- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.081
aşırı olmasın da ucundan minnacık da sorun olmaz cumaya güzel eksiyle gelsinler yeter ki :)Yarın belli olur kaçamakçılar
Ben yokum bacım ertesi gün kaç kere dolabı açıp açıp kapattım bana iyi gelmedi psikolojik olarakBu hafta kimler aclık orucu yada su orucu yapıyor
psikoloji çok önemli gülüm şunun şurasın da hedef kilona 9 kilo kalmış hiç sarsılıp sonrası bıkkınlık ruh haline girmemek lazım sana ne iyi geliyorsa öyle devam etmek en iyisiBen yokum bacım ertesi gün kaç kere dolabı açıp açıp kapattım bana iyi gelmedi psikolojik olarak
hiç uykunu kaçırma gülüm yarın cevaplarsın bence git hemen uyuIyi aksamlar kız tosunum uyudu grcms yaptm alintilara cvp verip hemen uyuycam cok uykm geldi.
Bu işin de bir sırrı var tabi canım
Ne kadar ekmek o kadar köfte
benimki eskiden bazen bi çay koyardi sabah kalkinca, simdi onuda yapmiyor
Ben kalkincaya kadar bekler :) gec kalkarsam surat asar :)
tereyag koyma o zaman cnm
2 yaga gerek yok bence
Motivasyonunu bozuyorsa tattilma cnm
Ben ekside olsa artida olsa bilmek isterim :)
Belki sislik yapicak biseyler yemisindir
Aksam yemeginden sonra bisey yememeye calis
Eşinin yiyip yatmasi midesi icin hic iyi degil
Unu sekeri paketli gidalari kesip bide sivi kuralina dikkat ederse mutlaka iyi gelir
Tabi 1 ay falan devam etmesi lazimki farki görsün :)
Mide rahatsizligi olanlarin geneli 1.seviyede iyilesiyor
yapmayınca da ayrı bir arza abla
mecbur canım
bizim hafta sonları hep aynı kuzum illa bir tatsızlık cıkarır sımdı 1 aydır evde baya iyi gidiyorduk dun patlak verdı
erkeklerin kokune kibrit suyu
bir posta yaptım bende ikinciyi gozum yemiyor
15 gun var aralarında
hadi ya bende aclık gıbı degıl de su orucu yapayım dıyorum
aynen abla ıs bulamadıkça bana sarıyor
hıc bir is yaptırmasa bile yanında durmamı ıster oyle bir cins
Hayırlı akşamlar.. bu haftasonu dikkat etmeye çalışsam da maalesef tam diyet olamadı maalesef.. hamur işi tükettim maalesef. yarın eksi çıkamıcam hatta korkarım artı çıkacağım. cumadan beri wc ye çıkamıyorum. gecelerim çok uykusuz benim çocuk 20 dk da bir uyanıyor sebebini bulamadım. acaba burnu mu tıkanıyır diye tuzlu su da püskürttüm ama yine uykusuz geceler. diş de olduğunu sanmıuorum. moralim bozuk baya
yatmadan önce yemek bildiğin mideye kıvran ağrı çek demek
kendi canına yazık gülüm dikkat etmesi lazım
akşam salatada ki yeşil soğan
salçalı yemekle yoğurt
fazla yağlı baharatlı yemekler
turşu
kabuklu domates, Trabzon hurmasının kabuğu
en çok bunlar ağrıtır midesini
akşamları az dikkat edip sabah aç karnına balı yese bir süre kendi de farkına varacak
evet göğsümde uyumak istiyor ama o şekilde de ben çok rahatsız oluyorum. aslında aklıma açlık da geliyor açlık olabilir mi gerçekten. gündüz çok iyi yiyor ama akşam daha hafif geçirtiyorum yemeği. acaba biberonla süt versem mi. ben emzirmeyi bırakana kadar süt vermeyim diyordum nasılsa anne sütü alıyor diye. acaba gece başlasam mı. sen veriyor musun. verirsek ne sütü vermek lazım acaba keçi sütü daha iyi diye duydum ama . ne yapcamı da çok bilmiyorum açıkçası. bir açlık durumunu denemedim süt vermeyi denesem mi acaba? bir de sadece süt mü? sütlü bal mı versem
Ohh abla ne guzel anlatmissin sayende benm bile motivasyonum geri geldi :)kızların dediği gibi kuzucuk acıkıyor büyük ihtimal, sütü gün de yarım litre ve fazlası vermezsen kansızlık yapmaz gülüm ama endişeleniyorsan gündüzleri biraz pekmezle sade su yada pekmez portakal suyunu karıştır ver biberonla içsin bu kadarcık işte :))
gelelim sanaaaaa
biraz hamur işi yedin diye hop diye kilo almazsın, gel bunun matematiğini yapalım (en az 3-4 kere daha yazmıştım eskiden)
1 kilo 7 bin kalori değil mi,
sen diyelim ki 4 bin kalori edecek kadar yedin (hunharca yedin demek bu)
normal de 1500-2000 kalori arası alarak zayıflıyorsun diyelim ,
bir insan tüm gün hiç hareket etmeden (totoşunu devirip yatsa bile) beden kendi ihtiyacı çalışması için 2 bin kaloriyi zaten yakıyor misal 4 bin kalori dedik ya yarısını beden kullandı bile ama sen tüm gün yattın mı 14 aylık bebeyle yoookk nerde öyle bir şans değil mi hareket halindeydin oradan da gitti mi 1000-1500 kalori yani işin özeti ya sabit kaldın yada wc ye gitmediğin için en fazla 100 gram fazla var , onu da sabaha kadar senin sıpa uyutmadığı için kalk yat yakarsın
bu kadar moralini bozma yarın ki kontrol tartısı durumuna bakar ona göre biraz daha lifli sebze ağırlıklı beslenirsin cumaya güzel eksi gelir bu kadar moral bozulur mu canooommm
Sagol ablamm cvpladm bile smdi yatiyorm iyi gecelerhiç uykunu kaçırma gülüm yarın cevaplarsın bence git hemen uyu
Azıcık da olmaz artık.aşırı olmasın da ucundan minnacık da sorun olmaz cumaya güzel eksiyle gelsinler yeter ki :)
Diyetteyiz, köfteyi ekmeksiz veriyorumyarin menude kofteli ekmek var ozaman
eşin aç karnına bal yemeye başlarsa bir süre sonra yemeklere azıcık kimyon katmaya başla midesini güçlendirir hemen değil ama şöyle 20 gün 1 ay sonrasıyarin menude kofteli ekmek var ozaman
Aynen tartilmiycam artk bi pazartesi bir de cuma inşallah
Aynen soyliycem esime abla bi cekiduzen vermesi gerkiyor zaten olmuyor boyle
Allah sabır versin kuzum zor senin koca
Gaz olabillrmi gerci 14 aylıkmış ama, aclık denmis oda mantikli gece yatirmadan kasik mamasi vermeyide deniyebillirsn tok tutmasi icin süt vermek istemezsen
Cognu biliyorz abla ama uygulamiyoruz ama twkrardan konuscam isterse bu sefer ramazanda gelyr oruc olucak zaten yapabillr inşallah
Bal 2 yasina kadar yasak diye biliyorm bence vericeksen sade ver zaten alışmasın sekerli olmasına
Ohh abla ne guzel anlatmissin sayende benm bile motivasyonum geri geldi :)
Ama gercekten oyle bazen dunyalari yiyorm sanki okadar arti Gelmiyor, misal bugun ve dun acayip cok yedm bakalm nekadar artı gelicek yarn
Spor yapmıyorum dikişlerim var ama çok sıkı diyet yapıyorum sıfır kaçamak bol su mrak etmeyinAzıcık da olmaz artık.
Cuma yarışmalarında yeni bir rakip var yükselişe geçen.
Çılgınca spor ve diyet yapıyorlar.
1. olmak için sıfır kaçamak ve bol spor yapmamız lazım.
allah rahatlık versin tatlı rüyalar kuzumSagol ablamm cvpladm bile smdi yatiyorm iyi geceler
İkigai mi dediğin?instagram da yeni bir yeri takip etmeye başladım sayıların enerjisini kullanıyorlar
kilo vermek için :48 124 12
ooovvv bunu bilmiyordumAzıcık da olmaz artık.
Canım ben alacağım zaman internette çok olumsuz yorum vardı ama kardeşim kullaniyodu çok memnundu. Satış görevlisine sordum neden herkes şikayetçi diye. Önceki seriler gerçekten çok problemliydi dedi. Şimdi hem üretici hem de malzeme değişti eskisi gibi şikayet yok dedi bende öyle aldım. 2 sene oldu çizilme yok ama ben tahta ya da silikonla kullanıyorum.Bakalım kuzum bugün 11.45e kadar tutabildim ayakta bakalım akşam kaça kadar dayanacak
Böyle böyle alıştıracağım inşallah
Tünaydın ablacım
Erkeklere evde durmak cidden yaramıyor yaa
Hepsi aynı vaziyette kuzum aıkma canını, geçici bi süreç olduğunu düşün sakinleştirir kendini yoksa huni taktırır bu herifler insana
Kuzum kaç yıldır kullanıyorsun çizilme vs var mi bi de deterjan kokusu oluyor mu
Bir de yapışmazlığı nasıl
Bunlar genel şikayetler de karacadan kullanan birinden de duymak istedim
Bugün ilk denememi yapacağım ablacım bakalım ne kadar ayakta tutabileceğim
ayy inşallah canım yaa perişan vaziyetteyim 1 haftadır iyice sapıttı
Vallahi de billahi de tillahi de kötü değil yaa ben çok seviyorum hatta sevmesem tövbe içemezdim yoksa
Kuzu bence sen eşine çok anlayışlı davraniyosundur ondan iş yapmiyodur adam. Ben bildiğin olay çıkarıyorum ikimiz de evdeyiz niye ben iş yapıyorum diye. Tüm evi beraber temizliyoruz, sofrayi kurup kaldirmada bulasikta da yardım ediyor. Ama ben biraz rahat bıraksam hemen salarlistde olman isi degisdiriyor tabi niran da hakli yani
Masallah kız cok iyi tutturdun bu sefer hedefe ulasicaksin inşallah. Herzaman tek ogun zor bencede ben az az sık sık beslendigm icin
 1 depo enerji lazimbana onun icin
Haklisin cnm ama bugnde olmadi pek bikere motivasyonm dusunce cok zor toparliyorm ya
2ci olurs tabi kaptanim
Ne is yapiyor cnm o da zor ya Allah kolaylik versin
Aslinda dikkat etse belki gecicek abla benmki en buyuk hatayi yapiyor gece uyumadan bisiler yiyor kackez dedm doktorlar bile diyorlar en az 2 saat once kesin diye su bile iyi gelmiyormus. Bi deniyor 1 hafta yemiyor yinede agriyor diyp gene yiyor
Aslinda seviyeleri yapmasni cok istemistm oda tamam demisti ama sonra kaldi uzerine olmayinca ikimizde
Sagol cnm
Senin gununde baya yorucu gecmis. Adamlar da sklıyor bahane yok ama seni rahat birakp kendi hallets isini iyi olrmus tabi
Ben simdiden baya heycanlandm nasil bir sonuc gelicek acaba.
Aslinda cok dikkat ediyordm gecen hafta dahil e sonra adet olunca duzen bozldu odemdir dedim inmedi biturlu tarti sonrada bozdm iste yedm 2gundursurekli tartilmak cok motivemi bozuyor aslinda tartiyi kaldirsammi acaba ya
Kız benmki bazen 3 uyku yapiyor gunduz ama kisa kisa genelde 2 aslinda ama seninki nezmn uyaniyor sbah. Sabah erken kalkarsa dayanamiyorz 1 saat sonrasi illa uyucak
Benm Adammi degisik sizinkilermi ya hic iş yapmak istemiyor surekli yatsa uzansa. Bide iyice skldm bunaldm pof napsam diyor ama icraat yok hatta ben sunu yaplm bunu degisdirelm desem sonra yaplm bosver vs. der. Bugun camlari silelim 2 dkda beraber dedm 2 gun sonra yaplm o gucu goremiyodm kendimde dedi sanki napiyor da 2 haftadir evde yatiyor
Yaaa hangi takimmiş o merak ettimAzıcık da olmaz artık.
şimdi baktım telefona kuantummucizesi yazıyorİkigai mi dediğin?
İkigai yöntemi diye biliyorumşimdi baktım telefona kuantummucizesi yazıyor
yağ yakmak ödem atmak için de sayılar var
hastalıklar için sırayla yazmışlar bir sürü var ben de bu gün bana takip isteği yollamış bakıyım neymiş dedim zaten takip ettiklerim kuantumla başlıyor , isteği reddettim tabi ki ben onu takibe aldım :)
Hayal ediyorum ama dolabı açınca gözüm dönüyorZeynepcim hedefini sürekli aklına getir.
55 kilo olduğundaki görüntünü hep hayal et.
O zaman abur cuburlar cazip gelmeyecek inan.
Tabi birde takıma karşı sorumluluğun var.
Listedesin çünkü
Geçen hafta %1 in altında kilo verdiğin için bu hafta senden beklentimiz büyük biliyorsun
hemen bozma moralini ilk etapta zorlanman normal onemli olan pes etmemenHayırlı akşamlar.. bu haftasonu dikkat etmeye çalışsam da maalesef tam diyet olamadı maalesef.. hamur işi tükettim maalesef. yarın eksi çıkamıcam hatta korkarım artı çıkacağım. cumadan beri wc ye çıkamıyorum. gecelerim çok uykusuz benim çocuk 20 dk da bir uyanıyor sebebini bulamadım. acaba burnu mu tıkanıyır diye tuzlu su da püskürttüm ama yine uykusuz geceler. diş de olduğunu sanmıuorum. moralim bozuk baya
desene dun sac kesme gunuymus beylerinAy dün benimki de bi ara ortalıktan kayboldu beni çağırdı gittim banyoda paspası kaldırmış boynuna da bi havlu atmış sözde etrafa dökülmesin diye saçının ön tarafını kesmiş arkayı yarım yamalak yapabilmiş arka tarafı düzeltmemi istedi derin bir nefes aldım saçına değil boynuna vuracaktım makineyibanyo saç lavabo saç üst baş saç lavaboyu temizledi banyoyu da ben ay çok gerildim iyi ki berber var dedim dayanamazmışım kıla tüye
su yapacağım bende bu hafta aclık ta spor yapamıyorumabla sen kendine niye sasiriyorsun istedigin zaman guzel kilolar verip kendini tutabiliyorsun
surekli spor yapiyorsun canim sende sarkma olacagini sanmiyorum
arabalar hep fazladan masraf cikartir zaten. Ama onlarsiz da olmuyor.
İns biraz indirimli yaparlar abla
yinede beraber yapmaniz guzel canim isler daha cabuk bitmistir en azindan.
Benimkide bugun beni tras et dedi suydu buydu derken firsat olmadi .
sirrin ne bizede anlat sana canim tiyolarrrr ver birazcik
Ben aclij degil ama su orucu yapacagim canim. Sen hangisini yapacaksin
desene bu hafta seni yenmek cocuk oyuncagi olacakBende durumlar pek iç açıcı değil çok bunaldım sıkıldım evde dolabı açıyorum abur cubur offf Allah'ım sabır vero kadar diyorum şunu kaldır dolaptan diye kardeşime inatla koyuyor
bende aynıyım su orucunu denıcem bakalım bu aralar zaten sussuzlugum gecmıyorBen yokum bacım ertesi gün kaç kere dolabı açıp açıp kapattım bana iyi gelmedi psikolojik olarak
Amin canımAllah sabır versin kuzum zor senin koca
sen ıkıgai diyince bende ınstg. bakındım Türkçe sayfa yoktu birinde de bu kitaplar vardıİkigai yöntemi diye biliyorum
Sayıların enerjisi ile herşeyi çözüyorlar.
Bu kitaplar detaylı anlatıyor
Eki Görüntüle 2622353
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?