Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende şimdi soracaktım "sizin kocalarınızda böyle mi" diye
Ne yazdığıma bakmıyor ama laf sokup duruyor,
"Merak etme, seni aldatmıyorum" dedim

benim ki bir de diyor yazıp duruyorsun hani zayıflıyor musun v.s. kızlardan çok zayıflayan var dediğim de ne biliyorsun doğru dediklerini falan diyor adamın her şeyi şüpheci bakış açılı :)

Tugceyi eklemeden kac oluyoduki
2 haftadir masallahinizvar

Senide ayrica tebrik ederim cnm super gitmis

benim ki bir de diyor yazıp duruyorsun hani zayıflıyor musun v.s. kızlardan çok zayıflayan var dediğim de ne biliyorsun doğru dediklerini falan diyor adamın her şeyi şüpheci bakış açılı :)
Canım niye yalan söylesinler ki deseydin ne çıkarları olacak herkes kendine söyler yalanı öyle bişey olsa deseydin

Eşinin şüpheciliği mesleğinden kaynaklı birazda
Allah yardımcın olsun

Ekmek yerine bulgur pilavı ye canım
Yanına yoğurt yada salata da eklersen güzel olur

Canım niye yalan söylesinler ki deseydin ne çıkarları olacak herkes kendine söyler yalanı öyle bişey olsa deseydin
aa gülüm adamın huyu öyle akşam bunlara yaptığım yemeği yemeyip salata v.s. yersem niye yemiyorsun içine bir şey mi kattın diye soran biri hem de her defasın da:))))))))))))

İnşallah canım hamile kaldığım kilo idi bu 20 kilo alınca 75:))inşalllah hepimiz hedef kilomuza ulaşacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…