- 2 Şubat 2017
- 1.052
- 3.203
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.221
müsli şu normal mısır gevrekli olan var ya ondan sade yani içinde çerez falan yok hiçgüzel canım müsli neyli
güzel afiyet olsun canım
güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun güzel canım
güzel canım afiyet olsun
Canım ben önce sehriyesini kavurup suyunu koyuyorum pilavın sonra pirincini tane tane oluyor ve yapismiyor da tavsiye ederim aynı pilavcilarinki gibi oluyor
Aidin Salihin su orucu yok canımCanım şu sayfadan incele istersen bu zamana kadar bulduğum en açıklayıcı site su orucu içinPoni Bon
Dr. Aidin Salih'in Açlık Orucu (Su Orucu) Nasıl Yapılır? Faydaları Nelerdir? - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Tüm insanların okuması gereken Gerçek Tıp – Yitik Şifanın İzinde kitabının yazarı merhume Dr. Aidin Salih hanımın Açlık Orucu ile ilgili yazdığı çok değerli fikir ve bilgilerini içeren bu yazıyı sizlerle paylaşmak istedik. Açlık Orucu / Su Orucu / Şifa Orucu Sağlık, ahlak, akıl, din ve ilmi...www.havadiskibris.com
Aaaa şaşırdım şu an Aidin Salih de su orucu yaptırıyor sanıyorumAidin Salihin su orucu yok canım
Aidin Salih sadece açlık orucu yaptırıyor
açlık orucu ile karıştırıp başlık atmışlar.
Gülhan Beydemir su orucu diye arama yapın Google de, gürcü bir doktor idi yanlış hatırlamıyorsam
İyiyim canim sagolasin.
Karacada Bio Diamond diye bir set var gerçek elmas kristallerinden olusuyormus yüzeyi. Muhteşem bir takım görünüş olarak daKaracaya ben de baktım hem de indirim varmış şu ara ama emin olamamıştır canım
Döküm bi araştırayım
Geçmiş olsun canımİyiyim canim sagolasin.
Bugun adet oldum. Boyle agrili bir sekilide en son 19 yasimda olmustum butun gun yattim. Kizlarla bile zor ilgilendim. Hic teli elime alamadim enerjim yoktu.
Simdi gecmis yapip geliyim Ben bayada sayfa birikmis
İndirime girmişKaracada Bio Diamond diye bir set var gerçek elmas kristallerinden olusuyormus yüzeyi. Muhteşem bir takım görünüş olarak da
Ben kendi setini alirken yeni cikmisti bunlar, çok pahalıydı aklım kaldı bu takımda.
Merak edip sordugun icin sagol canimGeçmiş olsun canım
Hep düzenli geldiğin için bugün göremeyince hem merak ettim hem korktum
Dinlenmene bak canım, iyi olduğunda gelirsin
AşkolsunAaaa şaşırdım şu an Aidin Salih de su orucu yaptırıyor sanıyorum
Sağol canım bi de ona bakayım
Yok kuzum Farklı şeyler olduğunu biliyorumAşkolsun
Kaç defa yazdım burada açlık orucu ve su orucu farklı şeyler diye...
Açlık orucunda asla su yok.
Su orucunda uyanık olduğun saatlerde saat başı 1 bardak su içiriyorsunw
Aidin Salih açlık orucu yapamayacak kadar sağlığı kötü olanlara açlık orucu süresinin 2 katı kadar (20 gün) sebze, limon ve greyfurt suyunu 1/4 oranında su ile karıştırılarak içilmesini öneriyor....Yok kuzum Farklı şeyler olduğunu biliyorum
Ama su orucunu da Aidin Salih buldu diye düşünüyordum o yüzden şaşırdım
Yoksa gözüm kulağım hep sende ❤❤
Böylesi de olabilirAidin Salih açlık orucu yapamayacak kadar sağlığı kötü olanlara açlık orucu süresinin 2 katı kadar (20 gün) sebze, limon ve greyfurt suyunu 1/4 oranında su ile karıştırılarak içilmesini öneriyor....
Yani 20 gün limonlu su orucu yapabilirsin
Bizim yaptığımız sistemin özü de açlık canım. Hatta 7 gün 10 gün açlık oruçları var. Su orucunda su var daha kolay yani. Eskiden bende o yazanlar gibi düşünürdüm ama kt leri okuduktan sonra açlığın gerçekten şifa olduğuna inanıyorum.Yaa kafam çok karıştı benim su orucunun tehlikeli olacağını savunan da epey insan var
Su orucu ile giden beslenmeye dikkat etmediği takdirde geri gelecektir.Bu kadar kilo gitmesi çok güzel ama sağlıklı mı ki?
Beslenmeye dikkat etmeden hiçbir şey yağları eritmez canım.Kızlar size bir şey soracağım. Ben bir gün diyet yapabiliyırsam ertesi gün ekmeği durdramıyorum.
dolayısıyla çok moralım bozuluyor. bir tane kür var ya 4 brdk su+ 4 dilim limon+ zencefil bunu sabah akşam aç karnına içince çok yağ yakıyormuş ya. bunu hiç deneyeninşz oldu mu? bir de ben emziriyorum ya hiç cesaretim yok ama çok yapmak istiyorum.
15 Nisan Çarşamba
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
12:30
2 yumurtalı Menemen
3 yeşil zeytin
2 dilim beyaz peynir
1 salatalık
3 yaprak kıvırcık marul
18:00
2 tabak kabak türlü
Su:2 litre
Spor:yok
Bence gayet iyi türlünün yanında yoğurt olabilir
16 Nisan Perşembe
11:00
Tarçınlı Türk kahvesi
13:00
2 yumurtalı soğanlı yumurta
Biraz çeçil peyniri
1 domates
1 salatalık
1 avuç dereotu
17:30
1 kase yoğurtlu semizotu salatası
6 kaşık et sote
Su: şimdilik 1 buçuk litre
Spor: yok
1 dilim ekmek yenilebilir aslında afiyet olsun
16 nisan
10.00
1 tane haşlanmış yumurta
13.00
sebzeli balık
3 dilim ekmek
17.00
1dl karpuz
19.00
1yk krem peynir
2 dl ekmek
Afiyet olsun
Canım bu tarz kür ve içeceklerin yağ yaktığını düşünmüyorum yağı vücut yakar yaniKızlar size bir şey soracağım. Ben bir gün diyet yapabiliyırsam ertesi gün ekmeği durdramıyorum.
dolayısıyla çok moralım bozuluyor. bir tane kür var ya 4 brdk su+ 4 dilim limon+ zencefil bunu sabah akşam aç karnına içince çok yağ yakıyormuş ya. bunu hiç deneyeninşz oldu mu? bir de ben emziriyorum ya hiç cesaretim yok ama çok yapmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?