Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sevinmiştim bu sene erken alerji tutmadı diye, cocuklara bisiklet sürdürelim diye dışarı çıktık alerji tuttu tabi hapis hayatı yaşadığımız için erkenden gelemedi
polen zamanı :)
eşimin hapşurmasından yerimden zıplıyorum bazen:))
sabah ve akşam üstü daha fazla polen olur kapıyı camı o zaman kapalı tut bari gülüm

Kuzum birde su yonden bak anneni balkonda da olsa gorebılıyorsun benım annemle aramda 400 km yol var bir daha gorebılecekmıyız birbirimizi mechul
inşallah göreceksiniz canım, tez zamanda geçsin gitsin artık şu lanet şey

polen zamanı :)
eşimin hapşurmasından yerimden zıplıyorum bazen:))
sabah ve akşam üstü daha fazla polen olur kapıyı camı o zaman kapalı tut bari gülüm
Ben çok kötü oluyorum ya gözler cam gibi oluyor, alerji ilacı fayda etmiyor en son iğne tedavisi yapalım demişti dr um sprayde işe yaramazsa diye

esinmi karar veriyo esyalarin yeriniaklima bizim.komsu geldi
bebek gormeye giderken goturulecek hediyeleri adam kendi secip hazirlar
bende ciceklerimi ektim balkona yerlestirdim.saksilari.biraz buyusunler resim aticam buraya
Ne is yapiyor cnm o da zor ya Allah kolaylik versin
insaat isinde calisiyo canim..bide ev yaptiriyoruz kendi isine gitmedigi zaman yaptirdigimiz eve gidiyo orda calisiyo bos zamanlarindada.
bende nefret ediyorum.kil tuy sac temizlemekten..
Sütün diş çürümesine neden olduğunu hiç duymadım canım.
Demir ilacı diş çürüğüne neden olabilir ama
aa bunu bilmiyodum abla ..kizima demir ilaci cok verdim.disleride curudu ust 2 disi..1 sene oldu duseli ama hala cikmadi disleri geri..7 yasina kadar cikmamasi normal dediler ama bu karantinadan sonra dr a goturmeyi dusunuyodum tekrar

hem kahvaltıdaki hem öğledeyim popacalat olmamış canım, güzel bi kahvaltı olsaymış keşkr daha doyurucu olurdu.
Spor yapmıyormusum canım? Yavrunda küçük öğle uykusu yapıyordur o ara bi Leslie ne iyi gelir
Su miktarı ne kadar ?
yeni doğum yaptın emziriyorsun o yüzden bişey demiyim
Spor için dikişim var demişsin inş tez zamanda iyileşir yaparsın canım.
Su miktarı çok az arttırmalısın
patates varmış zaten canım ekmek kahvaltıda fazla olmuş bence
19 Nisan Pazar

11:00=== 1 su bardağı kgk

17:00=== 6 yk yeşil fasulye
2 kase yoğurt

60 dk bantta yürüyüş *180 puan
60 dk kol lastiği ile egzersiz *180 puan

@zsaracoglu 360 puan
güzel olmuş, sporunda maşallahı var
Su miktarı nedir
ne diyim canım olmamış sende biliyorsun inşallah daha olmicak böyle hedefe az kaldı emekler boşa gitmesin canım
19 nısan.
12:00
Domates
Salatlık
3 kk peynır
Menemen

Su: 3lt
Spor: 65 dk pilates 195 puan
12 dk zumba 48 puan
45 dk leslie 135 dk

Toplam puan 378 puan @zsaracoglu
maşallah sporuna tek öğün inş rahattır acıkma oldumu?
@zsaracoglu 17 nısan cuma
70 dk leslie 210 puan
Maşallah

Ne gibi anlamadım listede kotu oln ne ki

19 nisan pazar

14.00
6 kasik yumurtali menenem
2 dlm.ekmek
yesillik
kk peynir
5 6 zeytin

19.00
4 sikim yesillikle cigkofte
yarim tabak karnibahar yemegi

spor yok
su 2lt
Ekmek 1 dilim olsaydı daha iyi olurdu canım gerisi güzel

sabah pogca yerine normal kahvalti yapsaydin keske.oglenki pogca yerine 1 2 dilim ekmek olabilirmis bence
suyu 2 .5 lt en az icmen lazim bence hem kilon fazla oldugu icin hemde sutun daha fazla olsun diye.bence suyu arttirabildigin kadar arttir

19 Nisan Pazar

11:00=== 1 su bardağı kgk

17:00=== 6 yk yeşil fasulye
2 kase yoğurt

60 dk bantta yürüyüş *180 puan
60 dk kol lastiği ile egzersiz *180 puan

@zsaracoglu 360 puan
kgk ne oluyo abla.diger konusmalarinizdada gordum soracaktim.bide cok az yiyosun masalalh iyi dayaniyosun:)
bitter ha neyse ama halley olmamis
19 nısan.
12:00
Domates
Salatlık
3 kk peynır
Menemen

Su: 3lt
Spor: 65 dk pilates 195 puan
12 dk zumba 48 puan
45 dk leslie 135 dk

Toplam puan 378 puan @zsaracoglu
senin menunde cok az geldi gozume :)

Listede kötü birşey var demedim, emzirdiğini için bişey demiyorum dedim. Normal olarak ekmek fazla corba fazla diyebilirdim ama emziriyorsun!
Bu arada ben şiddetli sormadım görüşünü merak ettim 2dilim ekmek bütün gün için bence az bile benim kilom da birine =) bulguru fiks hergun yiyorum süt yapsın diye daha önce diyetisyenle gittiğim icin onun önerdiği gibi 4 kaşık yiyorum normalde yanında sebze veya protein alıyorum ama bugün yemek yapmadigimiz için olan çorbayı içtim =) birde ben kalori hesabı yaparak kilo vermeye çalışıyorum daha once bu şekilde 38 kilo verdim senelrce de korudum..ne yazıkki evlendikten sonra yaşadığım kotu olaylardan sonra geçirdiğim 8 gebelikten sonra bu duruma geldim.. ama genel olarak iradeli ve kilo verme konusunda bilinçli biriyim =)

Teşekkür ederim doğru söylüyorsun ama ben onu 2.5 a tamamladım =) bildirimi yemeği bitirir bitirmez yapıyorum ya suyu ozamana kdr olanı yazıyorum sonradan içmezsem yalan olmasın haksızlık olmasın diye =)

Kolay verirsin ozaman güzel

Evet en son açlığa karar verdik aynen. bal bir yaşından sonra serbest. ama yine de tatlı ya çok sık kullanmıyorum. muzlu süt denemeye karar verdim bir de tahillar var sütte hemen eriyen bebekler için onları deneyim artık. gece beslenmesi ileriki yaşlarda yeme bozukluğuna yol açabiliyormuş da ama napalım artık çocuğu da aç bırakamam sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…