- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.121
polen zamanı :)Sevinmiştim bu sene erken alerji tutmadı diye, cocuklara bisiklet sürdürelim diye dışarı çıktık alerji tuttutabi hapis hayatı yaşadığımız için erkenden gelemedi
inşallah göreceksiniz canım, tez zamanda geçsin gitsin artık şu lanet şeyKuzum birde su yonden bak anneni balkonda da olsa gorebılıyorsun benım annemle aramda 400 km yol var bir daha gorebılecekmıyız birbirimizi mechul
Hayatından memnun olan tek kişi benim herhaldeinşallah göreceksiniz canım, tez zamanda geçsin gitsin artık şu lanet şey
Ben çok kötü oluyorum ya gözler cam gibi oluyor, alerji ilacı fayda etmiyor en son iğne tedavisi yapalım demişti dr um sprayde işe yaramazsa diyepolen zamanı :)
eşimin hapşurmasından yerimden zıplıyorum bazen:))
sabah ve akşam üstü daha fazla polen olur kapıyı camı o zaman kapalı tut bari gülüm
Sen baya düzen oturtun canım sana çok iyi geldiHayatından memnun olan tek kişi benim herhalde
esinmi karar veriyo esyalarin yeriniBenimki de aynı, geçen gün saçımı tıraş et dedi, sonra beğenmedi.
Bir daha ki sefere de yapmamak için epey direndim ama ısrarlarına dayanamayıp yine yaptım.
Bugün de balkon da çay keyfi yapıyordum ki "hep kendine çalışıyorsun, gel mutfaktaki eşyaların yerini değiştirelim" dedi, yarına kalsın dedim ama kabul etmedi.
Neyse mutfağı ve cam balkonu yıkayıp eşyaların yerini değiştirip işleri hallettik...
"Yarında salon var sırada" dedi
bende ciceklerimi ektim balkona yerlestirdim.saksilari.biraz buyusunler resim aticam burayaberaber yapıyorsunuz hiç değişse gülüm bu bile ne kadar önemli benim parmağın ucundan eksilme oldu ya bir kere yardım etti 2. de salatalık domates yıkadı diye ben yaptım ya parmağın bak iyileşiyor dedi bu gün başka evde hiç iş olmuyor ya
ne güzel mis gibi otur kahvenin tadını çıkar balkon da benim 2 ,5 karoluk minnacık bir balkonum var hiç kullanılmıyor tüm gün güneş alıyor zaten , 1 çamaşırlık sığıyor onu da rüzgar deviriyor hiç işe yaramaz yani
insaat isinde calisiyo canim..bide ev yaptiriyoruz kendi isine gitmedigi zaman yaptirdigimiz eve gidiyo orda calisiyo bos zamanlarindada.Ne is yapiyor cnm o da zor ya Allah kolaylik versin
bende nefret ediyorum.kil tuy sac temizlemekten..aklımda bulunsun canım teşekkür ederim
Ay dün benimki de bi ara ortalıktan kayboldu beni çağırdı gittim banyoda paspası kaldırmış boynuna da bi havlu atmış sözde etrafa dökülmesin diye saçının ön tarafını kesmiş arkayı yarım yamalak yapabilmiş arka tarafı düzeltmemi istedi derin bir nefes aldım saçına değil boynuna vuracaktım makineyibanyo saç lavabo saç üst baş saç lavaboyu temizledi banyoyu da ben ay çok gerildim iyi ki berber var dedim dayanamazmışım kıla tüye
İlk defa okulların açılacağına inanırken görüyorum seni
aa bunu bilmiyodum abla ..kizima demir ilaci cok verdim.disleride curudu ust 2 disi..1 sene oldu duseli ama hala cikmadi disleri geri..7 yasina kadar cikmamasi normal dediler ama bu karantinadan sonra dr a goturmeyi dusunuyodum tekrarSütün diş çürümesine neden olduğunu hiç duymadım canım.
Demir ilacı diş çürüğüne neden olabilir ama
hem kahvaltıdaki hem öğledeyim popacalat olmamış canım, güzel bi kahvaltı olsaymış keşkr daha doyurucu olurdu.18 nisan pazar
09.00
yarım poğaça
11.00
bir fincan sütlü tarçınlı türk kahvesi
12.30
3 yk fırında kıyma(içinde köfte malzemeleri var)
1 buçuk poğaça
yarım kase yoğurt+ müsli
17.30
6yk közlenmiş patlıcan salatası
ızgara mantar 4 tane
yeni doğum yaptın emziriyorsun o yüzden bişey demiyimSabah 13,00. 2dilim kepek ekmeği
3 zeytin
1kk peynir
1avuç dereotu
3dilim domates
Ara yok valla uyumuşum bebişle
Akşam 6,30 2 kepçe mercimek çorbası
4yk bulgur pilavı nohutlu
3kşk yoğurt
Su daha 600ml içtim
patates varmış zaten canım ekmek kahvaltıda fazla olmuş bence18 Nisan Pazar
Sabah 10.30
1 h.yumurta
Peynir
2 çatal patates
Yesillik
2 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi
1 avuç k. çekirdeği ( 1 haftadir yiyemiyorum nasil özlemisim)
Akşam 18.00
5 kabak dolması bulguru 2 kaşık pişmiş bulgurkadar.
Kabaklari çok ince oydum. Iç cok girmesin diye. Tavsiye ederim
Su 2 litre
Spor yok
güzel olmuş, sporunda maşallahı var19 Nisan Pazar
11:00=== 1 su bardağı kgk
17:00=== 6 yk yeşil fasulye
2 kase yoğurt
60 dk bantta yürüyüş *180 puan
60 dk kol lastiği ile egzersiz *180 puan
@zsaracoglu 360 puan
ne diyim canım olmamış sende biliyorsun inşallah daha olmicak böyle19 Nisan Pazar
12.30
1cb sade kahve
3 kare bitter
1 ikili Halley
18.00
Yarım lavaş
4 dilim sucuk
Kaşarlı yumurta tavada 3 taneydi yarısını yedim
4 zeytin
Su 2.5 l
3 baradk bitki çayı
11 dk egzersiz
150 ip alama
63 p @zsaracoglu
maşallah sporuna19 nısan.
12:00
Domates
Salatlık
3 kk peynır
Menemen
Su: 3lt
Spor: 65 dk pilates 195 puan
12 dk zumba 48 puan
45 dk leslie 135 dk
Toplam puan 378 puan @zsaracoglu
Maşallah@zsaracoglu 17 nısan cuma
70 dk leslie 210 puan
Ne gibi anlamadım listede kotu oln ne kihem kahvaltıdaki hem öğledeyim popacalat olmamış canım, güzel bi kahvaltı olsaymış keşkr daha doyurucu olurdu.
Spor yapmıyormusum canım? Yavrunda küçük öğle uykusu yapıyordur o ara bi Leslie ne iyi gelir
Su miktarı ne kadar ?
yeni doğum yaptın emziriyorsun o yüzden bişey demiyim
Spor için dikişim var demişsin inş tez zamanda iyileşir yaparsın canım.
Su miktarı çok az arttırmalısın
patates varmış zaten canım ekmek kahvaltıda fazla olmuş bence
güzel olmuş, sporunda maşallahı var
Su miktarı nedir
ne diyim canım olmamış sende biliyorsun inşallah daha olmicak böylehedefe az kaldı emekler boşa gitmesin canım
maşallah sporunatek öğün inş rahattır acıkma oldumu?
Maşallah
Listede kötü birşey var demedim, emzirdiğini için bişey demiyorum dedim. Normal olarak ekmek fazla corba fazla diyebilirdim ama emziriyorsun!Ne gibi anlamadım listede kotu oln ne ki
Ekmek 1 dilim olsaydı daha iyi olurdu canım gerisi güzel19 nisan pazar
14.00
6 kasik yumurtali menenem
2 dlm.ekmek
yesillik
kk peynir
5 6 zeytin
19.00
4 sikim yesillikle cigkofte
yarim tabak karnibahar yemegi
spor yok
su 2lt
sabah pogca yerine normal kahvalti yapsaydin keske.oglenki pogca yerine 1 2 dilim ekmek olabilirmis bence18 nisan pazar
09.00
yarım poğaça
11.00
bir fincan sütlü tarçınlı türk kahvesi
12.30
3 yk fırında kıyma(içinde köfte malzemeleri var)
1 buçuk poğaça
yarım kase yoğurt+ müsli
17.30
6yk közlenmiş patlıcan salatası
ızgara mantar 4 tane
suyu 2 .5 lt en az icmen lazim bence hem kilon fazla oldugu icin hemde sutun daha fazla olsun diye.bence suyu arttirabildigin kadar arttirSabah 13,00. 2dilim kepek ekmeği
3 zeytin
1kk peynir
1avuç dereotu
3dilim domates
Ara yok valla uyumuşum bebişle
Akşam 6,30 2 kepçe mercimek çorbası
4yk bulgur pilavı nohutlu
3kşk yoğurt
Su daha 600ml içtim
18 Nisan Pazar
Sabah 10.30
1 h.yumurta
Peynir
2 çatal patates
Yesillik
2 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi
1 avuç k. çekirdeği ( 1 haftadir yiyemiyorum nasil özlemisim)
Akşam 18.00
5 kabak dolması bulguru 2 kaşık pişmiş bulgurkadar.
Kabaklari çok ince oydum. Iç cok girmesin diye. Tavsiye ederim
Su 2 litre
Spor yok
kgk ne oluyo abla.diger konusmalarinizdada gordum soracaktim.bide cok az yiyosun masalalh iyi dayaniyosun:)19 Nisan Pazar
11:00=== 1 su bardağı kgk
17:00=== 6 yk yeşil fasulye
2 kase yoğurt
60 dk bantta yürüyüş *180 puan
60 dk kol lastiği ile egzersiz *180 puan
@zsaracoglu 360 puan
bitter ha neyse ama halley olmamis19 Nisan Pazar
12.30
1cb sade kahve
3 kare bitter
1 ikili Halley
18.00
Yarım lavaş
4 dilim sucuk
Kaşarlı yumurta tavada 3 taneydi yarısını yedim
4 zeytin
Su 2.5 l
3 baradk bitki çayı
11 dk egzersiz
150 ip alama
63 p @zsaracoglu
senin menunde cok az geldi gozume :)19 nısan.
12:00
Domates
Salatlık
3 kk peynır
Menemen
Su: 3lt
Spor: 65 dk pilates 195 puan
12 dk zumba 48 puan
45 dk leslie 135 dk
Toplam puan 378 puan @zsaracoglu
Bu arada ben şiddetli sormadım görüşünü merak ettimListede kötü birşey var demedim, emzirdiğini için bişey demiyorum dedim. Normal olarak ekmek fazla corba fazla diyebilirdim ama emziriyorsun!
haklisin canim..benim menulerde pek ekmek olmuyo aslinda.arada bi boyle oluyo menu:)Ekmek 1 dilim olsaydı daha iyi olurdu canım gerisi güzel
Teşekkür ederim doğru söylüyorsun ama ben onu 2.5 a tamamladım =) bildirimi yemeği bitirir bitirmez yapıyorum ya suyu ozamana kdr olanı yazıyorum sonradan içmezsem yalan olmasın haksızlık olmasın diye =)sabah pogca yerine normal kahvalti yapsaydin keske.oglenki pogca yerine 1 2 dilim ekmek olabilirmis bence
suyu 2 .5 lt en az icmen lazim bence hem kilon fazla oldugu icin hemde sutun daha fazla olsun diye.bence suyu arttirabildigin kadar arttir
kgk ne oluyo abla.diger konusmalarinizdada gordum soracaktim.bide cok az yiyosun masalalh iyi dayaniyosun:)
bitter ha neyse ama halley olmamis
senin menunde cok az geldi gozume :)
Kolay verirsin ozaman güzelBu arada ben şiddetli sormadım görüşünü merak ettim2dilim ekmek bütün gün için bence az bile benim kilom da birine =) bulguru fiks hergun yiyorum süt yapsın diye daha önce diyetisyenle gittiğim icin onun önerdiği gibi 4 kaşık yiyorum normalde yanında sebze veya protein alıyorum ama bugün yemek yapmadigimiz için olan çorbayı içtim =) birde ben kalori hesabı yaparak kilo vermeye çalışıyorum daha once bu şekilde 38 kilo verdim senelrce de korudum..ne yazıkki evlendikten sonra yaşadığım kotu olaylardan sonra geçirdiğim 8 gebelikten sonra bu duruma geldim.. ama genel olarak iradeli ve kilo verme konusunda bilinçli biriyim =)
Ins ihtiyacım var =))))Kolay verirsin ozaman güzel
Evet en son açlığa karar verdik aynen. bal bir yaşından sonra serbest. ama yine de tatlı ya çok sık kullanmıyorum. muzlu süt denemeye karar verdim bir de tahillar var sütte hemen eriyen bebekler için onları deneyim artık. gece beslenmesi ileriki yaşlarda yeme bozukluğuna yol açabiliyormuş da ama napalım artık çocuğu da aç bırakamam sonuçta.yarin menude kofteli ekmek var ozaman
Aynen tartilmiycam artk bi pazartesi bir de cuma inşallah
Aynen soyliycem esime abla bi cekiduzen vermesi gerkiyor zaten olmuyor boyle
Allah sabır versin kuzum zor senin koca
Gaz olabillrmi gerci 14 aylıkmış ama, aclık denmis oda mantikli gece yatirmadan kasik mamasi vermeyide deniyebillirsn tok tutmasi icin süt vermek istemezsen
Cognu biliyorz abla ama uygulamiyoruz ama twkrardan konuscam isterse bu sefer ramazanda gelyr oruc olucak zaten yapabillr inşallah
Bal 2 yasina kadar yasak diye biliyorm bence vericeksen sade ver zaten alışmasın sekerli olmasına
Ohh abla ne guzel anlatmissin sayende benm bile motivasyonum geri geldi :)
Ama gercekten oyle bazen dunyalari yiyorm sanki okadar arti Gelmiyor, misal bugun ve dun acayip cok yedm bakalm nekadar artı gelicek yarn
Teşekkür ederim doğru söylüyorsun ama ben onu 2.5 a tamamladım =) bildirimi yemeği bitirir bitirmez yapıyorum ya suyu ozamana kdr olanı yazıyorum sonradan içmezsem yalan olmasın haksızlık olmasın diye =)
aslında sabah kendimi tutamadım yarım poğaça yiyince bir de üatüne peynir yumurta falan yemeyim dedim o yüzden o şekil bıraktım kahvaltıyı.Poğaçalar olmamış.
Peynir yada yumurta ile kahvaltı yapsan daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?