- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.321
baktım yüz vermiyon, bi selam vereyim dedimCannn ablaammm
sana bile yazmaya mecalim yok niye böyle oldum bilmiyorum ablacım ya
sen nasılsın ne var ne yok
sen bitanesinzaten bir kaç kilo dediğin ne elinin kiri öyle tepki vermeye değmez bilmem mi gülüm
sağlık huzur olsun kilo da verilir elbet hayatımızın odağın da sırf zayıflama olup mutsuz mu olalım bacımm
kucuklugumden beri hep istahliydim cnm ama gece yemesine nasil, ne zaman basladim hic dusunmemistimGece uyanıpta yediğini bilmiyordum canım.
Ben oturuyorsun diye yiyorsun sandım.
Su ihtiyacı sürekli birşeyler yeme ile birlikte artar.
Belki de o nedenle çok fazla susuzluk çekiyorsundur.
Bu problem nasıl çözülür bilemedim.
Biraz bilinç altına mı inmeyi denesen.
Ne zaman gece yemelerine başladın, ne oldu da başladın gibi
Tanımışsın beni
3-4 yıldır kendi içime kapandım.
Çocuklarıma ayırmam gereken vakti kimseye vermek istemiyorum.
Bir de vefasızlıkları görünce kimse olmasın hayatımda diyorum artık
bahceyi görsen hic keyiflik bi durum yokoh bahcende keyif yap abla
Evet abla pazar günü tartıldım 110 dum diyet yapıyorum daha tartılmadım yarın tartılacağım..
hosgeldin tugcecimmmAdı:tuğce
Yaşı:24
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: 2 cocuk 3yas 1 yenidogan
Emziriyormusun:evet
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hyr
Boy:175
Kilo:110 ( pazar günü öyleydi)
Hedef:75
Daha önce başka takımda yarıştımı :hyr
Kilo alma nedeniniz : gebelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
24 yaşındayım 2 kizim var eşimden yeni ayrıldım. 60 kiloydum 4 sene önce ve 110 oldum =)
sagolasin cnmazindan bir yer bitmis abla. Terasta biter nasilsa. Gelinine gecmis olsun abla dis agriisi felaket
insallah bugun kesin kez basladim cnmsabah mesajini bekliyoruz o zaman. Bence bu gece bi seyler atistirmadan gecireceksin.
cok guzel tatlimBildirimimi de yapayım daha fazla susuz bekleyemeyecektim su içmeden tartılayım dedim
Geçen cuma: 62,8
Bugün: 62
Fark: -800
Yüzde: 1,27
Umarım bu sefer doğru yapmışımdır yüzdeyigeçen hafta aceleden yanlış hesaplamışım
harikasin elacim masallahhhCuma 85.9
Bugün 84.2
Fark 1.7
Yüzde 1.98
kendini cok sikmadan ekside olman guzel pinarcimBildirimimide yapaym:
Gecen cuma: 71.6
Bu hafta: 71.3
Fark - 300gr
Bence daha cok ama bu haftada boyle oldu neyse artik az d olsa ekside olmak bile mutlu ediyor
vayyy nazli superrr cnmKilo bildirimim
Geçen hafta: 70.0
Bugün: 68.8
Fark:1.2
kilona göre guzel eksi cnmGünaydın arkadaşlar hayırlı mutlu huzurlu ve bol eksili gün olsun hepimize hayırlı cumalar
Geçen cuma 61.3
Bugün 60.9
Fark -400 Gr
Yüzde %0.65
Daha çok bekledim ama olmadı buna da şükür
haftaya 9 lari garantilersin gulbecimGünaydın Kızlar açlık ile daha çok gitti bu gün yarın regli olacağım +800 artısı geldi ama normalde 1.8 gitmişti 99.7 yi görmüştüm yine eksideyim
Haftaya açlık ile garantilerim 2 Li rakamları inşallah
geçen cuma 101.5
Bu hafta 100.5
Fark -1
Masalllahhhh mervecim cok guzelllKılo bıldırımım
Cuma 78.2
Bugun76.9
Fark 1.3
Yuzde %1.66
1 haftadır wc ye cıkamıyorum daha fazla olurdu eminim
Yüzden çok güzel hedefin kaçtı canm senin?Bildirimimi de yapayım daha fazla susuz bekleyemeyecektim su içmeden tartılayım dedim
Umarım bu sefer doğru yapmışımdır yüzdeyigeçen hafta aceleden yanlış hesaplamışım
Vaaav harikasınCuma 85.9
Bugün 84.2
Fark 1.7
Yüzde 1.98
7leri sevdin galiba PınarrrrBildirimimide yapaym:
Fark - 300gr
Bence daha cok ama bu haftada boyle oldu neyse artik az d olsa ekside olmak bile mutlu ediyor
Gelsin 6larrrr süperrKilo bildirimim
60 ne güzel bir kiloGünaydın arkadaşlar hayırlı mutlu huzurlu ve bol eksili gün olsun hepimize hayırlı cumalar❤
Geçen cuma 61.3
Bugün 60.9
Fark -400 Gr
Yüzde %0.65
Gayet güzel canm ama bn senden daha fazla vermeni bekliyorum nedenseGünaydın Kızlar açlık ile daha çok gitti bu gün yarın regli olacağım +800 artısı geldi ama normalde 1.8 gitmişti 99.7 yi görmüştüm yine eksideyim
geçen cuma 101.5
Bu hafta 100.5
Fark -1
Vayy vicdansız beni bırakıp nerelere gittinKılo bıldırımım
Cuma 78.2
Bugun76.9
Fark 1.3
Yuzde %1.66
Toplamda kaç kg oldu canm?Günaydın kızlar
Geçen hafta: 88
Güncel: 27+1
Bu hafta: 88.6
Fark: +600
Hg Tuğçe kız bı kayboldun Bayadir yoktun sağlıkla büyüt insAllah bebeğini istegdn kiloya ulaşırsın insAllah sağlıklaAdı:tuğce
Yaşı:24
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: 2 cocuk 3yas 1 yenidogan
Emziriyormusun:evet
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hyr
Boy:175
Kilo:110 ( pazar günü öyleydi)
Hedef:75
Daha önce başka takımda yarıştımı :hyr
Kilo alma nedeniniz : gebelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
24 yaşındayım 2 kizim var eşimden yeni ayrıldım. 60 kiloydum 4 sene önce ve 110 oldum =)
84le başlamıştım cnm işte 4.6 kg olduToplamda kaç kg oldu canm?
Masalllahhhh mervecim cok guzelll
Magnezyum sulfat işe yaramadimi
Vayy vicdansız beni bırakıp nerelere gittin
Tamam canım senin önerilerini hep dikkate alicamSağlıklı beslenmeye devam edersen öyle olacak zaten canım.
Sebze hariç karbonhidrat tüketmemeye çalış
Aminnn insallah canim, benimde hedefim o.tebrikler canım
tebrikler canım
olsun eksidesin yine de tebrik ederim
Maşallah canım inşallah çok kilo almazsın gebeliğinde bebeğin alsın inşallah
Eksi gayet iyi, kilonda süper. Hedef kaç canım?Günaydın arkadaşlar hayırlı mutlu huzurlu ve bol eksili gün olsun hepimize hayırlı cumalar❤
Geçen cuma 61.3
Bugün 60.9
Fark -400 Gr
Yüzde %0.65
Çok kararlı gördüm seni canım tebriklerGünaydın Kızlar açlık ile daha çok gitti bu gün yarın regli olacağım +800 artısı geldi ama normalde 1.8 gitmişti 99.7 yi görmüştüm yine eksideyim
geçen cuma 101.5
Bu hafta 100.5
Fark -1
Eksi çok güzel canımKılo bıldırımım
Cuma 78.2
Bugun76.9
Fark 1.3
Yuzde %1.66
Günaydın canım ablacimmmGunaydinlarrrrr
Musmutlu bi gün olsun insallah
Yine süper eksiler gelmeye başlamış, insallah devamida öyle olur
Kuzum eksidesin gayet iyi. Regl öncesini iyi değerlendir daha çok gider haftaya.Bildirimim
Geçen hafta 78.8
Bugüm 78.5
Fark 0.3
Yüzde 0.38
Bu hafta regl olucam karnım çok şişti gene
Ben de 6'lari ilk gördüğümde inanılmaz mutlu olmuştum, sen 6'lara gel göbeği beraber atarızYüzden çok güzel hedefin kaçtı canm senin?
Vaaav harikasın
7leri sevdin galiba Pınarrrr
Gelsin 6larrrr süperrbi 6 ları göreyim 2 saat göbek atıcam
60 ne güzel bir kilohedefin boyun kaçtı canm?
Gayet güzel canm ama bn senden daha fazla vermeni bekliyorum nedense
Vayy vicdansız beni bırakıp nerelere gittin
Toplamda kaç kg oldu canm?
masallah canım cok guzel gıdıyorsun84le başlamıştım cnm işte 4.6 kg oldu☺
korumada senın yarın kadar olsam hatta ceyregın bıle yeter valla canım bravo supersın 41 kere masallahHayirli günleriniz olsun insallah
Gecen hafta : 54.9 kg
Bu Cuma : 54.9 kg
Fark : 0
en azından eksi yada artı olaymışım böyle sabit hoşuma gitmedi
alıntılara bakayım
uyku kesınlıkle cok onemlı ılk kızımda gece uykularımız cok guzeldı ıkıncı kızımda hala gece beslenmelerını kesemedım bundan dolayıda cok sık uyanıyor gun ıcerısınde uyuyor daha cok bu arada tebrık ederım cok guzel gıtmısgeçen cuma:66.9
bu cuma:66.0
fark: -0.9
yaklaşık 1aydır oğlum geceleri 20 dk da bir.uyanıyordu dolayısıyla ben de uyanıp onu uyutmakla upraştığım için uykılarım berbat olmuştu. ama bu akşam çok güzel uyuduk çok şükür. kilo vermede düzenli be deliksiz uykunun çok önemli olduğunu düşünüyorum o yüzden belirtmek istedim. bir de bır kaç gündür wc ye çımmıyordum bu sabah çıkınca boyle bir kilo verdim. ve çok mutlu oldum açıkçası. dün akşam yapablecek miyim olmayacak galiba derken bunu görünce olacam inş. bir de şu ara tartılma meselesi var ya pazartrsi günü o da çok mantıklıymış ya yoksa insan daha çok yer. teşekkürler herekse
Seni ilk defa sabit görüyorum Nazli, çok güzel bı yerde sabitlemişsinHayirli günleriniz olsun insallah
alıntılara bakayım
Tebrikler canımgeçen cuma:66.9
yaklaşık 1aydır oğlum geceleri 20 dk da bir.uyanıyordu dolayısıyla ben de uyanıp onu uyutmakla upraştığım için uykılarım berbat olmuştu. ama bu akşam çok güzel uyuduk çok şükür. kilo vermede düzenli be deliksiz uykunun çok önemli olduğunu düşünüyorum o yüzden belirtmek istedim. bir de bır kaç gündür wc ye çımmıyordum bu sabah çıkınca boyle bir kilo verdim. ve çok mutlu oldum açıkçası. dün akşam yapablecek miyim olmayacak galiba derken bunu görünce olacam inş. bir de şu ara tartılma meselesi var ya pazartrsi günü o da çok mantıklıymış ya yoksa insan daha çok yer. teşekkürler herekse
bundan sonra hızlı almaya baslayabilirsin cnmGünaydın kızlar
yinede ekside olman guzel ponim haftaya acisini cikarirsinBildirimim
Geçen hafta 78.8
Bugüm 78.5
Fark 0.3
Yüzde 0.38
superrrHayirli günleriniz olsun insallah
alıntılara bakayım
gayet guzel eksi cnmgeçen cuma:66.9
Süpersin canımBildirimimi de yapayım daha fazla susuz bekleyemeyecektim su içmeden tartılayım dedim
Elaaa çok iyi gidiyorsun sakın izne ayrılmaCuma 85.9
Bugün 84.2
Fark 1.7
Yüzde 1.98
Ya harika bulantılar iştahsızlıklar mı başladı yoksaKilo bildirimim
Güzel canımGünaydın arkadaşlar hayırlı mutlu huzurlu ve bol eksili gün olsun hepimize hayırlı cumalar
Geçen cuma 61.3
Bugün 60.9
Fark -400 Gr
Yüzde %0.65
Haftaya ikili rakamlar kesinGünaydın Kızlar açlık ile daha çok gitti bu gün yarın regli olacağım +800 artısı geldi ama normalde 1.8 gitmişti 99.7 yi görmüştüm yine eksideyim
geçen cuma 101.5
Bu hafta 100.5
Fark -1
Ona rağmen sonuç mükemmelKılo bıldırımım
Cuma 78.2
Bugun76.9
Fark 1.3
Yuzde %1.66
oh mis ama sana iii baaaaSuan evde mis gibi ekmek kokuyor
ağrısı olmamaktan iyidir bence bi rahatlık bi hafiflik oluyorAyy sorma aynen cnm 2 aydir oluyorm adet yani 8 ay olmadi dogm sonrasi ve lohusaligmida saymazsam 1 bucuk sene yakn adet gormedmolmamak da kotu oluncada akintisi agrisi biyandan ama rahatliyorsn ya o yuzden olmayi tercih ediyorm
cok güzel canımBildirimimi de yapayım daha fazla susuz bekleyemeyecektim su içmeden tartılayım dedim
diştende iştahı olmuyor olabilir canım rahatlatıcı şeyler verebilirsin yoğurt gibiGunaydınlar erkenden uyandık bugunde sabah sabha delirtti beni cocuk pesimde geziyor mem mem diye emzirdm hala ayni hadi dedm corbasni yapiym yaptm icirdm 3 kasik sonrasi istemiyor smdi tekrardn uyutmaya calisiyorm ne istiyor bilmiyorm hep mizmiz huysuzheleki sabahlarmiz bu ara uykusunu tam almadanmi uyaniyor diyorm uyutuyorm en fazla 15 20 dk uyuyp uyaniyor
canım bence güzel gidiyorsun, izine ayrılmamanı tavsiye ediyorum bu stres le yiyebilirsin çünküGunaydinnn ara ara takip ediyorum ama yetişemiyorum. 2 çocuğum vardi 3 oldu gibi. Gorumcemin yemeğini falan ben yediriyorum. Dualarla elini tuta tuta uyutuyorum. Zor birdurum. Kayinvalidem geldi bugün biraz daha rahatliyacagimi düşünüyorum.Handandandan canim bu hafta da eğer çok katilamazsam haftaya izin alayim istiyorum. Ama mümkün olduğunca katilmak istiyorum kafam dağılıyor destek oluyorsunuz. Diyetimi birakmak istemiyorum. Allah razi olsun dualariniz icin. Birazdan tartilip yazacağım. 2 gündür 2 saat uyuyorum sadece biraz şiş olabilir mi bilmiyorum. Umarim iyi bir ekso gelir.
ne kadar güzel yüreğin var Allah kalbine göre versin inş canımKesinlikle çok haklisin. Çok şükür eşim bana destek ve onlarin nankör olduğunu biliyor. Daha önce zaten bi tartışma yaşandı eşim benim iyi niyetli olduğumu biliyor. Ve onlarin bana nankörluk yaptığını anladi. Aksine daha çok üstüme düşüyor. Ama ben hiç kimse için yapmiyorum yapmakta istemiyorum. Ben sadece Allah için yapmak istiyorum. Saf temiz ve yetim bir insan ve diğerleri benim kadar bilinçli değil benim le konuşuyor ben ikna edebiliyorum biraz rahatlatiyorum. Allah a çok şükür. Insanlar bir ömür özel çocuklarıyla geciriyorlar ne kadar zor. Bizim durum en azından 1 ay 2 ay. Evet çok giremiyorum ama birakmak istemiyorum. Bu haftaki yüzdem iyi inşallah izne çıkmam. Katilim yapacağım. Bu hafta eşimle yalnizdik ve ilaçlar yeni başlandı yavaş yavaş etki edecektir.
süpersinCuma 85.9
Bugün 84.2
Fark 1.7
Yüzde 1.98
gayet iyi canımBildirimimide yapaym:
Fark - 300gr
maşallah canımKilo bildirimim
uykuyu alamamak çok berbat bişey Allah yardımcın olsunGunaydın kızlar bugun gec kalkarım insallah derken ufaklık 7 bucukta uyandı gecede sureklı uyanıktık bu saate kadar koltukta uyumaya calıstım lakın uyutmadı alamıyorum uykumu bu aralar ben ya
olsun canım Buda güzel yaklaştın 5 lereGünaydın arkadaşlar hayırlı mutlu huzurlu ve bol eksili gün olsun hepimize hayırlı cumalar❤
Geçen cuma 61.3
Bugün 60.9
Fark -400 Gr
Yüzde %0.65
gayet iyi canımGünaydın Kızlar açlık ile daha çok gitti bu gün yarın regli olacağım +800 artısı geldi ama normalde 1.8 gitmişti 99.7 yi görmüştüm yine eksideyim
geçen cuma 101.5
Bu hafta 100.5
Fark -1
maşallah çalmadan böyle gittiyseKılo bıldırımım
Cuma 78.2
Bugun76.9
Fark 1.3
Yuzde %1.66
gayet iyi gidiyorsun canımGünaydın kızlar
En azından eksi canım bence gayet iyi ilerliyorsunBildirimim
Geçen hafta 78.8
Bugüm 78.5
Fark 0.3
Yüzde 0.38
Üzgünüm canım kaybettinU UcanSupurge sevgılı rakıbem neredesınız tartıldıınız mı kazandım mı kaybettım mı merak ıcerısındeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?