Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydınlar erkenden uyandık bugunde sabah sabha delirtti beni cocuk pesimde geziyor mem mem diye emzirdm hala ayni hadi dedm corbasni yapiym yaptm icirdm 3 kasik sonrasi istemiyor smdi tekrardn uyutmaya calisiyorm ne istiyor bilmiyorm hep mizmiz huysuz heleki sabahlarmiz bu ara uykusunu tam almadanmi uyaniyor diyorm uyutuyorm en fazla 15 20 dk uyuyp uyaniyor

Akşamları erken mi uyuyor birazcık daha geç yatırsan
Bi de geceleri sık mı uyanıyor
Kaç aylık oldu balım

Güneşli bir Cuma sabahından herkese Günaydın
Bol eksili bir gün olsun hepimize İnşallah
inşallah günaydın canım
benimki de aynı essek kadar oldu ellerini göğsüme sokup duruyor aç diyor yara oluyor artık göğsüm

Gunaydinnn ara ara takip ediyorum ama yetişemiyorum. 2 çocuğum vardi 3 oldu gibi. Gorumcemin yemeğini falan ben yediriyorum. Dualarla elini tuta tuta uyutuyorum. Zor birdurum. Kayinvalidem geldi bugün biraz daha rahatliyacagimi düşünüyorum. Handandandan canim bu hafta da eğer çok katilamazsam haftaya izin alayim istiyorum. Ama mümkün olduğunca katilmak istiyorum kafam dağılıyor destek oluyorsunuz. Diyetimi birakmak istemiyorum. Allah razi olsun dualariniz icin. Birazdan tartilip yazacağım. 2 gündür 2 saat uyuyorum sadece biraz şiş olabilir mi bilmiyorum. Umarim iyi bir ekso gelir.

Günaydın canım

Kayınvaliden geldiğine göre görünceni ona bırakabilirsin.
Çok iyi niyetlisin, zaten sen yapıyorsun diye kv sana bırakmasın sonra görünceni tamamen.

BDV de bir üye vardı, kaynına birkaç yıl baktıktan sonra artık bakmak istememişti, kv baksın diyince eşi ile arası açılmıştı, en son boşanma aşamasındaydı

İyilik yapmak güzel şey ama "iyilikten maraz doğar" sözünü sakın unutma, bunlar durduk yere söylenmiş sözler değil..

İzne gelince sen bilirsin canım..
Buradan uzak olursan -ki kaç gündür uzaksın- motivasyonun düşer, izne ayrılanlarda kilo alıp dönüyorlar biliyorsun

Kesinlikle çok haklisin. Çok şükür eşim bana destek ve onlarin nankör olduğunu biliyor. Daha önce zaten bi tartışma yaşandı eşim benim iyi niyetli olduğumu biliyor. Ve onlarin bana nankörluk yaptığını anladi. Aksine daha çok üstüme düşüyor. Ama ben hiç kimse için yapmiyorum yapmakta istemiyorum. Ben sadece Allah için yapmak istiyorum. Saf temiz ve yetim bir insan ve diğerleri benim kadar bilinçli değil benim le konuşuyor ben ikna edebiliyorum biraz rahatlatiyorum. Allah a çok şükür. Insanlar bir ömür özel çocuklarıyla geciriyorlar ne kadar zor. Bizim durum en azından 1 ay 2 ay. Evet çok giremiyorum ama birakmak istemiyorum. Bu haftaki yüzdem iyi inşallah izne çıkmam. Katilim yapacağım. Bu hafta eşimle yalnizdik ve ilaçlar yeni başlandı yavaş yavaş etki edecektir.

Akşamları erken mi uyuyor birazcık daha geç yatırsan
Bi de geceleri sık mı uyanıyor
Kaç aylık oldu balım
Yok kız nerdee gec yatiyor 10bucuktan once yatmaz bazen 11buck 12ye gelyr hatta uyuyana. Geceleri kalkiyor ya guzel uyudugu zamanlar 3 kez ama bu ara 7-8 kez kalkiyordur. Diş bekliyoruz diyorm ama 10gunu gecti hala bisi yok. 9 aylik olduk

Güneşli bir Cuma sabahından herkese Günaydın
Bol eksili bir gün olsun hepimize İnşallah
Günaydın tatlımm
Günaydın Kızlar
4.30dan beri ayaktayız
Bugün bana nasıl geçer bilmem
Günaydın Yasemincim, çok erken kalkmissin gerçekten
Tebrikler canım
Günaydın kuzum Allah yardımcın olsun. Derdi ne ki acaba? Hâlâ dişten dolayı yapiyo olabilir.
Canım izne ayrılma bence, izinde insan biraz salabiliyo. Kv gelmesine sevindim, en azından iş yükün azalır biraz. Niran'a katılıyorum herşeyi sen yüklenme. İnsanlar alışıyor bu duruma ve yapmadığı da kötü oluyorsun. Elinden geleni yaptıktan sonra fazlası için paralama kendini. Bırak eşin ve kv.de de sorumluluklarını yerine getirsinler.
Cuma 85.9
Bugün 84.2
Fark 1.7
Yüzde 1.98
Tebrik ederim çok güzel eksi
Günaydın herkese cıssız günler
Günaydın Ponim

Bildirimimide yapaym:

Gecen cuma: 71.6
Bu hafta: 71.3
Fark - 300gr

Bence daha cok ama bu haftada boyle oldu neyse artik az d olsa ekside olmak bile mutlu ediyor
Pınar az daha dişini sık 6'lı rakamlara düş oradan sonra yavaş yavaş gitse de olur. Şu 7'lerden uzaklaş bir an önce.

Aynenn aynenn ya en azından k.validem sürekli yanında olur biz biraz rahatlariz. Yemeği banyosunu da yaptiririm. Gece uyanınca mecbur uyaniyoruz. Insanin gözüne uykuda girmiyor ki. Allah şifa versin inşallah. Çok iyi bir doktora götürdüler. Doğru teşhis ve doğru tedaviyle uzun surmeyecek inşallah

İnşallah canım benim Allah yardımcınız olsun

* * * 9.Takim 700. Etap * * *

Niran Nevra (70.1/

Zeycan123 (61.3/
zsaracoglu (75.8/
askrhpozitif (78.2/
Ucmelekannesi (67/
Poni Bon (78.8/
Jasminium84 (62.8/62/0,8/1,27)
ela_2019 (85.9/
medine66 (63.4/

9.takim ortalamasi %

❤ FREE CANLAR ❤
Gastrik asit (70/68.8/1.2)
Dream00 (54. 9/
ekim2009 (88.6/
Tekrar dene (82.4/
mefkurem(91.6/
Gulbe seker (101.5
Pnrrr-20 (71.6/
Furha63 (68.4/
Tugbap (63.5/

Muzmus (66. 9/) yeni üye BT:7/4/20 BK:67.6 HDF:60

Tebrik ederim canım
Her hafta devamını bekliyoruz

Cuma 85.9
Bugün 84.2
Fark 1.7
Yüzde 1.98
Çok güzel gitmiş canım
Tebrik ederim

Kilo bildirimim
Geçen hafta: 70.0
Bugün: 68.8
Fark:1.2
Çok güzel gitmiş canım, tebrik ederim
İnşaallah fazla kilo almadan gebeliği tamamlarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…