- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.021
Kaydettim, deneyeceğim bir gün.Sebzelerim firinda daha pisiyor
Kabak patlican mantar domates sogan baharatla karistirdim, biber yoktu
Baya aciktim
iyi uğraştırmış gülüm seni , evde canı sıkılan koca ne yapacağını eşinden ne isteyeceğini bilemezmiş denilen koca tam işte senin kisende mi gurbetcıaın
surer abla surer
masallah canım
ilk defa duydum
Aman valla dun nasıl bitti bılemedım bir haftadır hafta sonu beni tras edermısın deyip duruyordu kahvaltıdan sonra sac kesimine basladik sanki kırk yıllık beraberim fıtık etti beni seytan dedı vur sıfıra ver eline makınası 2 saat onun sacıyla ugrasti sonrası banyoda kıl tut temizlemekle gectı ondan sonra balkonu boyucam diye tutturdu birde onla ugrastim bunca seyın arasında birde bir dunya laf yedim yeminle dun sabrımı zirve yaptırdı aksam birde tekrar sac duzelttık makına in sarj bitince yarıda kaldı araya birde pasta yaptırdı bana cocuklara da limonata yaptım aksam namazını unuttum onun yuzune gece 1 dı ekmek yapmakla ugrastim dun beyefendinın cıraklıgını yapmaktan hıc bir isimi yapamadım
kız o kadarda artı getırmez
Hepsi guzel duruyor
ben hıc evlenmezdım cekılecek kahır degıl
degısıyor canım sıvı cok aldıysam daha cok eksiliyor
dun spor da yapamadım esimin yuzune
Allah yardımcın olsun canım
ufaklıklar aynıymış haziran kacı
yok canım yemedim lakın artıydım anlamadıgım bir sekilde
şifa olsun mefkuşummmSebzelerim firinda daha pisiyor
Kabak patlican mantar domates sogan baharatla karistirdim, biber yoktu
Baya aciktim
Sana ilginç bir fikir gibi geliyor olsa da çok güzel tok tutuyor, hiç açlık aklına gelmiyor.Yağlı kahve mi
alıştırma kız :))Napıyonuz kızlar. Pazar kaçamağı yapmıyosnz de mi
Bende evdekilere bazlama yapıcam baya işim var
beraber yapıyorsunuz hiç değişse gülüm bu bile ne kadar önemli benim parmağın ucundan eksilme oldu ya bir kere yardım etti 2. de salatalık domates yıkadı diye ben yaptım ya parmağın bak iyileşiyor dedi bu gün başka evde hiç iş olmuyor yaBenimki de aynı, geçen gün saçımı tıraş et dedi, sonra beğenmedi.
Bir daha ki sefere de yapmamak için epey direndim ama ısrarlarına dayanamayıp yine yaptım.
Bugün de balkon da çay keyfi yapıyordum ki "hep kendine çalışıyorsun, gel mutfaktaki eşyaların yerini değiştirelim" dedi, yarına kalsın dedim ama kabul etmedi.
Neyse mutfağı ve cam balkonu yıkayıp eşyaların yerini değiştirip işleri hallettik...
"Yarında salon var sırada" dedi
tarçınlı Hindistan cevizi yağlı kahve demi 1-2 sene önce ben de bir kaç kere yaptım içilmeye içilir de zorlamaya da gerek yok demiştim :)Sana ilginç bir fikir gibi geliyor olsa da çok güzel tok tutuyor, hiç açlık aklına gelmiyor.
Seviyeler bittikten sonra içine 2 kare bitter de ekleyerek yapacağım
Çok keyifle içmiyorum şu anda ama bitter ekleyince daha güzel olacağını düşünüyorum.tarçınlı Hindistan cevizi yağlı kahve demi 1-2 sene önce ben de bir kaç kere yaptım içilmeye içilir de zorlamaya da gerek yok demiştim :)
HayretKolay gelsin, şimdilik kaçamak yok
Deli mi dürtüyor 3 çocukla siziBenimki de aynı, geçen gün saçımı tıraş et dedi, sonra beğenmedi.
Bir daha ki sefere de yapmamak için epey direndim ama ısrarlarına dayanamayıp yine yaptım.
Bugün de balkon da çay keyfi yapıyordum ki "hep kendine çalışıyorsun, gel mutfaktaki eşyaların yerini değiştirelim" dedi, yarına kalsın dedim ama kabul etmedi.
Neyse mutfağı ve cam balkonu yıkayıp eşyaların yerini değiştirip işleri hallettik...
Yemekle hamur işiyle uğraşmayı seviyorum hatta tek sevdiğim ev işi belli olduğu üzerealıştırma kız :))
benimki yuotube dan ekmek tarifi şambalı tatlı tarifi bakıp gelip yap diyor bene neeee didim hala tatlının tarifini bana okuyor yavff:)
tuzlu yagli olsa daha guzel olurdu :))Güzel olacağa benziyo abla
bence de sen müdahil olma cnmBen devam etmemeleri taraftariyim ikisine de guvenemiyorum. Ama çok yorum yapmiycam olmasin dersem kötü olan ben olurum. Olsun desem bir şey olsa sebep bem olurum. Bir araya gelsinler konuşsunlar karar versinler.
biraz yantarafta kv gile ugradikNapıyonuz kızlar. Pazar kaçamağı yapmıyosnz de mi
Bende evdekilere bazlama yapıcam baya işim var
evde iş yapan erkeklere cok ozeniyorumBenimki de aynı, geçen gün saçımı tıraş et dedi, sonra beğenmedi.
yok cnm firin kagidina koydumKaydettim, deneyeceğim bir gün.
Yağ kullanmadın değil mi?
sagolasin tatlimşifa olsun mefkuşummm
tereyagli hic denemedim agir gelir gibi geliyorSana ilginç bir fikir gibi geliyor olsa da çok güzel tok tutuyor, hiç açlık aklına gelmiyor.
Seviyeler bittikten sonra içine 2 kare bitter de ekleyerek yapacağım
Hc yaginda fazla tat degisikligi olmuyor aslinda sadece aciligi yumusuyortarçınlı Hindistan cevizi yağlı kahve demi 1-2 sene önce ben de bir kaç kere yaptım içilmeye içilir de zorlamaya da gerek yok demiştim :)
3.çocuktan sonra "işlere yardım etmezsen çocukları da sana bırakır kaçarım" diyince adamın gözü korktu herhaldeevde iş yapan erkeklere cok ozeniyorum
Ağır oluyor, zor içiyorum ama alışacağım inşaallahtereyagli hic denemedim agir gelir gibi geliyor
Ay bende vicdan yapıyordum daha çok yerdim lafı rahatlattı içimi
Bu arada iyi gidiyor canım. 3.seviyeyi sevdm baya, hayat tarzı yapılabilir gerçi okul varken bilemedim iki kat daha enerji lazım oluyor
 1 depo enerji lazimbana onun icinSuç sende çocuğun hızına yetişmelisin
Ayy aynı ben o kadar kısık ateşte kaynatırım ki sütü sırf taşmasın diye
Daha 7. Senedeyim ve ücretsiz izinler memuriyet yılından sayılmıyor değil mi ?
Ya ben n11 den alıyorum genelde ve ürünü satın alıp teslim edilmeden Ürüne yorum yapılmıyor olumlu veya olumsuz her yorumum anında yayınlanıyor editör onayı vs beklenmiyor yani
Aynen canım pes etme zararın neresinden dönülse kardır sonuçta
İyi ki varsın canım inşallah her şey düzelirAllah görümcene de sizlere de güç kuvvet versin inşallah
Sesli güldüm kız
Pınarı ilk olduğu için böyle
O da ikinci de rahatlar merak etme
benim esim hep calisiyo haftasonu bile..bugun calismaz diyodum yine gitti ise.bizede tatil yok
esim calisiyo her gun.bize de tatil yok
yemedin dimi abla:)
bi taraf sinirliyse bi taraf sakin olunca en azindan.kavga cikmiyo yani bizde oyle..gerci ben simdiye kadar hic sinirlenmedim kalbini kiracak kadar.
sanki o baska biseydi
bendz yatmadan youtube da yemek tariflerine bakiyom.resmen iskence yapiyom kendime
bende oldum.olasi yorumkara hic inanmadim
ilkkez duyyorum ama deniycem bende :)
ohh ne guzel..bende bugun ip atlamayi dusunuyorum:)
kayın validenin midesin de yara ve bakteriler vardı senelerdir midesi ağrırdı doktora gider ilaçları doldurur gelir yarım yamalak yutar midemi ağrıtıyorlar der bırakırdı bir sene benim yanıma geldiğin de yine çok ağrıyor diye doktora götürdüm 1 ay patates ,kabak , yeşil fasulye ,havuç ıspanak 2 sebze daha vardı unuttum onlar hariç sebze meyve yasak baharat yasaktı ona göre yemek pişirdim sabah aç karnına bal ve pekmez yedi 2 ayda iyi oldu ama bal hazır market balı değil doğal bal olacak gülüm
Sagol cnmsende mi gurbetcıaın
surer abla surer
masallah canım
ilk defa duydum
Aman valla dun nasıl bitti bılemedım bir haftadır hafta sonu beni tras edermısın deyip duruyordu kahvaltıdan sonra sac kesimine basladik sanki kırk yıllık beraberim fıtık etti beni seytan dedı vur sıfıra ver eline makınası 2 saat onun sacıyla ugrasti sonrası banyoda kıl tut temizlemekle gectı ondan sonra balkonu boyucam diye tutturdu birde onla ugrastim bunca seyın arasında birde bir dunya laf yedim yeminle dun sabrımı zirve yaptırdı aksam birde tekrar sac duzelttık makına in sarj bitince yarıda kaldı araya birde pasta yaptırdı bana cocuklara da limonata yaptım aksam namazını unuttum onun yuzune gece 1 dı ekmek yapmakla ugrastim dun beyefendinın cıraklıgını yapmaktan hıc bir isimi yapamadım
kız o kadarda artı getırmez
Hepsi guzel duruyor
ben hıc evlenmezdım cekılecek kahır degıl
degısıyor canım sıvı cok aldıysam daha cok eksiliyor
dun spor da yapamadım esimin yuzune
Allah yardımcın olsun canım
ufaklıklar aynıymış haziran kacı
yok canım yemedim lakın artıydım anlamadıgım bir sekilde
dün listeyi yazdim ya cnm 2.gun sebze oluyor
cok artidayim cnm normal yapsam fazla veremezdim
Zaten ramazan gelince normal devam edecem, şu artilar biran once gitsin
Hem disipline alismak icinde iyi oluyor
once biseyle tartiyi test et cnm
Ama bozarsan tartinin yukari gitmesi normal olur :) demekki fazla kaciriyosun
İnşallah biranonce sagligina kavuşur cnm
Sonrasinda eşinin cok anlayisli olmasi lazim, bu bilincte olabilekmi
dedim bakalim cnmcuma sizi şok etmek istiyorum
bende öğlen 1 sefer uyut dicektim16.00 uyku icin gec saat cnm
yok yimedim
buda iyi fikir
Eşinin yerinde olmak isterdim
Peşinde herseyine kosturan biri var :))
2-3 gün huysuzlanır ama alışınca ikinize de iyi olur miniğimi oyalıyoruz 1 haftadır tek uykuya yatıyor gündüz, gece de artık 9da uyuyor çok şükür
Benimki de aynı, geçen gün saçımı tıraş et dedi, sonra beğenmedi.
Okullar başlamadan işleri bitirmek lazım canımDeli mi dürtüyor 3 çocukla sizi
Bu işin de bir sırrı var tabi canımBenm Adammi degisik sizinkilermi ya hic iş yapmak istemiyor surekli yatsa uzansa. Bide iyice skldm bunaldm pof napsam diyor ama icraat yok hatta ben sunu yaplm bunu degisdirelm desem sonra yaplm bosver vs. der. Bugun camlari silelim 2 dkda beraber dedm 2 gun sonra yaplm o gucu goremiyodm kendimde dedi sanki napiyor da 2 haftadir evde yatiyor
benimki eskiden bazen bi çay koyardi sabah kalkinca, simdi onuda yapmiyor3.çocuktan sonra "işlere yardım etmezsen çocukları da sana bırakır kaçarım" diyince adamın gözü korktu herhalde
tereyag koyma o zaman cnmAğır oluyor, zor içiyorum ama alışacağım inşaallah
Motivasyonunu bozuyorsa tattilma cnmAslinda cok dikkat ediyordm gecen hafta dahil e sonra adet olunca duzen bozldu odemdir dedim inmedi biturlu tarti sonrada bozdm iste yedm 2gundursurekli tartilmak cok motivemi bozuyor aslinda tartiyi kaldirsammi
cips dışında güzel18 nisan
11.00
sucuklu omlet
14.00
1 kase tavuk çorbası
15.30
çeyrek papaya
4 5 tane patates cipsi
17.30
fırında kıymalı yemek 1 tabak
bol salata
bulgur makarna birini tercih etsen daha iyi olurdu18 nisan
12.00
1 yumurtadan 4 5 yaprak ıspanaktan yağsız omlet
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin
16.00
1sb kefir ile 2 yk yulaf ezmesi 4 çilek 1 kivi blendırdan geçirip içtim.
17.30
Filtre kahve
20.00
6 yk bulgur ile yaptım ıspanak
2 yk makarna
Bir kepçe çorba
2 litre su
25 dk leslie
güzel afiyet olsun17 Nisan Cuma
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
12:30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
10 siyah zeytin
1 salatalık
1 domates
17:30
2 kepçe etli barbunya yemeği
1 kase zeytinyağlı salata
4 kaşık bulgur pilavı
Su: 2 litre
Spor:yok
güzel afiyet olsun18 Nisan Cumartesi
11:00
Tarçınlı Türk kahvesi
13:30
Kavurmalı yumurta ( 2 yumurta 2 kaşık kavurma)
1 domates
1 salatalık
12 yeşil zeytin
18:30
8 kaşık tavuk sote
1 kase zeytinyağlı salata
3 kaşık yoğurt
Su: 2 litre
Spor: yok
afiyet olsun18 nisan cumartesi
10.00
1 tabak kiymali ispanak
2 wasa
kk peynir
yesillik
15.00
1kare bitter
sutlu kahve
1 avuc beyaz leblebi
1 avuc k.cekirdegi
19.00
yarim lavasin icine bol yesillik ve 4 sikim cig kofte
2 kanat
40 dk kosu 30dk yuruyus 250 puan @zsaracoglu
18 nisan menüm
16.00
6 köfte
1 kase yoğurt
10 çiğ fındık
Su 2 lt
Spor yok
güzel afiyet olsun18 Nisan cumartesi
Sabah 1 h.yumurta
3 dilim peynir 5 zeytin
2 kaşık menemen
1 dilim t.bugday ekmeği
Ara
Sütlü türk kahvesi
2 kare bitter
Akşam 19.30
3.5 kepçe kurufasulye
2 kaşık bulgur pilavi
Su 2 litre
Spor yok maalesef 5 dk oturmaya bile firsatim yok.
güzel afiyet olsun18 Nisan Cumartesi
11:00=== 3 haşlama yumurta
3 adet ceviz
2 kk süzme peynir
3 kase murç salatası
60 dk bantta yürüyüş *180 puan
60 dk kol lastiği ile egzersiz *180 puan
@zsaracoglu 360 puan
güzel afiyet olsun18 nisan cumartesi
10.00
1 kase yogurt
Yesil biber 4 tane
Domates
1 yumurta
17.00
İspanak kavurma srimsakli yogurtlu 1 tabak
1 kase mercimek corba
Salata
Su 2 litre
TamamHosgeldin cnm
Basvuru sayfasina yazarsan ihtiyaci olan takim cagiracaktir
Bu arada 14.takim acildi, istersen direk oraya sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?