Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

o yüzden diyorum ya yaşımı da seviyiimmm :))
şükür sen erken farkındalığı yakalamışsın ben 35 den sonra annem 60 ından sonraydı buna şükürdiyoruz :)
bu zaman için 27-28 yaş evlilik için ideal tabi ki bir kadının çocuk büyütmesi için önce kendinin büyümüş olması lazım ki anneliği de çocuk büyütmesi de iyi geçsin

o yüzden diyorum ya yaşımı da seviyiimmm :))
şükür sen erken farkındalığı
biz de torun olduktan sonra elinkini niye sevelim zaten

Eczaneye alerji hapimi almaya gitmistim
Bi çıktım arabanin debriyaji olmuyor eşimi aradim
Durduk yere bi sürü masraf cikti tamda sirasinda
iyi ki yoldayken arabayı kullanırken sorun çıkmamış mefkuşum allah korusun tehlikeli olurdu gülüm durduğu yerde olmasına şükür diyelim biz yine , hiç masraf çıkmasa bozulmasaydı ama iyi tarafını da görmek lazım

Çocuklar benim dünyam
O kadar çok seviyorum ki onlarla ilgilenmeyi
Gece ağlayıp kalkan bebeğimi bile önce sevip öpüp koklayıp sonra isteğini yapıyorum.
Ayyyy ne güzel bi annesin sen yaa
Ben de gece uyandıklarında bir an önce yatağıma geri gidebilmek için hızlı hızlı ne istiyorlarsa yapıyorum

Canımın içiii
Üzüldüm senin için aynı şeyleri ben de yaşadım hala da kısmen yaşarım ne zaman neye kızacağı belli olmaz ama sen o kadar temiz kalplisin o kadar sevgi dolusun ki eminim eşin binlerce kez pişman olur yaptıklarına seni üzdüğü günlere hatta bence olmuştur bile

ama benim 1 hatam varsa onu çok iyi hatırlıyor :)
Aaaaa niye acaba
Erkeklerin topu aynı yaa

İnşallah Rabbim gönlüne göre geçirsin karantinayı canım

Maşallah allahım sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin yavruşa

Ablacım valla ben de düşünmüyor değilim bağlatmayı da etrafımdakiler izin vermiyor daha gençsin deyip

Eczaneye alerji hapimi almaya gitmistim
Bi çıktım arabanin debriyaji olmuyor eşimi aradim
Durduk yere bi sürü masraf cikti tamda sirasinda
Geçmiş olsun ablam ya

Ben bugun bu adamı bogazlamazsam daha bogazlamam
Ne oldu tatlım ne yaptı ki

Bizimkilere mercimekli bulgur pilavı yapıyorum ama ben yemeyeceğim.
Canım yoğurt çekiyor, içine herhangi bir sebzeyi doğrayıp yerim artık..
Birde canım öyle bir turşu suyu çekiyor ki; içsem haftaya liste darmadağın olur, sondan birinci oluruz Alimallah

Neden ki canım turşu suyunun ne zararı var

Kızlar sizce hangi rengi daha şık duruyor

Hepsi güzel duruyor canım
Aynı ürün ise beğendiğin rengi al bence.
Ben en çok açık kum rengi olan ile siyah olanı beğendim

Canım kesinlikle metal kulplu al yanınca gerçekten çok çirkin görünüyor ben çok pişmanım açıkçası metal kulplu almadığım için ortadaki (ikinci) linkteki kahverengi gibi olanı beğendim ben

Poni Bon

Dünkü menünden sonra bugünü sıvı günü olarak geçirirsen güzel olur bence
Aksi takdirde bu hafta artı geleceğini düşünüyorum canım
Yok canm eksi gelirim inşaallah. Bugün yedimde salı su orucuna başlamayı düşünüyorm stres yapmak istemiyorum

Yok canm eksi gelirim inşaallah. Bugün yedimde salı su orucuna başlamayı düşünüyorm stres yapmak istemiyorum
Su orucu sonrasında sıkıntı yaşayabilirsin
Tavsiye etmem
Dünkü menüden sonra bugün sıvı ile geçirseydin dünkü kaçamaklarının etkisi yerleşmezdi.
Salıdan sonra 3 gün yaparsan Cuma günü yine çok fazla yersin, gözü dönüyor insanın sonrasında
Bence öyle yapma.
Pazartesi ve Perşembe normal oruç tutup iftarı herhangi bir sebze ile yapacağın cacık ile geçiştirebilirsin.

Abla ya ben de ciddi bir hastalık ve depresyon geçirdim doğum sonrası ikinci çocuğu istiyorum ama psikolojik olarak kaldıramamaktan çok korkuyorum ama ücretsiz izine ayrılırsam daha iyi olabileceğimi düşünüyorum
Ay geçen yaz bikaç günlüğüne gittik Vana çok beğendim ben Muradiye çok güzeldi
Kızlar dün Nisan yağmuru ile yoğurt mayaladım
Denemek isterseniz Nisan yağmurunu yoğurt mayası gibi kullanacaksınız
6-7 saatte mayalanıyor
Tek dezavantajı biraz daha uzun sürüyor mayalanma süreci
İlk defa duyuyorum tutuyor mu hakikaten ?
Hatay memleketim, 25 yıldır bu şehirdeyim ama gezmediğim ve görmediğim yerleri var.
Van da gidip görmeyi istediğim yerlerden.
Benim adam anasına gitmekten fırsat bulursa gideceğiz İnşaallah
Kesinlikle gitmelisiniz biz çok kalamadık göl kıyısında Van kahvaltısı sonra Akdamar adası yapmalısınız
Ben bugun bu adamı bogazlamazsam daha bogazlamam
Ne oldu kuzu ?
Çok severim turşuyu yaptığım turşular bitti malesef benim de
Kızlar Kuasar dan haber alan var mı
Nasıl diye merak ediyorum
Yok canım girmiyor artık kulübe galiba inşallah iyidir
U UcanSupurge
Tarçınlı kahveyi bugün denedim canım
Kahve tadını kapatıyor ama yinede hoşuma gitti
Aynen ben de alıştım artık iştahımı uzun süre kapatıyor en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…