Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haziran sonu mu bu bayram koye gıdemıcez desene cok uzuldum

gece uykuda verildiği için diş çürümeseine sebep oluyormuş diye okumuştum.
Yok öyle birşey canım.
Bebeğin dişleri çürüse ne olur ki, zaten dökecek..
Vitaminini alması daha önemli.
Dişleri çürüsün istemiyorsan her beslenmeden sonra su içir, biraz büyüyünce su ile gargara yapmayı öğret canım

Ben de kendime şaşirdim
abla sen kendine niye sasiriyorsun istedigin zaman guzel kilolar verip kendini tutabiliyorsun
Sarkma olur diye korkuyorum.
Gerdanlık denen yerde hafif çizgiler farkettim.
Eşime sordum "hiç farkı yok" diyor ama benim kafaya takıldı
surekli spor yapiyorsun canim sende sarkma olacagini sanmiyorum
Eczaneye alerji hapimi almaya gitmistim
Bi çıktım arabanin debriyaji olmuyor eşimi aradim
Durduk yere bi sürü masraf cikti tamda sirasinda
arabalar hep fazladan masraf cikartir zaten. Ama onlarsiz da olmuyor.
İns biraz indirimli yaparlar abla
yinede beraber yapmaniz guzel canim isler daha cabuk bitmistir en azindan.
Benimkide bugun beni tras et dedi suydu buydu derken firsat olmadi .
Bu işin de bir sırrı var tabi canım
Ne kadar ekmek o kadar köfte
sirrin ne bizede anlat sana canim tiyolarrrr ver birazcik
Bu hafta kimler aclık orucu yada su orucu yapıyor
Ben aclij degil ama su orucu yapacagim canim. Sen hangisini yapacaksin

TemelinSafinazi sevgili rakibim nasılsın neler yapıyorsun
Bende durumlar pek iç açıcı değil çok bunaldım sıkıldım evde dolabı açıyorum abur cubur offf Allah'ım sabır ver o kadar diyorum şunu kaldır dolaptan diye kardeşime inatla koyuyor

Bende durumlar pek iç açıcı değil çok bunaldım sıkıldım evde dolabı açıyorum abur cubur offf Allah'ım sabır ver o kadar diyorum şunu kaldır dolaptan diye kardeşime inatla koyuyor
Zeynepcim hedefini sürekli aklına getir.
55 kilo olduğundaki görüntünü hep hayal et.
O zaman abur cuburlar cazip gelmeyecek inan.
Tabi birde takıma karşı sorumluluğun var.
Listedesin çünkü
Geçen hafta %1 in altında kilo verdiğin için bu hafta senden beklentimiz büyük biliyorsun

kızların dediği gibi kuzucuk acıkıyor büyük ihtimal, sütü gün de yarım litre ve fazlası vermezsen kansızlık yapmaz gülüm ama endişeleniyorsan gündüzleri biraz pekmezle sade su yada pekmez portakal suyunu karıştır ver biberonla içsin bu kadarcık işte :))
gelelim sanaaaaa
biraz hamur işi yedin diye hop diye kilo almazsın, gel bunun matematiğini yapalım (en az 3-4 kere daha yazmıştım eskiden)
1 kilo 7 bin kalori değil mi,
sen diyelim ki 4 bin kalori edecek kadar yedin (hunharca yedin demek bu)
normal de 1500-2000 kalori arası alarak zayıflıyorsun diyelim ,
bir insan tüm gün hiç hareket etmeden (totoşunu devirip yatsa bile) beden kendi ihtiyacı çalışması için 2 bin kaloriyi zaten yakıyor misal 4 bin kalori dedik ya yarısını beden kullandı bile ama sen tüm gün yattın mı 14 aylık bebeyle yoookk nerde öyle bir şans değil mi hareket halindeydin oradan da gitti mi 1000-1500 kalori yani işin özeti ya sabit kaldın yada wc ye gitmediğin için en fazla 100 gram fazla var , onu da sabaha kadar senin sıpa uyutmadığı için kalk yat yakarsın
bu kadar moralini bozma yarın ki kontrol tartısı durumuna bakar ona göre biraz daha lifli sebze ağırlıklı beslenirsin cumaya güzel eksi gelir bu kadar moral bozulur mu canooommm

Kımse lıste pylşmamışmı bn mi göremiyorum anlamadım
ne listesi gülüm yoksa menü mü demek istedin menü ise eğer onu başka sayfa da paylaşıyorlar sayfanın başın da cuma zayıflama gurubu 9. takım yazan yerin altın da küçük bir etiket var 9. gurubun menü ve spor sayfası diye oraya tıkla :)

ayy Allah razı olsun senden moralim yükseldiayhh hadi bakalım yarın kaç çıkcam. matrmatik hesabına da bayıldım

ayy Allah razı olsun senden moralim yükseldiayhh hadi bakalım yarın kaç çıkcam. matrmatik hesabına da bayıldım
allah senden de razı olsun gülüm :))
bazen düz mantıkla hesap yapmak gerekiyor diyet psikolojisi insanı deli gibi etkiliyor bir kaç lokma fazla yemek yada ekmek yemenin suçluluk psikolojisinden, kilo alınacak zannediliyor neye inanırsan bedenin onu yapar o yüzden basit hesap yapıp kendimize gelmemiz gerekebiliyor işte gülümm

Zaten ordan bahsediyorum bir tane menü vardı

evet bir de insan az kaçırınca diyeti bozmaya kawar veriyor ve bırakıyor. boyle düşününce diyete de devam ediyorsun..yoksa ben hep bu düşünceden yani mükemmeleyitçi olmaya çalışınca hep diyeti bozuyorum

ben diyet yapmıyorum zaten gülüm lafı bile beni strese sokuyor mutsuz oluyoruz az biraz cinsimdir övünmesi ayıp :))
o yüzden free üyeyim 2 senedir
mesela kız kardeşim de denetlenmek yol gösterilsin ister diyetisyene gidip listesine uyarsa kilo veriyor aslın da ne yapması gerektiğini gayet iyi biliyor ama onu bir denetleyen öven yada uyaran birine ihtiyaç duyuyor diyetisyeni bırakınca geri kilo alıyor sürekli yönetilmeye ihtiyacı var düzen disiplin iyi geliyor ona
yani herkesin motivasyonu farklı kimi kuralları sever çatır çatır zayıflar ,kimi de daha rahattır sıkıntıya gelemez minnak minnak zayıflar (benim gibi) :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…