Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben yokum bacım ertesi gün kaç kere dolabı açıp açıp kapattım bana iyi gelmedi psikolojik olarak
psikoloji çok önemli gülüm şunun şurasın da hedef kilona 9 kilo kalmış hiç sarsılıp sonrası bıkkınlık ruh haline girmemek lazım sana ne iyi geliyorsa öyle devam etmek en iyisi
niranıma aç susuz spor iyi geliyor psikolojik olarak o kesin yapacak :)

Bu işin de bir sırrı var tabi canım
Ne kadar ekmek o kadar köfte

yarin menude kofteli ekmek var ozaman

Aynen tartilmiycam artk bi pazartesi bir de cuma inşallah
Aynen soyliycem esime abla bi cekiduzen vermesi gerkiyor zaten olmuyor boyle

Allah sabır versin kuzum zor senin koca

Gaz olabillrmi gerci 14 aylıkmış ama, aclık denmis oda mantikli gece yatirmadan kasik mamasi vermeyide deniyebillirsn tok tutmasi icin süt vermek istemezsen

Cognu biliyorz abla ama uygulamiyoruz ama twkrardan konuscam isterse bu sefer ramazanda gelyr oruc olucak zaten yapabillr inşallah

Bal 2 yasina kadar yasak diye biliyorm bence vericeksen sade ver zaten alışmasın sekerli olmasına

Ohh abla ne guzel anlatmissin sayende benm bile motivasyonum geri geldi :)
Ama gercekten oyle bazen dunyalari yiyorm sanki okadar arti Gelmiyor, misal bugun ve dun acayip cok yedm bakalm nekadar artı gelicek yarn

aşırı olmasın da ucundan minnacık da sorun olmaz cumaya güzel eksiyle gelsinler yeter ki :)
Azıcık da olmaz artık.
Cuma yarışmalarında yeni bir rakip var yükselişe geçen.
Çılgınca spor ve diyet yapıyorlar.
1. olmak için sıfır kaçamak ve bol spor yapmamız lazım.

eşin aç karnına bal yemeye başlarsa bir süre sonra yemeklere azıcık kimyon katmaya başla midesini güçlendirir hemen değil ama şöyle 20 gün 1 ay sonrası
kız ağzından çıkanı kulağın duysuuun belki yarına eksi gelecektin ne diye bilinç altına çalış yarına artı getir diye emir veriyorsun
soru sorma yöntemi diye bir şey var ve çok etkilidir bilinç altını şaşırtıp sorunun cevabını bulmak için çalıştırır misal
nasıl böyle kolayca zayıflayabiliyorum … dediğin de bilinç altın bedeninin kolayca zayıflatmak için gerekli çalışmayı yapmasını sağlar
yani doğru soruyu sor gerisini düşünme odak noktanı değiştir seni diyeceğin bakalım ne kadar artı gelecek değil ne kadar eksi gelecek demen lazım :)

instagram da yeni bir yeri takip etmeye başladım sayıların enerjisini kullanıyorlar

kilo vermek için :48 124 12

bunu mavi bir şişeye kağıda yazıp yapıştırıp sayıları tek tek 11 kere söyleyip aktifleştirebilir yada bedenin de bir yere yazabilirsiniz diyordu silinirse tekrar yazın diyordu koluma yazdım :))

Azıcık da olmaz artık.
Spor yapmıyorum dikişlerim var ama çok sıkı diyet yapıyorum sıfır kaçamak bol su mrak etmeyin

Azıcık da olmaz artık.
ooovvv bunu bilmiyordum
yerimizi kaptırmak olmazzzzz bize yakışmaz , o zaman sen ne dersen o :)
hangi takımmış bu merak ettim gülüm

Canım ben alacağım zaman internette çok olumsuz yorum vardı ama kardeşim kullaniyodu çok memnundu. Satış görevlisine sordum neden herkes şikayetçi diye. Önceki seriler gerçekten çok problemliydi dedi. Şimdi hem üretici hem de malzeme değişti eskisi gibi şikayet yok dedi bende öyle aldım. 2 sene oldu çizilme yok ama ben tahta ya da silikonla kullanıyorum.
Deterjan kokusu için de bişey soylemiycem çünkü ben bilinen deterjanlar dan değil doğal deterjan kullanıyorum onlarda parfüm olmuyo zaten. O yüzden hiç koku almadım tencerelerden. Yapismazligi da çok iyi, yıkaması da çok rahat oluyo kalıntı olmadığı için.
Gidip mutlaka incele bence canım. Benimki baya kalın biogranit woodstone serisi olarak geçiyor. Daha inceleri falan da var onlara hiç bakma.
Kuzu bence sen eşine çok anlayışlı davraniyosundur ondan iş yapmiyodur adam. Ben bildiğin olay çıkarıyorum ikimiz de evdeyiz niye ben iş yapıyorum diye. Tüm evi beraber temizliyoruz, sofrayi kurup kaldirmada bulasikta da yardım ediyor. Ama ben biraz rahat bıraksam hemen salar
Azıcık da olmaz artık.
Yaaa hangi takimmiş o merak ettim

İkigai mi dediğin?
şimdi baktım telefona kuantummucizesi yazıyor
yağ yakmak ödem atmak için de sayılar var
hastalıklar için sırayla yazmışlar bir sürü var ben de bu gün bana takip isteği yollamış bakıyım neymiş dedim zaten takip ettiklerim kuantumla başlıyor , isteği reddettim tabi ki ben onu takibe aldım :)

İkigai yöntemi diye biliyorum
Sayıların enerjisi ile herşeyi çözüyorlar.
Bu kitaplar detaylı anlatıyor

Hayal ediyorum ama dolabı açınca gözüm dönüyor bugün azıcık kacamakli oldu ama yarından sonra güzel beslenecegim inşallah şeeeey çünkü evde biraz eksikler var da yarın aldirayim unutmuşum al demeyi cumadan

hemen bozma moralini ilk etapta zorlanman normal onemli olan pes etmemen
desene dun sac kesme gunuymus beylerin
su yapacağım bende bu hafta aclık ta spor yapamıyorum
Bende durumlar pek iç açıcı değil çok bunaldım sıkıldım evde dolabı açıyorum abur cubur offf Allah'ım sabır ver o kadar diyorum şunu kaldır dolaptan diye kardeşime inatla koyuyor
desene bu hafta seni yenmek cocuk oyuncagi olacak
Ben yokum bacım ertesi gün kaç kere dolabı açıp açıp kapattım bana iyi gelmedi psikolojik olarak
bende aynıyım su orucunu denıcem bakalım bu aralar zaten sussuzlugum gecmıyor
Allah sabır versin kuzum zor senin koca
Amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…