Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaranamiyosan yapma o zaman :) niye kendini boşa yoruyon
yapmayınca da ayrı bir arza abla
valla oturdum şimdi kahvemi keyfi yapacam işler tamam bi makina çamaşır ascam
iyi sabırlısın canım

Güzel olacağa benziyo abla
mecbur canım
bizim hafta sonları hep aynı kuzum illa bir tatsızlık cıkarır sımdı 1 aydır evde baya iyi gidiyorduk dun patlak verdı
erkeklerin kokune kibrit suyu
Dün bende yapamadım ama bugün sabah yaptım.
Mutfağa girişmesek bir tur daha yürüyecektim dünün yerine ama kaldı artık yürüyemem
bir posta yaptım bende ikinciyi gozum yemiyor
12 Haziran canım
15 gun var aralarında
Benim magnezyum sülfat kalmadığı için bu hafta açlık yapamayacağım
hadi ya bende aclık gıbı degıl de su orucu yapayım dıyorum
iyi uğraştırmış gülüm seni , evde canı sıkılan koca ne yapacağını eşinden ne isteyeceğini bilemezmiş denilen koca tam işte senin ki
aynen abla ıs bulamadıkça bana sarıyor
Senin gununde baya yorucu gecmis. Adamlar da sklıyor bahane yok ama seni rahat birakp kendi hallets isini iyi olrmus tabi
hıc bir is yaptırmasa bile yanında durmamı ıster oyle bir cins

Hayırlı akşamlar.. bu haftasonu dikkat etmeye çalışsam da maalesef tam diyet olamadı maalesef.. hamur işi tükettim maalesef. yarın eksi çıkamıcam hatta korkarım artı çıkacağım. cumadan beri wc ye çıkamıyorum. gecelerim çok uykusuz benim çocuk 20 dk da bir uyanıyor sebebini bulamadım. acaba burnu mu tıkanıyır diye tuzlu su da püskürttüm ama yine uykusuz geceler. diş de olduğunu sanmıuorum. moralim bozuk baya

senden kopya çektim mefkuşum fırına birer patates kabak küçük patlıcan azıcıkta çiğden karnabahar attım , azıcıkta eti incecik kıyıp döner gibi yapıyorum pilavla bizimkilere yesin ben sebzenin tadına bakarım dünden yeşil mercimeği haşlayıp içine soğanla kavrulmuş ıspanakla(gözleme için yapmıştım parmağı kesince hamur yoğurup açamadım kaldı zayi olmasın dedim ) erik ekşisi katıp pişirdiğim yemeğim var biraz onu yerim
arada değişiklik için güzel kahveyi çifte kavrulmuş şekersiz içmeye benim gibi alışıklar için sürekli pek olmuyor , o sade tadı istiyor insan :)

Yemekle hamur işiyle uğraşmayı seviyorum hatta tek sevdiğim ev işi belli olduğu üzere
bende hamur işlerini çok severim hem yemesini hem yapmasını hamur işi ve sarma yedim kaçamak oldu dimi
Kilo vermeye çalışırken evet olmamış canım hamur işi, wc için kayısı belki işine yaraya bilir canım.. uyanınca huzursuzlukmu yapıyor ?

yatmadan önce yemek bildiğin mideye kıvran ağrı çek demek
kendi canına yazık gülüm dikkat etmesi lazım
akşam salatada ki yeşil soğan
salçalı yemekle yoğurt
fazla yağlı baharatlı yemekler
turşu
kabuklu domates, Trabzon hurmasının kabuğu
en çok bunlar ağrıtır midesini
akşamları az dikkat edip sabah aç karnına balı yese bir süre kendi de farkına varacak

evet uyandırayım gece de olsa oyun oynasın diyorum ama uyanmak da istemiyor uyumak istiyor ısrarla. uyutmak zor olmuyor aslında ama hemen uyanıyor anlamadım gerçekten. ama sinirlerim bozuldu gerçekten. şimdi akşam olıyor ya ben gerilmrye başlıyorum. en az 20 gündür böyle. 14 aylık

Belliki uykuda problem yok birşey rahatsız ediyor yavruyu, diş olur, açlık olur, göğsünde uyumak isteyebilir hiç denedin mi öyle? Bende çok işe yarıyordu

Belliki uykuda problem yok birşey rahatsız ediyor yavruyu, diş olur, açlık olur, göğsünde uyumak isteyebilir hiç denedin mi öyle? Bende çok işe yarıyordu
evet göğsümde uyumak istiyor ama o şekilde de ben çok rahatsız oluyorum. aslında aklıma açlık da geliyor açlık olabilir mi gerçekten. gündüz çok iyi yiyor ama akşam daha hafif geçirtiyorum yemeği. acaba biberonla süt versem mi. ben emzirmeyi bırakana kadar süt vermeyim diyordum nasılsa anne sütü alıyor diye. acaba gece başlasam mı. sen veriyor musun. verirsek ne sütü vermek lazım acaba keçi sütü daha iyi diye duydum ama . ne yapcamı da çok bilmiyorum açıkçası. bir açlık durumunu denemedim süt vermeyi denesem mi acaba? bir de sadece süt mü? sütlü bal mı versem

Ben normal süt veriyordum canım keçi sütü falan hiç vermedim, zaten kendiliğindende bıraktılar özellikle küçük kızım şimdi 2,5 yaşında .
Bi dene istersen canım çünkü daha kücük akşam hafifte yediriyorsan büyük bi ihtimal acıkıyordur.

Emekliliğe sayılmıyor ama memuriyete sayılıyor sanırım, net hatırlamıyorum canım
aklımda bulunsun canım teşekkür ederim
Ay dün benimki de bi ara ortalıktan kayboldu beni çağırdı gittim banyoda paspası kaldırmış boynuna da bi havlu atmış sözde etrafa dökülmesin diye saçının ön tarafını kesmiş arkayı yarım yamalak yapabilmiş arka tarafı düzeltmemi istedi derin bir nefes aldım saçına değil boynuna vuracaktım makineyi banyo saç lavabo saç üst baş saç lavaboyu temizledi banyoyu da ben ay çok gerildim iyi ki berber var dedim dayanamazmışım kıla tüye
Okullar başlamadan işleri bitirmek lazım canım
İlk defa okulların açılacağına inanırken görüyorum seni

tamam süt vermeyi deneyeyim bu akşam. şu ana kadar vermeme sebebim de diş çürümesine yol açıyor diye vermedim açıkçası

Sütü şimdiden vermezsen sonradan içmeyebilir canım

tamam süt vermeyi deneyeyim bu akşam. şu ana kadar vermeme sebebim de diş çürümesine yol açıyor diye vermedim açıkçası
Sütün diş çürümesine neden olduğunu hiç duymadım canım.
Demir ilacı diş çürüğüne neden olabilir ama

İlk defa okulların açılacağına inanırken görüyorum seni
Aslında inanmıyorum
İl dışı yasağı kalkıpta adam kaçıp gitmeden işleri bitirmeliyiz diye düşünüyorum.
Bugün Bilim Kurulundan Ateş Kara açıklama yaptı "herkes kurallara uyarsa Haziran ortası biraz nefes alabiliriz" diye...
Daha evdeyiz yani

ara ara gündüz bazen irmikli süt falan yapıyorum sadece tek başına hiç süt vermedim. çok olumsuz yqzılar okuyunca vermedim. kansızlık falan yapıyormuş vs.
Yemek yemez sadece süt ile beslenirse kansızlık yapar.
Sabah akşam günde 2 defa vereceğin süt kansızlık yapmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…