Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi uğraştırmış gülüm seni , evde canı sıkılan koca ne yapacağını eşinden ne isteyeceğini bilemezmiş denilen koca tam işte senin ki

Napıyonuz kızlar. Pazar kaçamağı yapmıyosnz de mi
Bende evdekilere bazlama yapıcam baya işim var
alıştırma kız :))
benimki yuotube dan ekmek tarifi şambalı tatlı tarifi bakıp gelip yap diyor bene neeee didim hala tatlının tarifini bana okuyor yavff:)

beraber yapıyorsunuz hiç değişse gülüm bu bile ne kadar önemli benim parmağın ucundan eksilme oldu ya bir kere yardım etti 2. de salatalık domates yıkadı diye ben yaptım ya parmağın bak iyileşiyor dedi bu gün başka evde hiç iş olmuyor ya
ne güzel mis gibi otur kahvenin tadını çıkar balkon da benim 2 ,5 karoluk minnacık bir balkonum var hiç kullanılmıyor tüm gün güneş alıyor zaten , 1 çamaşırlık sığıyor onu da rüzgar deviriyor hiç işe yaramaz yani

Sana ilginç bir fikir gibi geliyor olsa da çok güzel tok tutuyor, hiç açlık aklına gelmiyor.
Seviyeler bittikten sonra içine 2 kare bitter de ekleyerek yapacağım
tarçınlı Hindistan cevizi yağlı kahve demi 1-2 sene önce ben de bir kaç kere yaptım içilmeye içilir de zorlamaya da gerek yok demiştim :)

tarçınlı Hindistan cevizi yağlı kahve demi 1-2 sene önce ben de bir kaç kere yaptım içilmeye içilir de zorlamaya da gerek yok demiştim :)
Çok keyifle içmiyorum şu anda ama bitter ekleyince daha güzel olacağını düşünüyorum.

Deli mi dürtüyor 3 çocukla sizi

Güzel olacağa benziyo abla
tuzlu yagli olsa daha guzel olurdu :))
Ben devam etmemeleri taraftariyim ikisine de guvenemiyorum. Ama çok yorum yapmiycam olmasin dersem kötü olan ben olurum. Olsun desem bir şey olsa sebep bem olurum. Bir araya gelsinler konuşsunlar karar versinler.
bence de sen müdahil olma cnm
Basinda annesi abisi var
Napıyonuz kızlar. Pazar kaçamağı yapmıyosnz de mi
Bende evdekilere bazlama yapıcam baya işim var
biraz yantarafta kv gile ugradik
Camasir asicam simdi

Eve kofte patates yaparim belki ben sebze yiyecem :)
evde iş yapan erkeklere cok ozeniyorum
Kaydettim, deneyeceğim bir gün.
Yağ kullanmadın değil mi?
yok cnm firin kagidina koydum
Tuzlu yagli daha guzel olur tabi ustune sarimsakli yogurt
Benimki biraz saman gibiydi :)
şifa olsun mefkuşummm
sagolasin tatlim
Senin menüde ne var
Sana ilginç bir fikir gibi geliyor olsa da çok güzel tok tutuyor, hiç açlık aklına gelmiyor.
Seviyeler bittikten sonra içine 2 kare bitter de ekleyerek yapacağım
tereyagli hic denemedim agir gelir gibi geliyor
Hc yaginda fazla tat degisikligi olmuyor aslinda sadece aciligi yumusuyor
Bence tabi :))

Ay bende vicdan yapıyordum daha çok yerdim lafı rahatlattı içimi

listde olman isi degisdiriyor tabi niran da hakli yani

Bu arada iyi gidiyor canım. 3.seviyeyi sevdm baya, hayat tarzı yapılabilir gerçi okul varken bilemedim iki kat daha enerji lazım oluyor

Masallah kız cok iyi tutturdun bu sefer hedefe ulasicaksin inşallah. Herzaman tek ogun zor bencede ben az az sık sık beslendigm icin

Suç sende çocuğun hızına yetişmelisin
 1 depo enerji lazimbana onun icin

Haklisin cnm ama bugnde olmadi pek bikere motivasyonm dusunce cok zor toparliyorm ya

Sesli güldüm kız
Pınarı ilk olduğu için böyle
O da ikinci de rahatlar merak etme

2ci olurs tabi kaptanim

Ne is yapiyor cnm o da zor ya Allah kolaylik versin

Aslinda dikkat etse belki gecicek abla benmki en buyuk hatayi yapiyor gece uyumadan bisiler yiyor kackez dedm doktorlar bile diyorlar en az 2 saat once kesin diye su bile iyi gelmiyormus. Bi deniyor 1 hafta yemiyor yinede agriyor diyp gene yiyor
Aslinda seviyeleri yapmasni cok istemistm oda tamam demisti ama sonra kaldi uzerine olmayinca ikimizde

Sagol cnm
Senin gununde baya yorucu gecmis. Adamlar da sklıyor bahane yok ama seni rahat birakp kendi hallets isini iyi olrmus tabi

Ben simdiden baya heycanlandm nasil bir sonuc gelicek acaba.

Aslinda cok dikkat ediyordm gecen hafta dahil e sonra adet olunca duzen bozldu odemdir dedim inmedi biturlu tarti sonrada bozdm iste yedm 2gundur surekli tartilmak cok motivemi bozuyor aslinda tartiyi kaldirsammi acaba ya

2-3 gün huysuzlanır ama alışınca ikinize de iyi olur miniğimi oyalıyoruz 1 haftadır tek uykuya yatıyor gündüz, gece de artık 9da uyuyor çok şükür

Kız benmki bazen 3 uyku yapiyor gunduz ama kisa kisa genelde 2 aslinda ama seninki nezmn uyaniyor sbah. Sabah erken kalkarsa dayanamiyorz 1 saat sonrasi illa uyucak

Benm Adammi degisik sizinkilermi ya hic iş yapmak istemiyor surekli yatsa uzansa. Bide iyice skldm bunaldm pof napsam diyor ama icraat yok hatta ben sunu yaplm bunu degisdirelm desem sonra yaplm bosver vs. der. Bugun camlari silelim 2 dkda beraber dedm 2 gun sonra yaplm o gucu goremiyodm kendimde dedi sanki napiyor da 2 haftadir evde yatiyor

Bu işin de bir sırrı var tabi canım
Ne kadar ekmek o kadar köfte

3.çocuktan sonra "işlere yardım etmezsen çocukları da sana bırakır kaçarım" diyince adamın gözü korktu herhalde
benimki eskiden bazen bi çay koyardi sabah kalkinca, simdi onuda yapmiyor
Ben kalkincaya kadar bekler :) gec kalkarsam surat asar :)
Ağır oluyor, zor içiyorum ama alışacağım inşaallah
tereyag koyma o zaman cnm
2 yaga gerek yok bence
Aslinda cok dikkat ediyordm gecen hafta dahil e sonra adet olunca duzen bozldu odemdir dedim inmedi biturlu tarti sonrada bozdm iste yedm 2gundur surekli tartilmak cok motivemi bozuyor aslinda tartiyi kaldirsammi
Motivasyonunu bozuyorsa tattilma cnm
Ben ekside olsa artida olsa bilmek isterim :)

Belki sislik yapicak biseyler yemisindir
Aksam yemeginden sonra bisey yememeye calis

Eşinin yiyip yatmasi midesi icin hic iyi degil
Unu sekeri paketli gidalari kesip bide sivi kuralina dikkat ederse mutlaka iyi gelir
Tabi 1 ay falan devam etmesi lazimki farki görsün :)
Mide rahatsizligi olanlarin geneli 1.seviyede iyilesiyor

18 nisan

11.00

sucuklu omlet

14.00

1 kase tavuk çorbası

15.30

çeyrek papaya
4 5 tane patates cipsi

17.30

fırında kıymalı yemek 1 tabak
bol salata
cips dışında güzel
bulgur makarna birini tercih etsen daha iyi olurdu
güzel afiyet olsun
güzel afiyet olsun
afiyet olsun
18 nisan menüm
16.00
6 köfte
1 kase yoğurt
10 çiğ fındık

Su 2 lt
Spor yok
güzel afiyet olsun
18 Nisan Cumartesi

11:00=== 3 haşlama yumurta
3 adet ceviz
2 kk süzme peynir
3 kase murç salatası

60 dk bantta yürüyüş *180 puan
60 dk kol lastiği ile egzersiz *180 puan

@zsaracoglu 360 puan
güzel afiyet olsun
18 nisan cumartesi
10.00
1 kase yogurt
Yesil biber 4 tane
Domates
1 yumurta

17.00
İspanak kavurma srimsakli yogurtlu 1 tabak
1 kase mercimek corba
Salata

Su 2 litre
güzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…