- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.041
yapmayınca da ayrı bir arza ablaYaranamiyosan yapma o zaman :) niye kendini boşa yoruyon
mecbur canımvalla oturdum şimdi kahvemi keyfi yapacamişler tamam bi makina çamaşır ascam
iyi sabırlısın canım
Güzel olacağa benziyo abla
bizim hafta sonları hep aynı kuzum illa bir tatsızlık cıkarır sımdı 1 aydır evde baya iyi gidiyorduk dun patlak verdıBakalım kuzum bugün 11.45e kadar tutabildim ayakta bakalım akşam kaça kadar dayanacak
Böyle böyle alıştıracağım inşallah
Tünaydın ablacım
Erkeklere evde durmak cidden yaramıyor yaa
Hepsi aynı vaziyette kuzum aıkma canını, geçici bi süreç olduğunu düşün sakinleştirir kendini yoksa huni taktırır bu herifler insana
Kuzum kaç yıldır kullanıyorsun çizilme vs var mi bi de deterjan kokusu oluyor mu
Bir de yapışmazlığı nasıl
Bunlar genel şikayetler de karacadan kullanan birinden de duymak istedim
Bugün ilk denememi yapacağım ablacım bakalım ne kadar ayakta tutabileceğim
ayy inşallah canım yaa perişan vaziyetteyim 1 haftadır iyice sapıttı
Vallahi de billahi de tillahi de kötü değil yaa ben çok seviyorum hatta sevmesem tövbe içemezdim yoksa
erkeklerin kokune kibrit suyuBenimki de aynı, geçen gün saçımı tıraş et dedi, sonra beğenmedi.
Bir daha ki sefere de yapmamak için epey direndim ama ısrarlarına dayanamayıp yine yaptım.
Bugün de balkon da çay keyfi yapıyordum ki "hep kendine çalışıyorsun, gel mutfaktaki eşyaların yerini değiştirelim" dedi, yarına kalsın dedim ama kabul etmedi.
Neyse mutfağı ve cam balkonu yıkayıp eşyaların yerini değiştirip işleri hallettik...
"Yarında salon var sırada" dedi
bir posta yaptım bende ikinciyi gozum yemiyorDün bende yapamadım ama bugün sabah yaptım.
Mutfağa girişmesek bir tur daha yürüyecektim dünün yerine ama kaldı artık yürüyemem
15 gun var aralarında12 Haziran canım
hadi ya bende aclık gıbı degıl de su orucu yapayım dıyorumBenim magnezyum sülfat kalmadığı için bu hafta açlık yapamayacağım
aynen abla ıs bulamadıkça bana sarıyoriyi uğraştırmış gülüm seni , evde canı sıkılan koca ne yapacağını eşinden ne isteyeceğini bilemezmiş denilen koca tam işte senin ki
hıc bir is yaptırmasa bile yanında durmamı ıster oyle bir cinsSenin gununde baya yorucu gecmis. Adamlar da sklıyor bahane yok ama seni rahat birakp kendi hallets isini iyi olrmus tabi
yüzde 70-80 bitter olursa 1kare hiç tadını vermez 2-3 kare eklemek gerekir sen dener tutturursun güzel tadını zaten :)Çok keyifle içmiyorum şu anda ama bitter ekleyince daha güzel olacağını düşünüyorum.
şifa olsun o zaman yiyene gülüm ellerine sağlıkYemekle hamur işiyle uğraşmayı seviyorum hatta tek sevdiğim ev işi belli olduğu üzere
senden kopya çektim mefkuşum fırına birer patates kabak küçük patlıcan azıcıkta çiğden karnabahar attım , azıcıkta eti incecik kıyıp döner gibi yapıyorum pilavla bizimkilere yesin ben sebzenin tadına bakarım dünden yeşil mercimeği haşlayıp içine soğanla kavrulmuş ıspanakla(gözleme için yapmıştım parmağı kesince hamur yoğurup açamadım kaldı zayi olmasın dedim ) erik ekşisi katıp pişirdiğim yemeğim var biraz onu yerimtuzlu yagli olsa daha guzel olurdu :))
bence de sen müdahil olma cnm
Basinda annesi abisi var
biraz yantarafta kv gile ugradik
Camasir asicam simdi
Eve kofte patates yaparim belki ben sebze yiyecem :)
evde iş yapan erkeklere cok ozeniyorum
yok cnm firin kagidina koydum
Tuzlu yagli daha guzel olur tabi ustune sarimsakli yogurt
Benimki biraz saman gibiydi :)
sagolasin tatlim
Senin menüde ne var
tereyagli hic denemedim agir gelir gibi geliyor
Hc yaginda fazla tat degisikligi olmuyor aslinda sadece aciligi yumusuyor
Bence tabi :))
bende hamur işlerini çok severim hem yemesini hem yapmasınıYemekle hamur işiyle uğraşmayı seviyorum hatta tek sevdiğim ev işi belli olduğu üzere
Kilo vermeye çalışırken evet olmamış canım hamur işi, wc için kayısı belki işine yaraya bilir canım.. uyanınca huzursuzlukmu yapıyor ?Hayırlı akşamlar.. bu haftasonu dikkat etmeye çalışsam da maalesef tam diyet olamadı maalesef.. hamur işi tükettim maalesef. yarın eksi çıkamıcam hatta korkarım artı çıkacağım. cumadan beri wc ye çıkamıyorum. gecelerim çok uykusuz benim çocuk 20 dk da bir uyanıyor sebebini bulamadım. acaba burnu mu tıkanıyır diye tuzlu su da püskürttüm ama yine uykusuz geceler. diş de olduğunu sanmıuorum. moralim bozuk baya
yatmadan önce yemek bildiğin mideye kıvran ağrı çek demeklistde olman isi degisdiriyor tabi niran da hakli yani
Masallah kız cok iyi tutturdun bu sefer hedefe ulasicaksin inşallah. Herzaman tek ogun zor bencede ben az az sık sık beslendigm icin
 1 depo enerji lazimbana onun icin
Haklisin cnm ama bugnde olmadi pek bikere motivasyonm dusunce cok zor toparliyorm ya
2ci olurs tabi kaptanim
Ne is yapiyor cnm o da zor ya Allah kolaylik versin
Aslinda dikkat etse belki gecicek abla benmki en buyuk hatayi yapiyor gece uyumadan bisiler yiyor kackez dedm doktorlar bile diyorlar en az 2 saat once kesin diye su bile iyi gelmiyormus. Bi deniyor 1 hafta yemiyor yinede agriyor diyp gene yiyor
Aslinda seviyeleri yapmasni cok istemistm oda tamam demisti ama sonra kaldi uzerine olmayinca ikimizde
Sagol cnm
Senin gununde baya yorucu gecmis. Adamlar da sklıyor bahane yok ama seni rahat birakp kendi hallets isini iyi olrmus tabi
Ben simdiden baya heycanlandm nasil bir sonuc gelicek acaba.
Aslinda cok dikkat ediyordm gecen hafta dahil e sonra adet olunca duzen bozldu odemdir dedim inmedi biturlu tarti sonrada bozdm iste yedm 2gundursurekli tartilmak cok motivemi bozuyor aslinda tartiyi kaldirsammi acaba ya
Kız benmki bazen 3 uyku yapiyor gunduz ama kisa kisa genelde 2 aslinda ama seninki nezmn uyaniyor sbah. Sabah erken kalkarsa dayanamiyorz 1 saat sonrasi illa uyucak
Benm Adammi degisik sizinkilermi ya hic iş yapmak istemiyor surekli yatsa uzansa. Bide iyice skldm bunaldm pof napsam diyor ama icraat yok hatta ben sunu yaplm bunu degisdirelm desem sonra yaplm bosver vs. der. Bugun camlari silelim 2 dkda beraber dedm 2 gun sonra yaplm o gucu goremiyodm kendimde dedi sanki napiyor da 2 haftadir evde yatiyor
evet uyandırayım gece de olsa oyun oynasın diyorum ama uyanmak da istemiyor uyumak istiyor ısrarla. uyutmak zor olmuyor aslında ama hemen uyanıyor anlamadım gerçekten. ama sinirlerim bozuldu gerçekten. şimdi akşam olıyor ya ben gerilmrye başlıyorum. en az 20 gündür böyle. 14 aylıkbende hamur işlerini çok severim hem yemesini hem yapmasınıhamur işi ve sarma yedim kaçamak oldu dimi
Kilo vermeye çalışırken evet olmamış canım hamur işi, wc için kayısı belki işine yaraya bilir canım.. uyanınca huzursuzlukmu yapıyor ?
Belliki uykuda problem yok birşey rahatsız ediyor yavruyu, diş olur, açlık olur, göğsünde uyumak isteyebilir hiç denedin mi öyle? Bende çok işe yarıyorduevet uyandırayım gece de olsa oyun oynasın diyorum ama uyanmak da istemiyor uyumak istiyor ısrarla. uyutmak zor olmuyor aslında ama hemen uyanıyor anlamadım gerçekten. ama sinirlerim bozuldu gerçekten. şimdi akşam olıyor ya ben gerilmrye başlıyorum. en az 20 gündür böyle. 14 aylık
evet göğsümde uyumak istiyor ama o şekilde de ben çok rahatsız oluyorum. aslında aklıma açlık da geliyor açlık olabilir mi gerçekten. gündüz çok iyi yiyor ama akşam daha hafif geçirtiyorum yemeği. acaba biberonla süt versem mi. ben emzirmeyi bırakana kadar süt vermeyim diyordum nasılsa anne sütü alıyor diye. acaba gece başlasam mı. sen veriyor musun. verirsek ne sütü vermek lazım acaba keçi sütü daha iyi diye duydum ama . ne yapcamı da çok bilmiyorum açıkçası. bir açlık durumunu denemedim süt vermeyi denesem mi acaba? bir de sadece süt mü? sütlü bal mı versemBelliki uykuda problem yok birşey rahatsız ediyor yavruyu, diş olur, açlık olur, göğsünde uyumak isteyebilir hiç denedin mi öyle? Bende çok işe yarıyordu
Ben normal süt veriyordum canım keçi sütü falan hiç vermedim, zaten kendiliğindende bıraktılar özellikle küçük kızım şimdi 2,5 yaşında .evet göğsümde uyumak istiyor ama o şekilde de ben çok rahatsız oluyorum. aslında aklıma açlık da geliyor açlık olabilir mi gerçekten. gündüz çok iyi yiyor ama akşam daha hafif geçirtiyorum yemeği. acaba biberonla süt versem mi. ben emzirmeyi bırakana kadar süt vermeyim diyordum nasılsa anne sütü alıyor diye. acaba gece başlasam mı. sen veriyor musun. verirsek ne sütü vermek lazım acaba keçi sütü daha iyi diye duydum ama . ne yapcamı da çok bilmiyorum açıkçası. bir açlık durumunu denemedim süt vermeyi denesem mi acaba? bir de sadece süt mü? sütlü bal mı versem
aklımda bulunsun canım teşekkür ederimEmekliliğe sayılmıyor ama memuriyete sayılıyor sanırım, net hatırlamıyorum canım
Ay dün benimki de bi ara ortalıktan kayboldu beni çağırdı gittim banyoda paspası kaldırmış boynuna da bi havlu atmış sözde etrafa dökülmesin diye saçının ön tarafını kesmiş arkayı yarım yamalak yapabilmiş arka tarafı düzeltmemi istedi derin bir nefes aldım saçına değil boynuna vuracaktım makineyiAman valla dun nasıl bitti bılemedım bir haftadır hafta sonu beni tras edermısın deyip duruyordu kahvaltıdan sonra sac kesimine basladik sanki kırk yıllık beraberim fıtık etti beni seytan dedı vur sıfıra ver eline makınası 2 saat onun sacıyla ugrasti sonrası banyoda kıl tut temizlemekle gectı ondan sonra balkonu boyucam diye tutturdu birde onla ugrastim bunca seyın arasında birde bir dunya laf yedim yeminle dun sabrımı zirve yaptırdı aksam birde tekrar sac duzelttık makına in sarj bitince yarıda kaldı araya birde pasta yaptırdı bana cocuklara da limonata yaptım aksam namazını unuttum onun yuzune gece 1 dı ekmek yapmakla ugrastim dun beyefendinın cıraklıgını yapmaktan hıc bir isimi yapamadım
İlk defa okulların açılacağına inanırken görüyorum seniOkullar başlamadan işleri bitirmek lazım canım
tamam süt vermeyi deneyeyim bu akşam. şu ana kadar vermeme sebebim de diş çürümesine yol açıyor diye vermedim açıkçasıBen normal süt veriyordum canım keçi sütü falan hiç vermedim, zaten kendiliğindende bıraktılar özellikle küçük kızım şimdi 2,5 yaşında .
Bi dene istersen canım çünkü daha kücük akşam hafifte yediriyorsan büyük bi ihtimal acıkıyordur.
Sütü şimdiden vermezsen sonradan içmeyebilir canımevet göğsümde uyumak istiyor ama o şekilde de ben çok rahatsız oluyorum. aslında aklıma açlık da geliyor açlık olabilir mi gerçekten. gündüz çok iyi yiyor ama akşam daha hafif geçirtiyorum yemeği. acaba biberonla süt versem mi. ben emzirmeyi bırakana kadar süt vermeyim diyordum nasılsa anne sütü alıyor diye. acaba gece başlasam mı. sen veriyor musun. verirsek ne sütü vermek lazım acaba keçi sütü daha iyi diye duydum ama . ne yapcamı da çok bilmiyorum açıkçası. bir açlık durumunu denemedim süt vermeyi denesem mi acaba? bir de sadece süt mü? sütlü bal mı versem
Sütün diş çürümesine neden olduğunu hiç duymadım canım.tamam süt vermeyi deneyeyim bu akşam. şu ana kadar vermeme sebebim de diş çürümesine yol açıyor diye vermedim açıkçası
ara ara gündüz bazen irmikli süt falan yapıyorum sadece tek başına hiç süt vermedim. çok olumsuz yqzılar okuyunca vermedim. kansızlık falan yapıyormuş vs.Sütü şimdiden vermezsen sonradan içmeyebilir canım
gece uykuda verildiği için diş çürümeseine sebep oluyormuş diye okumuştum.Sütün diş çürümesine neden olduğunu hiç duymadım canım.
Demir ilacı diş çürüğüne neden olabilir ama
Aslında inanmıyorumİlk defa okulların açılacağına inanırken görüyorum seni
Yemek yemez sadece süt ile beslenirse kansızlık yapar.ara ara gündüz bazen irmikli süt falan yapıyorum sadece tek başına hiç süt vermedim. çok olumsuz yqzılar okuyunca vermedim. kansızlık falan yapıyormuş vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?