Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kahvaltıyı beraber hazırladık oğlum ilk defa salatalık doğradı babası da yumurtamızı pişirdi :))

Geçmiş olsun canım.
Zor olur parmak kesiği
Bende hızlı hareket ettiğim için çok doğrarım parmaklarımı
Ekside olmanda çok güzel
senin eksin yanın da benimkinin esamesi okunmaz maşallah yüzde 3 o kadar sabırla bildik yemeden içmeden yaptığının mahsulü helal kız sana maşallah

geçmiş olsun diyenlere teşekkürler geçer gider parmaktan minnacık deri eksildi o kadarcık
güzel eksiler gördüm herkese maşallah tebrikler kızlar en çürük elma benim sanırım :)

24 nisan hedefim 87 rakamı görmekti ucundan bucağından fark etmez ama görmem lazım beni tutmayın (sanki tutan var da) ben zayıflıyorummmm

9 gün var aralarında ayrı ayrı mı yoksa aynı gün 2 pastayla mı kutlasam karar veremedim
Benim kızların ikisinin doğum günü aynı
Benle kavga ediyorlar neden aynı gün kutluyoruz.
Tek pasta almak için mi aynı gün doğurdun diye

anlaşıldı bildirim gelmiyor senden mefkuşum , diğer cuma gelecek mi peki
bu arada ben ramazanı cuma gece sahur cumartesi oruç sanıyordum meğer perşembe sahur cuma ramazanın 1 miş , sen ramazan da erir gidersin canoom

Benim kızların ikisinin doğum günü aynı
Benle kavga ediyorlar neden aynı gün kutluyoruz.
Tek pasta almak için mi aynı gün doğurdun diye
evet de gitsin :))
benim oğlan hep ben ekmek alıyorum uff puff ederdi eskiden ben de seni ekmek al diye doğurdum çocuğum derdim

Resmini atar mısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…