içmeyi de erken bırakalım.
8 'den sonra su içmemeye dikkat edelim.
Yarın yine güzel yüzdelerle gelelim İnşaallah
canim gecmis olsun deprem olmus dun. Su ara cok deprem oluyor.İlginç bir şekilde eşim evdeyken çok fazla olumsuz etkilenmiyorum
Esine olan guvenden kaynaklaniyor demekki canim.
havalar guzellesse ilk yapacagim sey abla.Kizlar heralde herkesin balkonu vardir
Balkonu guzellestirin, cicekler falan koyun, masaya renkli bi örtü
Bu dönem şöyle veya böyle gececek
Surekli negatif düşünüp kendinizi doldurmayin
masallah ne guzel buyumus. Ben de iki tane ciliz kaktus var buyuyemdi vir turlu☺Biz balkondayız şimdi çocuklarla
Ramazan ile birlikte iftar yemeklerini de balkonda yemeye başlarız...
Bu da kaktüs ağacım
Eki Görüntüle 2620497
abla sabah mesajini bekliyoruz o zaman. Bence bu gece bi seyler atistirmadan gecireceksin.hergün basliyorum cnm, gunduzleri hic problem yok ama geceleri kendimi durduramiyorum. Buna çözüm bulmam lazim
Artilarin birazi gider diye dün lapa yaptim ama gece yine bozdum
Erken yat demistin ya sen, ben uykudan kalkip yiyorum
Şu ara gündüz yesemde, gece yemeyi bi biraksam yinede eksi olurum
Çözüm olarak, aksam yemegi bikac saat sonrasi yogurt kürü yapsam diyorum, bide size söz verip her sabah gece yemedim diye yazayim :)
1 - 2 hafta sabretsem alışırım insallah
Gerçi ramazanda geliyor
Aaa kocaman olmus kaktüs
Renkli ciceklerde farkli bi hava verir
salonu daraltiyorsa gereksiz bence
Cok gidiş geliş yapan biri degilsin
Bizim burasida guzel
merhabalar canim kiloyu sabitlemen cok guzel canim.
merhabalar canım arkadaşlarım
inşallah hepinizin sağlığı yerindedir
bizler iyiyiz çok şükür
kilo da almıyorum
beslenmeme dikkat ediyorum
sadece pek egzersiz yapamıyorum onu da düzene koyacağım inşallah
Sukur bizde ayni evde oturmaya devam.
para kazanmaya baslayinca anlar abla paranin degerini.bana gerek yok bizim sıpa yüzünden emekli olamaz bu adam şimideden yeni telefon istiyor çok değil ki fiyatı diyor 5 bin 500 müş deli bu oğlan yaa , üniversiteyi kazanırsa sırf bana 20 bin gider diyor bilgisayar v.s. falan alacakmış para ağaçta yetişiyor ya hasat edecez :)))))))
Baballar ve abnelere dinlebme yok
Masallah guzel kilo gitmis geri gelmezse.Kızlar az önce okuldan arkadaşım ile görüştüm.
Benimle birlikte seviyelere başlayan.
Bu arkadaş kendi kuzenlerini ve başka arkadaşlarını da başlatmıştı seviyelere, grup halinde devam ediyorlar.
Gruptan biri 1 hafta su orucu yapmış.
7 günde 7 kilo vermiş.
Seviye-1 'e başladığında 73 kilo imiş.
67 'ye kadar düşmüş seviye-1 ile (2 öğünle)
Pazartesi günleri açlık orucunu yapamayacağını düşünerek su orucuna niyet etmiş.
1 hafta su orucu tutmuş
Şimdi 60 kilo imiş.
Yani 13 Marttan 15 Nisan'a 13 kilo vermiş
Orucu tutnak neyse ama sonrasi fena kendini dizginleyebilmek baya zor. İns geri almaz.
Son düzenleme: