- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.241
Sen izne ayrılalı bayağı olmuştu canım.niran abla beni tekrar gruba alir misin pazar günü 110 dum diyet yapıyorum yarın tartilacagim
Anladım canımmüsli şu normal mısır gevrekli olan var ya ondan sade yani içinde çerez falan yok hiç
bugun basvuru yapmama ragmen saglık bakanlığı kod yollamıs abla muhtemelen riskli bolge lerden baslıyorlarversinler de şu maskeleri bir an önce markete gidemiycez yavvf :)
bana kalsa tüm kamu binalarının girişine marketlere v.s. içine bedava korum alışverişe giden hemen orada alıp takar
yok aglamadım abla da kızın yanında uyudum rahat uyuyamadımgeçmiş olsun kuzum iyi uyuyamadın mı
gece ağladın mı kız yoksa gece ağlayınca sabaha baş ağrır nerden geldiyse aklıma ,ağlamadın demii:)
bende aynı vallaBu karantina ne zaman bitecekhuni takmak üzereyim ya
esler guven veriyor sanırım bende aynı durumdayımmİlginç bir şekilde eşim evdeyken çok fazla olumsuz etkilenmiyorum
bu sene ramazanın da boynu bukuk olacak anlasılan canımSabırlı ol kuzum bi kendimizi Ramazan’a atsak sonrası kolay inşallahyani bende de bıkkınlık var aslında
Evet canım unutmuşum hemen ekliyorum
Burda da kapalı iyice ruhum daralıyor
cok haklısın abla bugun temizledim Balkonları yarın guzel olursa hava oturup keyif yapıcam sen nasılsın ablam ne zaman donuyor sun sahalaraKizlar heralde herkesin balkonu vardir
Balkonu guzellestirin, cicekler falan koyun, masaya renkli bi örtü
Bu dönem şöyle veya böyle gececek
Surekli negatif düşünüp kendinizi doldurmayin
Onu kardesimin kv ve gorumcesıde yapmıstı baya kilo verdilerKızlar az önce okuldan arkadaşım ile görüştüm.
Benimle birlikte seviyelere başlayan.
Bu arkadaş kendi kuzenlerini ve başka arkadaşlarını da başlatmıştı seviyelere, grup halinde devam ediyorlar.
Gruptan biri 1 hafta su orucu yapmış.
7 günde 7 kilo vermiş.
Seviye-1 'e başladığında 73 kilo imiş.
67 'ye kadar düşmüş seviye-1 ile (2 öğünle)
Pazartesi günleri açlık orucunu yapamayacağını düşünerek su orucuna niyet etmiş.
1 hafta su orucu tutmuş
Şimdi 60 kilo imiş.
Yani 13 Marttan 15 Nisan'a 13 kilo vermiş
Canım Hosgeldin mınigıne kavusmussun cok sevindimniran abla beni tekrar gruba alir misin pazar günü 110 dum diyet yapıyorum yarın tartilacagim
Canim hosbuldum evet teşekkür ederim0 0iğmx28wo
Canım Hosgeldin mınigıne kavusmussun cok sevindim
Hoşgeldin Tuğçecim,Adı:tuğce
Yaşı:24
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: 2 cocuk 3yas 1 yenidogan
Emziriyormusun:evet
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hyr
Boy:175
Kilo:110 ( pazar günü öyleydi)
Hedef:75
Daha önce başka takımda yarıştımı :hyr
Kilo alma nedeniniz : gebelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
24 yaşındayım 2 kizim var eşimden yeni ayrıldım. 60 kiloydum 4 sene önce ve 110 oldum =)
Tekrar aldılar mı peki verdikleri kilolarıOnu kardesimin kv ve gorumcesıde yapmıstı baya kilo verdiler
Çok iş yapmışsın.İyi aksamlar Kızlar sabah bas agrısı ile uyanıp hıc bir is yapmayayım bugun diye planlarken butun evın camlarını ve balkonlarıımda cam balkon onları sildim ustune evı supurup sildim ve yıkanan camasırlarda cabası ve bugun sıvı gunu ile gecırdın suan cok acım
Süt yapan şeyler tüketerek diyet yapıyorum abla. Dereotu bulgur mercimek fındık badem falan yiyorum düzenli beklenip cok su tuketiyorumHoşgeldin Tuğçecim,
Kısa sürede fazla kilolarını vereceğine inanıyorum.
Ancak bebeğin henüz çok küçük olduğu için sütünü azalmamasina dikkat etmelisin.
Rezene çayı hem kilo vermene hemde sütünün artmasına yardımcı olur.
Hoşgeldin Tuğçe, ben Nazlı 29 yaşındayım. 84 kiloyla geldiğim bu gruptan 68 kiloyla mezun oldum. Şu anda da 69 civarindayim. Hayırlı olsun bebişin, sütüne dikkat et. Emziren kızlar çok güzel kilolar verdi burada, onların menulerine de bakabilirsin.Adı:tuğce
24 yaşındayım 2 kizim var eşimden yeni ayrıldım. 60 kiloydum 4 sene önce ve 110 oldum =)
gecmis olsun canimİyiyim canim sagolasin.
Bugun adet oldum. Boyle agrili bir sekilide en son 19 yasimda olmustum butun gun yattim. Kizlarla bile zor ilgilendim. Hic teli elime alamadim enerjim yoktu.
Simdi gecmis yapip geliyim Ben bayada sayfa birikmis
Tekrardan hosgeldin canimAdı:tuğce
Kilo verme konusunda iyiyimdirHoşgeldin Tuğçe, ben Nazlı 29 yaşındayım. 84 kiloyla geldiğim bu gruptan 68 kiloyla mezun oldum. Şu anda da 69 civarindayim. Hayırlı olsun bebişin, sütüne dikkat et. Emziren kızlar çok güzel kilolar verdi burada, onların menulerine de bakabilirsin.
Tekrardan hoş geldin canımAdı:tuğce
hoşgeldiniz.. ben de guruba yeni katıldım.Adı:tuğce
Bakarım tabiki teşekkür ederimTekrardan hoş geldin canımPnrrr-12 emzirirken mezun oldu galiba ondan süt açısından tüyolar alabilirsin ayrıca S Sevdalinka00 da hem emziriyor hem diyetisyen menüsü kullanıyor onun menülerini de inceleyebilirsin
Teşekkür ederim sizde hoşgeldinizhoşgeldiniz.. ben de guruba yeni katıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?